- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Huzurumesimm
-
Her genç kızın hayali. Eğer içinden geliyorsa giy ve album yap. Hiç saçma bişey yok bundaMerhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
Esinle bi sorunun var mi? Evliliginde bi mutsuzlugun var mi?Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
9 yıllık evliyim bugün de evlilik yıldönümü 9 yıldır hayalini kurduğum evlilik yıl dönumu eşim anlaştığı bir kuaföre beni gönderir orda beni hazırlar lar ve akşam musait bir mekana eğlenmeye gideriz. Evet biraz fazla romantik bir hayal ama her yıl olsa giyerim. Gelinligimi çok severek giymeme rağmen ki gelinlik içinize sinmedi ise neden olmasın tabi eşinizin düşüncesi de önemliMerhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
Çok özür dilerim ama bu gelinliğe bu kadar anlam yüklenmesine,onun içinde dert olmasına üzülmene anlam veremiyorum.Sonuç olarak evliliğinde mutlu musun?Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
ha ha di mi, herkes ne istiyorsa yapmalı. H Huzurumesimm , kiralayacak maddi durumun varsa, eşin de OK'se 5 dk bile düşünme, çok matrak bir gün, güzel bir hatıra olur size.Benim şuan gelinliğim olsa gündüzleri ewde giyer tonlarca foto çekilirim
kusurlu gelinlik derken arkası komple yırtık mıydı bakamayacak kadarMerhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
Hayır çok güzel bir gelinlikti sadece göğüs kısmında aşırı yamuk yumuk bir hal vardı video ve fotoğraflarda çirkin durmuştukusurlu gelinlik derken arkası komple yırtık mıydı bakamayacak kadar
ama ben eşime bu hafta dedim ki 35 kiloyu verince bana gelinlik giydircen dış mekan çekimi yapceztamam dedi...inanmıyo galiba
oğluma da damatlık giydircem ahtım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?