- 30 Aralık 2009
- 4.607
- 19.662
- 733
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Çok zor benim için
Acını yaşa ama sakince. Aklı başında kadınsın. Öğretmen olmuşsun, binlerce insan evladını hayata hazırlıyorsun. Silkelen kendine gel. Yol yakınken dönmüşsün. Şükür namazı kıl, sadaka ver. Kurtulduğuna sevin. Annen baban birşey diyorsa dikkate al.Konuya nasıl başlarım bilmiyorum. Aslında kimseye anlatmaya mecalım de yok. 5 yıllık ilişkim vardı. Ben öğretmenim. Eski Sevgilim lise mezunuydu. Ama sınavlara hazırlandı olmadı bir türlü. İkimiz de 31 yaşındayız. Ailem yıllardır onunla denk olmadığımızı söyledi durdu. Belki de haklılarda ama ben asgari ücretle de çalışsa bşr yerde kabul ederim diyordum. En son annem de ikna oldu gitsin yuvasını kursun dedi ama babam bu sefer istemedi evlenmemizi. Annem biraz bekle ikna olur diyordu babam için. Eski sevgilim bana evlenme teklifi bile etmişti. Okula yüzükle de gidiyordum. Çünkü artık evlenecez diye düşünüyordum kimseden çekinmeden söyledim evleneceğimi de. Çeyiz eşyamı aldım. İstemede giyeceğim elbiseye kadar.. ta ki bir buçuk ay öncesine kadar ufak bir tartışmadan sonra küsene kadar. Barışırız diye bekledim ama eski sevgilim bir kaç kızı takip etmeye başladı. Gün geçtikçe de arttı. Ara ara şiddetli tartışmalarımız olsa da barışmadık. Ondan özür dilememi istedi(ki hiç hatam yoktu) dilemedim o yüzden. Beni her yerden engellemişti ama fake bir hesaptan onun hesabını incelediğimde yabanci bir kadının nerdeyse bütün gönderilerine kalp emojisi attığını gördüm. Kadınının face profilini inceleyince de Polonya’dan bir kadın olduğunu, ve bir gönderisinde de bu sene evleniyorum yazdığını gördüm. Dayanamayıp eski sevgilime yazdım bu durumu. Önce inkar etse de sonradan bu kadının annesiyle eski sevgilimin ismiyle attığı videoları gördüm. Yani eski sevgilim attı bana. Orda müzik öğretmeniymiş kadın. Benim eskisi bununla evlenecekmiş. 2 haftada bu kadını sevmiş. Aşık olmuş. Kadın bilet kesmis on gün sonra Türkiye’ye onu görmeye gelecekmiş. Kadın Türkiye’de kalmayı kabul etmiş. İsterlerse de yurtdısına da gideceklermiş. Ben yaptığın vicdansızlık deyince de yanlış anlama sen de yoluna bak diye atıyorum bunları dedi. Suan öyle içim acıyor ki. Dilini bilmediği bir kadına aşık olmuş. Aileme çevreme rezil oldum. O beni her halimle kabul etti kendisi öğretmen annesi milletvekili buraya yerleşecek benim için dedi. Ben bunlaır nasıl kaldıracağım. Kadında suç bulmuyorum kadının günahı yok. Ama aldığı ahla mutlu mu olacaklar? Ben bunları hak etmedim. Nasıl yaşarım bununla bilmiyorum. Yıllardır onu aileme karşı savundum. Mükafatı beni böyle yarıyolda bırakmasıymıs. Nefes dahi alamıyorum. Babam denk değilsiniz demişti ama ona rağmen evleneceğim diyordumne yapacağım ben böyle. Çok hayal kurmuştum dünyam başıma yıkılmıs gibi
Çok zor benim içinBöyle ayran gönüllü biriyle başlamadan bitmesi iyi olmuş. Bu aşamada bunu yapan hamilelikte aldatanlar kafilesine de katılırdı bence zararın kıyısından dönmüşsün. Tavsiyem Derin bir nefes al ve hayatına bak
Herife bak iki hafta aşık mı olmuş yoksa yurtdışına kapağı mı atmış..
Herife bak iki hafta aşık mı olmuş yoksa yurtdışına kapağı mı atmış..
Seviyor demek ki bilmiyorumÜff o kadın kesin dolandırıcı falan.
Hiç görmediği adamla nasıl evlilik kararı almış.
Normak mi bu ya .
Başka da çarem Yok zatenüzüntünüzü çok içeride bir yerden hissettim. hayal kırıklığı, şaşkınlık, kırgınlık, öfke.
ama biliyor musunuz geçecek?
size birilerinin duası ya da verdiğiniz bir sadaka fayda etmiş.
zamana bırakın ve acı duyduğunuz için kendinize yüklenmeyin. kim olsa üzülürdü bunları yaşadığında.
