- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 44
Ne yaşadınız ne gördünüz de bu yazıyı yazdınız bilmiyorum ama burda herkesin okuyacağı bir platformda bence rencide edici olmuş yazınız .bunun meslekle ilgisi yokki bunun karakterle ilgisi var.Askerler polisler bunu çok yapıyor ya
Bir bildiğim var hanımefendi. Bazı platformlara girin, partner arayan platformlarda polis ve asker dolu. Üstelik uniformalarini kullanarak kız buluyorlar.Ne yaşadınız ne gördünüz de bu yazıyı yazdınız bilmiyorum ama burda herkesin okuyacağı bir platformda bence rencide edici olmuş yazınız .bunun meslekle ilgisi yokki bunun karakterle ilgisi var.
Maşallah gerçekten beni yanlış anladınız falan diyeceksiniz sanmıştım hala savunuyorsunuz..Bir bildiğim var hanımefendi. Bazı platformlara girin, partner arayan platformlarda polis ve asker dolu. Üstelik uniformalarini kullanarak kız buluyorlar.
Hepsi değil elbette, ama çok yaygın.
5 10 erkekten bahsetmiyorum ya hanımefendi. Ben de büyük hayal kırıklığına uğradım gördüğümde. Sitede çok fazlaydilar. Ama her genelleme gibi bu da biraz hatalı.Maşallah gerçekten beni yanlış anladınız falan diyeceksiniz sanmıştım hala savunuyorsunuz..
partner arayan platformlarda bişey yaşamışsıniz anlıyorum ama yinede bu tarz olayları meslekle bagdastirmak bence çok sığ bir düşünce.
Allah aşkına bu kadını o bölgede bulmadığına göre, gitmeden varmış, orada işi ilerletmiştir en fazla, o kadına jestler yapmış ordan size yapmış mı? Üstüne o kadınla konuşmaktan sizi ihmal etmiş, siz bunun için üzülüp trip yapınca birde suçlu çıkarmış sizi. Siz hala kendinizi avutuyorsunuz yok şöyle iyiydi böyle seviyordu diye. Benim bildiğim aşık olmak sevmek başkasına kör olmaktır. Öyle milletin vatan ve can derdinde olduğu yerde, elin kadınıyla fingirdemek değildir yani. Birde size verdiği birikimi lütuf gibi gösteriyorsunuz ya, adam belli telefonla görüşmüş, çiçek gönderdiği de belli buz gibi aldatma var ortada, istediğiniz gibi ispatlardınız. Sonrada size verdiğinin daha fazlasını alırdınız. Siz böyle kendinizi eziklediğiniz sürece o adam size daha çok şey yapardı. Birde niye elin kadınını arayıp kocamı bırak diye minnet ediyorsunuz, size bir sır vereyim, sizin kocanın şerazesi kaymış bugün o kadın olur yarın başkası, bütün kadınları arayıp kocanızı bıraksın diye dert mi anlatacaksınız. Biraz kendinizi sevin ya bu ne böyle, adam o şartlarda kendi yoluna bakıyor. Siz hala şöyle iyiydi böyle seviyordu diye kendinizi kandırıyorsunuz.
Bakın çok zor bir süreç, çok haklısınız. Sonrasında boşanma ile sonuçlanmiş bir evlilik yaptım, bir asker ile. O yüzden sizi anlıyorum, başka bir hayat yok gibi gözüküyor şu an size doğal olarak, şu an yapamıyorsunuz belki ama emin olun bir gün kendinizin bugünlerine dışardan bakacak ve iyiki o davayı açmışım, diyeceksiniz. O dava görülecek ki yeni, güzel günlere yelken açasiniz.Evet kendimi kandırıyorum çok haklısınız. Hâlâ kabullenme sürecine geçemedim. Ama rabbim nasip etsin bir an önce ruhum aydınlansın aklım mantığım yoluna girsin. Evet ihanete uğradım ve terkedildim... bunu her gün aynanın karşısında kendime söylüyorum. Kabullen artık diyorum. Kabullen !!!
Ay bu erkeklerin bu sorumsuzlukları nolacak nolacak ... kafa dağıtmalık nedir ya ... sen de bulsaydın kafa dağıtmalık birini ne derdi acaba . Boşanacaksan da tazminatını al , kafa dağıtmalık kadına yedirme parasınıEşim savaş bölgesinde görevde. Çok zor şartlarda çalışıyor. Intenetten biriyle tanışmış kafasını dağıtmak için. Kadın bunu çok iyi anlamış sohbetleri ilerlemiş falan. Kadına çiçek göndermiş iş yerine. 2 aydir bana soguk mesafeli davraniyordu. Ben mailinde tesadufen gordum cicegin kartini ve kriz koptu.
