- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
- Konu Sahibi birisimbulbana
-
Bende çöküntü yaratıyorYav dert ettiğiniz seye bak, bir arkadas gideer öbürü gelir. Bulursunuz arkadas ne olacak, kendinize guvensizlik etmeyin.
Doğru söylüyorsun. Ben arkadan konuşmaktan ziyade birine kızdığım zaman yakın arkadaşıma anlatıyorum, konuşuyorum onunla. Ama sonra da vicdan azabı çekiyorum keşke anlatmasaydım söylemeseydim diye. Ben nasıl duzelicem kendime gelicem bilmiyorumArkadasim olan kimseyi fazla onemsemedim ben. Acikca soyledim onlara da benim icn en onemli sey ailem diye. Ama her zaman kibar ve empatik yaklasirim arkadaslarima. Hic birisinin dedikodusunu yapmadim, laf tasimadim. Hep seviyeli arkadasliklarim oldu.
Bu yuzden etrafimda cok fazla insan olmasa da cani sikilan once beni arar, akil danisiyorlar, fikir aliyorlar. Sanirim onemsediklerinden.Coguyla aylarca konusmasam biraraya geldgmzde hic biri gonul koymuyor. Sanki dun konusmusuz gbi kaynasiyoruz.6 saatlik mesafeden dugunume kalkip geldiler. Ben bile sasirdim cunku Coguyla iribatim bile kopmustu. Ama sanirim yanar doner bi insan olmamam guven veriyor ki karsi tarafa mesafeli olsam bile sogumuyorlar. Birde hicbie zaman korkmadim yalnizliktan. Yalnizlik dunyanin en rahatlatici seyidir.
Bir filmin verdigi heyecani, bir kitabin verdigi huzuru, bir kahvenin verdigi rahatligi veremeyen o kadar cok insan var ki...
Birilerine ihtiyaç duymaktan ziyade, diyorum ki ya insanlar yalnız kalmış bak diye kotu düşünürlerse. Bir de başkasının beni sevmemesi istememesi ihtimali beni gerçekten ruhen çöküntüye uğratıyor. Kendimde kusur arayıp buluyorum sürekli ve böyle böyle baş ağrılarıyla uyuyorum hepYalnız kal ne olacakki..Yalnızlık benim tercihim mesela gayet de mutluyum..kafama göre kimse olmadığından yalnızım okulda..Niye illa birilerine ihtiyaç duyuyosun
Doğru söylüyorsun. Ben çıkardan ziyade iyi dostlarım olsun isterdim. Ama bende ne sorun var acaba diyorum şimdi. Yani bu seneki yakın arkadaşım eski arkadaşlarını çok özlüyor, okulda en yakın beni buluyormuş ama; diğer arkadaşını çağırdı çok ısrar etti. Ve o arkadaşı gelecek. Yani sorun şu ki bende ne eksik var acaba, insanlara yetemiyorum benTakildiginiz sey o kadar önemli bir sey degil. Zamanla daha iyi anlarsin eminim. Benim üniversitede 4 yilda biriktirdigim hicbir arkadaşım su an yanimda yok. Doktora yaparken bir arkadas edinmiştim. Su an tek iyi arkadasim odur. Çünkü yaşımiz daha büyüyünce daha olgunlasinca arkadas olarak 3 kisi bile fazla gelir olur. Hic takilma boyle seylere.
