Hymenoplastiyle İlgili Hersey

bu doktorlar sadece istanbul ankara gibi yerlerde mi yapıyorlar? diyarbakır veya yakın çevre illerinde yapan doktor var mı? bilgisi olan lütfen yazabilir mi?[/QUOTE

Ne yazıkki bir bilgim yok iyice araştırmalısın ama istanbula ve ankaraya gitme imkanın varsa kesinlikle gitmelisin konuşulan doktorlardan sonuç alanlar bir hayli fazla

Kucuk yerlerdede yapan doktorlar vardir illaki ama onlara ulasmak cok zor kendi reklamini yapan ve intrnet sitesi olan surekli yanit veren doktorlara yaltrmak daha iyi bu yuzden bencede istanbula gtmek en mantiklsii yada ankara bursa falan

Kucuk yerlerdede yapan doktorlar vardir illaki ama onlara ulasmak cok zor kendi reklamini yapan ve intrnet sitesi olan surekli yanit veren doktorlara yaltrmak daha iyi bu yuzden bencede istanbula gtmek en mantiklsii yada ankara bursa falan

Evet bencede ben dün burcu hanıma muaneye gittim acıkcası çok ilgili değil işini ne kadar iyi yapar bilmiyorum fakat insan psikolojisi acısından pek iyi oldugunu söyleyemem. Burcu hanımın bulunduğu binanın yan tarafında vardı onada ugradım fakat hanım yurtdısındaymış sekteteri ile konuştum iyi bir yere benziyordu acıkcası yani orasıda düşünülebilir fakat yine döndüm dolaştım akın beyde karar kıldım kaç kere aradım sordum her zaman sorularıma yanıt verdi eger kontrole gitme imkanınız varsa akın beyi düsünün eger kontrol imkanınız yoksa harun özkanda iyi kızlar kızlar Rabbim yardımcımız olsun şundan bir an önce kurtulmak istiyorum karar verdim ocağın ilk haftası akın beyde operasyonumu gerçekleştircem insallah eve dönerken taksiyle dönücem 1 ayda evde cıkmıcam yatıcam gep mecbur dokuların birleşmesi için ama artık daha umutluyum yani gerdek gecesi kan gelmese bile illaki erkek bir zorlama hissedicek ve sizi gercekten seviyorsa ve güveniyorsa inanıcaktır yani benim düşüncem böyle birde kızlar gerdek gecesi çekingen olun ürkek olun erkekler bunlarada dikkat ediyor Rabbim yardım etsin bize zor bir süreçteyiz.. Ama her zaman umutluyuz kızlar yığılmak yok:KK72:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim ya nasıl mutlu ettin beni biliyor musun bu yazdıklarınla... Yeni üye oldum sen ve angelina adlı arkadaştan cesaret alıp ama senin bu yazdıkların var ya beni çok umutlandırdı.. stresimi aldın.. birbirimize destek olalım bende çok zor bir süreçteyim :KK61:Allah yardımcımız olsun inşallah herşey güzel olacak hepimiz için inşallah.. bende Harun bey ve Akın bey arasında kararsızım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim ya nasıl mutlu ettin beni biliyor musun bu yazdıklarınla... Yeni üye oldum sen ve angelina adlı arkadaştan cesaret alıp ama senin bu yazdıkların var ya beni çok umutlandırdı.. stresimi aldın.. birbirimize destek olalım bende çok zor bir süreçteyim :KK61:Allah yardımcımız olsun inşallah herşey güzel olacak hepimiz için inşallah.. bende Harun bey ve Akın bey arasında kararsızım..