Bilmem ki. Aşık olmuş kadın da. Videosunu gördüm şampanya patlatıyorlardı ismini söyleyipAnne ve babanıza ne kadar teşekkür etseniz az.
İşi yokuşa sürmemiş olsalar şu an o karakterde biriyle evli olacaktınız belki..
Nasıl büyük bi faciadan dönmüşsünüz farkında mısınz?
Ayrıca adam bence dolandırılacak.
Polonyada öğretmen, annesi milletvekili ama sizin çulsuza aşık oldu ve evlenecek
Olmayan parasını çarparlar inşallah ana kız.
Haklısınız. Anneme bitti deyince çok şükür dedi deminÇıkar altından bir capanoğlu. Kız çocuklarını uyanık yetiştirmek gerekiyor. Başta Aileniz izin vermemiş ama onda da bir çaba olmamış ki zaten. Bence sen ona değil değmeyecek bir insan için harcadigin emeklere üzülüyorsundur. Mala bak; yanlış anlama yoluna bak diye paylaşıyorum demiş bir de .stalklama hıyarı artık.
Beni sevmemiş ki. Sevse böyle bir şey olur muyduÇifte vatandaşlık sevdası senin sevdayı geçmiş işte ne yazık ki.
Beni sevmemiş ki. Sevse böyle bir şey olur muydu
Sevmiyor iki hafta da ne sevgisi ya adam geleceğe yatırım yapıyor bak gör yurtdışına ayağını bir atsın ona da yolverir.Çok zor benim için
Seviyor demek ki bilmiyorum
Adam piyasada öğretmen bırakmamış resmen. Takıntılı mıdır nedir?Konuya nasıl başlarım bilmiyorum. Aslında kimseye anlatmaya mecalım de yok. 5 yıllık ilişkim vardı. Ben öğretmenim. Eski Sevgilim lise mezunuydu. Ama sınavlara hazırlandı olmadı bir türlü. İkimiz de 31 yaşındayız. Ailem yıllardır onunla denk olmadığımızı söyledi durdu. Belki de haklılarda ama ben asgari ücretle de çalışsa bşr yerde kabul ederim diyordum. En son annem de ikna oldu gitsin yuvasını kursun dedi ama babam bu sefer istemedi evlenmemizi. Annem biraz bekle ikna olur diyordu babam için. Eski sevgilim bana evlenme teklifi bile etmişti. Okula yüzükle de gidiyordum. Çünkü artık evlenecez diye düşünüyordum kimseden çekinmeden söyledim evleneceğimi de. Çeyiz eşyamı aldım. İstemede giyeceğim elbiseye kadar.. ta ki bir buçuk ay öncesine kadar ufak bir tartışmadan sonra küsene kadar. Barışırız diye bekledim ama eski sevgilim bir kaç kızı takip etmeye başladı. Gün geçtikçe de arttı. Ara ara şiddetli tartışmalarımız olsa da barışmadık. Ondan özür dilememi istedi(ki hiç hatam yoktu) dilemedim o yüzden. Beni her yerden engellemişti ama fake bir hesaptan onun hesabını incelediğimde yabanci bir kadının nerdeyse bütün gönderilerine kalp emojisi attığını gördüm. Kadınının face profilini inceleyince de Polonya’dan bir kadın olduğunu, ve bir gönderisinde de bu sene evleniyorum yazdığını gördüm. Dayanamayıp eski sevgilime yazdım bu durumu. Önce inkar etse de sonradan bu kadının annesiyle eski sevgilimin ismiyle attığı videoları gördüm. Yani eski sevgilim attı bana. Orda müzik öğretmeniymiş kadın. Benim eskisi bununla evlenecekmiş. 2 haftada bu kadını sevmiş. Aşık olmuş. Kadın bilet kesmis on gün sonra Türkiye’ye onu görmeye gelecekmiş. Kadın Türkiye’de kalmayı kabul etmiş. İsterlerse de yurtdısına da gideceklermiş. Ben yaptığın vicdansızlık deyince de yanlış anlama sen de yoluna bak diye atıyorum bunları dedi. Suan öyle içim acıyor ki. Dilini bilmediği bir kadına aşık olmuş. Aileme çevreme rezil oldum. O beni her halimle kabul etti kendisi öğretmen annesi milletvekili buraya yerleşecek benim için dedi. Ben bunlaır nasıl kaldıracağım. Kadında suç bulmuyorum kadının günahı yok. Ama aldığı ahla mutlu mu olacaklar? Ben bunları hak etmedim. Nasıl yaşarım bununla bilmiyorum. Yıllardır onu aileme karşı savundum. Mükafatı beni böyle yarıyolda bırakmasıymıs. Nefes dahi alamıyorum. Babam denk değilsiniz demişti ama ona rağmen evleneceğim diyordumne yapacağım ben böyle. Çok hayal kurmuştum dünyam başıma yıkılmıs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?