Hypatia'nın Diyet Günlüğü

sevgili günlüğüm,

Motivasyon denen şey başarının anahtarı imiş meğerse... ama benimki zırt pırt düşüyor:)) kendimi motive etmediğim anlarda yeme hırsına yenik düşüyorum:)) sonra da tombiş tombiş geziyorum.
eylülde başlayan maceram o yüzden bu kadar uzun sürdü (
herneyse...

4 nisan perşembe 76.3 ü gördüm tartıda.
diyetime devam ediyorum ve bugün bir saatlik yürüyüş yapacağım.

tek yapamadığım su ve yeşilçay içmek. artık onlardan tiksindim ıyk! (

allahım dualarımı kabul esin de bir an önce geri gelmeksizin gitsin bu pis kilolar( ve fit bir vucut gelsin.

bir de önceki sene kilo verdiğimde spor yaparak verdiğim için hiiç sarkmam olmamıştı, sanki hiç kilo alıp vermemiş gibi fittim ama bu sene sporsuz olduğu için göğüslerimde sarkma var. çok üzgünüm(( umarım zayıflayınca toparlar... inş!

şöyle bi kaç sayfa okudum da hep şikayet etmişsin bir şeyleri bi de inanç eksikliği gördüm sen de.
olmaz kendine inanmadan güvenmeden olmaz motive de olamazsın tombul tombul gezersin öyle herkes de seni sürekli diyet halinde ama kilo veremeyen biri olarak bilir onlarda inanıp güvenmez sana.
kendine inanmak güvenmek çok kolay aslında ama sen daha fazlasını yapıp inat edip hırs edip bu inancı sürekli hale getireceksin.

kesinlikle haklısın canım, sürekli mızıldanarak kendime inanmayarak ama bir de dilimden diyeti, rejimi düşürmeyerek kilolu bir hayat sürüyorum. benim önce karar verip kendime inanman lazım, hayıflanmam değil!
geçen iki sene önce nasıl verdiysem yine vereceğim o halde! hıh:) gidecek bu pis kilolar, hatta gitmeye başladı bile çünkü yeşilçayımı içiyoruuumm:)

Sevgili günlükçüğüm,

18 Nisan: 76,5 kiloyum. araya uzun tatiller girdi ve ben kilo almamaya gayret ettim, bu dönemi kayıp olarak görmüyorum:)
bugün 2 litre su ve yeşilçayımı içtim ki bunlar benim için en zor kısımlar, yihuu bunlar da bittiğine göre tam gaz diyetime devam edebilirim.

nisan biterken sanırım 74'leri görürüm gibi geliyor, hadi bakalım, sonuç ne olacak, çoook merak ediyorum :)))

19 Nisan: 76,1 kiloyum. Bugün reglimin ilk günü, gitsin kilolar gelsin mayokiniler heheheh :))) ayrıca skinny jean'i de çook özledim, beni beklesin:)) yakında kendisinden bir tane alacağım...

20 Nisan: 75,5 *R

Bu haftasonundan korkmuyorum, ezip geçeceğim ve artık yakın zamanda artıda olmaksızın 74'leri göreceğim inş. maş amin:)) hehehe... azıcık irade, sabır, spor ve suyla üstesinden gelemeyeceğim bir durum yok.
yeşilçayımı şimdiden içtim ki sonraya kalınca unutmayayım diye...
dukan diyetine devam ediyorum. nisan mayıs bir an önce 5 kgden kurtulup kendime ödül vereceğim.

haftasonu spor yapamıyorum maalesef tembelliğimden, ama yediklerime dikkat ederek artıya geçmeden eksilerde bu haftasonunu tamamlayacağım.

25 nisan 75 kiloyum.
diyete ve spora devam ediyorum ama kilom takılı kaldı burada, sanırım haftaya kadar gider.
1 mayısta ölçümüm var, heyecanla onu bekliyorum:)
hafiften kemiklerimi hissetmeye başladım, bir 5-7 kg. sonra da mutluluktan havalara uçacağım.
şimdi doğru bisiklet sürmeye gidiyorum:)

Canım günlüüüüüğümmmm,
sonunda ucundan da olsa tartıda 74'ü gördüm. bu haftasonu spora gidemesem de yemeklerden kendimi sakınarak kilomu aynen koruyacağım veee 3-4 gün sonra tartıda 73'i görebilirim belki de. mayıs sonunda hedefim 68 olmak.

hedefim 60 olmak. inş maş :))

iki bardak yeşilçay ve suyumu da içtim mi tamamdır, oh mis:))

günlükçüm,
haftasonu bir davete katıldık ve ben kendimi tutamadım, aslında normal şartlarda tutardım ama davetin aşçısı dünyanın en iyi yemek pişireni olunca kaçırmak istemedim ve hoop 2 kg. :)) hediye ile geri döndüm.

