- 2 Ocak 2021
- 2.423
- 1.173
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Geçecek değil mikız çocuklara 10'lu halley dağıtciddiyim 2 haftalık ilişkisi hiçbir mantığa sığmaz. Böyle karaktersiz birinden kurtulduğun için markete koş markete ayrıca hepimiz yanılabiliriz kendini de çok sey etmeee, geçiceeekkkkk :)
Ya sizce böyle bir şey olabilir mi? Kadın avrupada iş güç sahibi birisi. İşini gücünü bırakacak işi gücü olmayan tanımadığı bir adam uğruna avrupadan türkiyeye yerleşecek. Kadının kendisi öğretmen, annesi milletvekili (çüş). Her şeyi geçtim de annesinin milletvekili olduğu kısmı inandırıcı mı sizce?Aynen öyle. Ama gitmicek kadın buraya yerleşecekmiş dediğine göre.
Yok suan her şeyin farkındayım. Sadece yedirememek benimkisiYa sizce böyle bir şey olabilir mi? Kadın avrupada iş güç sahibi birisi. İşini gücünü bırakacak işi gücü olmayan tanımadığı bir adam uğruna avrupadan türkiyeye yerleşecek. Kadının kendisi öğretmen, annesi milletvekili (çüş). Her şeyi geçtim de annesinin milletvekili olduğu kısmı inandırıcı mı sizce?
Bence kadın sizin exi dolandırıp totosuna tekmeyi basıcak. Oraya gelicem uçak parası ver vs diyecek. Bu adam tekmeyi yiyince size döner. Sizin yazdıklarınızdan geri kabul edecek bir enerji aldım umarım yapmazsınız böyle bir hatayı.
Kadınının profiline baktım. Baya bir takipçisi var dedikleri doğru . Bana 25 yaşında demişti ama bşr o yalandır. 40 vardır kadın.Ya sizce böyle bir şey olabilir mi? Kadın avrupada iş güç sahibi birisi. İşini gücünü bırakacak işi gücü olmayan tanımadığı bir adam uğruna avrupadan türkiyeye yerleşecek. Kadının kendisi öğretmen, annesi milletvekili (çüş). Her şeyi geçtim de annesinin milletvekili olduğu kısmı inandırıcı mı sizce?
Bence kadın sizin exi dolandırıp totosuna tekmeyi basıcak. Oraya gelicem uçak parası ver vs diyecek. Bu adam tekmeyi yiyince size döner. Sizin yazdıklarınızdan geri kabul edecek bir enerji aldım umarım yapmazsınız böyle bir hatayı.
İnsallah bir an önce atlatırım mutlu olurumYa sevgiliniz kadını dolandırıyor
ya da kadın sevgilinizi...
Aşk maşk yok yani.
Çok üzücü, elbette ki yaşadıklarınız normal. Fakat dünyanın sonu değil.
5 yıla acımayın, önünüzdeki uzun yılları düşünün.
Ailenize karşı mahcubiyet duyuyorsunuzdur bu da normal ama bu duygulara fazla kapılmayın, çünkü kötü olan siz değilsiniz, utanması gereken, adilik yapan karşı taraf. Siz normalsiniz.
Çabuk atlatırsınız umarım.
Bundan sonrası için mutluluklar.
Bundan sonra Allah korusun. İnsallah evlenir de gider ama şoka uğradım.Yıllardır çalışmayan, ipsiz sapsız bir adam için kahrolun böyle.
O bahsettiği kadında gerçekten vardır kesin, sizin meteliksiz eski sevgili için ülke değiştirip gelir evlenir onunla. Sizden başka kimse yapmaz böyle bir şey merak etmeyin. Olsa olsa dolandırıcıdır bahsettiği kişi. Dönüp dolaşıp size musallat da olur zaten. O zaman kavuşursunuz beyaz atlı prensinize.
Parali yerlere kapak atma derdinde imis evlenmeden gormesi büyük şansHerife bak iki hafta aşık mı olmuş yoksa yurtdışına kapağı mı atmış..
