İçim açıyor nasıl yaşayacağım? Nasıl kaldıracağım bu durumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle. Ama gitmicek kadın buraya yerleşecekmiş dediğine göre.
Ya sizce böyle bir şey olabilir mi? Kadın avrupada iş güç sahibi birisi. İşini gücünü bırakacak işi gücü olmayan tanımadığı bir adam uğruna avrupadan türkiyeye yerleşecek. Kadının kendisi öğretmen, annesi milletvekili (çüş). Her şeyi geçtim de annesinin milletvekili olduğu kısmı inandırıcı mı sizce?

Bence kadın sizin exi dolandırıp totosuna tekmeyi basıcak. Oraya gelicem uçak parası ver vs diyecek. Bu adam tekmeyi yiyince size döner. Sizin yazdıklarınızdan geri kabul edecek bir enerji aldım umarım yapmazsınız böyle bir hatayı.

Değmez. Resmen sizi suçluluk psikolojisine sokmuş. Aileler ön görüyorlar. Onların rızası bence önemli. Zaten çok sıkıntı yaşardınız. Aldatma vs olurdu. Kurtulmuşsunuz. İlk aylar zor geçer. Sonrasında ben ne yapmışım dersiniz. Geçiyor merak etmeyin. Bu süreçte kendinizi çok dinlemeyin. Onu hatırlatacak herşeyden kurtulun. Profiline de bakmayın. Yoksa unutamazsınız.

Yok suan her şeyin farkındayım. Sadece yedirememek benimkisi

Adamın bulduğu kadının kalitesizligi iki haftada bulduğu adam icin işini gücünü bırakıp ülke değiştirecek kadar hevesli olmasından belli. Anlattığı kalitede bir kadin durduk yere ülke değiştirir mi bilemiyorum açıkçası.Sahte bir profil oluşturup para koparmaya çalışan kadınlara benzettim açıkçası. Türkiye ye gelmek bahanesi ile erkekleri dolandıran bir sürü kadın var.Ozelllikle bizim yaşlı dayılar düşüyor bu numaraya Ama sizin eski sevgiliniz de genç olmasına ragmen adam çarpmaya kalkarken kendi carpilacak gibi duruyor ...

Yıllardır çalışmayan, ipsiz sapsız bir adam için kahrolun böyle.
O bahsettiği kadında gerçekten vardır kesin, sizin meteliksiz eski sevgili için ülke değiştirip gelir evlenir onunla. Sizden başka kimse yapmaz böyle bir şey merak etmeyin. Olsa olsa dolandırıcıdır bahsettiği kişi. Dönüp dolaşıp size musallat da olur zaten. O zaman kavuşursunuz beyaz atlı prensinize.

Ya sevgiliniz kadını dolandırıyor
ya da kadın sevgilinizi...
Aşk maşk yok yani.
Çok üzücü, elbette ki yaşadıklarınız normal. Fakat dünyanın sonu değil.
5 yıla acımayın, önünüzdeki uzun yılları düşünün.
Ailenize karşı mahcubiyet duyuyorsunuzdur bu da normal ama bu duygulara fazla kapılmayın, çünkü kötü olan siz değilsiniz, utanması gereken, adilik yapan karşı taraf. Siz normalsiniz.
Çabuk atlatırsınız umarım.
Bundan sonrası için mutluluklar.

Kadınının profiline baktım. Baya bir takipçisi var dedikleri doğru . Bana 25 yaşında demişti ama bşr o yalandır. 40 vardır kadın.

İnsallah bir an önce atlatırım mutlu olurum

Bundan sonra Allah korusun. İnsallah evlenir de gider ama şoka uğradım.

30 yaşına gelmiş bir baltaya sap olamamış, aileniz ne kadar haklıymış görmüş oldunuz. Yatın kalkın evlenmeden nasıl biri olduğunu Allah göstemiş size.

