- 27 Nisan 2012
- 15.676
- 18.792
- 498
kızlar ve erkekler de üye olup soru sorabiliyor o sitedeHepimizin Allahım iyiliğimizi versin canım benim inşallah.
"Kızlar soruyor" deyince kız arkadaşlar soruyor diye anladım ilk.
He dedim öyle site var.
Kızların sorduğu yerde bu kekonun ne işi var ki?
Bana kopyaladığı konu başlığı farklıydı kendi yazdığını aynen siteye kopyalayınca da bambaşka bi konu çıktı.https://www.kizlarsoruyor.com/cinsel-yasam/q5172042-nisanlim-bakire-degil
Baslik sahibinin bahsettigi konu bu
Ayni isimde o kadar cok konu var ki yanlis konuyu gordunuz sanirim. Erkekler o kadar cok bakire degil diye nisan atmis, dovmus, sovmus ki. Bes para etmez varliklar hepsinden tekrar tiksindim.
Nişanlım Bakire Değilmiş.. ? Bana kopyaladığı başlık buydu konu bambaşkahttps://www.kizlarsoruyor.com/cinsel-yasam/q5172042-nisanlim-bakire-degil
Baslik sahibinin bahsettigi konu bu
Ayni isimde o kadar cok konu var ki yanlis konuyu gordunuz sanirim. Erkekler o kadar cok bakire degil diye nisan atmis, dovmus, sovmus ki. Bes para etmez varliklar hepsinden tekrar tiksindim.
Üstteki üyenin attığı link sanırım doğru olan.konu gerçek olsa dediğin doğru tabiki öyle de.. O kadar sıkıştırdım ki bi tane uyduruk konu attı beni sustursun diye. Yeni üye zaten.. dünden beri bu yeni üyelerin bekaret konuları hiç dikkatini çekmiyo mu?
Ya zaten öyle bi zihniyetteki adamın allah belasını versin başka da bişey demiyorum!Üstteki üyenin attığı link sanırım doğru olan.
Adam yine pislik ya değişmedi görüşüm
konu sahibi bana yanlış başlığı kopyalamışsın, konuyu başka arkadaş buldu. kusura bakma.Benim anlattigim gibi degil derrken konu bu bana denilenler yazdiklari da bu ne yalani evlilikten donmusum?
Milletle bedavadan yatmis. Ama benimle evlenip rahat seks hayati icin bir ton istekte bulundu.Ya zaten öyle bi zihniyetteki adamın allah belasını versin başka da bişey demiyorum!
hayır o konu tam konusahıbının anlattıgı gb ben buldum. ve resmen şok oldum ya. pislik neler demısYalnız o konu senin anlattığın gibi değil. Neden yalan söylüyosun?
ay şu an konudayım cidden aklım durdu. Yorumları da gördükçe içim kalktı.. Bu adamla evlenmemek hayatındaki en doğru karar olur.. Biz ne kadar kötü kalpli insanlarla bi aradayız yaa bazen inanamıyorum bu pisliklereMilletle bedavadan yatmis. Ama benimle evlenip rahat seks hayati icin bir ton istekte bulundu.
Yorumlarından birisi bu. Kusasım geldi valla ne biçim erkek ya. Set falan istemiş konu sahibi, bakire değilken nasıl isteyebiliyor diyor. Keşke şunların alınlarında ne mal oldukları yazsa da evlenip üreyemese hiçbiri.
Derken ? Kimsenin alnında yazmıyor heralde ne halt olduğu.Nasil goremiyorsunuz bu heriflerin gercek yuzunu?
o konuyu hallettik konu sahibi bana yanlış başlık atmış attığı konu farklıydı.. Başka arkadaş bulmuş link attı.hayır o konu tam konusahıbının anlattıgı gb ben buldum. ve resmen şok oldum ya. pislik neler demıs
yaa hiç değmez bence ellerini bile yorma. Bu zihniyetteki bi insan değişir mi? ASLAşeytan dıyor sunlara okkalı bır cevap yaz. uyelıgım de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?