Hymenoplastiyle İlgili Hersey

Öbür dünyada kocanın yüzüne nasıl bakacaksın merak ediyorum. Yazık! Kimbilir kimlerle yattın? Evlenmeye karar verdiğin ve yakında kocan olacak adamdan ise kendini cinsel yönden uzak tutuyorsun bakireyim ayağına. Geçmişte cinsel ilişkiye girdiğin adam veya adamları sevdiğin kadar onu sevmiyorsun bile. Umarım gerçekleri o eski sevgililerinden öğrenir evlenmek istediğin adam.

Bu arada -da ayrı olacaktı.

Sizin gibilere ne desek az zaten. Bu kadar beyni dar ve ahlaksiz insan nasil olabiliyorsunuz anlamiyorum! Elestiri yapmaya hic bi sekilde hakkiniz yok madem inancin var Allah'a ona gore davran. Sen simdi o kisinin hakkina girmis oluyosn o ne yaparsa yapsn senin tek kelime etmeye hakkin yok bunu o dar kafaniza sokun sen ve senin gibiler.. Burda herkes derdine bi care aramaya geliyor en azindan icindeki huzursuzlugu gidermeye geliyor pisman ki burda toplaniyor herkes birbirinden icini rahatlatacak bisey duymak icin. Ha esine durust olur veya olmaz seni ilgilendirmez. Bu eslerimizle bizim aramizda tamam mi? Buyuk konusunca basina gelmesinden korkmuyormusun senin veya yakininin veya evladinin ? Zaman ahir zaman kardesim bizim zamanimizda hayat bu kadar kotu ve acimazsizken ileride evlatlarimizin zamaninda ne olacak kim bilir ? Rabbim korusun tum evlatlari boyle kotu olaylardan ve sizin gibilerin şerlerinden. Bence hic acmayin agzinizi edebinizle cekin gidin sayfadan. Selametle..

Son düzenleme:
Sizin gibilere ne desek az zaten. Bu kadar beyni dar ve ahlaksiz insan nasil olabiliyorsunuz anlamiyorum! Elestiri yapmaya hic bi sekilde hakkiniz yok madem inancin var Allah'a ona gore davran. Sen simdi o kisinin hakkina girmis oluyosn o ne yaparsa yapsn senin tek kelime etmeye hakkin yok bunu o dar kafaniza sokun sen ve senin gibiler.. Burda herkes derdine bi care aramaya geliyor en azindan icindeki huzursuzlugu gidermeye geliyor pisman ki burda toplaniyor herkes birbirinden icini rahatlatacak bisey duymak icin. Ha esine durust olur veya olmaz seni ilgilendirmez. Bu eslerimizle bizim aramizda tamam mi? Buyuk konusunca basina gelmesinden korkmuyormusun senin veya yakininin veya evladinin ? Zaman ahir zaman kardesim bizim zamanimizda hayat bu kadar kotu ve acimazsizken ileride evlatlarimizin zamaninda ne olacak kim bilir ? Rabbim korusun tum evlatlari boyle kotu olaylardan ve sizin gibilerin şerlerinden. Bence hic acmayin agzinizi edebinizle cekin gidin sayfadan. Selametle..

Tamam haklısınız ama Polis kayıtlarınıda incelemek lazım ülkede. ""Çünkü iki kişinin bildiği sır değildir"" sözüne istinaden ""Yalancının mumu yatsıya kadar yanar""" yanar diye de bir söz vardır.

