İçi pis olan sözlümmüş..

Demek ki neymiş herseyinizi herkese anlatmayacak missiniz öyle dürüst olayım die boş insanlara guvenirsek en ufak bişey de onu kullanırlar yeri gelir annenize bile anlatmayın herseyinizi.

Allahin sevdigi kuluymussun.
Iyiki ogrenmissin.

Allah dürüstlüğünün mükafatını sana onun gerçek yüzünü göstererek vermiş.
Yat kalk şükret sadaka ver kurban kes yap bişeyler...
Diyelimki tuttun diktirdin kızlık zarını adamında ruhu duymadı... Allah aşkına bak, böyle bir mahlukla evlenmiş olacaktın. Kurtulmuşsun şükret kardeşim.

Ya arkadaşlar bu arkadaşın duygularınızı sömürmesine izin vermeyin.. Bahsettiği konuyla başlık verdiği konunun uzaktan yakından alakası yok. Yeni üye.
Bende gerçek sanmıştım ama bahsettiği konuya bakınca yalan olduğunu anladım. Hiç işi gücü yok galiba yazık..

gerek yok böyle bir insanla evliliği bırakın arkadaş dahi olunmaz, kalınmaz. sizin bütün bunları görmeniz hayırlı olmuş. hiç üzmeyin kendinizi. böyle çirkin bir zihniyete sahip insanla ,evliliğiniz olsaydı bile uzun sürmezdi emin olun.

Burada gecmisinizi anlatmayin dedigimde topa tutuyorlar durustluk bilmem ne diye. Alin size durustluk. Bu adama durust olsan nolur ?
İyide dürüst olmasa bu adamın nasıl bir düşüncede nasıl bir zihniyette olduğunu nasıl öğrenecekti? Adam bakire tercih edebilir ben bundan bahsetmiyorum, ama bu adam bildiğin pisliğin teki.
Hiçbirşey anlatmadı diyelim, evlendiler, ilk gece o kanama olmazsa bu zihniyette bir adam bakire çıkmadı diye kızcağıza hayatının geri kalanını zindan ederdi, rezil rüsfa ederdi.
Hadi gitti diktirdi zarını öyle evlendiler adamında ruhu duymadı, fakat o adamın ne olduğunu yine değişmeyecekti, o zihniyet yine aynı, sadece ortaya çıkmadı. Üstüne bu zihniyet ile evlenebilmek için kız yalancı konumuna düşmüş olacaktı.
Yani konu sahibinin dürüstlüği sayesinde adamın gerçek yüzü ortaya çıkmış oldu.

Ne kadar şanslı bir insanmışsınız, böyle bir pisliğin gerçek yüzünü çok geç olmadan görmüşsünüz. Umarım yarın öbür gün pişmanım bir daha bu konuyı açmayalım falan diyip sizi tekrar kandırmaya çalışmaz

gibigibiyim dedi:
Ya arkadaşlar bu arkadaşın duygularınızı sömürmesine izin vermeyin.. Bahsettiği konuyla başlık verdiği konunun uzaktan yakından alakası yok. Yeni üye.
Bende gerçek sanmıştım ama bahsettiği konuya bakınca yalan olduğunu anladım. Hiç işi gücü yok galiba yazık..

nasıl yani??????

Vayy ş.sizz!! O halde sen de şöyle cevap ver; "sen iğrenç birisin hüdaverdi!! Hem erkeklerle birlikte olup hem de bana şantaj mı yapıyosun utanmadan!!"
İroni yapmışsınız meğer, ben ciddi sandım.

Son düzenleme:
Hala devam edip etmemeyi düşünmüyorum bitirdim ama bana belli etmeden ıcınde kurdukları ve baskalarına paylastıkları cok uzdu benı
Allah sizin yanınızda olmuş gerçekten verilmiş sadakanız varmış ki evlenmeden görmüşsünüz , şükredin bence, inşallah sizi siz olduğunuz için sevecek ve böyle sığ kafalı olmayan biri çıkar karşınıza

Hayır canım konu gerçek. İnsanlar her yeni üye olup konu açana fake vicdansız duygu sömürüsü yapıyor diyip duruyorlar.konu gerçek ve şuan popüler konularda. Ekran görüntüsü var bak. Kız uzun zamandır takip ediyordur belki de burası ama üyelip açmak şimdi nasip olmuştur.

Eklentiler

• Screenshot_20180524-150731.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 164
Öyle midem bulandı ki. Ne iğrenç insanlar var. Ve kendisi bakir değil. Zihniyetine tüküreyim. Çok şükür kk da erkek yok. Böyle kötü yorumları insanları görmemiş oluyoruz.

ya bu sitete olmaz olmaz diye bir şey yok biliyorsun :)))

Eski sozlune bu lafi demek vardir simdi : F.....e olmus beyinlerin ispati yoktur,
Vesikasi olmayan herkes kendini namuslu zanneder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…