- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Dert var ama büyükmü küçük mü kişiye göre değişir tabiiBüyük bir derdiniz yoksa şükretmeyi bilmiyorsunuz demektir.
Allahım dermansız dert vermesin inşallah.Dert var ama büyükmü küçük mü kişiye göre değişir tabii
Baktırdım eksiğim yoktuPsikolojik bir sorun olabilir..veya bi kan degerlerinize baktirin.. ornegin d vitamini eksikligi mutsuzluk yapar diyorlar.
Devlet hastaneleri sizce iyimi yani işe yarar mıAnlattıklarınıza bakarak depresyon gibi görünüyor. Psikolojik tedavi almalısınız, hiçbir şey çözümsüz değil. İnsanların sadece kolu, bacağı hastalanmaz beyni ve duyguları da hastalanabilir.
Tabi ki işe yarar, bir psikiyatristten randevu alın ve tedavinize başlayın. Psikolojik tedavi uzun bir yoldur bunu bilerek başlayın, diğer tedaviler gibi ilaç aldım içtim düzelmedim diyeceğiniz bir durum değildir. Uzun ama sonu güzel bir yolDevlet hastaneleri sizce iyimi yani işe yarar mı
Geçmişe inmek lazım çocukluğa…İyi akşamlar Hanımlar
Ben kendimi bildim bileli mutsuzum ve hiç yüzüm gülmez
Gezsemde,dışarıda çıksam,biryere gitsem hep mutsuzum içim hep buruk
Yolda yürüyorum gözlerim doluyor boğazım düyümleniyor bazen nereye gittiğimi bile bilmiyorum
Biryere gitmek çok istiyorum gidiyorum ama mutlu olamıyorum hiçbir şeyden tat alamıyorum
Siz nasıl mutlu olabiliyorsunuz nasıl yaşıyorsunuz merak ediyorum ben yaşamak bile istemiyorum neden onuda bilmiyorum..
Aile dizimjne gittiniz mi ? Bu kronik mutsuzlugun spesifik bir sebebi yoksa ailenizin epigenetik alanindan cekmis olabilirsinizİyi akşamlar Hanımlar
Ben kendimi bildim bileli mutsuzum ve hiç yüzüm gülmez
Gezsemde,dışarıda çıksam,biryere gitsem hep mutsuzum içim hep buruk
Yolda yürüyorum gözlerim doluyor boğazım düyümleniyor bazen nereye gittiğimi bile bilmiyorum
Biryere gitmek çok istiyorum gidiyorum ama mutlu olamıyorum hiçbir şeyden tat alamıyorum
Siz nasıl mutlu olabiliyorsunuz nasıl yaşıyorsunuz merak ediyorum ben yaşamak bile istemiyorum neden onuda bilmiyorum..
Aile dizimi nedir ?Aile dizimjne gittiniz mi ? Bu kronik mutsuzlugun spesifik bir sebebi yoksa ailenizin epigenetik alanindan cekmis olabilirsiniz
Bu zamana kadar düşünmedim maddi olarak pek imkanım olmadığı içinTabi ki işe yarar, bir psikiyatristten randevu alın ve tedavinize başlayın. Psikolojik tedavi uzun bir yoldur bunu bilerek başlayın, diğer tedaviler gibi ilaç aldım içtim düzelmedim diyeceğiniz bir durum değildir. Uzun ama sonu güzel bir yol
Doğru...Geçmişe inmek lazım çocukluğa…
Amin İnşallah...Allahım dermansız dert vermesin inşallah.
Mesela sizde veya ailenizde ağır bir hastalık yoksa her sıkıntıya çözüm bulunur.
Devletteki psikiyatristlerin hasta için çok az vakti olduğu doğru. Aslında terapi için 30-45 dakika arası vakit gerekir. İstanbul'da yaşıyorsanız 183'ü arayın belediyenin bu şekilde ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti var. İlk randevuyu telefonla alıyorsunuz sonrası için gittiğiniz uzman planlıyor. Ola ki boşluk bulamadınız devlet hastanesine gidinBu zamana kadar düşünmedim maddi olarak pek imkanım olmadığı için
Devletinki de pek ilgilenmiyor dediler bende hiç gitmedim ama gidicem
Ariycam inşallah boşluk vardırDevletteki psikiyatristlerin hasta için çok az vakti olduğu doğru. Aslında terapi için 30-45 dakika arası vakit gerekir. İstanbul'da yaşıyorsanız 183'ü arayın belediyenin bu şekilde ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti var. İlk randevuyu telefonla alıyorsunuz sonrası için gittiğiniz uzman planlıyor. Ola ki boşluk bulamadınız devlet hastanesine gidin
Bizler ana babalarimizin sadece sac kas goz rengini yuz benzerligini almiyoruz ayni zamanda onlarin dahi farkinda olmadiklari psikolojik sörunlari göremedikleri problemleri sorunları da dna mizda getiriyoruz . Kronik mutsuzluk sebebiniz onceki atalarinizdan cozulmemis bir depresyon olabilir . Belki de siz depresyondasiniz . ArastirinAile dizimi nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?