İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın evli olma ihtimali nedir? Olabilir mi? Bunu hiç düşündün mü?

Erkeklerin çoğu, cinselliğe ulaşabilmek için aşık,ilgili taklidi yapmayı meşru görüyor.Buyrun okuyun ve erkeklerimizin ne kadar aşağılık ve mide bulandırıcı olduklarının farkına varın.
https://eksisozluk.com/erkeklerin-seks-icin-asik-taklidi-yapmasi--4014810?p=90

Not: birlikte olmak için illa aşık olunmalıdır gibi bir şey söylemek istemiyorum, sadece bu ağır abazaların iç dünyasına bir göz atmanızı isterim.

Igrencler igrenc..

Cinsellik ozgurluk derken bu isin suyu cikiyo bence. Herkes ozgur olsun ok de.. bizdeki cogu erkek bu durumu kendine yontuyo ancak. Elde edene kadar bunu savunan erkekler.. elde ettikten sonra boyle

Belki de yeterince iyi bir seks deneyimi olmamıştır bu da bir seçenek. Diğer seçenek, bu kovalama ve ufak flörtleşme işini seviyordu. Sonuç olarak sebebi ne olursa olsun size çok kötü hissettirmiş. Değersiz hissettiğiniz için ve cevap vermediği için de kaygılısınız. O yüzden şuandan itibaren kesinlikle yazmayın, aramayın yoksa cevap alamadıkça iyice berbat hissedeceksiniz. Fakat engellemek gibi bir şey de yapmayın. Maalesef şuan sadece beklemeniz gerekiyor. Sonrasına cevap yazınca bakarsınız. Ama ben şahsen böyle birine birdaha güvenmezdim.

Igrencler igrenc..

Cinsellik ozgurluk derken bu isin suyu cikiyo bence. Herkes ozgur olsun ok de.. bizdeki cogu erkek bu durumu kendine yontuyo ancak. Elde edene kadar bunu savunan erkekler.. elde ettikten sonra boyle

Cinselliği özgürce yaşamak güzel bir şey, ama iki yüzlü türk erkekleriyle değil. Birlikte oldukları kadınlara asgari bir saygı ve ilgiyi göstermekten aciz primatlar oldukları için.

Bu tiplerle ihtiyacımı(bile) gidereceğime çalı çırpıya sürterim daha iyi.

:) aynen bu tarzi kaldiramiyolarki, kizlari kullaniyolar. Simdi bu kizi kullanmis bence.. karsilikli bi zevk var, yok degil. .. ama somurdugu duygulari ne olacak?

:) aynen bu tarzi kaldiramiyolarki, kizlari kullaniyolar. Simdi bu kizi kullanmis bence.. karsilikli bi zevk var, yok degil. .. ama somurdugu duygulari ne olacak?
Valla kullandı kullanmadı, içini bilmiyorum ama yüzüne 2. Kez bakılması bile zaiyat olan biri olduğu belli. Şu redpill, mgtow tarzı saçmalıklara inanan, kompleksli bir ezik olabilir diye düşünüyorum. Büyük ihtimal skor peşindedir çoğu erkek gibi

Ablacım app, internet vb işleri bana baştan sakat geliyor
Adamı hiç tanımıyorsun, nasıl biri hiç mi hiç bilmiyorsun. Kaldı ki Türk erkekleri abaza, havadan karadan sudan hatun arıyorlar, bulunca da kendilerini beğendirmek için farklı gösteriyorlar. App internet neyse artık tanışsam bile herhalde önce arkadaşlarıyla tanışırdım, iyice gözlemlerdem nasıl bir insan diye.

Katılıyorum adam bir dangalak
Otizm bulaştırmak nedir yahu?! Böyle dangalankça bir şaka!yı ilk kez duyuyorum

Türk erkekleri az istisnalar dışında leş bence de.

Kafadan kontaklık sorunu var bence ya neyse

Aynen zaten bilsem ne olacağını hani üzüleceğim veya bir karar alacağım ama böyle gride kalan şeyleri sevmiyorum. İnsanı daha da kaygıda bırakıyor, önünü göremiyor.

Aynen kendini çekmesinden dolayı böyle oldum zaten. O zaman kıymete bindi herhalde.

Amaçlarımızı baştan konuştuk

Ben de onu diyorum sırf sevişmek için olsun bir sürü kız var bunu yapabilecek yani. 1 ay beklemek o kadar çabalamak görüşmek için garip. Ya çocukluktan gelme bazı sıkıntıları var travmatik, kendi de dedi bir problemle karşılaşınca bazen kendimi kapatıyorum diye acaba öyle bir şey mi diyorum ben de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…