Huzurlu bir ev

Siyahhhkelebekkk

Deli kadınlar güzel sever .
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
160
228
18
30
Iyi geceler kizlar
Şuan evimden memnun değilim ve satıp taşınacağım. Şuan biri almaya niyetli kredisini bekliyoruz oldu olacak şuanki evimde çok huzursuzum mutsuzum ses gürültü yalnızlık hepsi üst üste geliyor. Evimin içi güzel ama malesef komşu konusunda çok sıkıntıdayım selam vermedigim insanlar bana anti pati duyuyormuş bi tartisma sirasinda söylendi bu ve ben o insanları ilk kez görüyorum evim yere yakin çocuklari balkona girip demirlerimi kirdigi için 2 3 kez uyardim. Sanirim bunun için ama kusura bakılmasın ben bu evi kredi ile aldım eşim tabiri caizse eşek gibi çalışıyor . Ama zarar veriyorlar uyarincada bizden kötüsü olmadı saat 12 gece 1 sesler kapida oturmalar kahkahalar bağrışlar artık inanin uyarmaktan bıktık. Gece 12 1 ne demek hele 3 yaşinda oglum var her ses duyduğunda kalkıyor gece . Ve artik anladikki uyarilmayla olmuyor çünkü birlik olmuşlar ve asla kabul etmiyorlar gece 1 de apartman önünde oturmanin yanliş olduğunu onlarda kiskandigimi düşünüyor. Ama yaşlarimiz bile uymuyor 22 yaşinda bir insanim hayallerim amaçlarim çok farklı hem eğitimim hemde evde ideal bir anne olma isteğim . Yani bu insanlar yüzünden ben gidiyorum inşallah yeni evim uğur getirir ve daha huzurlu olucam. Hem çocugumun uykusu düzene girecek hemde hiç tanimadigim insanlar olacak daha ust katlarda alacağız ama asla hakkımı helal etmiyorum. Sizce benim gitmem saçmamı kalamam bu insanlar medeniyet görmemişler hemen tehdite bağlıyorlar oysa ben yasal hakkimi kullanmak isterken neymiş abisi hapisteymiş neymiş onlarla oturmazsam katlanacakmışım yani inat girdi işin içine

Haklısınız.. çok saygısızlık yapmışlar. Bizim komşular da öyle ve nefret ediyorum hastası yorgunu bebeği olan var evde hiç mi utanma yok anlamıyorum girin evinizde konuşun gecenin körü.
İnanın kendi evinden ses gelse bisey demeyeceğim misafiri vardir derim ama kapıda oturmak nedir hele akşam 11 den sonra gece 1 e 2 ye kadar. Uyarincada suçlu ben oldum ☹

yok artık arkana dahi bakma öyle seviyesiz insanların olduğu yerde kalma evde huzur seninde hakkın
Kesinlikle çocuğumla mesela birsey yapmak için mutfağa giriyoruz bile isteye camlarim demirli tırmanıyorlar kızsam ben kötü oluyorum kızmasam o sese maruz kaliyorum. Eşim çok uyardı inanın eşleri bile aynı bizim sorunlu olduğumuzu düşünüyorlar herseyden rahatsızmışız oysa ses ve gürültü dışında ne yaptık ki. Hepsinin dilinde bir tehdit eşimin başınin belaya girmesini istemiyorum huzurumuz kalmadı. Mesela eşim arabayi park edicek yol kenarina dizilip oturuyorlar 7 8 kadin eşim yanaşsa ayaklari ezilecek yanaşmasa arabamız yol ortasında kalacak ki ora park alanı oraya oturuyorlar. Sabahları karışmak istemiyorum kendi tercihleri ama akşam 10 dan sonra hakliyiz diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…