Seninle birlikte olana kadar o kadar yolu tepmis. Sana ilgili davranmis. Iliskilerin baslangici hep boyledir, onemli olan onu surdurebilmektir. Seninle beraber olduktan sonra oturmus oyun oynamis, seni yalniz sap gibi birakmis, bir de sana kirilacagin seyler soylemis sakayla karisik. Yani artik seninle isi bitmis gibi davranmis. Eger duygusal birsey hissetseydi seni kaybetmemek icin ugrasirdi. Oysa seni kiracak seyler soylemis. Demek ki amaci sexmis. Bu kisiyle devam etmenin bir anlami var mi? Ben olsam yazdiklarina cevap vermem. Cunku artik sadece ohtiyaci oldugunda gelecek. Bitti demek bile bu insannicin fazla. Bu kisiye verilecek en guzel cevap bitti bile deneden bitirmek, yazmamak, aramamak, sormamak, hayatindan cikarmak... karaktersisizin tekiymis. Karakterli insanla konusulur, aciklama beklenir. Bu insan icin artik bir saniyeni bile harcaman fazla. Karakterini belli etmis. Hicbir sey demeden cikar hayatindan yoluna bak.
Ya.. Vanillav. Şu düşündüklerin bir İngiliz için çok detaycı. Evet, 1 ay da onlar için gayet iyi yani.
Ülkemizde ve ya İngilterede (İngiliz demişsin, İngilterede olduğunu farz ediyorum) bu sitelere seks için girilir. Hele İngilterede.. Seksle başlar, birbirlerinden hoşlanırlarsa ne ala.
Sorun ne biliyor musun? Hem seks istiyor hem de bir şey bulaşmasından korkuyordur. O şakalar da ondan ötürü bence.
Muhtemelen senin ordan birilerini bulup daha öncede birlikte olduğunu düşünüyordur.
Mesajlarına bakmadığına göre de sıkılmış olmalı.
Not: İngilizlerle 17 sene yaşadım, hiç İngiliz sevgilim olmasa da onların ciğerini bilirim
Şimdi sizbüyük konuşmamış mı oldunuz, bence gayet büyük büyük konuşmuşsunuz:) 1 ayda seviştiği için mi ‘böyle kadın’ oldu? Yapmayın lütfen ya. Bence insanları etiketleyip, yaftalamayı bıraktığımız gün gerçekten ilerleyebileceğiz. Mesela ‘demek ki o da böyle yaşamayı tercih ediyor’ diyebilmek zor olmamalı. Siz kendi yaşamınızda yine tercih etmeyin ama ‘böyle kadın, şöyle kadın’ deme hakkınız da yok. Başka bir konuda da sizin saygı ve anlayış görmeye ihtiyacınız olabilir mesela. Hayatta biraz naif ve zarif olmak kimseye bir şey kaybettirmez.
Türk değil bu şahıs o yüzden de acayip geliyor bana açıkçası. Hani bizde hala maalesef var bu tip erkekler, elde ettim vs tarzı garip düşünceleri olan ama dünyanın en modern ülkelerinden birinde yaşıyorum, burada da varsa bu tip çok acayip.
Atlatırım tabii zaten öyle yıkılmadım ama böyle davranılmak insana aşağılanmış hissettiriyor. Ve hiç karşılaşmamıştım yani bir şehir efsanesi olarak düşünüyordum ben bu tipleri.
Şu an aynı seyleri yaşıyoruz seni anlayabiliyorum .
Tek diyebileceğim takmamaya çalış taktikca kurucaksin ve bu saçma sapan davranmana sebep olacak..
Sonra bi de öküz tarafından o aptal egosuyla küçük görecek falan salla
Aynen her türlü cahil ve iğrenç biri. Bir kere konu sahibinin herşeyi geçtim bu cümleyi duyar duymaz soğuması lazımdıKorunmasız seks yapınca mı böyle bir şaka yapmış? Ben de orasını tam anlayamadım.Eğer öyleyse zaten leş birisi.Bi' de otizm bulaşıcı değil öyle de cahil.Ayrıca otizmlileri de küçümsüyor.Adamın tutulacak tarafı yok yaa.Her türlü iğrenç biri.
Aynen her türlü cahil ve iğrenç biri. Bir kere konu sahibinin herşeyi geçtim bu cümleyi duyar duymaz soğuması lazımdı
Ben o otizm bulasici mi sakasini kacirmisim.
Konu sahibi adam sizden hoslanmamis, iliskiden de memnun kalmamis.
Ya bu kelime bile tanidik,of bu okuz bnm arkadaslardan olabilir mi acaba
O sakanin tercumesi, kendini iliskide onun istedigi kadar serbest birakmamissin demek, en azindan bnm duydugum bu
Asla aramayin, yazarsa sakin cvp vermeyin.
Ama hala verdiğiniz cevaplar adamla ilgili. Siz bu otizm durumuna takılmadınız mı hiç?Ortada ilişki yok ki serbest bırakayım, nerde kimleyim vs bunları soran, kıskanan o. Ben bir kez sormadım da kıskançlık da yapmadım
Bende yurtdisindayim.
Esim yabanci, esimin arkadaslari haliyle yabanci, modern bir ulke.
Kulagimla duyup gozumle goruyorum cunku bi coguyla ayni okul mezunuyuz muhabbetimiz var, cekinmeden yanimda herseyi konusuyorlar.
Cogu boyle ki bunlarin.
Size git demis ya, saka yapmamis bildigin sakaya vurup sepetlemis sizi.
Benim arkadaslarimda malesef yapiyor bunu.
Yatip ertesi gun bir daha aramayan, kizi boyle depresyona iten bi cok kisi taniyorum.
Sanirim tinderdan buldunuz birbirinizi.
Zaten amac sevismek degil mi orda.
Uzmeyin kendinizi artik.
Bi yere varmaz o iliski.
Belki gonlunuzu alir bikac defa daha yatmak icin sirinlik yapar ama ilerisi olacagini sanmiyorum.
Ortada ilişki yok ki serbest bırakayım, nerde kimleyim vs bunları soran, kıskanan o. Ben bir kez sormadım da kıskançlık da yapmadım
Yani sizi kimsenin 1 ayda birlikte oldunuz diye yargilamadan sizin "monopoly oynamadik herhalde" diyerek birlikte olmayanlarla aklinizca dalga gecmeniz?
Konudışı olacak ama sen evlenmeyi nasıl başardın kız? Yabancı erkekler benim olduğum yerde hiç öyle evlilik kafasında falan değil yani.
Otizm genetik bir hastalıktır adamin beyin kapasitesi yokki ve çok itici....Sadece cinsellik odaklı yaklaşmış size.
Bir de üstüne cahil
Otizm bulaştırdın nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?