Adam evlenerek statü atlama peşinde bence siz inanıyor musunuz annesi m.vekili kendi öğretmen polonyalı kız çevresinde hiçkimse yok sizin daha bi baltaya sap olamamış sevgiliniz için buraya mı gelecek ? Ya sizi kekliyorlar ya adam fena dolandırılacak başka açıklaması yok yani .
Ayrıca bence ahlık yarı yolda bırakılmalık bir mesele yok zaten ayrılmışsınız

İşte buyukler denk degilsiniz deyince dinlemek lazım. Gecmis olsun onunuze bakin. 2 haftalik degildir o mesele gecmişi vardır. Ne hali varsa gorsun boşverin.

Olaya dışarıdan bakın. Mantıklı mı? Kızın annesi milletvekili kız öğretmen ama sizin culsuzla evlenecek. Diyelim ki evlendi bu profilde bir kadının Türkiyede öyle bir adamla mutlu olma ihtimali yüzde kaç sizce? En basitinden hangi Avrupalı kadın kv dırdırı çeker Kadının dedikleri doğruysa kadının yaşam standartı nasıldır tahmin edebiliyor musunuz? Ne yapacak o kadın Türkiyede eltisi ile çekirdek citleyip dedikodu mu yapacak? Diyelim ki yurtdışında yaşamaya başladılar, o adam öyle bir profile ayak uydurabilir mi sizce? Orada ya çalışmayın ev işi yapacak ki Türk erkeklerini bu konuda biliyoruz yada çalışacak fakat hangi vasıfla? O işin sonu hüsran ben diyeyim.

Bakın benim bir arkadaşım vardı. Çocuk öğretmen ve ailesi de memur ailesi ama bu çocuk gece barlarda falan çıkıyordu. Sonra evlendi ama evlendiği kızın abisinin şirketleri falan var ve boşandılar. Çocuk yetemedi kıza. Kız o yaşa kadar rahat yaşamış. İstediğini giymiş, istediğini yemiş. Bu arada ben kızı çok sevmiştim. Çok tatlı bir kızdı o ayrı ama olmadı. Sen memur bir aileden geliyorsun ve ailende memur. O kız gibi yetişmemişsin bir kere. Bir yerde patlayacaktı ve patladı.

Bana kızacaklar olabilir ama davul bile dengi dengine.Biz eşimle yeni sevgiliyke 20 ki yaslarimdaydim.Esim 2 yıllık okuyordu o zamanlar.
Hiç öyle denk olayı falan umrumda değildi çünkü hayatı tanimiyordum.
denkligin sadece paradan ibaret olduğunu sanardim.
Meğer,,bir ortamda seni mahcup etmemesi,ne konuşacağını bilmesi,aşsagilik kompleksi olmaması ..gibi gibi bir çok neden bu denklik olayı.
Neyse babası ilişkimizi öğrenince eşime demişki,o ögretmenlik okuyor sen 2 yıllık.ilerde sorun olur,bu konuyu iyi düşün demiş.
eşimde o hırsla 4 yilliga tamamladı.
2 yıllık bölümü 5 yılda bitiren eşim 4 yıllığı dereceyle bitirdi.
Sonrada kamuya atandı.
10 yillkkta evliyiz.
Şimdi babanız anneniz birşeyler görmüş ve sizi uyarmiş.Hiç sizin kötü olmanızı isterler mi.
Yarın kalkın şükredin,hayat çok kısa.
Yolunuza bakın.
Bu şahıs yıllar sonra dönüp gelecek size,dilerim o zamana kadar içinizde birşey kalmaz ve bambaşka bir hayatın içinde olursunuz

Benimki de uğraştı ama uğraşı sözdeydi bence. Önünde çok kapı açıldı ama yapamadı. Belki de rabbim bize izin vermedi. Bilemiyorum

Bizim de sonumuz aynıydı bence. Babam çok konuştu benimle yine de evlenecem kafasındaydım. Ama o bıraktı beni. İyi ki de yapmış. Bana yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatması asıl canımı yakan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…