- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Anlatsın. Sende gay olduğunu öğrendim ayrılmak istedim oda böyle saçmalıyor işte dersin.
Yeni üye ve ilk konu çok inanasım gelmedi yazdıklarınıza açık kalmış olsa bile o siteden çktığında yani çıkış yapmasına da gerek yok başka bir siteye nete girdiğinde o siteyi göremezsiniz siteye girseniz bile yazdıklarına değil ana sayfaya girersiniz direkt mesaj yazdığı yer nasıl açık kalıyor ayrıca okudunuz diyelim nasıl bu kadar sakin kalabildiniz de o yüzüğü atmadınız zira çok ağır sözler hem bu kadar laf sayan biri neden sizinle evlensin ayrılırdı saçma değil mi? zorlayan mı var evlen diye
Nasıl buldunuz? Bana da söyler misiniz?Konu sahibinin dediği başlık ile siteye baktım, doğru söylüyor.
Ne iğrenç, rezil bir herif o! O yorumlar nedir!
Kurtulmuşsun, lütfen ardına bakma bir daha. Baya da büyük konuşmuş. Umarım “bakireyim” diyerek kandırır biri, evlendikten sonra fark eder de iş işten geçer. Bunlara böylesi müstehak.
Yok canım kızlar soruyor'a üyeyim bende,herkese açık bir platform herkes herkesin yazdıklarını görebiliyoe. Sorular herkese açık yani üye olmasına gerek yok bildirime tıklayınca direk soru ve gelen cevaplar çıkar zaten yani askıda kalmamış pekYeni üye ve ilk konu çok inanasım gelmedi yazdıklarınıza açık kalmış olsa bile o siteden çktığında yani çıkış yapmasına da gerek yok başka bir siteye nete girdiğinde o siteyi göremezsiniz siteye girseniz bile yazdıklarına değil ana sayfaya girersiniz direkt mesaj yazdığı yer nasıl açık kalıyor ayrıca okudunuz diyelim nasıl bu kadar sakin kalabildiniz de o yüzüğü atmadınız zira çok ağır sözler hem bu kadar laf sayan biri neden sizinle evlensin ayrılırdı saçma değil mi? zorlayan mı var evlen diye
Konu tam olarak anlattığı gibi bende baktım, farklı konuya mı baktınız benze başka başlıklar da var.Ya arkadaşlar bu arkadaşın duygularınızı sömürmesine izin vermeyin.. Bahsettiği konuyla başlık verdiği konunun uzaktan yakından alakası yok. Yeni üye.
Konu tam olarak anlattığı gibi bende baktım, farklı konuya mı baktınız benze başka başlıklar da var.Ya arkadaşlar bu arkadaşın duygularınızı sömürmesine izin vermeyin.. Bahsettiği konuyla başlık verdiği konunun uzaktan yakından alakası yok. Yeni üye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?