İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet, kırılacak şeyler söylemek yerine kibarca centilmence şeyler yapıp yaşanmış güzel bir günü sonlandırabilirdik.
Dediğiniz çok mantıklı, demek ki sadece Türklerde yok bu olay, ben bugün bunu öğrenmiş oldum.

Yok ya korunduk ki ne bulaşacak yani korunmadan yapmak isteyen kendisiydi ben dedim hayır diye çünkü bilmiyorum var mıdır yok mudur bir hastalığı. Ondan değil bence ama neden ben de çözemedim, maymun iştahlı o zaman ne diyeyim bir sevişmede bitti mevzu

Kimseyi elestirmek hakkim degil, bahsettigim cinselligi degil, herkes kendi diledigi gibi yasar, ki mesele edilecek bir durum degil arkadasimizin da dedigi gibi yetiskin iki insan. Ben bir insanin kendine deger vermiyorsa, baska bir insanin onu onurlandirmasi beklenemez diyorum. Adam ister sadece birlikte oldugu ister sevgilisi ister arkadasi olsun bir insana 'şaka' yapiyorum diyerek hoyratca davranabiliyor, ve buna birazda bizim tutumumuz oldugunu dusunuyorum.
Amacım kimseye akil vermek degil, mesajimla uzdugum icin uzgunum, aksine kadınlarımızın öz değerlerinin farkında olup kimselerin kendilerine böyle davranmamaları taraftarıyım.

Bende yurtdisindayim.
Esim yabanci, esimin arkadaslari haliyle yabanci, modern bir ulke.
Kulagimla duyup gozumle goruyorum cunku bi coguyla ayni okul mezunuyuz muhabbetimiz var, cekinmeden yanimda herseyi konusuyorlar.
Cogu boyle ki bunlarin.
Size git demis ya, saka yapmamis bildigin sakaya vurup sepetlemis sizi.
Benim arkadaslarimda malesef yapiyor bunu.
Yatip ertesi gun bir daha aramayan, kizi boyle depresyona iten bi cok kisi taniyorum.
Sanirim tinderdan buldunuz birbirinizi.
Zaten amac sevismek degil mi orda.
Uzmeyin kendinizi artik.
Bi yere varmaz o iliski.
Belki gonlunuzu alir bikac defa daha yatmak icin sirinlik yapar ama ilerisi olacagini sanmiyorum.

Şu an aynı seyleri yaşıyoruz seni anlayabiliyorum .
Tek diyebileceğim takmamaya çalış taktikca kurucaksin ve bu saçma sapan davranmana sebep olacak..
Sonra bi de öküz tarafından o aptal egosuyla küçük görecek falan salla

Ben de tam senin konuna bakıyordum şu an. Tuttum kendimi en son bir şey yazmadım neyse zaten belli olur bugün yarın, bitmiş kabul etmek lazım, şans yüzümüze gülmüyor işte ben senin önceki konularını da hatırlıyorum. Sen napıyorsun başa çıkmak için? Ben hissizim şu an öyle bir boşluk.

Aynen her türlü cahil ve iğrenç biri. Bir kere konu sahibinin herşeyi geçtim bu cümleyi duyar duymaz soğuması lazımdı

Yol ver gitsin. Sonuç belli, adam sadece o aşamaya gelene kadar iyi davranmış malum uygulamayı biliyorum erkekler istedigini alana kadarlar malesef.. Bu arkadaşda aynı şeyi yapmış. Simdi sallamamalar umursamamalar neden çünkü istediğini aldı. Şimdi bu saatten sonra yazarsan kendin kötü hissetceksin o yüzden sal gitsin. Gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır

Aynen her türlü cahil ve iğrenç biri. Bir kere konu sahibinin herşeyi geçtim bu cümleyi duyar duymaz soğuması lazımdı

Ben o otizm bulasici mi sakasini kacirmisim.
Konu sahibi adam sizden hoslanmamis, iliskiden de memnun kalmamis.
Ya bu kelime bile tanidik,of bu okuz bnm arkadaslardan olabilir mi acaba
O sakanin tercumesi, kendini iliskide onun istedigi kadar serbest birakmamissin demek, en azindan bnm duydugum bu
Asla aramayin, yazarsa sakin cvp vermeyin.

Ortada ilişki yok ki serbest bırakayım, nerde kimleyim vs bunları soran, kıskanan o. Ben bir kez sormadım da kıskançlık da yapmadım

Konudışı olacak ama sen evlenmeyi nasıl başardın kız? Yabancı erkekler benim olduğum yerde hiç öyle evlilik kafasında falan değil yani.

Bence çok yanlış bir yere yazdınız Velvette
Şimdi 1 ayda sevişmişsin ne bekliyordun diyenler gelir hatta daha da ileri götürecekler olur dedim ki arada gördüm zaten.

Bu dünyada yeni bir trend evet.Kadınlara kendini kötü hissettirerek bir şeyi kanıtlamaya çalışıyorlar,neyi ama onu anlamadım.''Bak ben çok cool bir erkeğim'' kafası taşıyor herhalde ya da cidden karşı cinsle nasıl konuşması gerektiğine dair bir fikri yok.Amacın sadece sevişmek bile olsa insan böyle cümleler kurmamalı.Gitmesini istiyorsan da bunu aptal şakalar yaparak yapma yani,çok çocukça.

Erkekler istediğini elde edene kadar 40 takla atarlar elde edince de basindan savarlar canim . Sanırım seninki sevmak da istemiyor sadece kenarda dursun lazim olur dusuncesi var su an. Bence cevap verme arama hatta engelle gitsin degmez cunku. Asla asik bir adam profili cizmiyor.

Sadece cinsellik odaklı yaklaşmış size.
Bir de üstüne cahil
Otizm bulaştırdın nedir ya

Konudışı olacak ama sen evlenmeyi nasıl başardın kız? Yabancı erkekler benim olduğum yerde hiç öyle evlilik kafasında falan değil yani.

Aslinda ben hic istemedim,unv son sinifta arkadaslar vasitasiyla tanistik ama kacan hep ben oldum.
Turkiyeye dondum pesimden geldi 3 kere.
Sans ver deneyelim demesini 3. De kabul ettim cunku ne biliyim istemiyordum yabanciyla evlenmek, cigerlerini bildigim icin belki.
Tamam o zaman oldugu kadar dedim, basladik, 4. ay annesini aldi geldi ailemden istediler beni, hatta ceviri yapmis Allahin emriyle istiyorum diye ayaga kalkip konusma yapmisti bi sayfa :)
Annem babam aglaya aglaya bi hal oldular, duygulandilar.
toplamda 8 ay icinde evlendik.
Nasipten baska bisey degildi, asiri bi guzelligim yok cunku.
Ortalama bi kizdim iste ama anac bi tipim.
Benimkide bu kiz benim cocuklarimin anasi olur demis :)
2 de yavru var.
Hic ummadigin an seninde olur :)

Ben de yurtdisindayim su otizm bulastirma sakasini hic duymadim. Zahmet olmazsa tam olarak ingilizcesini yazar misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…