şöyle bi kaç sayfa okudum da hep şikayet etmişsin bir şeyleri bi de inanç eksikliği gördüm sen de.
olmaz kendine inanmadan güvenmeden olmaz motive de olamazsın tombul tombul gezersin öyle herkes de seni sürekli diyet halinde ama kilo veremeyen biri olarak bilir onlarda inanıp güvenmez sana.
kendine inanmak güvenmek çok kolay aslında ama sen daha fazlasını yapıp inat edip hırs edip bu inancı sürekli hale getireceksin.
:2::2::2::2::2::2:
haftasonu yine aynı hataya düştüm((((( artık bıktımm! haftaiçi ver, haftasonu al ve sonunda olduğun yerde ya da daha gerisinde kal. pff...
Merhaba günlügünü epeyce okudum. Haftasonu ne yapıyorsun, ailenle ve ya arkadaşlarınla mı geçiyor, dışarıda mı yiyorsun? haftasonu seni neden bu kadar çok etkiliyor bence birlikte önce sebebini bulup, sana haftasonu için çözümler üretebiliriz? ben geçen yazdan kasıma kadar 64 kilodan 55 kiloya düstüm (diyetisyen kontrolunde) sonra şehir degisikligi tasınma, birazda ufak hastalıklar ve onların olusturdugu ödemler falan derken tekrar bir iki kilo aldım suan 57,4 kiloyum ve pztesi tekrar başladım hedefim 52-53 kilo ama agırlıktan daha çok benim için önemli olan kas- yağ dengesi, o yuzden sıkı bir spor programı uygulamaya calısıyorum. Diyetisyenimden ögrendiklerimle haftasonlarına yaptıgın aktivitelere gore sana kurtarıcı cozumler bulabilriz
hiii hoşgeldinnnn
haftasonunu genellikle dışarıda, seyahatlerde geçiriyorum. haftaiçi verdiğim kiloları geri alıyorum çünkü irademe sahip çıkamıyorum ve kaslı olduğum, ince gösterdiğim için kendimi zayıf sanmam.. bir öğünü kurtarsam diğerinde batırıyorumm:2::2::2::2: yani ne çevreyle ne bir başka şeyle, sadece benimle alakalı. kaldı ki nereye gidersem gideyim diyet menümdekileri bulmak çok kolay (ızgara, salata vs..) umarım şeytanın bacağını kırabilirim, daha doğrusu kendi ağzımı tutabilirim
spor eşliğinde yağlarını kolayca kasa çevirerek kilo verebilirsin, ben de haftada beş gün yürüyüş yapıyorum. 3 gün fitness ve 2 gün de pilates... bunları terk etmemem gereken sevgililer gibi düşünüyorum:)) bana bu kadar emek veren, beni güzelleştiren sevgilileri bırakırsam benden vefasızı olabilir mi?:))
umarım birlikte haftasonlarının üstesinden gelir ve ikimizde bir an önce kilolarımızdan kurtuluruz, spor yaptığın süre içinde karbonhidratı çok çok az alıp proteine yükseklenirsen yağ kas dengen çabuk toparlanır gibi geliyor bana... umarım başarırız ve ben bu haftasonu geriye değil ileriye giderim...
bugünkü kilom 73,9. 13 kilo vermeyi hedefliyorum.
Bak bende gecen yıl mayıs ayından kasım ayına kadar her haftasonu farklı bir şehirdeydim ve buna ragmen diyet yaptım hem de boyle yanımda enginar suları, corek otu yagları tasıdım her yere sabahları ac karnına icmek icin :) haftasonları eger seyehatlerinde internet erişimin varsa sabahtan kalk ve yediklerini buraya yaz, hatta her ogunden sonra yaz, ben her gün takip edecegim bende yazacagım eger birlikte bunu yaparsak birbirimize karsı sorumlulugumuzdan dolayı abartmayız (utanırız :)) diyet eger yanınızda eşlik eden biri varsa daha kolay yapılıyor gerçekten çünkü birbirinizi kontrol ediyorsunuz. Benim iş yerinde bir arkadasımda benimle birlikte diyete basladıgında ikimizde cok daha hızlı zayıfladık cunku kacamaklarımıza engel olduk birbirimizin
Seninde haftasonu kacamaklarını belki bu sekilde hafifletebiliriz..
Bu arada ben haftanın 3 gunu spor salonuna gidiyorum 30 dklık istasyon sisteminde çalışan bir yer (3 hafta once basladım). Bir de pazartesi gunu jillian michaelsın 30 days shred programı var gunde 25dklık her gun onu yapıyorum, bunların sonucunda artık sıkı bir vucudum olur diye dusunuyorum :)
Bir de sana 9lu cay önerebilrim, hem cok enerji veriyor hem gerçekten tok tutuyor, azıcık yesenizde hemen doyuyorsunuz ama benim gozum cok ac :) o yuzden tabagıma sadece yiyecegim kadar koyuyorum yoksa doysam bile bitirmeye kasıyorum sirf goz aclıgımdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?