İçim acıyor

aynı fikirdeyim,linç yedim, az da siz yiyin.

mesela ne gibi sorunlar yaşatıyordunuz ? evet eşinizin görevi zor ama sonuçta eşi tehlikeli bir yerde görevdeyken evde onu bekleyen kadın için de hayat gül bahçesi değil. her an eliniz yüreğinizdedir, kolay değil sizin psikolojiniz de..
tabi eşiniz durum itibari ile destek beklemekte haklı ama bana söylemleri de çok dengesiz geldi.

hem o beni anlıyor diyip başka kadına çiçekler yollayıp resmen aşk yaşıyor hem de onunla ciddi düşüncem yok diyor size.
benim bir arkadaşım da sevgilisiyle benzer birşey yaşamıştı. çocuk onu aldattığı kız için "onunla rahat takılıyorum bu hoşuma gidiyor, zaten evlenecek değilim, biraz hayatımı yaşayacağım" dedikten 1 sene sonra evlendi o kadınla. şimdi çocukları bile bilmem kaç yaşında.

Bir de şu var, bu şartlar altında bile aldatan adam ilerde savaştan dönüp geldiğinde daha iyi bile aldatabilirdi. Bunalttim diye kendinizi suçlayıp durmayin, özledim özledim demekten bunalmak çok da sevdiğini göstermiyor. Neler yaşadığını bilemesek de bahanesi olmamalı yine de, kinamiyorum ama yapilmamasi gereken bir ahlaksızlık olduğu doğru sonuçta. Onun karakteri müsaitmis, nefsi zayıfmis, sizle çok fazla ilgisi yok bence. Allah yardımcınız olsun tekrardan

Gidene dur denilmez zaten aldatmis bırak onunla mutlu olacağına inaniyorsa denesin.belkide mutlu olur bilemeyiz belkide sende başkasıyla mutlu olursun ilerde.sizin evlilik birliği temelden sarsılmış bisey yapılmaz artık.
Sadece yasal haklarını arayarak bosanmani öneririm.

Acaba cidden çok mu bunalttınız ki?
Babam da emekli asker.
O da göreve giderdi zamanında inanın psikolojisi bitikti.
kadının ne suçu var iki bunalmaya ALDATIYORSA kadının hiç bi suçu yok. kadın eşi görevde o bunalıp kendisine sarıyor diye adamı aldatsa demedik şey bırakmazsınız ama

Cok sinirlendim.
Banlanmamak icin susuyorum.
Konu sahibi guclu ol.

ALLAHa hevale et onu.

Çok acimasizca değil mi ? Ben bütün evliliğimi onun görevlerini beklemekle geçirdim. Tek başına bir başına yaşadım. Ailemin olduğu şehire gitmemi bile istemiyordu ondan uzaklasirim diye. Kendimden çok taviz vermişim şimdi bakıyorum da geçmişe. Hep zor görevler sıkıntılı diye bayramlarda kendi aileme bile götürmedim onu. Ailesi akrabaları beni çok severdi. Babaannesi dedesi hacca gitmişti bir sürü torun varken sadece bana bir sürü hediye alıp gelmişlerdi. Yani çok sevilen bir gelindim. Annesi babası çok severdi. Kardeşi bile kızdı eşime nasıl üzersin yengemi diye. Böyle güzel bir evliliği resmen katletti. Hiç-bir sorun yoktu benim nazlı olmam ve çok özlemem dışında. Yani bir sorunumuz olsa böyle ciddi evet iyi ki bitti kurtuldum diyeceğim. Ama yok yani hicbir sorunumuz yoktu bu ilişkinin bitmesi için. Çok yorucuydu evet. 9 kere tüp bebek tedavisi gördüm ben. Bebeklerimi kaybettim falan ama ben göze almıştım bu yorgunlukları

O yurt dışında olduğu için açamıyor. Izne bile ayrılamıyor şuan. Mahkeme kararıyla ordan çıkmasına izin verirlermiş. O yüzden zorla bana açtırdı davayı.

Derdinizi yazmışsınız ama mesaj aldatmanın normal olduğunu kabullenmişsiniz hissi veriyor
Doğru bulmadım.

Normal olabilir mi? nasıl canım yanıyor biliyor musunuz siz? Sevdiğiniz adamin hayatta en güvendiğiniz hatta sırtınızı tek yasladığınız adamın sizi sırtından bıçaklaması nasıl bir duygu. Hem de acımasızca terk etmesi... Allah kimseye yaşatmasın nefes alamiyorum.ben burda.

Endiseliydim. Nasılsın diyordum kızıyordu. Nasıl olabilirim sorma diyordu. Yattığın yer nasıl diyordum soru sorma diyordu. Hava nasıl soğuk mu diyordum cevap yok. Uyuyabildin mi diyordum cevap yok. Ilgilendigimde kızıyordu. Üzülürsün diye anlatmak istemiyorum zaten zor duruyorum burda bi de senin kaygılarını çekemem diyordu. Soğuk davranıyordu. Burda zor şartlarım var sana odaklanamiyorum diyordu. Sonra da bu kız meselesi cıktı ortaya.

zor şartları var size odaklanamıyormuş ama başka kadına odaklanabilmiş. o kadar zor bir görevdeyken aklı kayabilmiş demek. şimdi bişey yazarım ama banlanırım..

Ne alaka zor görevde olmayla? Klasik erkek bahaneleri.. Boşanın.
Zor görevdeyim. Dağ başında can derdindeyim . Aç açıktayım. Psikolojim hiç iyi degil; diyen bir adam kendini öldürse anlarım. Dayanamamış derim.