Hem bu devir biraz fena. Yasim 29 fakat evet bu devri sevmiyorum. Çünkü çıkarın bittigi yerde arkadaslik hep bitiyor
Birilerine ihtiyaç duymaktan ziyade, diyorum ki ya insanlar yalnız kalmış bak diye kotu düşünürlerse. Bir de başkasının beni sevmemesi istememesi ihtimali beni gerçekten ruhen çöküntüye uğratıyor. Kendimde kusur arayıp buluyorum sürekli ve böyle böyle baş ağrılarıyla uyuyorum hep
Sıkı fıkı arkadaşlıktan ziyade, iyi dostluklarım olsa keşke.. Ve neden samimiyken insanlar bıkıyor, bende ne eksik, kendimde kusur buluyorum hep. İnsanlar da arkadaşları varken yalnız kalan veya grup değiştiren biri hakkında pek iyi düşünmüyormuş öyle diyorlarİnsanlar neden senin için öyle duşunsun ki bence kendi kendine kuruntu yapıyorsum
Birilerine ihtiyaç duymaktan ziyade, diyorum ki ya insanlar yalnız kalmış bak diye kotu düşünürlerse. Bir de başkasının beni sevmemesi istememesi ihtimali beni gerçekten ruhen çöküntüye uğratıyor. Kendimde kusur arayıp buluyorum sürekli ve böyle böyle baş ağrılarıyla uyuyorum hep
Tum lise hayatimi arkadassiz gecirdim ben. Tabi cok guclu bi karakter oldum kimseye bir sey icn muhtac olmam. Her isimi kendim yaparim amaa O kadar yapayalniz kalmak sureklikendi dusuncelermle yasadgm icn beni tahammulsuzlestirdi. Cok saglikli bir sey degil...Doğru söylüyorsun. Ben arkadan konuşmaktan ziyade birine kızdığım zaman yakın arkadaşıma anlatıyorum, konuşuyorum onunla. Ama sonra da vicdan azabı çekiyorum keşke anlatmasaydım söylemeseydim diye. Ben nasıl duzelicem kendime gelicem bilmiyorumhem çok takıyorum hem napacağımı bilmiyorum
ay ben seni çok iyi anlıyorum yaa..bende senin gbyim çünkü.4 kişilik bi grubuz biz geçen sene beraber çalıştığım ark.tartıştık birtek içlerinde ben sigara içmiyorum e onlar sigara içince oda katılıyor diye ben katılmıyordum sonra tek kaldığımı fark ettim senin gb.üzüldüm falan ama sonra düşündüm neden yanlız kalayımkii bende gittim katıldım o rahatsız olsun falan diye sonrası barıştık zaten sende pes etme cnm seneye gelecek olan ark.sende takıl belki onunla daha iyi anlaşırsın ha birde bunlara takılma herkesle konuş herkese gülümse inan hiç kötü birşey değil.yanlızlıkta yeri geliyor çok güzel oluyor tek kalsan bile sıkma canını yaniBirilerine ihtiyaç duymaktan ziyade, diyorum ki ya insanlar yalnız kalmış bak diye kotu düşünürlerse. Bir de başkasının beni sevmemesi istememesi ihtimali beni gerçekten ruhen çöküntüye uğratıyor. Kendimde kusur arayıp buluyorum sürekli ve böyle böyle baş ağrılarıyla uyuyorum hep
Sağ olasın. Ama ne bileyim, böyle kafama aşırı taktım, daha olmadan kafamda kuruyorum. Zaten kimse birbirini aramıyor grupta. Birisinin samimiyeti bozulunca diğerleri de böyle oldu. Yani önemli olan ben değilmişim dedim. Ama çok sevilen önem verilen arkadaşı neye göre belirliyorlar inan anlamıyorumay ben seni çok iyi anlıyorum yaa..bende senin gbyim çünkü.4 kişilik bi grubuz biz geçen sene beraber çalıştığım ark.tartıştık birtek içlerinde ben sigara içmiyorum e onlar sigara içince oda katılıyor diye ben katılmıyordum sonra tek kaldığımı fark ettim senin gb.üzüldüm falan ama sonra düşündüm neden yanlız kalayımkii bende gittim katıldım o rahatsız olsun falan diye sonrası barıştık zaten sende pes etme cnm seneye gelecek olan ark.sende takıl belki onunla daha iyi anlaşırsın ha birde bunlara takılma herkesle konuş herkese gülümse inan hiç kötü birşey değil.yanlızlıkta yeri geliyor çok güzel oluyor tek kalsan bile sıkma canını yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?