merhaba, günlügünü okudum ve ilk zamanlari özellikle hic ic acici gelmedi bana. irade sorun var sanirim sende anladigim kadariyla, öncelikle bunu asman lazim ve aksam yemeginden sonra kendini bisey yememek icin tutman lazim yoksa tartida hemen kendini gösteriyor. esasinda kilo almak kilo vermekten daha zor inan bana. bence herseyi yiyerek kilo vermeyi dene, ama yediklerini de dogru zamanlarda ye. eger istersen sana destek olmak isterim
hoş geldin canım,
kesinlikle doğru tespit yapmışsın. bu sadece benim irademle ilgili, başka hiçbir şeyi suçlayamam. maalesef haftaiçi gayet güzel sporunu yapan, beslenen biri haftasonu sapıtıyor. al ver al ver şeklinde diyet yapıyorum(
akşam 7'den sonra yemiyorum normalde, ama haftasonu gece gezmelerinde ipin ucunu kaçırıyorum. genelde sağlıklı besleniyorum, kendimi sıkmıyorum ama h.sonları yediklerim hep yanlış zamanlarda, gece yarısı, ve yanlış şeyler oluyor(
bundan sonra yediklerimi yazacağım ve akşam 7'den sonra sadece çay içeceğim.
teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için:)
gerekirse bir süre haftasonu gezmelerine gitme canim. en azindan kendine engel olmayi ögrenene kadar.
Selam,
Bugün yediklerimiz nelermiş bakalım :)
sabah ac karnına 9lu cay sonrasında 3/4 kandil simidi (kandil beni bitirdii :)) ama kandile yenilmedim
ara 5 tane badem
oglen yarım kase corba 1.5 tane köfte (köfte kötüydü hiç sevmedim) yanında yagsızsalata ve 3 kasık borani ( marulu kavurup yogut koyuluyor adı buydu sanırım :))
ara 50 ml maras dondurması (ikram geldi bende yarısını yedim)
ara 3 kuru erik 2 badem
aksam 6 yemek kasıgı sebzeli yavuk (susuz) 3 tane zeytin 2 ince dilim salam 2 dilim ekmek (aksam spordan sonra biraz dayanamadım yedim :)
aksam 30 dk spor (spor salonunda) birazdan da jillianı yapıcam.
Haftasonuda yazıyoruz ki kontrolu kaybetmeyelim
Not: her seyden yiyoruz tadıyoruz ama azar azar
hypatia çok sevindim almamış olmana, bu eminim ilerlemeni cok olumlu etkileyecektir. Yeşil çayın da afiyet olsun :)
pazar günü gün içerisinde 3 dilim ekmek 6-7 tane zeytin 1 dilim tost kasarı (su incecik dilimlerden) 3 ince dilim salam, alsam 1 dilim rulo köfte ve 2-3 kasık fırında sebze 1 bardak muzlu süt (şekersiz kendim yaptım evde :))
Pztsi ;
tabiki sabah ac karnına 9lu cayımız, şimdide kahvaltıda 1bardak sütle hazırlanmıs ve 1 bardak k-flakes yiyeceğim
yaa evet pazara özel pek dikkat etmedim sadece miktarı kacırmamak istedim.
Bana diyetisyenim muz yada başka bir meyve kısıtlaması hiç yapmadı, gunde 3 tane meyve hakkı verdi, bunu ister 3 tane kucuk muz istersen 12*3 =36 çilek şeklinde kullan istersen 3 dilim ananas yada bunları karıstır yani elimde meyve porsiyonları var 3 porsiyon hakkım var :) ben tatlıya cok duskunum muz da zannedilenin aksine cok faydalıdır özellikle kadınlar için hem potasyum kaynagı oldugu icin hem de lifli oldugu icin :)
Hiç bir meyveden sebzeden korkmayın yeterki abartmayalım :)
Bana bi keresinde bi arkadasım bidik 1 kilo kepek yiyerek zayıflayamazsın demişti :) ben sürekli kepekli galete yiyodum cunku
özetle ne yedigimiz tabiki önemli ama asıl önemli olan miktarı1 muzdan hiiiç bişey olmaz dediğim gibi diyetisyenim gunde 3 muz yiyerek bile zayıflayabilecegim bir liste olusturmustu bana..
Ben kendimi çok diyette olarak görmüyorum zaten :) kendime her zaman uygulayabilecegim bir yeme düzeni oturtmaya çalışıyorum yoksa aksine eskiden oldugu gibi, sıkı diyet uygula sonra bırak, iki ileri bi geri mehterana dönüyorum :)
evettt uzun uzun yazıdan sonra dün ve bugun yediklerim ;
pztsi ;
sabah 1 bardak süt 1 bardak k-flakes
ara 2-3 badem
oglen haşlanmıs tavuklu salata
ara 1 elma, 1 soda 2-3 tane badem 1 dilim altınbasak
aksam 1 dilim fırında rulo kofte 2 kucuk dilim sigara böregi (evdekilere yaptım koktu tadına bakim dedim :)) 1 tane fırında çıtır sosis (bu hazır bişeydi ev arkadasım almıs, normalde sosis- salam tuketmemeye calsııyorum ama 1 tane tadına bak bari diye ısrar ettiler fırında piştigi icinde cok zararlı olmaz diye dusundum ve bende yedimmm :))
aksam yemekten önce salonda 30dk spor, yemekten sorna evde25 dk jillian
Salı;
sabah yine tarcın serpilmiş 1 bardak süt ve k-flakes
ara 2-3 badem
öglen ahirdagı salatası yagsız co kaz nar eksili (peynirli salata diyebiliirz)
aksam ne yiyecegime karar vermedim ama bugunde hem salona gidicem hem de jillian yapıcam bu arada 9 lu caya devam ediyorum, gunde 1 tane de türk kahvesi var, caylar sekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?