Benden ayrılmak istediğini bir an önce boşanmak istediğini o kadının kendisine çok iyi geldiğini yaralarını sardığını benim hep naz kapris yaptığımı birbirimize saygımizin olmadığını söyledi. Bana zorla boşanma davası açtırdı. Uzatsam hakaret edecek duruma getirecekti olayı. Davamız 1 ay sonra. Ve ben onu 4 aydır görmüyorum çok özlüyorum. Telafisi olmayacak birbirimizi affedemeyecegimiz durumlar yaşadık. Aileler arkadaşlar herkes dahil oldu sürece benim krizlerim yüzümden. Ben deli gibi dolanıyorum ortalıkta. Daha 4 ay önce birbirimize sarilarak otogarda ağlayarak ayrılmıştık. Bana çok zor günler geçirdiğini ve ayakta durabilmek için bir destek aradığını benim huzursuzluklarimdan sikildigini o kadinla ciddi bir şey düşünmediğini söyledi. Sadece vakit geciriyorum dedi. Ben hayatimin bir anda tepetaklak olmasina sadece bakakaldim. Elimden hicbir sey gelmiyor. Canım acıyor. Çok canım yanıyor. Ben kocamı seviyordum yaa. Biz tartisirdik kavga ederdik ama mutluyduk .bu gorevi bitince ev alacaktık. arabamizi degistirecektik. Başka bir sehire yerleşip mutlu olacaktık. Çok canım acıyor
Teşekür ederimKuzum sen Cennet gelinisin Arkadaş genelleme yapmış sadece . Şehidimiz nekadar güzel yürekliymişki Rabbim Cennetine Almış .Sen bununla gurur duyŞehidimizle , eşinin canını yakan adamı Aynı kefeye asla! koymayız
yan yana bile getirmeyiz
Sen burda yazılanlara kafanı takma kuzumm
Ayrıca da çok zor şartlarda çalışıyor, fındıkları nasıl kırıyor. İnsan gidince o bölgelere aklına yuvası yurdu eşi gelmez mi ya merhamet Özlem kavuşma isteği . Tamam sıkılmıştır nazından niyazından belki de evlilikte bu sorunu yaşamayan mı var .Eşim savaş bölgesinde görevde. Çok zor şartlarda çalışıyor. Intenetten biriyle tanışmış kafasını dağıtmak için. Kadın bunu çok iyi anlamış sohbetleri ilerlemiş falan. Kadına çiçek göndermiş iş yerine. 2 aydir bana soguk mesafeli davraniyordu. Ben mailinde tesadufen gordum cicegin kartini ve kriz koptu.
Benden ayrılmak istediğini bir an önce boşanmak istediğini o kadının kendisine çok iyi geldiğini yaralarını sardığını benim hep naz kapris yaptığımı birbirimize saygımizin olmadığını söyledi. Bana zorla boşanma davası açtırdı. Uzatsam hakaret edecek duruma getirecekti olayı. Davamız 1 ay sonra. Ve ben onu 4 aydır görmüyorum çok özlüyorum. Telafisi olmayacak birbirimizi affedemeyecegimiz durumlar yaşadık. Aileler arkadaşlar herkes dahil oldu sürece benim krizlerim yüzümden. Ben deli gibi dolanıyorum ortalıkta. Daha 4 ay önce birbirimize sarilarak otogarda ağlayarak ayrılmıştık. Bana çok zor günler geçirdiğini ve ayakta durabilmek için bir destek aradığını benim huzursuzluklarimdan sikildigini o kadinla ciddi bir şey düşünmediğini söyledi. Sadece vakit geciriyorum dedi. Ben hayatimin bir anda tepetaklak olmasina sadece bakakaldim. Elimden hicbir sey gelmiyor. Canım acıyor. Çok canım yanıyor. Ben kocamı seviyordum yaa. Biz tartisirdik kavga ederdik ama mutluyduk .bu gorevi bitince ev alacaktık. arabamizi degistirecektik. Başka bir sehire yerleşip mutlu olacaktık. Çok canım acıyor