Parali yerlere kapak atma derdinde imis evlenmeden gormesi büyük şans
Adam evlenerek statü atlama peşinde bence siz inanıyor musunuz annesi m.vekili kendi öğretmen polonyalı kız çevresinde hiçkimse yok sizin daha bi baltaya sap olamamış sevgiliniz için buraya mı gelecek ? Ya sizi kekliyorlar ya adam fena dolandırılacak başka açıklaması yok yani .Konuya nasıl başlarım bilmiyorum. Aslında kimseye anlatmaya mecalım de yok. 5 yıllık ilişkim vardı. Ben öğretmenim. Eski Sevgilim lise mezunuydu. Ama sınavlara hazırlandı olmadı bir türlü. İkimiz de 31 yaşındayız. Ailem yıllardır onunla denk olmadığımızı söyledi durdu. Belki de haklılarda ama ben asgari ücretle de çalışsa bşr yerde kabul ederim diyordum. En son annem de ikna oldu gitsin yuvasını kursun dedi ama babam bu sefer istemedi evlenmemizi. Annem biraz bekle ikna olur diyordu babam için. Eski sevgilim bana evlenme teklifi bile etmişti. Okula yüzükle de gidiyordum. Çünkü artık evlenecez diye düşünüyordum kimseden çekinmeden söyledim evleneceğimi de. Çeyiz eşyamı aldım. İstemede giyeceğim elbiseye kadar.. ta ki bir buçuk ay öncesine kadar ufak bir tartışmadan sonra küsene kadar. Barışırız diye bekledim ama eski sevgilim bir kaç kızı takip etmeye başladı. Gün geçtikçe de arttı. Ara ara şiddetli tartışmalarımız olsa da barışmadık. Ondan özür dilememi istedi(ki hiç hatam yoktu) dilemedim o yüzden. Beni her yerden engellemişti ama fake bir hesaptan onun hesabını incelediğimde yabanci bir kadının nerdeyse bütün gönderilerine kalp emojisi attığını gördüm. Kadınının face profilini inceleyince de Polonya’dan bir kadın olduğunu, ve bir gönderisinde de bu sene evleniyorum yazdığını gördüm. Dayanamayıp eski sevgilime yazdım bu durumu. Önce inkar etse de sonradan bu kadının annesiyle eski sevgilimin ismiyle attığı videoları gördüm. Yani eski sevgilim attı bana. Orda müzik öğretmeniymiş kadın. Benim eskisi bununla evlenecekmiş. 2 haftada bu kadını sevmiş. Aşık olmuş. Kadın bilet kesmis on gün sonra Türkiye’ye onu görmeye gelecekmiş. Kadın Türkiye’de kalmayı kabul etmiş. İsterlerse de yurtdısına da gideceklermiş. Ben yaptığın vicdansızlık deyince de yanlış anlama sen de yoluna bak diye atıyorum bunları dedi. Suan öyle içim acıyor ki. Dilini bilmediği bir kadına aşık olmuş. Aileme çevreme rezil oldum. O beni her halimle kabul etti kendisi öğretmen annesi milletvekili buraya yerleşecek benim için dedi. Ben bunlaır nasıl kaldıracağım. Kadında suç bulmuyorum kadının günahı yok. Ama aldığı ahla mutlu mu olacaklar? Ben bunları hak etmedim. Nasıl yaşarım bununla bilmiyorum. Yıllardır onu aileme karşı savundum. Mükafatı beni böyle yarıyolda bırakmasıymıs. Nefes dahi alamıyorum. Babam denk değilsiniz demişti ama ona rağmen evleneceğim diyordumne yapacağım ben böyle. Çok hayal kurmuştum dünyam başıma yıkılmıs gibi
İşte buyukler denk degilsiniz deyince dinlemek lazım. Gecmis olsun onunuze bakin. 2 haftalik degildir o mesele gecmişi vardır. Ne hali varsa gorsun boşverin.Konuya nasıl başlarım bilmiyorum. Aslında kimseye anlatmaya mecalım de yok. 5 yıllık ilişkim vardı. Ben öğretmenim. Eski Sevgilim lise mezunuydu. Ama sınavlara hazırlandı olmadı bir türlü. İkimiz de 31 yaşındayız. Ailem yıllardır onunla denk olmadığımızı söyledi durdu. Belki de haklılarda ama ben asgari ücretle de çalışsa bşr yerde kabul ederim diyordum. En son annem de ikna oldu gitsin yuvasını kursun dedi ama babam bu sefer istemedi evlenmemizi. Annem biraz bekle ikna olur diyordu babam için. Eski sevgilim bana evlenme teklifi bile etmişti. Okula yüzükle de gidiyordum. Çünkü artık evlenecez diye düşünüyordum kimseden çekinmeden söyledim evleneceğimi de. Çeyiz eşyamı aldım. İstemede giyeceğim elbiseye kadar.. ta ki bir buçuk ay öncesine kadar ufak bir tartışmadan sonra küsene kadar. Barışırız diye bekledim ama eski sevgilim bir kaç kızı takip etmeye başladı. Gün geçtikçe de arttı. Ara ara şiddetli tartışmalarımız olsa da barışmadık. Ondan özür dilememi istedi(ki hiç hatam yoktu) dilemedim o yüzden. Beni her yerden engellemişti ama fake bir hesaptan onun hesabını incelediğimde yabanci bir kadının nerdeyse bütün gönderilerine kalp emojisi attığını gördüm. Kadınının face profilini inceleyince de Polonya’dan bir kadın olduğunu, ve bir gönderisinde de bu sene evleniyorum yazdığını gördüm. Dayanamayıp eski sevgilime yazdım bu durumu. Önce inkar etse de sonradan bu kadının annesiyle eski sevgilimin ismiyle attığı videoları gördüm. Yani eski sevgilim attı bana. Orda müzik öğretmeniymiş kadın. Benim eskisi bununla evlenecekmiş. 