iç sıkıntısı ve kuruntular :(

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
nasıl söylenir bilmiyorum aslında bunun bir tanımı yok ne oldugu konusunda bir fikrim yok ama tuhaf duygulara kapıldığınız oluyor mu ? benim oluyor da hem de ortada hiç bir neden yokken küçücük bi histen hareketle çeşitli senaryolar yazıyorum kötü hissediyorum acaba paranoyaklık mı bilinçaltımı yoksa anlamsız şeyler mi yada anlamlı mı ? insanın moralini bozmakla kalmıyor bu herneyse karsımdaki insanada yansıtıyorum...

şeytanın işi olduğundan eminim çünkü pek iyi şeyler değikt:/ ama merak ettiğim hiç mi gerçeklik payı yoktur yani bu duyguların bir anlamı varmıdır yoksa tamamen saçmalıkmıdır?

son zamanlarda sıkça yaşadığım durum..
ben de bunalıyorum erkek arkadaşımı da bunaltıyorum..
sanırım psikiyatri yolları bana gözüktü..

bende de oluyor arada, ama daha çok yalnızken yaşıyorum bunu. yanımda biri varsa da yansıtmamaya çalışıyorum,ama saklamak zor olabiliyor.

şeytanın işi olduğundan eminim çünkü pek iyi şeyler değikt:/ ama merak ettiğim hiç mi gerçeklik payı yoktur yani bu duyguların bir anlamı varmıdır yoksa tamamen saçmalıkmıdır?

Ben de yaşadım bu tarz duyguları hisleri

Canımı sıktım

Karşımdaki kim olursa olsun acımadım

Kendime zarar verdiğim gibi karşımdaki insanada zarar verdim

Sonra kendimi bi köşeye çektim

Napıyorsun dedim kendime

O gün bu gündür Allah'a şükür monotonluktan sıkılma haricinde bu gibi durumları yaşamıyorum

Yaşamakta istemiyorum

Beynimin bana bu oyununda galip gelen taraf ben oldum

evet bende de en çok erkek arkadaşım nasibini alıyor bu durumdan ama en çok ben zarar görüyorum bence bunla nasıl başedilir veya edilmeli mi neden oluyor bende mi görünsem psikiyatriste?

bende de oluyor arada, ama daha çok yalnızken yaşıyorum bunu. yanımda biri varsa da yansıtmamaya çalışıyorum,ama saklamak zor olabiliyor.

yanlızken insan daha çok düşünüyor çünkü bende saklamaya çalışıyorum ama olmuyor 1gün 2.gün patlıyorum

Bendede oluyor arada maalesef çok sinir bi durum insan hem kendisine zarar veriyor hem karşısındakine...

ben tam bir senaristim ama genelde felaket senaryoları yazıyorum ben nedense
ne kadar şanssızım,bahtsızım diye kapatıyorum şansımı da bahtımı da ama elimde değil
genelde filmlerımın sonu benım yazdığım gıbı olmuyo o ayrı, ama günlük hayat dizilerim.
özel hayat hep aynı
yükselenim yengec ve hayal gucum çok geniş buna da bağlıyorum arada
herşeyın her zaman en ıyısını düşünmek lazım,bunun uzerıne totem yapmak lazım ama nasıl??ben de bilmiyorum???

Bu herkeste vardır. Sabah uyanırsın evde bir şey bulamazsın etkilenirsin asabi olursun. Sabah hava kötüdür.. ya da sen fark etmeden fizyolojik bir durum vardır. İşe gelirsin biri bir şey der tersinden anlayacağın tutar al sana tüm gün gitti. Gelsin de senaryolar gece yatınca perde kapanır ancak.

ben anlatsam senaryolarımı tımarhaneye tıkarlar beni :) Allahtan geçici oluyor yoksa dayanılcak gibi değil kişilikten kaynaklanıyor heralde çünkü öyle insanlar var ki senaryo kuruntu için o kadar malzeme var ama tık yok hiç kötü düşünce bir olumsuzluk hayranım onlara :) ama olsun bizimkiside bir yetenek yada en kötü ihtimalle deliyiz

bu tip duyguların devamlılığı anksiyete,panik atak ya da depresyona sürükler insanları. kendimizi kontrol altına almamız lazım. pozitif şeylere odaklanmalı ve hiç boş kalmamalıyız.

ikizler burcunun vardır öyle takıntıları, her şey düzgün giderken birden bir sıkıntıya kapılmak için bahane ararlar.
ben de öyleyim mesela, genelde neşeli ve aktif bir insanım sonra anında 180 derece döner depresifliğin dibine vururum, her şey batar sanki boğuluyormuşum gibi hissederim.
tamamen boşluktan ve ikizler burcu olmaktan kaynaklanıyor : )

Son düzenleme:

o zaman benimkinin kaynağı anlaşıldı bende ikizler burcuyum :)

Tipik ikizler burcu özelliği.Bende de var aynısı.Geçmiyor malesef.

Aklına gelen yada en ufak his dediğin şey geçmişte karşına çıkmış birşeydir mutlaka. Örnek verecek olursam, mesela çok değer verdiğin birinin sana yalan söylediğini öğrendikten sonra ilerde aklına "acaba yalan söylermi?" gibi bir soru gelir. İnsan umduğu dağa küsermiş. Eğer bize ufacıkta olsa kötü birşey hissettiren çok değer verdiğimiz bir insansa dediğin durumlar bendede oluyor. Özellikle nişanlıma karşı. Derin yaralar açtıysa eğer kalbimde, en ufak bir noktadan bile koskocaman senaryolar yazıyorum. Hatta bir defasında, (nişanlım şuan iş için başka bir şehirde ve çok yoğun çalışıyor) akşam saat 12 oldu 1 e geliyor hala interete gelmedi. Aha dedim, kesin dışarı çıktılar eğlenceye falan gittiler (ki bu güne kadar gittiğini görmedim, helede bana söylemeden hiç bi yere gitmez, haber verir en azından). Nasıl şeyler geliyor gözümün önüne ama, böyle fasıla gitmişler, etraflarında hatunlar içkiler (nişanlım namazında niyazında biridir) falan filan... İçimden dedim kendi kendime, gelsin ona göstericem gününü. Adam saat 1 e gelirken aradı geliyorum nete aç bilgisayarı diye ama ben sinirliyim tabi Geldiki bu yavrum çalışmaktan gözler kıpkırmızı, büroda toplantı varmış, geç saatlere kadar çalışmışlar O an kendimden utandım Böyle düşündüğümü bilse kesin elleriyle psikologa götürür beni

evet geçmişle alakası var küçücük bir yaşadığınız olay beyninize bilinçaltınıza yerleşiyor ve en ufacık bir durumda karşınızdakine kendinize yansıtıyorsunuz. gereksiz aşırı tepki suçlamalar korkular yaşıyorsunuz hastalıklı gibi korkunç bir şey :[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…