İçim acıyor

Tekrar evlilik diye bir şey var mi ? Inanamiyorum da tekrar bir hayat düzen kurabileceğimi

Orda kafasıni dağıtmak icin kadinla konuşacağına sizle konuşsaydı. Uzaklik.olunca iliskiler doruğa çıkardı gitmis başkasını bulmuş konuşmuş, sizden çalmış bence hic üzülmeyin bu duruma zaten geçecektir zamanla ama gerçketen değmez bir adammış

Tekrar evlilik diye bir şey var mi ? Inanamiyorum da tekrar bir hayat düzen kurabileceğimi
E tabiki. Şu an kendini en dipte görüyor olabilirsin. Hersey yoluna girdiğinde, düzenini kurduğunda, hazır olduğunda, sevdiğin bir adamla neden evlenmeyesin?

Sürekli birinin ölüm haberi gelecek şekilde yaşamak kolay mı? Aldatmanin hiçbir açıklaması olamaz.

O kadar uzun süre bu korkuyla yaşamışım ki, haber kanallarını güncellemekten, sürekli diken üstünde olmaktan yasam enerjim hep sömürülmüştü. Uzun zamandır haberleri takip etmediğimi fark ettim.

Aldatmanın bahanesi olmaz. Siz nazlı olsanız da kaprisli olsanız da ne olursanız olsun. Aldatmak istemiş ondan aldatmış. Sizde bir suç yok bu konuda. Siz affetmek isterseniz affedin ama tekrarlama olasılığı yüksek. Bir de hemen dava açtırmış af bile dilememiş. İnşallah çabuk atlatırsınız çabuk unutursunuz. Siz dünyadaki en kötü eş olsanız bile aldatma diye bir hakkı yok.

Elin kadınına ayırdığı zamanı karısına ayırsaydı eminin o tripler olmazdı.Esinizin kafası karışmış, içimde kuvvetli bir his pişman olacağını ve size yalvaracagını söylüyor.Barismaniz için değil ama içinizin bir nebze soğuması için, pişman olmasını istiyorsanız onu kendinizden tamamen mahrum edin.Hicbir şekilde iletişim olmasın.Kavga, tartışma,mesaj vs.Yok olun tamamen hayatından.Şahsen ben eşim çok pişman diye konu açmanızı bekliyorum.Ancak affetmeyin.Cunku ihaneti bir tarafa, acımasızlığı daha çok can acıtıcı..

Aldatmanın bahanesi, affı yok. O kadar bunaldıysa, ki bence bunalmakta haklı yazdıklarınıza bakarsam, işler bu noktaya gelmeden doğrudan boşanabilirdi.

Ama eşiniz gerçekten evliliğinizden ve davranışlarınızdan bunalmış ve kafasında bitirmiş ki siz yakaladığınızda hiçbir çaba göstermeden hemen boşanmak istemiş. Bence bu noktadan sonra eşinizin pişman olmasını beklemeniz sizi boş yere oyalayacaktır.

Eşinize zina davası açın. HATTA şikayette bulunun.İşinden bile edersiniz

Tabiki aldatması çok yanlis kimse bunu haketmiyor.
Sunuda unutmamak lazim, hickimse esinin, sevgilisinin tripini, nazini çekmek zorunda değil.
Zaman sonra bıkıp, usaniyor insan.
zaten çoğu askerlerin psikolojisi bozuluyor, bosluguna gelmiştir o kadında.
zor durum, Allah yardımcın olsun

O hâlâ savaşın içinde. Yapamıyorum o yüzden. Şartları zor ve ağır. Ona zarar veremiyorum. Normal bir hayatta olsaydi herhalde kızı da onu da rezil ederdim.
Kusura bakma ama uckurunu dusunurken normal hayatta da sen oyle davraninca mi normal hayatta degil. Kendine kizip ona acimayi birak o acimana uzulmene degmiyormus bunu gosterdi sana silkelen ve kendine gel. Savasin icinde olan adam canini dusunen adam akli basinda olmayan adam.bunlari yapmaz yapamaz ya. Baskasina gitmek yerine ben kotuyum der.ayrilsak mi der ama onun yaptigi onun gayette hayatta oldugunu gosterir. Hadi diyelim esin zavalli bi anlik boslukta kapildi kadina. Peki ya o kadina ne demeli evli oldugunu bilerek konusmasi iliski kurmasi dogru mu yoksa o da mi normal hayatta degildi. Gec bunlari bacim acima lutfen

Evet yaptım bunalttim da. Özledim diye başının etini yedim

Benim esim 2 kere afganistana gitti, 6 ay kaldi her gidisinde, ilk gittiginde 1 senelik evliydik, 2. Gidisinde 7 yillik evliydik ve 2 cocugumuz varken ben gurbette tek basima kaldim.
Bu ay sonu birdaha gidiyor bu kez farkli bir ulke ve 1 sene kalacak.
Sınir disina es gonderiyorsak seni ozledim diye mizirdanmaya hakkimiz yok..
Ben esim ilk gittiginde 23 yasindaydim, izbe bir evde bi basima kaldim, yastiga esimin tshirtunu giydirip sarilir aglaya aglaya uyurdum geceleri, o arayinca hep neseli konusurdum halbuki gozumden sicim gibi akardi yaslar..
2. Gittiginde daha serin kanliydim ama dis fircami banyoda bi basina boynu bukuk gorunce bagira bagira aglamistim..
Simdi yine gidiyor,cok uzulsem de saglikla gitsin diyorum.
Hersey insanoglu icin,o gorev yerleri yabanci kadinlarla dolu, esiniz yine internetten bulmus, oralarda neler oluyor cok fena..
o yuzden cok bicak sirti bisey esi goreve gondermek.. keske bunaltmasaydiniz..
Gercekten cok agir sartlarda yasiyorlar..

Aynen öyle şeyler yaptım. Cirkefligin dibine vurdum. Daha fazlası da gelirdi elimden ama duruyorum zorla.
Bence kendinize çok yükleniyorsunuz. Tamam, ailelere aranizdaki sorunların nüksetmesi hiç hoş olmamış ama siz bunu öfke ile canıniz yandiği için yapmışsınız. Aslında evliliğinizi tekrar düzene sokmak istemissiniz, bunu yaparken de öfke gibi bir yolu tercih etmişsiniz. E o aldatirken nerdeyse kendini haklı çıkarıyor, siz öfke duyup trip atıp alttan evliliği kurtarmaya çalışırken suçlu oluyorsunuz. Ne kötü! Sizin çok iyi niyetli birisi olduğunuzu düşünüyorum, inşallah işler çözülür. Davayi çok istiyorsa kendisi gelip acsaydi daha iyiydi bence. İnşallah en hayırlı yol ile çözülür.

Derdinizi yazmışsınız ama mesaj aldatmanın normal olduğunu kabullenmişsiniz hissi veriyor
Doğru bulmadım.

Beni aglattiniz.. Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin ve ilerde öyle mutlu olun ki iyiki de boşanmışım deyin. Bir de sanmayin ki mutlu olacak, ilahi adalet var, asla olmayacak

Örneklerini cok gördüm o bana ıyı geldi dedıgı kadından oyle bir tekme yıyecek kapına surune surune gelecek. Bu erkekler kendilerini ne sanıyor. Tüm kadınlar kocalarından cokmu memnun sankı. Iyı memnun degılım de kafana gore yaşa. Oh ne guzel kafa. Sende hayatına bak bacım o kafadaki adamdan koca olmaz. Al haklarını bas kıçına tekmeyi gıtsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…