İçim buruk bu gece

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.877
798
Aradan cok zaman geçti ve olay bambaska bi hal aldı, ilk msjıma deilde sona bakarsanız 2 satır yorum yaparsanız çok çok mutlu olurum...

Nerden başlasam nasıl başlasam...

İçim buruk bu gece.. Böyle bi omuz bulsam sarılsam aglasam aglasam " ama öyle dedi ama böyle oldu amaa amaa ben böyle olsun istemiştim" desem ..

öyle kırılganım ki ben, yapılması gerekeni bile bile, bırakıveriyorum herseyi.. hep en olumsuzu düşünüp duvarlar örüyorum..

oysa seviyorum ben ilk anda sevmiştim, herseyi geçtim 1 gr haketmesede güvenmiştim, heyecanlanmıştım.. umut vermişti bana, tuhaf bi şekilde aynı şeyleri hissettirmişim ona da..

hala daha elimi ayağıma dolaştıran insan hala daha bir bakışı ile herseyi unutturan insanın dönüp yüzüne bile bakmıyorum.. bakamıyorum...

söyleyin ben neyle teselli bulacagım..

bi daha dupduru bi güven hissedebilecekmiyim birine..

bulundugum ortamda oklar üzerimdeyken değer diye düşünüp bi ilişki yaşayabilecekmiyim..

yoksa annesinin eteğine yapısıp gelen bi oğlana bunalıp he mi diyecegim...

içim buruk bu gece cok buruk..

Son düzenleme:
kendini üzme canım ya.. herşeyin vardır bi çaresi.. herşeyden önce kendini sev kendine güven gerisi zaten gelir. eminim karşına daha hayırlı insanlar çıkar sen bu günlerini hatırlayınca ne kadar safmışım kimler için ne için üzmüşüm kendimi dersin. bence kendıni önemse ve bırak diğerleri seni düsünsün..

Çoğunlukla böyle düşünüyorum içim rahat iş yerimde bu insan, iş yerimde başarılıyım odaklanabiliyorum hayatı kesinlikle kendime zehir etmiyorum.. ama mesela çok küçük bişey canımı çok yakıyor öglen sevmedigim bi insanla karsılasıp aynı masada yemek mesela karsımda o otursun istiyorum.. karsımdaki insan asla anlamıyor hatta yanıma yaklaştırmıyorum onu tüm kapılarımı kapadım tek bi adım atsa tek bi adım.. ama atmıyor o kendini ayrı yiyor gözümün önünde ben ayrı..

Adim atmazsan icinde kalir.

işte kısa ve net aslında bunu istiorumm.. ama o kdr "öküz" davrandımki -haklı olarak- şu anda hiç bi engel olmamasına ragmen tüm kapılar kapalı.. bende kapadım kapılarımı.. içim yana yana unutmaya calısıorumm.. bu kendini sevmek ama bi yanımda onu istio..

Çoğunlukla böyle düşünüyorum içim rahat iş yerimde bu insan, iş yerimde başarılıyım odaklanabiliyorum hayatı kesinlikle kendime zehir etmiyorum.. ama mesela çok küçük bişey canımı çok yakıyor öglen sevmedigim bi insanla karsılasıp aynı masada yemek mesela karsımda o otursun istiyorum.. karsımdaki insan asla anlamıyor hatta yanıma yaklaştırmıyorum onu tüm kapılarımı kapadım tek bi adım atsa tek bi adım.. ama atmıyor o kendini ayrı yiyor gözümün önünde ben ayrı..

cesaretli ol ve o adımı sen at..

ne istedigime eminim.. sadece bu zor günleri onunla aşmak benim için onun çok değerli oldugunu anlatabilmek sonra sonra diğerleri sonra mutlu bi ilişki mutlu bi yuva..

