- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 23
- 24
- Konu Sahibi yedundjdns
-
Terapiste gittiniz miYaşamak neydi sahiden...
Ruhumda,kalbimde,yüreğimde oluşan kocaman bir acı mıydı?Sustuğum şeyler var ;hiç konuşamadıklarım ve içimde amansızca kaybolup giden insanlar var.Bu canımı acıtıyor mu evet fazlasıyla.Kafama takmasamda bazı şeyleri,Bazen yinede içimin almadığı haksızlıklar.Kim anlayabilirdi ki bu mükemmel acıları...Geçer diye beklediğim acılarım,içimde tutuşup kocaman olduğunu hissettim.Sanki böyle bütün dünya üstüme geliyor gibi.Tek ihtiyacım olan içimi yakıp kavuran her şeyi unutmak belkide alışmak.Meğer hayat dediğimiz yer ne zormuş.
Ben 19 yaşında hayat mücadelesi verdim.
Ve bu mücadelem benden bir şeyler çaldı.
Bazen geçmişe dönüp keşke yapmasaydım dediğim o kadar pişmanlıklar var ki..ama bilmiyorum bazen kader deyip geçiyorum,belkide kendimi avutuyorum.Her şeyi bile isteye yapmıştım oysa.
Bebeğimi özlüyorum bazen çılgınca ağlıyorum
Yastığım ıslanana kadar durmuyorum.Belkide bu beni rahatlatıyordu.
Yaşadığım kötü şeyler aklıma geliyor.Beynimi durduramıyorum.Onu düşünüyorum sonrada.Bazen kızıyorum,yanına gidip saatlerce vurmak istiyorum neden yaptın bunu hesap sormak istiyorum ama biliyorum ki anlamayacaktı o beni.Sadece içimde kendimle boğuşacaktım.Napalım bazen olmayınca olmuyor.O benim acı bir imtihanımış meğer.İnsan yaşarken ölür mü?Evet ölüyormuş.En zorunda bu acı duygularla mücadele etmek.
Sonra oturup gözyaşlarımı siliyorum.
Hayat devam ediyor.Her ne olursa olsun sen güçlü ve dik durmak zorundasın diyorum ve kendimi avutuyorum.Sonra düşündüm kendi kendime benim kendimden başka kimsem yok.Ve sımsıkı sarıldım kendime,dedim ki işte geldik ve gidiyoruz.Yaşadığımız yer belkide üzülmek için kısa bir yer.Ayağımdaki derman bitene kadar dayanmam gerekiyor.Hiç olmasa artık kendim için bir şeyler yapmam lazım.Evet düştüm ve düşmeye devam edeceğim yaşadığım sürece ama ben pes etmeyeceğim.Her şeyle mücadele etmek belkide beni hayatta bağlayan şey olacaktı.Mutluluğu,sağlığı ne kadar seviyorsam acımı iki kat daha çok seveceğim.Acımla yaşamayı öğreneceğim.
Kimseyi mutlu etmek için gelmedim.Önce kendimi mutlu edeceğim,yaralarımı merhem süreceğim,Kendime şefkat göstereceğim.
Bunu başaracağım...
Ve dilerim ki kimse yaşttığını yaşamadan ölmez.
Çarşamba günü randevumTerapiste gittiniz mi
Çok teşekkür ederim,pes etmeyeceğim yola devamCok gecmis olsun. Pes etmeyin ❤
Zor zamanlar var hayatta ama geriye bakma, bakarsan iyileşmez. Özgür bırak kendini, yasını tut ve acını bitirYaşamak neydi sahiden...
Ruhumda,kalbimde,yüreğimde oluşan kocaman bir acı mıydı?Sustuğum şeyler var ;hiç konuşamadıklarım ve içimde amansızca kaybolup giden insanlar var.Bu canımı acıtıyor mu evet fazlasıyla.Kafama takmasamda bazı şeyleri,Bazen yinede içimin almadığı haksızlıklar.Kim anlayabilirdi ki bu mükemmel acıları...Geçer diye beklediğim acılarım,içimde tutuşup kocaman olduğunu hissettim.Sanki böyle bütün dünya üstüme geliyor gibi.Tek ihtiyacım olan içimi yakıp kavuran her şeyi unutmak belkide alışmak.Meğer hayat dediğimiz yer ne zormuş.
Ben 19 yaşında hayat mücadelesi verdim.
Ve bu mücadelem benden bir şeyler çaldı.