İnternetin ExGirlFriendRevenge kısımları türkçe görüntü kaynıyor. Eski sevgililer kadınla ilişkiye girsin girmesin. kadın bir başkasıyla evlendikten sonra sürekli kadını rahatsız edip bir de üstüne elinde kayda değer görüntü varsa "bana altın bilezik para vermezsen kocana bunu bunu anlatırım,ilişkiye girmemiş bile olsa başbaşa evde kaldığımızı söyler gene de ilişkiye girdiğimizi söylerim sonra derdini Marko Paşaya anlatırsın."" . Hatta kadını eve çağırıp bunları alıp üstüne şantajı devam ettirip kadınla ilişkiye giren bile var. En son alacağını alamadığında ya kocasına direkt gönderiyor görüntüleri ya da internete ilgili web sitelerine gönderiyor. Sonra bir bakıyorsun milyonlarca kişi izlemiş. E kocasının bir yakını da mutlaka izlemiştir buralara girip. Malum 3 kuruşa küçücük bir anahtarlığın oldukça kaliteli video görüntü kaydı yaptığı yıllara girdik 10 sene önceden beri. Hadi bunlar olmasa bile eski sevgiliniz ballandıra ballandıra anlatıyordur arkadaşlarına ""çaktım, salladım başımdan"" diye. tabi evlendiğiniz kişinin de bu sosyal medya aleminin hit olduğu bir devirde denk gelmemesi lazım eski sevgilinizle aynı kişiyi friende ekliyecek ki tesadüfe yer olmasın. ve ilka bunları yapmak için kızlık zarı ya da kısacası ilişkiye girmesi de gerekmiyor. Evde başbaşa çekeceği bir gizli görüntü yetiyor onlar için evlendiğiniz kişiye""ben karınla ilişkiye girdim ya da karını ben bozdum sen ne ayaksın?"" demeleri . Salonda Tv izlerkenden de tutun banyoya bile gizli parmak ya da gizli kamera koyuyorlar.

Tabi bunu öğrenen koca ya o adamı öldürür, ya kadını öldürür, ya komalık edercesine şiddet uygular boşar, en güzel ihtimalde bir kaç hakaret ile boşar. Bir de çocuklarınız olduğunu düşünün çocuğa yazık olur, ya annesini kaybeder, ya babasını hapiste görür ya da anne baba boşanmaları Türkiye'de çocukların psikolojisini çok etkilediğinden psikolojisi bozulacaktır. Biraz da uzak geleceği düşünmek lazım. Zira polis kayıtları bu eski sevgililer yüzünden oluşan yaralanma,ölüm ve şantaja bağlı gaspla dolmaya başladı özellikle de kamera ve video sisteminin dijatelleşmesinden sonra.

Ahlak diyorsan önce aynaya bak. Madem bir halt yiyorsunuz dürüst olun bir kez olsun. Yaptığınız zina. Bunu bir de kocanızdan gizleyip ahlaksızlığın dibine vuruyorsunuz. Yalancısınız işte. Allah'a şükür zina yapmadım ve kendimi kocama saklıyorum. Ne diyeyim size Allah ıslah etsin hepinizi. Umarım yalanlarınız ortaya çıkar da ana haber bültenlerinde görürürz haberlerinizi.

Ahlak diyorsan önce aynaya bak. Madem bir halt yiyorsunuz dürüst olun bir kez olsun. Yaptığınız zina. Bunu bir de kocanızdan gizleyip ahlaksızlığın dibine vuruyorsunuz. Yalancısınız işte. Allah'a şükür zina yapmadım ve kendimi kocama saklıyorum. Ne diyeyim size Allah ıslah etsin hepinizi. Umarım yalanlarınız ortaya çıkar da ana haber bültenlerinde görürürz haberlerinizi.
Ben de bir yukarıda onu anlatmaya çalıştım. Bu kızlık zarı dikimi ya da yeniden yapılandırılması olayı bu forumdaki ekşisözlüğe yansımış. yığınla yorum, sayfa sayfa yorumlar yapıldı. Hatta ekşi sözlük adminleri bazı yorumları sile sile bıkmışlardır o konudan artık. çünkü """"hadi erkekler bozduğunuz kadınlar size kelek atıp sizden ayrılıp başka biriyle evlendiklerinde bunları kocalarına gambazlayalım da ülkeden bir kaç sahtekar eksilmiş olur"" diye yazanlar da çok çıkıyor ama ekşisözlük adminleri mümkün olduğunca siliyor bu tür yorumları. Hatta dikkat ederseniz önceki dönemde başbakanımız üniversitede aynı evde kalan kızlı-erkekli öğrencileri eleştirmişti. Topluca protesto olmuştu başbakana. Adamcağız keyfine demedi, ülkenin istatistikleri elinde. bu sahte bekaretten tutun , kızların önceki sevgilileriyle aynı evde kalması yüzünden bir sürü sizin haber sitelerinde okuyup okuduğunuzun misli misli olaylar polis ve jandarma karakollarına yansıyor kocaları durumu öğrendikten sonra. Hepsinin sıkıntısı da 3 aşağı 5 yukarı aynı. hatta bir adam karısının eski sevgilisiyle 5 yıldur şantaja dayalı zoraki ilişki yaşadığını öğrenmişti. kadın evdeki altınları paraları paso eski sevgilisine şantajla yedirmiş üstüne gündüz şantajla ilişkiye girip gece evde kocası isteyince canım istemiyor olayıda çok olmuş yani o derece diyim. tabi o zaman başbakana muhalefet olan kızlı-erkekli üniversitede evde kalmayı protesto edenler , kızlarının başına geldiği olayı öğrendikten sonra kara kara düşünenler oluyor . Düşünmüyorlar ki.

