Tekrar evlilik diye bir şey var mi ? Inanamiyorum da tekrar bir hayat düzen kurabileceğimiMuhatap olma Bi daha. Önüne bak sadece. Bu yaşadıklarından ders çıkarırsın. Tekrar evlendiğin zaman da bunlari yapmazsın. En önemlisi kimseyi ama hickimseyi evliliğine karıştırma.evlilikle ilgili kimseye birsey anlatma. Akıl isteme. Karşındaki kişiyi krizlerinle, gelgitlerinle bunaltma biktirma. Hayırlısı olsun bu günlerde geçer
E tabiki. Şu an kendini en dipte görüyor olabilirsin. Hersey yoluna girdiğinde, düzenini kurduğunda, hazır olduğunda, sevdiğin bir adamla neden evlenmeyesin?Tekrar evlilik diye bir şey var mi ? Inanamiyorum da tekrar bir hayat düzen kurabileceğimi
zaten zor görevdesin,Allah bilir hangi dağın başında ölum kalım mucadelesi verdiğin surekli hayati riski olan bir işin var,
Sürekli birinin ölüm haberi gelecek şekilde yaşamak kolay mı? Aldatmanin hiçbir açıklaması olamaz.
benim bir tanıdığım asker de tüm birikimini eşine vererek boşanıp hemen diğeriyle evlenmişti.zaman kaybetmek istemiyorlar. bunlar hep aynı demek ki.Tazminata gerek kalmadi. Bütün birikimimizi verdi bana.
Bana da cvp vermedi. Gerçi ne olursa olsun adamın yaptığı kabul edilmez. Çekemiyorsan ayrılır sonra ne yaparsan yaparsın.Ben de onu merak ettim de linç ederler diye soramadım
Eşinize zina davası açın. HATTA şikayette bulunun.İşinden bile edersinizEşim savaş bölgesinde görevde. Çok zor şartlarda çalışıyor. Intenetten biriyle tanışmış kafasını dağıtmak için. Kadın bunu çok iyi anlamış sohbetleri ilerlemiş falan. Kadına çiçek göndermiş iş yerine. 2 aydir bana soguk mesafeli davraniyordu. Ben mailinde tesadufen gordum cicegin kartini ve kriz koptu.
Benden ayrılmak istediğini bir an önce boşanmak istediğini o kadının kendisine çok iyi geldiğini yaralarını sardığını benim hep naz kapris yaptığımı birbirimize saygımizin olmadığını söyledi. Bana zorla boşanma davası açtırdı. Uzatsam hakaret edecek duruma getirecekti olayı. Davamız 1 ay sonra. Ve ben onu 4 aydır görmüyorum çok özlüyorum. Telafisi olmayacak birbirimizi affedemeyecegimiz durumlar yaşadık. Aileler arkadaşlar herkes dahil oldu sürece benim krizlerim yüzümden. Ben deli gibi dolanıyorum ortalıkta. Daha 4 ay önce birbirimize sarilarak otogarda ağlayarak ayrılmıştık. Bana çok zor günler geçirdiğini ve ayakta durabilmek için bir destek aradığını benim huzursuzluklarimdan sikildigini o kadinla ciddi bir şey düşünmediğini söyledi. Sadece vakit geciriyorum dedi. Ben hayatimin bir anda tepetaklak olmasina sadece bakakaldim. Elimden hicbir sey gelmiyor. Canım acıyor. Çok canım yanıyor. Ben kocamı seviyordum yaa. Biz tartisirdik kavga ederdik ama mutluyduk .bu gorevi bitince ev alacaktık. arabamizi degistirecektik. Başka bir sehire yerleşip mutlu olacaktık. Çok canım acıyor
Kusura bakma ama uckurunu dusunurken normal hayatta da sen oyle davraninca mi normal hayatta degil. Kendine kizip ona acimayi birak o acimana uzulmene degmiyormus bunu gosterdi sana silkelen ve kendine gel. Savasin icinde olan adam canini dusunen adam akli basinda olmayan adam.bunlari yapmaz yapamaz ya. Baskasina gitmek yerine ben kotuyum der.ayrilsak mi der ama onun yaptigi onun gayette hayatta oldugunu gosterir. Hadi diyelim esin zavalli bi anlik boslukta kapildi kadina. Peki ya o kadina ne demeli evli oldugunu bilerek konusmasi iliski kurmasi dogru mu yoksa o da mi normal hayatta degildi. Gec bunlari bacim acima lutfenO hâlâ savaşın içinde. Yapamıyorum o yüzden. Şartları zor ve ağır. Ona zarar veremiyorum. Normal bir hayatta olsaydi herhalde kızı da onu da rezil ederdim.
Evet yaptım bunalttim da. Özledim diye başının etini yedim
Bence kendinize çok yükleniyorsunuz. Tamam, ailelere aranizdaki sorunların nüksetmesi hiç hoş olmamış ama siz bunu öfke ile canıniz yandiği için yapmışsınız. Aslında evliliğinizi tekrar düzene sokmak istemissiniz, bunu yaparken de öfke gibi bir yolu tercih etmişsiniz. E o aldatirken nerdeyse kendini haklı çıkarıyor, siz öfke duyup trip atıp alttan evliliği kurtarmaya çalışırken suçlu oluyorsunuz. Ne kötü! Sizin çok iyi niyetli birisi olduğunuzu düşünüyorum, inşallah işler çözülür. Davayi çok istiyorsa kendisi gelip acsaydi daha iyiydi bence. İnşallah en hayırlı yol ile çözülür.Aynen öyle şeyler yaptım. Cirkefligin dibine vurdum. Daha fazlası da gelirdi elimden ama duruyorum zorla.
Beni aglattiniz.. Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin ve ilerde öyle mutlu olun ki iyiki de boşanmışım deyin. Bir de sanmayin ki mutlu olacak, ilahi adalet var, asla olmayacakBilmiyorum zaten şartları zor bi de benimle uğraşmasın dedim. Psikolojik olarak ona bu iyi gelecekse boşanma davası acayim dedim. Ama gönlüm ağrıyor. Canım yanıyor. Allah biliyor ya. Onu asla affedemem bundan sonra dönse zehir zemberek bi evliliğimiz olur ama ben onu seviyordum yaa. Ben o gelecek diye saatleri dakikalari sayardım. Günlerce gecelerce dua ederdim sağ salim dönsün kollarıma diye. Uykusuz çok gece geçirdim. Çok özledim çok bekledim. Ben onun beklemeyi bile sevmişim. Bekleyecek bir şey kalmayınca Anladim. Beklemek bile güzelmiş yaa. Yeter ki dönsün sağ salim ayrı da olsak olurdu ama şimdi artık başkasına ait. Benden nefret ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?