şu an onun güvenine cok ihityacım var onunda bakıslarına beni nası özledigini görebiliorum...

herseyi anlatan bi mail atsam.. burda şöyle olmustu burada böyle olmustu die..

veya kısa ve öz ben seni çok özledim.. desem msj atsam.

işte kısa ve net aslında bunu istiorumm.. ama o kdr "öküz" davrandımki -haklı olarak- şu anda hiç bi engel olmamasına ragmen tüm kapılar kapalı.. bende kapadım kapılarımı.. içim yana yana unutmaya calısıorumm.. bu kendini sevmek ama bi yanımda onu istio..

direk kalbinin sesini dinle..

ne istedigime eminim.. sadece bu zor günleri onunla aşmak benim için onun çok değerli oldugunu anlatabilmek sonra sonra diğerleri sonra mutlu bi ilişki mutlu bi yuva..

şu an onun güvenine cok ihityacım var onunda bakıslarına beni nası özledigini görebiliorum...

herseyi anlatan bi mail atsam.. burda şöyle olmustu burada böyle olmustu die..

veya kısa ve öz ben seni çok özledim.. desem msj atsam.

Maille kisa oz mesajla olmaz.

Git konus acikca, yuzyuze.

Olursa olur, olmazsa da arkana bakip hayiflanma artik...

peki asıl engelimi hiç sormadınız.. kendimi ifade edememekten korkuyorum ama inanın olaylar benim dısımda gelişti..

bu arkadas benimle ilk tanıstıgında meger kız arkadası varmıs, bana net bir adım atmadı ama sondan anlatayım ben bişekilde ögrendim, önce söylemeyi düşünmüodum kopmaya calıstım izin vermedi arkadası olmaya calıstım izin vermedi bi türlü peşimi bırakmadı, en son acıkca susuorum artık ben dedim, o zmn daha net konustuk ben kendimi bi türlü toparlayamadım dedi seninle hiç mi sansımız yoktu ne olur söyle dedim seni hiç heyecanladırdımmı mutlu ettimmi aldıgım cvp yüregimi yaktı o an cıktık bi daha 3 haftadır hiç konusmuyoruz 15 gün önce kız arkadası ile ayrıldıgını karsımda grup içinde söyledi 1 hafta önce tekrar duydum ama bana karsıda tüm kapıları kapalı msni bile acmıo cdısı takip ediorum acmıoda silmio da ..

cvp yazdım ama göremiyorum...
yüzyüze konusabilecegim hem cok ortam var ama ortamda bizim görüşmemiz imkansız..

Ben anlayamadim. Cevaplamak zorunda degilsiniz ama
Malum sahsin hem kiz arkadasi varmis hem sizinle mi berabermis?
Yoksa karsilikli ama ikinizin de acilamadigi hoslanti mi?
Sonra size neden icinizi yakan bi cevap verdi?
Kiz arkadasindan ayrilsa da size kapilari neden kapali?
Siz neden kapattiniz kapilarinizi?
Ay kendimi sorgu memuru gibi hissettim ama anlayamadim ki.

bana net bir adım atmadı ama kur yaptı tanımaya calıstı vakit ayrıdı planlar yaptı sonra ben ögrendigimde önce - hissettiklerimden bahsetmeden- kopmaya calstım olmadı izin vermedi arkadasca yaklastım olmadı tersledim olmadı cok uzun süreçler hep beni çözmeye calıstı en sonunda acıkca böyle görüşmek istemedigimi söyledim o zmndan beri konusmuoruz o konusma cok duygusal ve garipti beklemiyordum..

bu arada kız arkadası için kötü bişey asla söylemedi ama yeternce sevmedigini onun hemen evlililk düşünmemesine ragmen yeni tanısmıs olmalarına ragmen nisan için baskı yaptıgını cok aceleci davranarak onu bunaltgını söylemişti ..

en sonda ayrıldıklarını duydum..
nasıl oldugunu sormayın oldu işte hepsini yasadım, kendime kızdım ama hepsini yasadım..