Vaaaovv ! Konu boyle sert beddualara geldiyse bende devamini getireyim istermisin ? Bence istememelisin bak kardesim burda herkes herseyin farkinda zinadir gunahtir vs herkes herseyi biliyor ve bile bilede yasanmis biseyler var ama sonucta pismanlik duyuluyor dimi ? Bence biraz saygili ol karsinda ne hayvan var nede baska bir sey insan var bunun farkinda ol ve bu durumda olan insanlarin hakkina girme sonucta kul hakki diye bir sey de var zina gibi

Kul hakki ile ilgili olan hadisleri oku,arastir, bil. Ben zina hakkinda olan hadisleri nasil okuyup farkindaysam ve pisman olup tovbemi etmissem sende yaptigin gunahin farkinda ol ona gore davran. Beddua isine hic girme benide zorlama hatta eger senin boyle bir sorunun yoksa (ki yok diyorsun ama burda ne isin var oda bi muamma) o zaman burdan ağır usul uzayacaksın kimseye bulasmayacaksın

Tamam haklısınız ama Polis kayıtlarınıda incelemek lazım ülkede. ""Çünkü iki kişinin bildiği sır değildir"" sözüne istinaden ""Yalancının mumu yatsıya kadar yanar""" yanar diye de bir söz vardır.

İnternetin ExGirlFriendRevenge kısımları türkçe görüntü kaynıyor. Eski sevgililer kadınla ilişkiye girsin girmesin. kadın bir başkasıyla evlendikten sonra sürekli kadını rahatsız edip bir de üstüne elinde kayda değer görüntü varsa "bana altın bilezik para vermezsen kocana bunu bunu anlatırım,ilişkiye girmemiş bile olsa başbaşa evde kaldığımızı söyler gene de ilişkiye girdiğimizi söylerim sonra derdini Marko Paşaya anlatırsın."" . Hatta kadını eve çağırıp bunları alıp üstüne şantajı devam ettirip kadınla ilişkiye giren bile var. En son alacağını alamadığında ya kocasına direkt gönderiyor görüntüleri ya da internete ilgili web sitelerine gönderiyor. Sonra bir bakıyorsun milyonlarca kişi izlemiş. E kocasının bir yakını da mutlaka izlemiştir buralara girip. Malum 3 kuruşa küçücük bir anahtarlığın oldukça kaliteli video görüntü kaydı yaptığı yıllara girdik 10 sene önceden beri. Hadi bunlar olmasa bile eski sevgiliniz ballandıra ballandıra anlatıyordur arkadaşlarına ""çaktım, salladım başımdan"" diye. tabi evlendiğiniz kişinin de bu sosyal medya aleminin hit olduğu bir devirde denk gelmemesi lazım eski sevgilinizle aynı kişiyi friende ekliyecek ki tesadüfe yer olmasın. ve ilka bunları yapmak için kızlık zarı ya da kısacası ilişkiye girmesi de gerekmiyor. Evde başbaşa çekeceği bir gizli görüntü yetiyor onlar için evlendiğiniz kişiye""ben karınla ilişkiye girdim ya da karını ben bozdum sen ne ayaksın?"" demeleri . Salonda Tv izlerkenden de tutun banyoya bile gizli parmak ya da gizli kamera koyuyorlar.

