İÇİM ACIYOR AMA COK YORULDUM

Bunlari bura yazmamim nedeni icimi dokmek belki kimseye anlatamadigim dileme gelmeyen seyleri paylasmakti .. Tabi kimse iyi veya kotu karsilamak zorunda degil teselli etmek veya uzulme demek zorunda degil . Bazilariniza sesleniyorum gurur suz muyum ???? Evet veya hayir . Aptal miyim evet veya hayi ?? Haa baska erkek mi yok ?? Eminim ki var . Nasil bebek yaparsin diyenler nasil sex yaparsin diyenler olmus . Ben evlenirken boyle olmak icin evlenmedim ben sex yaparken bebek yapmayi dusunurkende bunlarla ugrasmadim emin olabilirsniz . Ben ne umutlarla ya ben tum kalbimle tum içten ligimle evlendim . Kimse bosanmak icin evlenmez . Haa sonradan bu durumlar çıkar yuzde 99 unuzun dedogi gibi tek care bosanmaktir . Ben bugun bebegimin kalp atosini duydum . Diyorsuniz ya sizinde akliniz yomus birde bu adamdan çocuk yapmışsınız. Hiiiiic pisman değilim o adam gider benim elimde kalan meleğim. Ben ona herseyimi veririm . Gercketen cok üzüldüm vede cok kirildim . İçten ve gonulden söylüyorum hic dusunmeden patavatsiz bir bicimde yorum yapanlar varya Allah im ne size ne de sevdiklerinize boyle birsey yasatmasin Insallah .

hamileyken dayak yediniz evi temizlemediğiniz için fırça yediniz muayene parası için azar işittiniz ve hala seviyor musunuz? Gerçekten inanılmaz o yaratığın çocuğunuza babalık edebileceğini düşünüyor musunuz hangi yılların zihniyetinde kalmış belli değil

bebeğiniz sizin için veli nimet ona sımsıkı sarılın inanın başka kimseye ihtiyaç yok rabbim yardımcınız olsun

Geri donme nolur o adama.
O senide yavrunuda hak etmiyor.
Ailen arkandami??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…