bugün 75,5'im maalesef( 74'ü geride bırakmak üzereyken bunu gördüm ama çok da üzülmeyeceğim, spor ve diyete devam...
2 ayda 10 kg.ye veda ederek yazı 65-64'le karşılayacağım.

boyum uzun olduğu ve vücudum kaslı olduğu için 65 kg beni 50 kilo gibi gösteriyor şükür ki:) ama buna güvendiğim için de son yıllarda rahatlıkla kilo alıyorum, bu yüzden buna güvenmemeliyim. nasıl gösterdiğim değil, tartıda kaç çıktığım önemli. şu an 38 beden kıyafetlere sığıyor olmam en büyük aldatmaca, ama jeanleri kandıramıyorum. o yüzden skinny jeane girene kadar zayıflamaya devam devam devam... :)

74,4'üm tartıda.
cumaya kadar 73'ü görüp sonra da yağ kas ölçümü yaptıracağım. umarım iradeli olabilirim. şu sıralar etrafım çok güzel mamalarla çevrili
bugün 2 lt su ve diyete devam. ayrıca 40 dk bisiklete bineceğim. inş. güzel sonuçlar alırım:) stresten cildimi sivilceler bastı
bir an önce 69'cuğuma kavuşmak ona sıkı sıkı sarılmak ve bir daha asla yukarısına çıkmamak istiyorum:)))

günlüğüm,
diyete tam gaz devam. insan inceldikçe daha çok spor yapası geliyor, hantal vücutla kimse hareket etmek istemiyor.
2 lt su, yeşilçayım, diyetim ve sporum tamam... şu sıralar spora ağırlık verdim diye tartı bana kötü oyunlar oynuyor ama moralimi bozamaz allahın izniyle. inş. maş:))) mayıs sonu 69'u göreceğim:))

Canımııın içi, rejimimin tek destekçisi:))
İki gündür üst düzey spor yapıyorum ama tartıda gördüğüm şey hala 74,1 (
bugün de diyete, spora, 2 lt su ve yeşilçaya devam:)

Mayıs biterken 70'leri geride, çoook geride bırakmak ve 69'u görmek istiyorum. inş. maş... haftasonları irademe sahip olur ve "bi taneden bir şey olmaz"ı kafamdan silebilirsem pek de uzak bir şey değil aslında.. 21 günde rahatlıkla verebilirim.

günlükçüğüm,

mayıs sonu 69 diyorum, başka da bir şey demiyorum. :)) spora, suya, yeşilçaya ve diyete devam... haziran 65, temmuzda da 60 olsam ne ala:) ama hedefim 55:) 5 kg gezi payı bırakıyorum kendime, çünkü sürekli seyahat halinde olunca sürekli de kg. alıyor insan.. hedefim 55:) inş. maş...

:2::2::2::2::2::2:
haftasonu yine aynı hataya düştüm((((( artık bıktımm! haftaiçi ver, haftasonu al ve sonunda olduğun yerde ya da daha gerisinde kal. pff...

:2::2::2::2::2::2:
haftasonu yine aynı hataya düştüm((((( artık bıktımm! haftaiçi ver, haftasonu al ve sonunda olduğun yerde ya da daha gerisinde kal. pff...

Merhaba günlügünü epeyce okudum. Haftasonu ne yapıyorsun, ailenle ve ya arkadaşlarınla mı geçiyor, dışarıda mı yiyorsun? haftasonu seni neden bu kadar çok etkiliyor bence birlikte önce sebebini bulup, sana haftasonu için çözümler üretebiliriz? ben geçen yazdan kasıma kadar 64 kilodan 55 kiloya düstüm (diyetisyen kontrolunde) sonra şehir degisikligi tasınma, birazda ufak hastalıklar ve onların olusturdugu ödemler falan derken tekrar bir iki kilo aldım suan 57,4 kiloyum ve pztesi tekrar başladım hedefim 52-53 kilo ama agırlıktan daha çok benim için önemli olan kas- yağ dengesi, o yuzden sıkı bir spor programı uygulamaya calısıyorum. Diyetisyenimden ögrendiklerimle haftasonlarına yaptıgın aktivitelere gore sana kurtarıcı cozumler bulabilriz