Tabi bunu öğrenen koca ya o adamı öldürür, ya kadını öldürür, ya komalık edercesine şiddet uygular boşar, en güzel ihtimalde bir kaç hakaret ile boşar. Bir de çocuklarınız olduğunu düşünün çocuğa yazık olur, ya annesini kaybeder, ya babasını hapiste görür ya da anne baba boşanmaları Türkiye'de çocukların psikolojisini çok etkilediğinden psikolojisi bozulacaktır. Biraz da uzak geleceği düşünmek lazım. Zira polis kayıtları bu eski sevgililer yüzünden oluşan yaralanma,ölüm ve şantaja bağlı gaspla dolmaya başladı özellikle de kamera ve video sisteminin dijatelleşmesinden sonra.

Bilgiler için sağol kardeşim. Doktorların muayenesinde de gizli kameralar mı oluyor? Bu operasyonu olanlara sonradan tehdit mi şantaj mı yapılıyor?

Ben kimse ile ilişki yaşamadım küçükken kaza ile başıma böyle bişey geldi. İnternette resimlere baktım kendiminkinede baktım ama hiç fotoğraflardaki gibbi değil. Çok korkuyorum orama bişey oldu diye.

Bilgiler için sağol kardeşim. Doktorların muayenesinde de gizli kameralar mı oluyor? Bu operasyonu olanlara sonradan tehdit mi şantaj mı yapılıyor?
Yukarıda anlatmak istediğim aslında kızlık zarı ya da ilk gece kanaması değildi benim. Buradaki yazıları okuyunca ben bunu yapim,ilk gece de kan gelsin kurtuldum mantığı güdülerek yazılmış yazılar çoğunluğu. Diğer konulara da baktım kimisi sarhoştuk yaptık işte bir kere demiş, kimisi nişanlıydık evlenecektik 1 ay kaldı dayanamadık yaptık yaptıktan sonra ben evlenmek istemmiyorum dedi çekti gitti işte hergün karşılaşıyoruz yüzüme bile bakmıyor dedi. Zaten böyle bir durumda bir erkek bir kadını terk ediyorsa gelecekte o kadın için pek hayra alamet işler olmayacak demektir bu kişi tarafından. Ülkedeki erkeklerin son zamanlardaki kadın cinayetleri ve darplarının sayısı ortada. Ceza var mı? yok. Bu sebepten karısını öldürse 20 küsür sene ceza alır 15 sene bile yatmadan çıkar. Hele hele parası ya da dayısı olan biriyse 5 sene bile yatmaz.

Öyle ki sonuçta sevgilisiniz. Belki aynı evde kalıyorsunuz başbaşa film izleyeceksiniz. aynı kanepeye uzanmış sarılıp öpüşüp koklaşıp film izliyorsunuz. ama ilişkiye girmediniz. onu bile kameraya çekip aynı şantajı kızın ileride evlendiği kişi üzerinden yapıyorlar. Tabi bunu gören,öğrenen bir kocaya siz ben ilişkiye girmedim bile deseniz bakire evlenmemişsiniz, kan gelmemişten daha da kötü sonuçlar doğuruyor. Yine biri demiş ya ben bakire olmadığı söyleyip de evlensem ileride en ufak tartışmada yüzüme vuracak diye. Ondan bile daha kötü sonuçlar doğurabiliyor. Çünkü çocuğunuz olur, adam sizi öldürebilir, ağır darp edebilir. daha kötü sonuçlardan aklınıza ne geliyorsa. En çok da gene sevgilisiniz.,Aynı evdesiniz. Belki duş alacaksınız. En çok görüntü çekilen yerlerden birisi. Banyoya gizli kamera koymaları. Bunun da izahı olamıyor malesef. Bakire olmanın, ilk gece kan gelmenin önemi mi var bu görüntülere.

