İçim açıyor nasıl yaşayacağım? Nasıl kaldıracağım bu durumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortada aşk olduğunu düşünmüyorum.Yurt dışına kapak atmak tek derdi.Üzülmeyin hatta sevinin hayatınızdan çıktığı için

İnsallah çok sağolun

Bu evliliğin sonu yokmuş
Her işte bir hayır var derlerya işte ondan
Duygusal düşünen varlıklarız erkekler bu anlamda bizden daha gerçekçi
Adam seni bir çeşit garanti olarak görüyordu
Daha garantili bir yatırım aracı bulunca direkt ona yöneldi
Lütfen hayatınıza dönün mantıklı düşünün evlilik çocuk oyuncağı değil
Evlendiğin insan seni aileni kardeşlerini doğmamış çocuğunun hayatını bile mahveder

Haklısınız. Olmayacaktı zaten ben zorladım. Söyledikleri en çok canımı yaktı. Kadın ona askını haykıran videolar atmış hep. Koro şefiymiş bilmem ne. Tek dileğim bana yaşattığını yasamadan ölmesin

Ya bırakın bu arabesk tavırları boşverin
Koskoca öğretmendiniz bir vizyonunuz duruşunuz var
Yakışıyor mu size

kız çocuklara 10'lu halley dağıt ciddiyim 2 haftalık ilişkisi hiçbir mantığa sığmaz. Böyle karaktersiz birinden kurtulduğun için markete koş markete ayrıca hepimiz yanılabiliriz kendini de çok sey etmeee, geçiceeekkkkk :)

Bilmem ki. Aşık olmuş kadın da. Videosunu gördüm şampanya patlatıyorlardı ismini söyleyip
Yani bilemiyorum, pek mantıklı gelmedi bana durum. Öyle olsa bile, sizin üzülmenize değer mi?
Adam bi çırpıda sizi silebilmiş, sizi hiç haketmemiş ve siz bunu evlenmeden görebildiniz bu açıdan bakın.
Yolunuz açık olsun inşallah.

Ya şöyle kendinizden düşük adamlari hayatiniza almayin ya ciddiyim. Ya eşit olsun ya da adam sizden daha iyi bir yerde olsun.
Herkes ustune alinmasin genelliyorum ama hani bir şey yapacak adam olsa cabalasa 5 senelik ilişkide bir arpa boyu yol alirdi. Calisip bu adama mi bakacaktin ne uzuluyorsun

Annem de öyle diyor. Haklısınız Allah beni kurtardı belki de

Çok sağolun. İnsallah hayırlısı budur hakkımızda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…