Siz öncelikle eşinizin bir karaktersiz olduğunu kabullenin, gerisi gelir zaten. Ciddi olarak tecrübelerime dayanarak söylüyorum, bu adam zaten öncesinde de sizi aldatıyormuş, yani sizin kendinizi kandırdığınız gibi büyük bir aşk yokmuş yani,o kadın vahiy gibi eşinizin hayatına inmedi çünkü; orada iletişimde olabilmek için daha öncesinde bir bağlılık gerekir. Ve tecrübeme dayanarak söylüyorum, bu adamın hayatında daha öncede kadınlar vardı ancak siz farkında değildiniz. Bu kadında işler sizi gözden çıkaracak kadar ciddi ilerlemiş sadece, belki kadın hamiledir bilmiyorum. Kocanızın oradan yana yakıla sizden boşanmaya çabalaması normal değil çünkü sakladığı başka şeyler var gibi; zira sizi gözden çıkarsa bile gelene kadar bekler, gelince yüzyüze bitirirdi. Kocanızın tavrı sanki oldu bittiye getirip bişeylerin üstünü örtmeye çalışır gibi haberiniz olsun. Siz buralarda şöyle iyiydi böyle mükemmeldi, hata yaptım ben bunalttım diye kendinizi avutuyorsunuz, ama siz melekte olsanız yapan gene yapar, en kötü elin kadınıyla işi pişirmek yerine , çıkar adam gibi ayrılmak ister. Bence artık kafanızda yarattığınız mükemmel eş fikrinden vazgeçip, eşinizin gerçek karakterini görmeye başlayın. Sizde yanlızdınız, üstelik o kadından dolayı eşinizin ilgisini de kaybetmişsiniz, madem bu geçerli bir mazeret sizde bir adam bulun, bakalım onun nikahındayken eşiniz size ne yapıyor.Evet kendimi kandırıyorum çok haklısınız. Hâlâ kabullenme sürecine geçemedim. Ama rabbim nasip etsin bir an önce ruhum aydınlansın aklım mantığım yoluna girsin. Evet ihanete uğradım ve terkedildim... bunu her gün aynanın karşısında kendime söylüyorum. Kabullen artık diyorum. Kabullen !!!
Yaptıklarim ve yaşadıklarım çok farklı seyler. Yaptığım şeyler ilerdeki hayatımı garantiye almak için. şehir degistiriyorum ev bakıyorum evi topluyorum para ayarlamaya çalışıyorum borç falan. Eşyaları değiştirmek için falan ugrssiyorum. Bi yandan bosanma davasi bir yandan tayin isleri. Ama yasadiklarim her gun salya sümük ağlayarak yerlerde sürüne sürüne kendimden geçe geçe bana yaptığı haksızlığı fark etsin o da acı ceksın diye dualar etmek
Canım herseyi bosver evde bi otur sakince düşün gerçekten yapabilirmisin onsuz unutma o adam senin kocan herkezin hisleri başka yapabiliyorsan ayrıl ama yapamicaksan bi düşün yaz tekrar bana bak kolayca asicaksinEşim savaş bölgesinde görevde. Çok zor şartlarda çalışıyor. Intenetten biriyle tanışmış kafasını dağıtmak için. Kadın bunu çok iyi anlamış sohbetleri ilerlemiş falan. Kadına çiçek göndermiş iş yerine. 2 aydir bana soguk mesafeli davraniyordu. Ben mailinde tesadufen gordum cicegin kartini ve kriz koptu.
Benden ayrılmak istediğini bir an önce boşanmak istediğini o kadının kendisine çok iyi geldiğini yaralarını sardığını benim hep naz kapris yaptığımı birbirimize saygımizin olmadığını söyledi. Bana zorla boşanma davası açtırdı. Uzatsam hakaret edecek duruma getirecekti olayı. Davamız 1 ay sonra. Ve ben onu 4 aydır görmüyorum çok özlüyorum. Telafisi olmayacak birbirimizi affedemeyecegimiz durumlar yaşadık. Aileler arkadaşlar herkes dahil oldu sürece benim krizlerim yüzümden. Ben deli gibi dolanıyorum ortalıkta. Daha 4 ay önce birbirimize sarilarak otogarda ağlayarak ayrılmıştık. Bana çok zor günler geçirdiğini ve ayakta durabilmek için bir destek aradığını benim huzursuzluklarimdan sikildigini o kadinla ciddi bir şey düşünmediğini söyledi. Sadece vakit geciriyorum dedi. Ben hayatimin bir anda tepetaklak olmasina sadece bakakaldim. Elimden hicbir sey gelmiyor. Canım acıyor. Çok canım yanıyor. Ben kocamı seviyordum yaa. Biz tartisirdik kavga ederdik ama mutluyduk .bu gorevi bitince ev alacaktık. arabamizi degistirecektik. Başka bir sehire yerleşip mutlu olacaktık. Çok canım acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?