Sizin sorduğunuz soruya gelince. Yani insan oğlunun ne olacağı belli mi olur. Böyle bir kayıt olup olmadığını duymadım. Sadece bilinen işte lokal ya da genel anasteziyle doktorun kendisi ilişkiye(tecavüz) ettiği ve kayıt aldığı haberleri. siz oraya zaten onarıma gideceksiniz. Pek zannetmiyorum olacağını. İlişkiye girmeden ya da bu gibi benzer olaylar olmadan kaybetmişseniz gidin gönül rahatlığıyla yaptırın derim. Belki de yukarıdaki kişilerin riskinin çok çok daha altında yaşarsınız. Ankara,İstanbul aile mahkemeleri sıra sıra boşanma kaynıyor. Kalabalıktan koridorda yürüyemiyorsunuz. Hani anlaşmalı boşanma ama bazıları ağzından kaçırıyor eski sevgili meseleleri yüzünden bile bir sürü boşanma var yani anlayacağınız bu ülkede.

Yukarıda anlatmak istediğim aslında kızlık zarı ya da ilk gece kanaması değildi benim. Buradaki yazıları okuyunca ben bunu yapim,ilk gece de kan gelsin kurtuldum mantığı güdülerek yazılmış yazılar çoğunluğu. Diğer konulara da baktım kimisi sarhoştuk yaptık işte bir kere demiş, kimisi nişanlıydık evlenecektik 1 ay kaldı dayanamadık yaptık yaptıktan sonra ben evlenmek istemmiyorum dedi çekti gitti işte hergün karşılaşıyoruz yüzüme bile bakmıyor dedi. Zaten böyle bir durumda bir erkek bir kadını terk ediyorsa gelecekte o kadın için pek hayra alamet işler olmayacak demektir bu kişi tarafından. Ülkedeki erkeklerin son zamanlardaki kadın cinayetleri ve darplarının sayısı ortada. Ceza var mı? yok. Bu sebepten karısını öldürse 20 küsür sene ceza alır 15 sene bile yatmadan çıkar. Hele hele parası ya da dayısı olan biriyse 5 sene bile yatmaz.

Öyle ki sonuçta sevgilisiniz. Belki aynı evde kalıyorsunuz başbaşa film izleyeceksiniz. aynı kanepeye uzanmış sarılıp öpüşüp koklaşıp film izliyorsunuz. ama ilişkiye girmediniz. onu bile kameraya çekip aynı şantajı kızın ileride evlendiği kişi üzerinden yapıyorlar. Tabi bunu gören,öğrenen bir kocaya siz ben ilişkiye girmedim bile deseniz bakire evlenmemişsiniz, kan gelmemişten daha da kötü sonuçlar doğuruyor. Yine biri demiş ya ben bakire olmadığı söyleyip de evlensem ileride en ufak tartışmada yüzüme vuracak diye. Ondan bile daha kötü sonuçlar doğurabiliyor. Çünkü çocuğunuz olur, adam sizi öldürebilir, ağır darp edebilir. daha kötü sonuçlardan aklınıza ne geliyorsa. En çok da gene sevgilisiniz.,Aynı evdesiniz. Belki duş alacaksınız. En çok görüntü çekilen yerlerden birisi. Banyoya gizli kamera koymaları. Bunun da izahı olamıyor malesef. Bakire olmanın, ilk gece kan gelmenin önemi mi var bu görüntülere.

