şeytanın işi olduğundan eminim çünkü pek iyi şeyler değikt:/ ama merak ettiğim hiç mi gerçeklik payı yoktur yani bu duyguların bir anlamı varmıdır yoksa tamamen saçmalıkmıdır?
son zamanlarda sıkça yaşadığım durum..
ben de bunalıyorum erkek arkadaşımı da bunaltıyorum..
sanırım psikiyatri yolları bana gözüktü..
son zamanlarda sıkça yaşadığım durum..
ben de bunalıyorum erkek arkadaşımı da bunaltıyorum..
sanırım psikiyatri yolları bana gözüktü..
bende de oluyor arada, ama daha çok yalnızken yaşıyorum bunu. yanımda biri varsa da yansıtmamaya çalışıyorum,ama saklamak zor olabiliyor.
ben anlatsam senaryolarımı tımarhaneye tıkarlar beni :) Allahtan geçici oluyor yoksa dayanılcak gibi değil kişilikten kaynaklanıyor heralde çünkü öyle insanlar var ki senaryo kuruntu için o kadar malzeme var ama tık yok hiç kötü düşünce bir olumsuzluk hayranım onlara :) ama olsun bizimkiside bir yetenek yada en kötü ihtimalle deliyiz
nasıl söylenir bilmiyorum aslında bunun bir tanımı yok ne oldugu konusunda bir fikrim yok ama tuhaf duygulara kapıldığınız oluyor mu ? benim oluyor dahem de ortada hiç bir neden yokken küçücük bi histen hareketle çeşitli senaryolar yazıyorum kötü hissediyorum acaba paranoyaklık mı bilinçaltımı yoksa anlamsız şeyler mi yada anlamlı mı ? insanın moralini bozmakla kalmıyor bu herneyse karsımdaki insanada yansıtıyorum...
ikizler burcunun vardır öyle takıntıları, her şey düzgün giderken birden bir sıkıntıya kapılmak için bahane ararlar.
ben de öyleyim mesela, genelde neşeli ve aktif bir insanım sonra anında 180 derece döner depresifliğin dibine vururum, her şey batar sanki boğuluyormuşum gibi hissederim.
tamamen boşluktan ve ikizler burcu olmaktan kaynaklanıyor : )
nasıl söylenir bilmiyorum aslında bunun bir tanımı yok ne oldugu konusunda bir fikrim yok ama tuhaf duygulara kapıldığınız oluyor mu ? benim oluyor dahem de ortada hiç bir neden yokken küçücük bi histen hareketle çeşitli senaryolar yazıyorum kötü hissediyorum acaba paranoyaklık mı bilinçaltımı yoksa anlamsız şeyler mi yada anlamlı mı ? insanın moralini bozmakla kalmıyor bu herneyse karsımdaki insanada yansıtıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?