Bazen geçmişe dönüp keşke yapmasaydım dediğim o kadar pişmanlıklar var ki..ama bilmiyorum bazen kader deyip geçiyorum,belkide kendimi avutuyorum.Her şeyi bile isteye yapmıştım oysa.
Bebeğimi özlüyorum bazen çılgınca ağlıyorum
Yastığım ıslanana kadar durmuyorum.Belkide bu beni rahatlatıyordu.
Yaşadığım kötü şeyler aklıma geliyor.Beynimi durduramıyorum.Onu düşünüyorum sonrada.Bazen kızıyorum,yanına gidip saatlerce vurmak istiyorum neden yaptın bunu hesap sormak istiyorum ama biliyorum ki anlamayacaktı o beni.Sadece içimde kendimle boğuşacaktım.Napalım bazen olmayınca olmuyor.O benim acı bir imtihanımış meğer.İnsan yaşarken ölür mü?Evet ölüyormuş.En zorunda bu acı duygularla mücadele etmek.
Sonra oturup gözyaşlarımı siliyorum.
Hayat devam ediyor.Her ne olursa olsun sen güçlü ve dik durmak zorundasın diyorum ve kendimi avutuyorum.Sonra düşündüm kendi kendime benim kendimden başka kimsem yok.Ve sımsıkı sarıldım kendime,dedim ki işte geldik ve gidiyoruz.Yaşadığımız yer belkide üzülmek için kısa bir yer.Ayağımdaki derman bitene kadar dayanmam gerekiyor.Hiç olmasa artık kendim için bir şeyler yapmam lazım.Evet düştüm ve düşmeye devam edeceğim yaşadığım sürece ama ben pes etmeyeceğim.Her şeyle mücadele etmek belkide beni hayatta bağlayan şey olacaktı.Mutluluğu,sağlığı ne kadar seviyorsam acımı iki kat daha çok seveceğim.Acımla yaşamayı öğreneceğim.
Kimseyi mutlu etmek için gelmedim.Önce kendimi mutlu edeceğim,yaralarımı merhem süreceğim,Kendime şefkat göstereceğim.
Bunu başaracağım...
Ve dilerim ki kimse yaşttığını yaşamadan ölmez.
6 haftalık gebeydim,eşimin zoruyla kürtaj masasına yattım.Bebeğinizden mi ayrısiniz tam olarak sorun ne
Bilmem.Belki acı çekmeden önce bende bu düşüncede olabilirdim.Ama insan acısını derinlerde hissedince öyle olmuyormuş.Bu kadar drama fazla değil mi?
Zamana bırakıyorum ve sabrediyorum.Zor zamanlar var hayatta ama geriye bakma, bakarsan iyileşmez. Özgür bırak kendini, yasını tut ve acını bitir
Zamana bırakıyorum ve sabrediyorum bekliyorumZor zamanlar var hayatta ama geriye bakma, bakarsan iyileşmez. Özgür bırak kendini, yasını tut ve acını bitir
randevu aldım.Çarsamba günü destek alacağım.Boşanma başlı başına zor bir süreç ama beni en çokta zorlayan evlilik sürecinde yaşadığım kötü olaylarIyilestiremediginiz hersey icin destek almak zorundasiniz.
Bosanma sureci baya zor oluyor sizin icin.
o depresyondan bu depresyona zaman kaybetmeden gerekli desteği gormenizi umuyorum...
Umarım geçer.Bazen hiç geçemeyecek gibi oluyor ama sabretmem gerekiyor biliyorum.Umarım dediğiniz gibi terapi iyi gelir.Her şey ama her şey geçiyor. Bunu bilin. İnsan tüm acıları unutabilen, en azından başa çıkmayı öğrenebilen bir varlık. Belki şu an hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor.
Bu bir süreç.
Sizi mutsuz eden her şeyden kurtulun ve zamana bırakın. Umarım terapi iyi gelir
Çok üzüldüm. Başınız sağolsun yine olur hiç üzmeyin kendinizi6 haftalık gebeydim,eşimin zoruyla kürtaj masasına yattım.
Çok teşekkür ederimÇok üzüldüm. Başınız sağolsun yine olur hiç üzmeyin kendinizi
Rica ederim canım benim. Herşey geçiyor sadece sen güçlü ol ve yaşama tutun. Bundan sonra herşey daha güzel olması duasıylaÇok teşekkür ederim
Amin canım benimRica ederim canım benim. Herşey geçiyor sadece sen güçlü ol ve yaşama tutun. Bundan sonra herşey daha güzel olması duasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?