Sizin sorduğunuz soruya gelince. Yani insan oğlunun ne olacağı belli mi olur. Böyle bir kayıt olup olmadığını duymadım. Sadece bilinen işte lokal ya da genel anasteziyle doktorun kendisi ilişkiye(tecavüz) ettiği ve kayıt aldığı haberleri. siz oraya zaten onarıma gideceksiniz. Pek zannetmiyorum olacağını. İlişkiye girmeden ya da bu gibi benzer olaylar olmadan kaybetmişseniz gidin gönül rahatlığıyla yaptırın derim. Belki de yukarıdaki kişilerin riskinin çok çok daha altında yaşarsınız. Ankara,İstanbul aile mahkemeleri sıra sıra boşanma kaynıyor. Kalabalıktan koridorda yürüyemiyorsunuz. Hani anlaşmalı boşanma ama bazıları ağzından kaçırıyor eski sevgili meseleleri yüzünden bile bir sürü boşanma var yani anlayacağınız bu ülkede.
Çok korkuyorum bu hayattan babamın üstüne titrediği kıza ne oldu diyorum kendime..pamuklarda büyüttüğü..sonra hayattan acımasızca dersler aldığı..bu çok zor oldu bu ders çok acımasız..kimler kandırdı beni..kim aldı yüzümdeki eski gülümsemeyi..Ben içtiğim su dan tat almak istiyorum artık..bu cehennem ne zaman bitecek..ebedi uykuma huzurla anne duasıyla gitmek istiyorum ben..

Çok korkuyorum bu hayattan babamın üstüne titrediği kıza ne oldu diyorum kendime..pamuklarda büyüttüğü..sonra hayattan acımasızca dersler aldığı..bu çok zor oldu bu ders çok acımasız..kimler kandırdı beni..kim aldı yüzümdeki eski gülümsemeyi..Ben içtiğim su dan tat almak istiyorum artık..bu cehennem ne zaman bitecek..ebedi uykuma huzurla anne duasıyla gitmek istiyorum ben..

Kimler derken birden fazla kişi var ise dönüp kendine bakmalısın bence canım...

arkadaslar
kımse kımsenın ahlak bekcısı olmasın cok komık oluyor
bakıre evlenen namuslu demek degıldır, sen bakıre evlenmıssındır ama dedıkoducusundur yalan soyluyorsundur kotu kalplısındır fesatsındır hırsızsındır kotu olan herseysındır sırf bakıresın dıye ıyı bı kadın namuslu bı kul olmuyorsun
bu dunyada asla buyuk konusmamak gerektıgı gıbı özellıkle bu dini bukadar kolay dılıne dolayan bazı hatunlarımıza OKU dıyerek bazı bılgıler verıyorum
kendılerı cok dındar cok bılıyolar ama bazı seylerı atlamıslar zira :KK70: hatırlatım dedım

Soru: Gerdek sırasında eşinin kızlık zarının olmadığını veya yırtık olduğunu gören bir koca, buna dayanarak evlilik sözleşmesinin feshini isteyebilir mi?
Cevap:
Hayır isteyemez. Kadının cinsel organında, ilişkiye engel olacak şekilde kemik veya et parçası bulunması yahut ön ile arka arasındaki perdenin yırtık olması gibi şeyler kadın için bir sorun sayılır. Erkek böyle bir şikayetle mahkemeye başvurduğu taktirde belli bir usûl içinde yürütülecek yargı sonunda nikah akdinin feshine karar verilebilir. Kızlık zarının olmaması bu sorunlardan değildir. Kızlık zarının yokluğu sebep gösterilerek nikahın feshi talep edilemez.

Bâkirelik her ne kadar çok önemli ise de kızlık zarı, sıçramak, düşmek, yüksekçe bir yerden atlamak gibi sebeplerle yırtılmış olabilir. Aksi sabit oluncaya kadar bir kişinin suçsuz sayılması, vazgeçilmez bir prensip olduğundan kızlık zarının böyle bir sebeple yırtıldığı varsayılarak değerlendirmenin kadının lehinde yapılması gerekir. Kızlık zarının neden yırtıldığını ne kadının eşi, ne mahkeme, ne de bir başkası sorabilir. Kimseye böyle bir hak tanınmamıştır.

Bâkire olması şartıyla bir miktar mehir verilerek evlenilen kadının kızlık zarının yırtık olduğu, kocasıyla ilişki esnasında ortaya çıksa mehirden bir eksiltme de yapılmaz. (Ömer Nasuhi BİLMEN, Hukukı İslamiyye ve Istılahatı Fıkhiyye Kâmusu,İst. 1985,II, 141.)