Ama bu aldatıyor. Biri de çıkıp demiyor ki madem zor görevde o zaman derdine yansın. Ben zor bir iş üstündeyken derdime yanıyorum. Öteye beriye olta atmıyorum.

Şu an ben de kendimce zor bir işle uğraşıyorum. Müşteri 2 aydır bekliyor. Bana yardım eden kız aniden bıraktı gitti. Yeni birisini bulmam zaman alacak. Elimdeki iş bitirmeden müşterinin işine de başlayamam. Berbat bir haldeyim. Ne yapayım şimdi ben. Çözüm nedir?

Internette sanalda kadınlara mesaj mı atayım. Bu mu iyi edecekbeni.

Sen sevgili konu sahibi; değil zor görevde olmak... şu an boşanma aşamasında başka bir adamla görüşsen namus derdine seni öldürürler. Bilmem farkında mısın..

Ama adam aklaniyor nerdeyse.

Vallahi erkek olarak gelemedim ya şu dünyaya. En çok ona üzülüyorum.

Yaptığı ihanet sırtımdan bıçakladı beni. Hiç beklemediğim bir anda en zayıf anımda terk etti. Suçladı, öfkelendi, kirletti her şeyi. Ne olursa olsun ben bunları hakedecek hicbir şey yapmadım. En çok zoruma giden de bu zaten. Ona neden acıdığımı bilmiyorum. Belki de bütün bu yaşananları kendime ve ona yakistiramadigim için bahaneler arıyorum kendimce. Ama ortada zehir yutmuş gibi acı çeken, kalbinin orta yeri yangınla dağlanmış bir kadınım. Acıyor ya içim acıyor. Onu çok sevmiştim ben. Dürüstlüğünü, duruşunu, sessizliğini, sahiplenmeci, korumacı tavrı, güçlü duruşu... şimdi bakıyorum hicbir özelliği kalmamış. Kirlenmiş bir adam. Ben bunu kaldiramiyorum

Aldatılan kadınlara bakıyorum da... genel olarak ortak bir nokta gözüme çarpıyor. Hemen hemen hepsi çok verici... Cok fedakar...

Fazla fedakarlığın fazla vefasızlık getirdiği yerdesiniz .

Yine bir bayan vardı tıpkı bu kadın gibi fazla fedakar ve bebek için uğraşıyordu artı adamın ailesi ile uğraşıyordu adamsa zırt diye bırakmıştı kadını neymiş bunalmış mış altından birşey çıkmadı ama kadın boşanıp tayinini alıp çıkmıştı hayatından ne kolay harcıyorlar yahu bu kadınları bence hep çok vermekten oluyor birde karaktersiz adamları adam etmekle
Konu sahibi Allah içinize tez vakitte ferahlık versin haklısın en ağır darbeden aldın haklısın hayatın alt üst oldu ama bilemezsin ki altının üstünden iyi olmadığını birde neyi çok sever sahiplenirsen onunla sınanıyorsun ölçülü sevmek lazım evlatlarım bile olsa çok korkarım Rabbim yüzünüzü güldürsün çok iyi bir adamla evlatlar nasip etsin inşallah

dağıldınız yıkıldınız üzüldünüz
Allah ın izni ile biran önce toparlanacaksınız

maddi durumunuz el veriyorsa destek alın
ve o kişi ile bir daha muhattap olmayın
Allah yardımcınız olsun

Çok zor şartlarda çalışıyor. Intenetten biriyle tanışmış kafasını dağıtmak için. Kadın bunu çok iyi anlamış sohbetleri ilerlemiş falan. Kadına çiçek göndermiş iş yerine.

Demek ki çok zor şartlarda çalışmıyormuş. Elin kadınına çiçek gönderebiliyorsa..
Ama kocana da helal olsun, yediği haltı inkar etmemiş.

Yapman gereken tek şey boşanmayı kabullenmek. Haklarını fazlasıyla almak. Emin ol görevi bitince k.pek gibi pişman olup barışmak için kapında yatacak.

Her asker ve polis yapmıyor lütfen bende bir asker esiydim.ve şuanda bir şehit esiyim askerler için öyle demeyin lütfen
Kuzum sen Cennet gelinisin Arkadaş genelleme yapmış sadece . Şehidimiz nekadar güzel yürekliymişki Rabbim Cennetine Almış .Sen bununla gurur duy Şehidimizle , eşinin canını yakan adamı Aynı kefeye asla! koymayız
yan yana bile getirmeyiz
Sen burda yazılanlara kafanı takma kuzumm

Şimdi yazacağimda herkesten top yiyeceğim ama benim bir huyum var nedense herkesinen empati yaparim .
Bilmiyorum sizi asla suclamak istemem ama
"Benim krizlerimden " dolayi herkese bakacak yüzümüz kalmadi demişsiniz .
Bu krizler öncedenmi yaşandi?
Eşinizin işi zormuş birde evde huzursuz ortam olmuş ve affedilemeyecek sorunlar yaşanmiş
Ve oda bir boşluk his edip bir tutunacak dal aramiş .
Herkesin hoşuna gider anlana bilmek güzel sözler .
Canin yandiğini anlaya biliyorum ama iki laf etti diye evliliğide yikmak gerekmiyor bence .
Bazen Allah bize uyanmamiz için ,kendimize gelmemiz için veya gercekleri görüp değişmemiz için böyle çok aci seyler yaşatiyor .
Yani burda kadin kendini sindirsin demiyorum,
Uyanmak gercekleri görmek başkada olabilir.
Eşinizin gercek yüzünü görmek gibi ve ona göre harek ettmek gibi .
Ya biraz sabir edip bekleceksiniz yada yakip gideceksiniz.
Allah sabir verson

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…