hiii hoşgeldinnnn

haftasonunu genellikle dışarıda, seyahatlerde geçiriyorum. haftaiçi verdiğim kiloları geri alıyorum çünkü irademe sahip çıkamıyorum ve kaslı olduğum, ince gösterdiğim için kendimi zayıf sanmam.. bir öğünü kurtarsam diğerinde batırıyorumm:2::2::2::2: yani ne çevreyle ne bir başka şeyle, sadece benimle alakalı. kaldı ki nereye gidersem gideyim diyet menümdekileri bulmak çok kolay (ızgara, salata vs..) umarım şeytanın bacağını kırabilirim, daha doğrusu kendi ağzımı tutabilirim

spor eşliğinde yağlarını kolayca kasa çevirerek kilo verebilirsin, ben de haftada beş gün yürüyüş yapıyorum. 3 gün fitness ve 2 gün de pilates... bunları terk etmemem gereken sevgililer gibi düşünüyorum:)) bana bu kadar emek veren, beni güzelleştiren sevgilileri bırakırsam benden vefasızı olabilir mi?:))

umarım birlikte haftasonlarının üstesinden gelir ve ikimizde bir an önce kilolarımızdan kurtuluruz, spor yaptığın süre içinde karbonhidratı çok çok az alıp proteine yükseklenirsen yağ kas dengen çabuk toparlanır gibi geliyor bana... umarım başarırız ve ben bu haftasonu geriye değil ileriye giderim...

bugünkü kilom 73,9. 13 kilo vermeyi hedefliyorum.

Bak bende gecen yıl mayıs ayından kasım ayına kadar her haftasonu farklı bir şehirdeydim ve buna ragmen diyet yaptım hem de boyle yanımda enginar suları, corek otu yagları tasıdım her yere sabahları ac karnına icmek icin :) haftasonları eger seyehatlerinde internet erişimin varsa sabahtan kalk ve yediklerini buraya yaz, hatta her ogunden sonra yaz, ben her gün takip edecegim bende yazacagım eger birlikte bunu yaparsak birbirimize karsı sorumlulugumuzdan dolayı abartmayız (utanırız :)) diyet eger yanınızda eşlik eden biri varsa daha kolay yapılıyor gerçekten çünkü birbirinizi kontrol ediyorsunuz. Benim iş yerinde bir arkadasımda benimle birlikte diyete basladıgında ikimizde cok daha hızlı zayıfladık cunku kacamaklarımıza engel olduk birbirimizin

Seninde haftasonu kacamaklarını belki bu sekilde hafifletebiliriz..

Bu arada ben haftanın 3 gunu spor salonuna gidiyorum 30 dklık istasyon sisteminde çalışan bir yer (3 hafta once basladım). Bir de pazartesi gunu jillian michaelsın 30 days shred programı var gunde 25dklık her gun onu yapıyorum, bunların sonucunda artık sıkı bir vucudum olur diye dusunuyorum :)

Bir de sana 9lu cay önerebilrim, hem cok enerji veriyor hem gerçekten tok tutuyor, azıcık yesenizde hemen doyuyorsunuz ama benim gozum cok ac :) o yuzden tabagıma sadece yiyecegim kadar koyuyorum yoksa doysam bile bitirmeye kasıyorum sirf goz aclıgımdan :)

jillian michaelsın 30 days shred programı çok işe yarıyor, bence bir hafta sonra falan vücudundaki değişimleri fark edeceksin. gün içinde ekmek ve karbonhidratlı besinleri tüketmeyip proteine ağırlık verirsen vücudun yağlı değil kaslı olur.
evet haftasonları menümü yazmaya çalışacağım, umarım birbirimize iyi arkadaş olur ve hedefimize ulaşırız.
9lu çay, kayısı form ve yeşilçay içiyorum ben de bağırsaklarım için ve sanki fayda ediyor gibi.:))

bu pazartesi ölçümüm olacak, ekside gideceğim inş:))

günlükçüğüm,
sonunda kendime bir diyet arkadaşı buldum, umarım haftasonu kendime yaptığım kötülükleri yapmaya yüz bulmam artıkın...
bugün kilom 74 çıktı ama malum dönemime yaklaştığım için herhalde, yoksa diyetimi bozmuyorum:)

spor, yeşilçay, 2 lt su ve diyetim tamamdır bugün yuupiii:))
cumartesi ve pazara yenilmek yok! hıh!

merhaba, günlügünü okudum ve ilk zamanlari özellikle hic ic acici gelmedi bana. irade sorun var sanirim sende anladigim kadariyla, öncelikle bunu asman lazim ve aksam yemeginden sonra kendini bisey yememek icin tutman lazim yoksa tartida hemen kendini gösteriyor. esasinda kilo almak kilo vermekten daha zor inan bana. bence herseyi yiyerek kilo vermeyi dene, ama yediklerini de dogru zamanlarda ye. eger istersen sana destek olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…