Bekâret kontrolü ancak şöyle olabilir: Kadın, eşinin kendisiyle cinsel ilişkiye giremediğini iddia ederek ayrılma talebiyle mahkemeye baş vurursa hakim bakar; eğer erkek, tedavi edilebilir bir durumda ise tedavi için bir yıl süre tanır ve tedavi olmasını tenbih eder. Bu süre sonunda kadın eşinin halâ kendi ile ilişkiye giremediğini iddia eder de erkek bu iddiayı reddederse bakılır; eğer kadın bakire ise bekaret kontrolü yapılabilir. Bu kontrol, kadının talebiyle boşanma kararı verebilmek içindir. (Ö. N. BİLMEN, Hukukı İslamiyye ve Istılahatı Fıkhiyye Kâmusu, c. II, s. 351.)

http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/kadin-bakire-degilse-kocasi-bunun-sebebini-soramaz-mi.html

zira bı kadına kocası bıle bekaretını sorma hakkı dinimizde bıle yokken kadınlarımızda kı bu cüret nedır
o cok namuslu hanımlar, lutfen bacagını acıp beklesede hıc bı kızın hakkına gırmeyecek erkekler yetıstırın.
namus ne kadar kolay dile dolanır olmus boyle yahu... herkes bukadar namusluysa bu dunya neden bukadar kirli
saka gıbı...
kızlar sızde acele etmeyın
ılk esınızle bunu yasamak dunyanın en guzel duygusu

Kimler derken birden fazla kişi var ise dönüp kendine bakmalısın bence canım...
razey bazen çok kaba oluyrsun..ben erkekden tiksiniyorum diyorum başıma gelenden sonra sen birden fazla kişi varsa diye varsayımda bulunuyorsun..düşüncesi bile iğrenç..hayat sadece erkeklerden ve onların sapma sapan ilişkilerinden ibaret değil..manevi değerlerimrz olmalı hayatta..bir taraf açlıktan ve savaştan kırılıyorsa onların acısını derinden hissedemiyorsan insan olmak boşunadır bence..bir köpeğin bile sahibini koruma iç güdüsü varken biz insanlar neyi yapabiliyoruz şu hayatta..

razey bazen çok kaba oluyrsun..ben erkekden tiksiniyorum diyorum başıma gelenden sonra sen birden fazla kişi varsa diye varsayımda bulunuyorsun..düşüncesi bile iğrenç..hayat sadece erkeklerden ve onların sapma sapan ilişkilerinden ibaret değil..manevi değerlerimrz olmalı hayatta..bir taraf açlıktan ve savaştan kırılıyorsa onların acısını derinden hissedemiyorsan insan olmak boşunadır bence..bir köpeğin bile sahibini koruma iç güdüsü varken biz insanlar neyi yapabiliyoruz şu hayatta..

Pardon ne alaka yazdığın ortada ona istinaden yazdım değerler diyorsan kendi kıymetini bil önce bu kadar basitleştirme erkek ırkı yüzünden...

Pardon ne alaka yazdığın ortada ona istinaden yazdım değerler diyorsan kendi kıymetini bil önce bu kadar basitleştirme erkek ırkı yüzünden...
Ben sadece kendime üzüldüm..bi gerizakalıya aldandığım için..hepsi bu..ben yine değerliyim..bütün kadınlarımız değerli inş..işte gerizakalı erkek ırkı..birden fazla diyorsun yaa..ona kızdım..bi bayan bunu yakıştırmamalıyız bence kendimize

Ben sadece kendime üzüldüm..bi gerizakalıya aldandığım için..hepsi bu..ben yine değerliyim..bütün kadınlarımız değerli inş..işte gerizakalı erkek ırkı..birden fazla diyorsun yaa..ona kızdım..bi bayan bunu yakıştırmamalıyız bence kendimize

Yakıştırmasaydınız burda diktirme konusunda dr aramazdınız... Birden fazla dememin sebebi erkekler yani çoğul kullanman ilki hata olur sonra ki ler tercih anladınız mı şimdi demek istediğimi ?

