Adam sana bozuk mal diyor, var mi bundan ote hakaret.Hala devam edip etmemeyi düşünmüyorum bitirdim ama bana belli etmeden ıcınde kurdukları ve baskalarına paylastıkları cok uzdu benı
Hayir degil.pardon da bu adam kızlar soruyor sitesine nasıl giriyor ????sadece kızlar özel değilmi ..burası gibi
Hayır değil canım herkes giriyor sadece ismi kızlar soruyor. Sorunun cevapları da bu.pardon da bu adam kızlar soruyor sitesine nasıl giriyor ????sadece kızlar özel değilmi ..burası gibi
töbeee töbeeeeee :)))))))))))))))Çılgın proje
İleride cumhurbaşkanı falan olursam ortaokullardan itibaren ped kullanımı yasaklayıp, tampon kullanımını teşvik edeceğim ve Türkiye'den bekareti sileceğim. Sonra onlar düşünsün. Hadi bakalım. Oylar bana.
ismi kızlar soruyor derken ...çok özür dilerim anlayamadım daHayır değil canım herkes giriyor sadece ismi kızlar soruyor. Sorunun cevapları da bu.
Yok canım orası burdan daha değişik bir ortam.. Hatta üyelerin çoğu da erkek :)ismi kızlar soruyor derken ...çok özür dilerim anlayamadım da
siteninde reklamı oldu fala ..söyle bir göz attım ama kafam almadı..en güzel site bizim site :))Yok canım orası burdan daha değişik bir ortam.. Hatta üyelerin çoğu da erkek :)
Bu zihniyetteki insanlardan nefret ediyorumMerhaba herkese bugun oyle mutsuzum ki. Dün sözlümle aramda gecen olaydan.Kendımı yerlerde hıssettırdı bana.Düğün için konusuruz bazen hayalım hep beyaz mobılyam olsun ısterdım beraber bakarız vs.Onunla sözlenmeden bakıre olmadıgımı soylemıstım benı cok sevdıgını uzuldugunu fakat bensız olmasına engel olmayacagını soyledı. Dün bulustuk KS diye bir site var bilirsiniz belki soru yazmıs gızlı hesaptan onun telefonunu kurcalardan gelen cevabın bıldırımınden gordum. Öyle bır sey ki.. Onlara sormus benım ıcın bu kız herseyın iyisini istiyor bana gelırken bırseyini bıle saklamamıs kı ıstedıgı mobılyaları alayım. Bozuk mala güzel esyalar mı alacagım bıde. Ayrılsam mı acaba sen 1. el misin ki sana öyle esya alacagım demeler. Evlendıgıme dua etsın bıde ev mı duzcem ona demeler ve birsürüüü sey. Yorumlarda sözlüme karsı sen mal mı alıyorsun dıye kızmıslar onlara bıle kızıp bırakacam bu bozuk kızı annesıne diye anlatmıs. Arabasına bınmeyı hakedıyor muymusum ?? O kadar uzuldum kı bana boyle hıc konusmamıstı ayrıldık o an eve geldim daha birsürü mesaj atmıs aılenın yuz karasısın diye. Oysa gercekten pısman oldugum ıcın anlatmak ıstedım oyle ıncıttı kı beni.
Aynen..ben de cok merak ettim uye fake gibi ama ispatlarsa inanirimŞu konudan bi ekran fotosu alabilir miyiz???
Konu sahibinin yazdığı başlığı ve siteyi googlea yazınca çıkıyor.Nasıl buldunuz? Bana da söyler misiniz?
midem bulandı..
kime verdiyse o karşılasın isteklerini almayın şunları demiş biri.
şu senin sözlünde, bu tarz yorumlar yapanlarda umarım bakire kalıp her türlü sevişmiş kadınlarla evlenirler..
Hyr orda erkeklerde varpardon da bu adam kızlar soruyor sitesine nasıl giriyor ????sadece kızlar özel değilmi ..burası gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?