Hüzünlü gelin

Niye saçma olsun canim
Her genç kızın hayali. Eğer içinden geliyorsa giy ve album yap. Hiç saçma bişey yok bunda

Dünyaya bir kere geliyoruz, içimde kalacağına yapayım gitsin, başka bir fırsatım daha olmayacak, diye bakıyorum ben hayata. İstediğiniz şey kimine çok normal, kimine anormal gelebilir. Ne önemi var? Önemli olan siz ne yapmak istiyorsunuz o. Bu sizi mutlu edecek bir şeyse, yapın gitsin. Nikah tazelemeyi önermişler, bence de güzel fikir. Elbette evlendiğiniz günkü duyguları, heyecanı aynen yaşamanız imkansız ama bunu negatif bir şey gibi düşünmeyin. Sonuçta yapmak istediğiniz şey daha az ya da daha çok sizi her türlü mutlu edecek bir şey.

Esinle bi sorunun var mi? Evliliginde bi mutsuzlugun var mi?
Baska sorunlar varsa insan baska yerlere takilip onu yaparsa mutlu olacagini sanabiliyor; gelinlik ornegi gibi..
Evliliginde mutluysan cok dert etme bence.. Cok istiyorsan da giy ne olacak

9 yıllık evliyim bugün de evlilik yıldönümü 9 yıldır hayalini kurduğum evlilik yıl dönumu eşim anlaştığı bir kuaföre beni gönderir orda beni hazırlar lar ve akşam musait bir mekana eğlenmeye gideriz. Evet biraz fazla romantik bir hayal ama her yıl olsa giyerim. Gelinligimi çok severek giymeme rağmen ki gelinlik içinize sinmedi ise neden olmasın tabi eşinizin düşüncesi de önemli

canım bence yıl dönümünüzde yada ne bilim özel bigünde çektirin hatıra kalır hoş bi anı olarak niye saçma olcakmış kii içinde kalmasın bizim düğünde de felaket yagmur yağmıştı dış çekim ıptal oldu videolar kötü çıkmıştı izleyemedik ama olsun önemli olan mutluluğumuz evlilik yıl dönümünde çektiricez ikimizde hevesliyizz hala çok hevesimiz var yani

Senden kıymetli mi içinde kaldıysa al şöyle beğendiğin güzel bir gelinlik, dış çekim yaptır. Önemli olan mutlu olman.

Bence giyebilirsin, biz giydiğimiz halde çocuk olup yürümeye başlayınca tekrar fotoğraf çektirmeyi düşünüyoruz. Hatta çocuğumuza gelinlik ya da damatlık giydireceğiz.

Çok özür dilerim ama bu gelinliğe bu kadar anlam yüklenmesine,onun içinde dert olmasına üzülmene anlam veremiyorum.Sonuç olarak evliliğinde mutlu musun?
Millet en pahalı gelinlikleri giyiyor,saraylarda evleniyor,ama o gelinliği giydiği güne lanet okuyor.Fotoları yırtıp atıyor.Sen şimdi bi gelinlik giysen,çok değil bi kaç yıl sonra o gelinliği de beğenmeyeceksin.
Zaman geçiyor,moda değişiyor,zevkler değişiyor.

Neden saçma fikir olsun ki? Bence süper bir fikir, sizin yerinizde olsam hiç düşünmeden eğer şartlarım da el veriyorsa yapardım. Kimin ne dediği ya da ne düşündüğü umurumda bile olmazdı.

Ben de benzer durumdayim. Dis mekan cekimi yapmistik cok da guzeldi fotograflar ama... Fotografci bi elektrik kesintisinde tuuum fotograflarinin gittigini soyledi. Dugunden kaaac ay sonra hem de... O ara esim kilo aldigi icin yeniden fotograf cektirmek istemedi, acikcasi ben de inat ettim cektirmemek icin. Madem yanmisti vaktinde bana soylenseydi ben de gidip cektirseydim... Ama benim inadim kime yaradi? Kimseye.. Aksine fotografsiz kalan, esimin dedesinin cektigi iki tane fotografla kala kalan ben oldum... Neyse evleneli 3 yil oldu. Ben çektirmeyi dusunuyorum :) kizim olursa ona da gelinlik giydirip onu da dahil etmeyi planliyorum ustelik fotograflara :)

neden saçma olsun ki sizin hayaliniz sizin isteğiniz kim ne karışabilir bence kesinlikle gelinliği kiralayın en güzeli ve en istediğinizi saçlarınızı da yaptırın dış mekan fotoları çekilin

arkadaşım çok lüks bir fotografçıyla anlaşmıştı ama çekimlerden sonra stüdyoda yangın benzeri bir şey çıkmış bütün fotoları daha albüm yapamadan gitti oda kavga dövüş tam bir yıl sonra tekrar foto çektirdi. çok şahane oldu .

diğer arkadaşımda parası yoktu evlnirken foto çektiremedi birde güzün evlendi yağmur filan vardı bir sene sonra yazın hatta bes aylık hamile iken izmirde çalışıyorlardı çok güzel fotolar çektirdiler.

bende evlenirken param açık hava fotografcılığına param yoktu stüdyoda çektirdik ama hala param yok o yüzden erteliyorum

Benim şuan gelinliğim olsa gündüzleri ewde giyer tonlarca foto çekilirim
ha ha di mi, herkes ne istiyorsa yapmalı. H Huzurumesimm , kiralayacak maddi durumun varsa, eşin de OK'se 5 dk bile düşünme, çok matrak bir gün, güzel bir hatıra olur size.

He bana sorsan, olurda evlenirsem bir gün, inşallah illa da giyeceksin demezler şu gelinlik denen mereti. O kadar itici geliyor yani.

kusurlu gelinlik derken arkası komple yırtık mıydı bakamayacak kadar

ama ben eşime bu hafta dedim ki 35 kiloyu verince bana gelinlik giydircen dış mekan çekimi yapcez tamam dedi...inanmıyo galiba
oğluma da damatlık giydircem ahtım olsun

Hayır çok güzel bir gelinlikti sadece göğüs kısmında aşırı yamuk yumuk bir hal vardı video ve fotoğraflarda çirkin durmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…