İçim acıyor

adamın duygusal boşluğundan faydalanmış.. ama göreve giden insan savaş ortamına.. karısını annesini arayamaz vakit ayıramazken böyle kadını nerden bulur? Ayrılırsanız evlenir o kadınla. İyi geldiğini söylemiş çünkü. Allah yardımcınız olsun. Sizin için üzüldüm. Ama komşunun tavuğu kaz gözükür. Emin olun o kadının sizden matah yanı yoktur. Telefonda vs eşinize anlayışlı davranıyordur.

Amin kardeş

Çok iyi bir manipulatör. Sizi aldatip üstelik başkasını tercih edip bir de sizi suçlu hissettiriyor
Böyle biri değildi o. Çok iyi bir insandı. Karıncayı incitmezdi. Şimdi ciğerimi söktü ve umursamadı hiç. O yüzden kabullenemiyorum. O yüzden bu kadar şok oluyorum. Nasıl bu kadar acımasız olabildi diyorum. Benden neden bu kadar nefret ediyor diyorum. Çok zorlaniyorum. Ama toparlanacağım. Gun gelecek beni bu kadar degersizlestirmesini hiç umursamayacağım.

Öyle dediklerinizin hepsi doğru. Çok acımasızca. Cinayet gibi bir şey yaptığı. Ölümden farksız.

Bilmiyorum işte. Annesi bile benden haber alıyordu. Her gün beni arardı annesi nasıl haber var mi diye. Yok anne derdim bugün ulaşamadım. Ya da sabah konuştuk iyiymiş derdim. Hiç kötüyüm demedi bana telefonda. Bu ihaneti öğrendikten sonra çok zor şartlarım var vb. Demeye başladı.

Konu sahibi sizin için üzüldüm üzücü bir durum allah yardımcınız olsun ancak sizi sevmeyen biriylede olmazki Birde burda okuduklarimdan şunu anladimki erkek kadın farketmiyor kimsenin biryerlerde yalnız kalmaya tahammülü kalmamiş kendi çevremde dahil işin ilginç tarafi hangi şart olursa olsun hayatlarina nasıl sürekli birilerini alma becerisine sahipler çok merak ediyorum

Kesinliklee

Bu memleketteki kadınların bir çoğuna her şey müstehak. Konu sahibi lafım size değil bu arada.

Ben eğer çok üzgün çok zor durumdaysam yemek bile yiyemiyorum. Oturup derdime yanıyorum. Ama bu paşalar çok zor durumdayken bile uçkurlarını hiç ilgisiz bırakmıyorlar.

Şu dönem eşim beni fazlasıyla bunalttı. Gerçekten benim de sinirlerim bozuk. Şimdi nette avlanmaya çıksam bana da hak verir mi bazı kadınlar? Bu memlekette kadınlar dayak yiyor, parası elinden alınıyor, hem evde hem işte çalışıp hem de çocuk bakıyor, eşinin ailesi tarafından eziliyor, eşinden destek görmüyor, belki ailesi destek olmadığı için eve dönemiyor, belki dışarı çıkmasına çalışmasına izin verilmiyor...

Ne yapsın bu kadınlar hemen başka birini bulsun. Ama bulmuyorlar çoğu katlanıyor. Bazısı katlanamam dediği için de öldürülüyor.

Sonra ay efendim kocanı bunalttın mı? Evet bunalttı çünkü herif karısıyla ilgilenmek yerine başkasıyla ilgileniyordu.

Bir erkek seviciliği var ki bu memlekette akıllara zarar. Ne yapsalar bir bahane. Eşim kafamı gözümü patlattı dese biri niye diye soracaklar. Nedeni ne olabilir bu rezaletin demek akıllarına gelmez.

Kadın aldatsa neden dahi sormazlar. Or..... der geçerler. Sizleri de kocanız aldatırsa eğer oturup ben ne yaptım diye düşünün. Belki bulursunuz. Ne diyeyim herkes ne hak ediyorsa onu yaşasın.

Konu sahibi siz suçlu değilsiniz. Lütfen kendizine yüklenmeyin. Allah yardımcınız olsun

Yok artık
Benim eşimde görevde 3 aydır. Adamın geçen ağzına tükürdüm. Deyim yerindeyse tüm görev boyunca burnundan getirdim. İtin bi tarafına sokup ,çıkartıp duruyorum adamı. Ama çiçek bana geldi özür için. Yani başkasını bulup onda aradıysa eğer ilgiyi, sevgiyi senin adamın gözü dışardaymış zaten buda bahanesi olmuş.Tamam zor bir görev onların ki zor şartlarda çalışıyolar ama bizde onlar kadar zorlanıyoruz. Bencillik edip asabımı bozmasınlar.
Severken bunu yaşamak gerçekten zor bekle gelsin çözün sorunuzu dicem ama adam bariz aldatmış. Hakkınızda hayırlısı olsun diyebilirim sadece. Yerinize kendimi koyduğumda napardım diye düşündüm.
Donuna kadar alır yeni hayatımın keyfini çıkartırdım. Bana dünyadaki tek kadın muamelesi yapmayan erkek benim içinde dünyadaki tek erkek değildir

Teşekkür ederim yazdiklariniz için. Kendime çok yüklendim ben o adam yüzünden. Onu orda ilgisiz bıraktım yetersiz kaldim o zor günler gecirirken ben onu anlamadım falan dedim. Şimdi düşünüyorum da bu kadar kapris yapmakta haksız değilmişim. Adamdan enerji alamıyordum ki. Hem ne olursa olsun başka bir ilişkiye başlamadan önce Benim gururumu düşünüp önce ilişkisini bitirmeliydi. Ben her "neyin var neden soğuksun " diye sorduğumda bana " şartlarım zor sana odaklanamiyorum " diyordu. Ama bir or... ya odaklanmış haspam

O işler öyle olmuyor. Allah korusun başınıza gelmesin inşallah. Ama insan aldatilma psikolojisine girince ikinci kadın olma ağırlığını yaşayinca bi cebine emeklerini yillarını bi cebine gururunu koyuyor ve korkunç çelişkiler gelgitler duygu durum bozuklukları yaşıyor. Allah kimseye yaşatmasın. Bi zamanlar ben de kendimi vazgecilmez kadin sanardim. Simdi vazgeçilen ve terkedilen başkasına tercih edilen kadın oldum. Allaha havale ediyorum içimdeki yangınları en iyi o bilir

O işler öyle olmalı. Yaşadım ilkini boşadım o yüzden. Yine olsa yine boşarım. Bu yapsa (ikinci evliliğim) bunuda boşarım. Hiç biri benden kıymetli değil. İkinci kadınlığa layık görürse beni ben onu nelere layık görürüm o zaman görür.

İnşallah kardeşim. Ama sevseydi terkeder miydi? Bir tombik kedim var. Canımı veririm de onu vermem.

Sizi takdir ettim birde nasıl bu kadar güçlü olabiliyorsunuz merak ettim

Bir psikologdan destek alıp doğru kararlar verin herkesin düşüncesi ve fikirleri farklı olduğu için kafanızı karıştırmayın herkese anlatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…