- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
Bencede rahatlamasın .....
Benimde kızkardeşim ev alırken 5000 (beşmilyar) eksikti ve o benden para istemeden ben verdim, borç falanda değil yani.
Bide borç isticek bende elime kağıt kalem alıp hesap kitapmı yapıcaktım,3000 liranın zararınımı düşünücektim....
Benim kardeşim ev sahibi olsun isterse 3000 lira hep zarar olsun....................
Benimde kızkardeşim ev alırken 5000 (beşmilyar) eksikti ve o benden para istemeden ben verdim, borç falanda değil yani.
Bide borç isticek bende elime kağıt kalem alıp hesap kitapmı yapıcaktım,3000 liranın zararınımı düşünücektim....
Benim kardeşim ev sahibi olsun isterse 3000 lira hep zarar olsun....................
inşallah sende yakında kendi evine taşınırsın bebeğin ve eşinle
inşallah canım inşallah, bizim daha çokk uzun bi yolumuz var ama Allah'ım herkese nasip etsin.
destekleriniz için sağolun arkadaşlar.ablam yeni evine yerleşti. bana da hiç kırgın falan değil. ev hediyesi olarak da annemle birlikte ankastre fırın ocak davlumbaz setini alıyoruz. şuan içim rahat. ilerde de mümkün olduğunca yardımcı olucam imkanlarım el verdiğince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?