Canım üzülme inan umutsuzluğa düşme bazen bende böyle umutsuzluğa düşüyorum ama topluyorum kendimi hicbir şey bizden değerli değil ben sadece lokal anezteziden korkuyorum yani ameliyat sırası uyanık olmak benim psikolojimi bozabilir genel aneztesi istiyorum ama akın beyde genel aneztesi yapmıyormuş

Kızlar sanırım benim düğün haziran başı olucak bende stres cok arttı kafama takıp duruyorum cok kötü oluyorum aralığın başı bu işlemi yaptırıcam insallah hatta genel anezteziyle fakat evime yakın bir yer düşünüyorum akın beyin yeri cok uzakta her zaman gitmem zor olur sanırım ayşe hanımda karar kıldım nolur dua edin bir an önce atlatıyım şu operasyonu cok korkuyorum

Canım 8 aralık salı gününe randevu aldım ayşe hanıma bakalım olucam operasyonu dualarınızı bekliyorum ama aşırı aşırı heycan yaptım:(

Canım 8 aralık salı gününe randevu aldım ayşe hanıma bakalım olucam operasyonu dualarınızı bekliyorum ama aşırı aşırı heycan yaptım:KK43:
Allah yardımcın olsun..inşallah en kısa sürede atlatırsın bu durumu.. burada bilgi vermeyi unutma.

Çok sağol canım Allah razı olsun tabiki tüm yasanılanları anlatıcam sizi habersiz bırakmıcam Rabbim yardımcımız olsun..

Çok sağol canım Allah razı olsun tabiki tüm yasanılanları anlatıcam sizi habersiz bırakmıcam Rabbim yardımcımız olsun..

Canım üzülme inan umutsuzluğa düşme bazen bende böyle umutsuzluğa düşüyorum ama topluyorum kendimi hicbir şey bizden değerli değil ben sadece lokal anezteziden korkuyorum yani ameliyat sırası uyanık olmak benim psikolojimi bozabilir genel aneztesi istiyorum ama akın beyde genel aneztesi yapmıyormuş

Aynen öyle canım benim. bazen diyorum herşey çok güzel olacak ama sonra dönüp dolaşıp yine kahroluyorum.. dayanamıyorum artık gerçekten. bir an önce olsa bitse başka hiçbirşey istemiyorum. hangisi daha güvenilir kesin sonuç acaba ona göre karar ver canım riske atmaktansa uyanık olarak yaptır ama çok iyi karar ver iyice bir düşün sonuçta psikolojini etkilemesin

aa yeni gördüm randevu almışsın Allah yardımcın olsun canım benim buradan yaz mutlaka tamam mı haberdar et inşallah kurtulursun bir an önce herşey istediğin gibi olur

Canım Allah razı olsun çok sagolun tüm yasaNılanları ayrıntısıyla anlatıcam lokal anestezi ile olucam operasyonu ayşe hanım bana güven verdi acıkcası bende artık bu dertten kurtulmak istiyorum insallah hayırlısıyla hallolur dualarınızdan eksik etmeyin beni:)

Psikolojim acısından kalıcı yaptırmak istiyorum dügünden 1 gün öncede gidip kontrol ettiricem eger doku esnemesi varsa tek bir dikiş atıcakmıs o da kesin kanama yapar dedi bakalım insallah hayırlısıyla olur ama kızlar kesinlikle psikoloji acısından kalıcı yaptırın ben daha yaptırmadan psikolojik olaral rahatladım:)

Psikolojim acısından kalıcı yaptırmak istiyorum dügünden 1 gün öncede gidip kontrol ettiricem eger doku esnemesi varsa tek bir dikiş atıcakmıs o da kesin kanama yapar dedi bakalım insallah hayırlısıyla olur ama kızlar kesinlikle psikoloji acısından kalıcı yaptırın ben daha yaptırmadan psikolojik olaral rahatladım:)
27 yaşındasın. Evleneceğin adam gerçekten hala bakire olabileceğini düşünüyorsa harbi safmış.

sana düsünceni soran olmadı burnunuda sokma mümkünse.
Öbür dünyada kocanın yüzüne nasıl bakacaksın merak ediyorum. Yazık! Kimbilir kimlerle yattın? Evlenmeye karar verdiğin ve yakında kocan olacak adamdan ise kendini cinsel yönden uzak tutuyorsun bakireyim ayağına. Geçmişte cinsel ilişkiye girdiğin adam veya adamları sevdiğin kadar onu sevmiyorsun bile. Umarım gerçekleri o eski sevgililerinden öğrenir evlenmek istediğin adam.

Bu arada -da ayrı olacaktı.

Back
X