2 haftada bu kadını sevmiş. Aşık olmuş. Kadın bilet kesmis on gün sonra Türkiye’ye onu görmeye gelecekmiş. Kadın Türkiye’de kalmayı kabul etmiş. İsterlerse de yurtdısına da gideceklermiş. Ben yaptığın vicdansızlık deyince de yanlış anlama sen de yoluna bak diye atıyorum bunları dedi. Suan öyle içim acıyor ki. Dilini bilmediği bir kadına aşık olmuş. Aileme çevreme rezil oldum. O beni her halimle kabul etti kendisi öğretmen annesi milletvekili buraya yerleşecek benim için dedi. Ben bunlaır nasıl kaldıracağım. Kadında suç bulmuyorum kadının günahı yok. Ama aldığı ahla mutlu mu olacaklar? Ben bunları hak etmedim. Nasıl yaşarım bununla bilmiyorum. Yıllardır onu aileme karşı savundum. Mükafatı beni böyle yarıyolda bırakmasıymıs. Nefes dahi alamıyorum. Babam denk değilsiniz demişti ama ona rağmen evleneceğim diyordumne yapacağım ben böyle. Çok hayal kurmuştum dünyam başıma yıkılmıs gibi
Cok teşekkür ederimKesinlikle öyle iğrenç insan tipleri bunlar işte. Allah kurtarmış, konu sahibi de yakında anlar.
Benimki de uğraştı ama uğraşı sözdeydi bence. Önünde çok kapı açıldı ama yapamadı. Belki de rabbim bize izin vermedi. BilemiyorumBana kızacaklar olabilir ama davul bile dengi dengine.Biz eşimle yeni sevgiliyke 20 ki yaslarimdaydim.Esim 2 yıllık okuyordu o zamanlar.
Hiç öyle denk olayı falan umrumda değildi çünkü hayatı tanimiyordum.
denkligin sadece paradan ibaret olduğunu sanardim.
Meğer,,bir ortamda seni mahcup etmemesi,ne konuşacağını bilmesi,aşsagilik kompleksi olmaması ..gibi gibi bir çok neden bu denklik olayı.
Neyse babası ilişkimizi öğrenince eşime demişki,o ögretmenlik okuyor sen 2 yıllık.ilerde sorun olur,bu konuyu iyi düşün demiş.
eşimde o hırsla 4 yilliga tamamladı.
2 yıllık bölümü 5 yılda bitiren eşim 4 yıllığı dereceyle bitirdi.
Sonrada kamuya atandı.
10 yillkkta evliyiz.
Şimdi babanız anneniz birşeyler görmüş ve sizi uyarmiş.Hiç sizin kötü olmanızı isterler mi.
Yarın kalkın şükredin,hayat çok kısa.
Yolunuza bakın.
Bu şahıs yıllar sonra dönüp gelecek size,dilerim o zamana kadar içinizde birşey kalmaz ve bambaşka bir hayatın içinde olursunuz
Bizim de sonumuz aynıydı bence. Babam çok konuştu benimle yine de evlenecem kafasındaydım. Ama o bıraktı beni. İyi ki de yapmış. Bana yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatması asıl canımı yakanOlaya dışarıdan bakın. Mantıklı mı? Kızın annesi milletvekili kız öğretmen ama sizin culsuzla evlenecek. Diyelim ki evlendi bu profilde bir kadının Türkiyede öyle bir adamla mutlu olma ihtimali yüzde kaç sizce? En basitinden hangi Avrupalı kadın kv dırdırı çekerKadının dedikleri doğruysa kadının yaşam standartı nasıldır tahmin edebiliyor musunuz? Ne yapacak o kadın Türkiyede eltisi ile çekirdek citleyip dedikodu mu yapacak? Diyelim ki yurtdışında yaşamaya başladılar, o adam öyle bir profile ayak uydurabilir mi sizce? Orada ya çalışmayın ev işi yapacak ki Türk erkeklerini bu konuda biliyoruz yada çalışacak fakat hangi vasıfla? O işin sonu hüsran ben diyeyim.
Bakın benim bir arkadaşım vardı. Çocuk öğretmen ve ailesi de memur ailesi ama bu çocuk gece barlarda falan çıkıyordu. Sonra evlendi ama evlendiği kızın abisinin şirketleri falan var ve boşandılar. Çocuk yetemedi kıza. Kız o yaşa kadar rahat yaşamış. İstediğini giymiş, istediğini yemiş. Bu arada ben kızı çok sevmiştim. Çok tatlı bir kızdı o ayrı ama olmadı. Sen memur bir aileden geliyorsun ve ailende memur. O kız gibi yetişmemişsin bir kere. Bir yerde patlayacaktı ve patladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?