karyatid Zaman gerek Kayıtlı Üye 27 Eylül 2012 1.877 166 103 45 5 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Medusan #21 Gemini23 .!.: o zaman benimkinin kaynağı anlaşıldı bende ikizler burcuyum :) Genişletmek için tıkla... bir ikizler ve yükseleni de ikizler olan bir bayan olarak dediğini direkt onaylıyorum : ) kaynak sıkılganlık, boş vakit ve burç : )
Gemini23 .!.: o zaman benimkinin kaynağı anlaşıldı bende ikizler burcuyum :) Genişletmek için tıkla... bir ikizler ve yükseleni de ikizler olan bir bayan olarak dediğini direkt onaylıyorum : ) kaynak sıkılganlık, boş vakit ve burç : )
Medusan Were all mad here Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 1.804 802 648 6 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Medusan #22 karyatid .!.: bir ikizler ve yükseleni de ikizler olan bir bayan olarak dediğini direkt onaylıyorum : ) kaynak sıkılganlık, boş vakit ve burç : ) Genişletmek için tıkla... ikizler burcu olmak zor :)
karyatid .!.: bir ikizler ve yükseleni de ikizler olan bir bayan olarak dediğini direkt onaylıyorum : ) kaynak sıkılganlık, boş vakit ve burç : ) Genişletmek için tıkla... ikizler burcu olmak zor :)
E Ekimyagmur Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2011 776 177 73 Ankara 8 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Medusan #23 Gemini23 .!.: o zaman benimkinin kaynağı anlaşıldı bende ikizler burcuyum :) Genişletmek için tıkla... kuruntular bendede oluyor.benimki genelde ileriye dönük.zaten şüpheci bi insanım bi kendimi sanıyodum demekki baya varmış benden
Gemini23 .!.: o zaman benimkinin kaynağı anlaşıldı bende ikizler burcuyum :) Genişletmek için tıkla... kuruntular bendede oluyor.benimki genelde ileriye dönük.zaten şüpheci bi insanım bi kendimi sanıyodum demekki baya varmış benden
cisemarc Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Eylül 2012 307 17 118 İstanbul 8 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Medusan #24 Gemini23 .!.: evet bende de en çok erkek arkadaşım nasibini alıyor bu durumdan ama en çok ben zarar görüyorum bence bunla nasıl başedilir veya edilmeli mi neden oluyor bende mi görünsem psikiyatriste? Genişletmek için tıkla... bugun bnde sızdenım desem yerıdır kızlarr :S
Gemini23 .!.: evet bende de en çok erkek arkadaşım nasibini alıyor bu durumdan ama en çok ben zarar görüyorum bence bunla nasıl başedilir veya edilmeli mi neden oluyor bende mi görünsem psikiyatriste? Genişletmek için tıkla... bugun bnde sızdenım desem yerıdır kızlarr :S