İçi pis olan sözlümmüş..

İyiki görmüşsün ayrılıp kurtulmuşsun resmen

Rabbim karşına çıkarmış resmen. Kurtulduğuna sevinmelisin bu iki yüzlü sözde adamdan

Yeni üye ve ilk konu çok inanasım gelmedi yazdıklarınıza açık kalmış olsa bile o siteden çktığında yani çıkış yapmasına da gerek yok başka bir siteye nete girdiğinde o siteyi göremezsiniz siteye girseniz bile yazdıklarına değil ana sayfaya girersiniz direkt mesaj yazdığı yer nasıl açık kalıyor ayrıca okudunuz diyelim nasıl bu kadar sakin kalabildiniz de o yüzüğü atmadınız zira çok ağır sözler hem bu kadar laf sayan biri neden sizinle evlensin ayrılırdı saçma değil mi? zorlayan mı var evlen diye

app i var o sayfanin ama ordan mi bakti bilemem tabi...

konu sahibi sana gelecek olursak, askindan ölsen bile bu terbiyesiz adama geri dönme cok pisman olursun sonra.

Konu sahibinin dediği başlık ile siteye baktım, doğru söylüyor.

Ne iğrenç, rezil bir herif o! O yorumlar nedir!
Kurtulmuşsun, lütfen ardına bakma bir daha. Baya da büyük konuşmuş. Umarım “bakireyim” diyerek kandırır biri, evlendikten sonra fark eder de iş işten geçer. Bunlara böylesi müstehak.

İşte böyle adam adayları dürüstlük değil, 2 damla için kandırılmayı hakediyor.

Sözlenmeden önce söylediniz mi??? Yoksa sözlenmeden sonra mı??? Ayrıca ne olursa olsun sizin hakkınızda böyle düşünen biri nasıl olurda yüzünüze bakar inanın Allah kurtarmış.

Nasıl buldunuz? Bana da söyler misiniz?

Yok canım kızlar soruyor'a üyeyim bende,herkese açık bir platform herkes herkesin yazdıklarını görebiliyoe. Sorular herkese açık yani üye olmasına gerek yok bildirime tıklayınca direk soru ve gelen cevaplar çıkar zaten yani askıda kalmamış pek

Ya arkadaşlar bu arkadaşın duygularınızı sömürmesine izin vermeyin.. Bahsettiği konuyla başlık verdiği konunun uzaktan yakından alakası yok. Yeni üye.
Konu tam olarak anlattığı gibi bende baktım, farklı konuya mı baktınız benze başka başlıklar da var.

Ya arkadaşlar bu arkadaşın duygularınızı sömürmesine izin vermeyin.. Bahsettiği konuyla başlık verdiği konunun uzaktan yakından alakası yok. Yeni üye.
Konu tam olarak anlattığı gibi bende baktım, farklı konuya mı baktınız benze başka başlıklar da var.

Eki Görüntüle 2149861

Arkadaşlar bilmeden kimseyi yargılamayalım duygularımızı sömürüyor vs demeyelim. Çok zamandır takip ediyordur yeni üye olmuştur öyle yazmıştır belki bilemeyiz ramazan ramazan milletin günahını almaya ne gerek var

Nasıl bi iğrençliktir bu ?

Eklentiler

• Screenshot_20180524-150731.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 119
Böyle gerikafali erkeklerden nefret edıyorum bence kurtuldun diye Sevin takma başka şeyleri madem istemiyormus öyle birini kabul etmeseymis snradan konusuyo öküz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…