Ben anlayamadim. Cevaplamak zorunda degilsiniz ama
Malum sahsin hem kiz arkadasi varmis hem sizinle mi berabermis?
Yoksa karsilikli ama ikinizin de acilamadigi hoslanti mi?
Sonra size neden icinizi yakan bi cevap verdi?
Kiz arkadasindan ayrilsa da size kapilari neden kapali?
Siz neden kapattiniz kapilarinizi?
Ay kendimi sorgu memuru gibi hissettim ama anlayamadim ki.

karsılıklı olarak hoslanmısız heyecanlanmısız aynı seyleri hissetmişiz cogunlukla kızdıgımızda da aynı adımları atmısız.. aramızda bi cok şey dile gelmeden çözülmüştü..

bana kapıları benim yüzümden kapalı.. elimde deil bi adım atmazsa dönüp yüzüne bakamam ki bakmıorum ki.. elimde deil ..

peki asıl engelimi hiç sormadınız.. kendimi ifade edememekten korkuyorum ama inanın olaylar benim dısımda gelişti..

bu arkadas benimle ilk tanıstıgında meger kız arkadası varmıs, bana net bir adım atmadı ama sondan anlatayım ben bişekilde ögrendim, önce söylemeyi düşünmüodum kopmaya calıstım izin vermedi arkadası olmaya calıstım izin vermedi bi türlü peşimi bırakmadı, en son acıkca susuorum artık ben dedim, o zmn daha net konustuk ben kendimi bi türlü toparlayamadım dedi seninle hiç mi sansımız yoktu ne olur söyle dedim seni hiç heyecanladırdımmı mutlu ettimmi aldıgım cvp yüregimi yaktı o an cıktık bi daha 3 haftadır hiç konusmuyoruz 15 gün önce kız arkadası ile ayrıldıgını karsımda grup içinde söyledi 1 hafta önce tekrar duydum ama bana karsıda tüm kapıları kapalı msni bile acmıo cdısı takip ediorum acmıoda silmio da ..

aldığın cevap neydi? olumsuz bişey mi söyledi?

kız arkadaşı varken keşke konuşmasaymışsın

aldığın cevap neydi? olumsuz bişey mi söyledi?

kız arkadaşı varken keşke konuşmasaymışsın

çok duygusal bi konusmaydı aynen yazmam imkansız ama beni asla çözemedigini bana cok deger verdgini anlatan bişeydi..

demeyin öyle, ben bilmiyordum o da dupduru davrandı ufacık bi şüphe getirmedi aklıma, ztn bi icraat da olmadı bi plan buluşma o konuda geri adım atıyordum sonrasında önce bunlarla basedip ondan kopabilecegimi düşündüm ama o da izin vermedi o kızlada sona yaklastılar bi türlü toparlanıp işin içinden cıkamadı.. ne zmn ben gittim oda bitirmiş.. en basta yapması gerekeni en son yapmıs ama ben de ufacık bi bakısla bile bişey belli etmedim - hoş 25 kişilk yemekte ayarlayıp karsıma oturmustu ve koca yemek tabagını heyecandan kucagıma döküvermiştim- güzel heyecanlardı..

keşke onu ilk bastaki giib tanısam.. burda en kötü en zor rol bana düştü.. benim hiç bi sucum yok.. bi yanım kızgın bi yanım kırgın bi yanım umutlu bi yanım güvenmio asla bi yanım üzgün.. nereye cekseniz oraya gidiorum..

Zor bir durum gerçekten
Ama neden ondan bir adım bekliyosun
Belkide o adımı sen atmalısın

tek bir sebebi var

kırılmaktan korkuyorum..

olumsuzluga odaklanmısken, kacırdıklarımın farkına varmıyorum

duvarlarım var

oysa sevmek sahip olmak deilki..

oysa onun bana yasattıkları ile her türlü kardayım, yasadım çünkü insanım ve bişeyler yaşadımmm

yapmam gereken tek şey, ona ne kdr degerli oldugunu hissettirmem..

değer verdgim için suçlanma korkusu mu ki ?

ama bugüne kdr dönüp yüzüne bakmazken şimdi yarın nasıl yapayım bunu..

nasıl yeneyim korkularımı..

basbas bagırdım tersledim herseyi yaptım msnde işyerinde gizli gizli seninle konusmam dedim

şimdi yarın sabah ne diyeyim

ne kdr inandırcı olur ki?

sevgilisi varken sana kur yapmış, ileride birlikte olursanız belki başkasına da kur yapar, güvenebilecek misin?

Back
X