İÇİM ACIYOR AMA COK YORULDUM

Yooo korunmuyormuş,zaten bebe istiyormuş.
Gerçekten şaka gibi bir dünyada yaşıyoruz.
Allahım sonumuzu hayretsin inşallah...

Adam oyle iyi biliyorki seni sen neyapsan bos, ne sevgi nede saygi var onda tek yapacagin sey kararini net verip kurtulman canim yoksa hep uzulen sen olcaksin malesf adam okadr acimasizki boyle koca baba olmaz olsun

Senin ne yapacağın belli de yapamıyorsun. Yazik vallahi. Gözünü morartmis. Bebeğini düşürmeyi bile dile getirmiş adamı sevmek ne ya. Allah düşman başına vermesin. Bence sen psikoloğa git. Tedavi ol. Sonra çocuk büyüt. Adam seni insan yerine koymuyor farkında misin ?

Bu adamın sevilecek neyi var onu merak ediyorum.Kendinize saygınız yoksa bebeğinize saygınız olsun postalayın gitsin o pisliği.Ayrıca anlaşmalı değil herşeyini alın

Yooo korunmuyormuş,zaten bebe istiyormuş.
Gerçekten şaka gibi bir dünyada yaşıyoruz.
Allahım sonumuzu hayretsin inşallah...

Onlardan biri de benim işte..
Şakayım..
Boşanacağımı bile bile doğurdum..
Hem de iki tane..
Hayatta en çok istediğim şeydi anne olmaktı..
Benim tek farkım yaşım 35 i geçmişti..

Lütfen önce kendini sevmeyi, öğren sonra aşk meşk evlilik işlerine giriş.
Lütfen Bu önündeki 7 ay içindende,
kendini korumayı öğren.
ki bebeğini de koruyabilesin. Ve ona da kendini korumayı öğretebilesin.
Yoksa bu kafayla gidersen ikinizi çok zor günler bekliyor.

Onlardan biri de benim işte..
Şakayım..
Boşanacağımı bile bile doğurdum..
Hem de iki tane..
Hayatta en çok istediğim şeydi anne olmaktı..
Benim tek farkım yaşım 35 i geçmişti..
Allahım hayırlı evlat etsin inşallah...
Bilmiyorum ya ben tamam anne olma meraklısı hiç olmadım zaten de sıkıntılı bir evlilikte beşli koruma yöntemi uygulardım sanırım.
Ben gerçekten kıyamıyorum bebelere...

bu kadar yorumdan sonra geri dönersen,gözünü seveyim bi daha kocam beni dövdü,hakaret etti napmalıyım diye konu açma!!!! burdakilere de yazık
yapılacak şey belli davanı açacaksın çocuğuna bakacaksın,bu adam bi ömür çekilir mi? yazık değil mi sana, yazık değil mi bebeğine,ailene

Üstelik ben bi de seviyordum..
O yüzden ayrılamayanları anlayabiliyorum..
Öncesinde de bir kınardım böyle yapanları sorma..
Birinin canını da yaktım zaten..
Ne onursuzsun bile dedim çok sevdiğim çok yakın arkadaşıma..
O yüzden bu konularda neden diye soramıyorum..
Ben de isterdim çocuklarım anneli babalı büyüsün ama şükürler olsun ki çok huzurlu, mutlu yaşıyoruz..
Psikoloğumuz da birçok anneli babalı çocuklardan mutlu olduklarını söyleyince hafifliyorum..

Bebek, dünyaya gelecek can cok ama cok guzel. Allah hayirla saglikla dogmasini buyumesini nasip etsin. Asla bebeklere kiyamam. Öpmeye dahi.

Ama icim durmuyor boyle tablolarda;

Madem 2 hafta once ve hatta hep boyleydi neden bu adamin bebegini dogurmak icin israr ediyorsunuz? Mantıklı mi bu yaptığıniz?

Bebek oldugunda surekli goruseceginiz hayatınizdan cikartamadiginiz bir adam olacak bu..

Nasil bakacaksiniz çocuğa? Nasil gecineceksiniz?

Saglikli dusunun lutfen.

Bunca olanlara strese bu bebek nasıl dayanacak
Önce önemlilik sırasına göre karnınızdaki yavrunuzu düşünün
Zor elbette ama bütün sıkıntınız üzüntünüz ona yansıyor ve onun hiç bir suçu yok
Sizde ne hissettiğiniz tahminimce çözememişsiniz

Kınamak aklıma gelmedi.
Bilmiyorum benim de bu hayatta çok büyük hatalarım olmuştur ve olacaktır da.
Ama ben kendimi biliyorum,ben bunu yapmam.
Zaten beni döven,aşağılayan adamı sevemem,onunla sevişemem de...
Çok çabuk soğurum zaten insanlardan normalde de...

Aslında benim niyetim de kınamak değildi..
Arkadaşımın mutsuz bir evliliği vardı ve kocası sırtında büyük bir yüktü..
Sorumsuz adamı çekmesi ve yıpranmasına üzülüyordum..
Ve anlam veremiyordum onun o adamla evli kalmasına..
Aklı başına gelsin istedim sadece...
Öyle kolay olmuyor boşanmak demişti..
Gerçekten de olmuyormuş..

davanı ac , karnında bebek var salaklık etme. nafakanı al. bi yandan da calıs cocugunu buyut. annen babanla gecın git.. Daha ne ıstıyosun cocuhgu ne dıye yapms o zaaman bebek bezınden habewrı varmı bu adamınn aaaa yoksa eskıler ne yapıyodu deyıp de musamba mı serecek bebegın altına. ama bak altına yaparsa cocuk onu da döver. aklını basna al kardeşimm. Hala sevıyorum dıyorsun ınanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…