- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Igrencler igrenc..Erkeklerin çoğu, cinselliğe ulaşabilmek için aşık,ilgili taklidi yapmayı meşru görüyor.Buyrun okuyun ve erkeklerimizin ne kadar aşağılık ve mide bulandırıcı olduklarının farkına varın.
https://eksisozluk.com/erkeklerin-seks-icin-asik-taklidi-yapmasi--4014810?p=90
Igrencler igrenc..
Cinsellik ozgurluk derken bu isin suyu cikiyo bence. Herkes ozgur olsun ok de.. bizdeki cogu erkek bu durumu kendine yontuyo ancak. Elde edene kadar bunu savunan erkekler.. elde ettikten sonra boyle
Cinselliği özgürce yaşamak güzel bir şey, ama iki yüzlü türk erkekleriyle değil. Birlikte oldukları kadınlara asgari bir saygı ve ilgiyi göstermekten aciz primatlar oldukları için.
Bu tiplerle ihtiyacımı(bile) gidereceğime çalı çırpıya sürterim daha iyi.
Valla kullandı kullanmadı, içini bilmiyorum ama yüzüne 2. Kez bakılması bile zaiyat olan biri olduğu belli. Şu redpill, mgtow tarzı saçmalıklara inanan, kompleksli bir ezik olabilir diye düşünüyorum. Büyük ihtimal skor peşindedir çoğu erkek gibi:) aynen bu tarzi kaldiramiyolarki, kizlari kullaniyolar. Simdi bu kizi kullanmis bence.. karsilikli bi zevk var, yok degil. .. ama somurdugu duygulari ne olacak?
Belki de yeterince iyi bir seks deneyimi olmamıştır bu da bir seçenek. Diğer seçenek, bu kovalama ve ufak flörtleşme işini seviyordu. Sonuç olarak sebebi ne olursa olsun size çok kötü hissettirmiş. Değersiz hissettiğiniz için ve cevap vermediği için de kaygılısınız. O yüzden şuandan itibaren kesinlikle yazmayın, aramayın yoksa cevap alamadıkça iyice berbat hissedeceksiniz. Fakat engellemek gibi bir şey de yapmayın. Maalesef şuan sadece beklemeniz gerekiyor. Sonrasına cevap yazınca bakarsınız. Ama ben şahsen böyle birine birdaha güvenmezdim.
Cinselliği özgürce yaşamak güzel bir şey, ama iki yüzlü türk erkekleriyle değil. Birlikte oldukları kadınlara asgari bir saygı ve ilgiyi göstermekten aciz primatlar oldukları için.
Bu tiplerle ihtiyacımı(bile) gidereceğime çalı çırpıya sürterim daha iyi.
Engellemeyin hiçbir şey yazmayın. Elbet size bir geri dönüş yapacaktır. Klasik ama kaçan kovalanır taktiği... 1 ay birini tanımak için yeterli bir süre değil lakin elbet bir şeyler yaşanabilir. Bu adamın da sadece sevişmek için bir ay beklemesine anlam veremedim, sanki başka bir sorun var
Hay Allahim nasil guldurdun beni :)))Kafadan kontaklık sorunu var bence ya neyse
Bence umursama. Üstünede düşme.
Birde adamin tarzindan da pek hoslanmamissin şimdi devam etse kendini düzeltmeye yeltenmeyecek bile.
Zamana birak . Gercekten birseyler isterse , ozlerse duramaz yazar zaten.
Ha yazarsa ben olsam trip falan atmadan yine normal devam ederim. Sonra tavırlarından hoslanmadigim varsa söylerim ki söylemissin galiba zaten.
Neyse iste bence artik geri cekil.
Akil vermek kolay ama mesela bende ya siyah olacak birsey ya beyaz gri olmasina dayanamıyorum. Beklemek falan zor olabilir kafanda kullanildim mi adam pesimde dört dönüyordu niye böyle oldu diye sorular olabilir ama sabretmek lazım.
Bence sadece sex için beraber değildi , ama ilişki olduktan sonra belki umduğunu bulamadı yani bazen maalesef olabilir böyle birşey . çok düşünmeyin , aramayın , yazmayın. Bence onun kendini Çekmesinden dolayı bu rahatsızlığınız yoksa sizde gıcık olmuşsunuz bazı hareketlerine . Belki o da olmuştur işte . Boşverin , olan olmuş.
Yaş kaç bilmiyorum. Ama bu uygulamanın amacı budur. Siz de oradan tanıştığınız için amacınızın aynı olduğunu düşünmüştür.
Bence kendinizi daha fazla düşürmeyin onun gözünde. Kararlı olun ve yol verin. Bu şekilde malum yerlerini daha çok kaldırıyorsunuz paşazadelerimizin.
Not: bu sana ders olsun, eğer sonrasında üzüleceksen bu şekilde birliktelikler yaşama kimseyle. Üzülme artık olan olmuş.
Engellemeyin hiçbir şey yazmayın. Elbet size bir geri dönüş yapacaktır. Klasik ama kaçan kovalanır taktiği... 1 ay birini tanımak için yeterli bir süre değil lakin elbet bir şeyler yaşanabilir. Bu adamın da sadece sevişmek için bir ay beklemesine anlam veremedim, sanki başka bir sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?