Yakıştırmasaydınız burda diktirme konusunda dr aramazdınız... Birden fazla dememin sebebi erkekler yani çoğul kullanman ilki hata olur sonra ki ler tercih anladınız mı şimdi demek istediğimi ?
Ben sadece ve tek nişanlım olan pisliğe aldandım..bu 1,2si 5,i yok..Allah biliyor kimin ne aradığını ne yaptığını ne yapacağını..seninle tartışmaya girmicem.çok saçma şeyler bunlar..Dediğim gibi hayat sadece erkeklerden ve onların saçmalıklarından ibaret değil..bizi bu hale getiren aldatan çaresiz bırakan onlar..böylelerinin Allah belasını versin..

Ben sadece ve tek nişanlım olan pisliğe aldandım..bu 1,2si 5,i yok..Allah biliyor kimin ne aradığını ne yaptığını ne yapacağını..seninle tartışmaya girmicem.çok saçma şeyler bunlar..Dediğim gibi hayat sadece erkeklerden ve onların saçmalıklarından ibaret değil..bizi bu hale getiren aldatan çaresiz bırakan onlar..böylelerinin Allah belasını versin..

Ona evet dediğin için suç sende değil yani ikinizin ortak kararı cinsellik var diye kimse kimseye köle kul değildir. Ya cinsellik yaşadın dayakçı çıksaydı ? Aman cinsellik var artık mecbur mu diyecektin ? Et parçası kullanılam eşya olmayın dik durun karakterinle evlenen olsun zarımla değil ama karar umarım sıkıntı yaşamaz yakalanmazsın

Yani o kadar iğrenç bir hayatta yaşıyoruz ki ailelerin tecavüz olayına bile tahammülü yok. tecavüz olayında bile suçlu kız oluyor ve dövülmek hatta öldürülmek isteniyor.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1187726-ailesi-tecavuze-ugrayan-genc-kizi-oldurmek-istedi

Diyarbakırlı Demet olayını biliyorsunuz. Daha önce biri ile evlenme vaadiyle birlikte olmuş, fakat daha sonra adamın evli olduğunu öğrenince ondan ayrılmıştı. Adam da sinirlenip meğer birlikteliğini gizli kameraya almış şantaj yapmak için çağırmıştı. kadına tecavüz edeceklerken kadın yanına aldığı bıçakla adamı öldürmüştü. Yüce adaletimiz olayı tecavüz kabul etmemiş kadına ağır ceza vermişti.
http://blog.radikal.com.tr/politika...i-oldurdu-savcilik-tecavuz-olamaz-dedi-122127

Bilmiyorum aileniz durumu biliyor mu ? Eğer biliyorsa bir zahmet bu durumdaki otoritesini koysun. Sizinle evlenmek isteyen lişiye böyle böyle oldu, ilerde bunu en ufak bir sıkıntı etmeyecekseniz gibisinden. esin 29 yazmışınız.bir de 29 yaşındaysanız kusura bakmayın kimse de 29 yaşında kızlık zarı aramasın bir kadında. Ama aileniz bilmiyorsa öğrenirse kötü olursa orasını bilemem ama aileniz biliyorsa dert etmemenizi öneririm. Zira ortalık bakireyken evlenip dövülen,darp edilen, aşağılanan,sömürülen, hatta öldürülen kadınla dolu. sanki bakire evlendiklerinde çok çok kıymetini biliyorlar kadının da.Hatta eminim eğer sizi bakire olmayarak kabul eden bir erkek olursa , bakire evlenmişten daha iyi bir hayatınızın olacağını düşünüyorum.

Ben bundan 2 yil once biriyle birlikte oldum bana soz verdi yeminler etti birakmaacagina dair ama sonra bana karsi siddetler kufurler bni ezmeye basladi bni brakip gitti simdi ise ailwm bni akrabaya verecek ve bn cok zor durumdayim lutfen yardimci olur musunz bn bursadan doktor tercihinz var mi

Back
X