Icim icimi yiyor ama bilen yok. Ikilemdeyim ama cikamiyorum

Açıkcası bu tarz konulara yorum yapmam ama sizin sürekli iyi niyetli düşünmeye çalışmanıza üzüldüm. kesinlikle erkek arkadaşınızın ve o bayanın aynı yerde tatil yapmaları tesadüf edğil. Sakın bu suçu tek taraflı kadına yüklmeyin tamamen birlikte planlamışlar. Her şeyi geçtim hadi iyi niyetli olayım diyelim ki ladın kendi gitmiş ama erkek arkadaşınız ona tatile gittiği mekana gitme cesaretini kendi vermiş. Bu hayır ditemem falan değil. Boşuna yas falan diye kendinize ayrılmamak için bahane üretmeyin ve oyalanmayın. Başın sağolsun, Allah yolunu açık etsin deyip yolunuza bakın bu adamdan ne köy olur ne kasaba..

Ben o kadının tatile gittiğini öğrendiğim an erkek arkadaşımın ağzını yırtardım. ( sakin kalamadım )
Sen hala susup ikilemdeyim diyorsun.
Böyle yapmaya devam edersen evlenince aldatır seni, yine de sesini çıkarmazsın.

Sanki dünyada bir o erkek var.

Siz kafanızdaki bir simülasyonun içindesiniz. Uyanırsınız umarım. Boynuzlarınız çok sivrilmeden uyanın ve yolunuza bakın.

Herkes Sana kesin bir şey yapıyordur demedi, seni önemsemiyor, tekmeyi bastı dedi. Ama sen tabi işine geldiği gibi anlayıp bir daha konu açmışsın. Kendi düşen ağlamaz

Benim ailemden biri vefat etse ve bu doenmde erkek arkadasim senden ayriliyorum dese ne hissedeedim diye dusundugumden. Kendisine ayni sey yapilsa sorun etmeyecekelr var belki ama ben oyle biri degilim
Madem yasta niye yine çıkıp arkadaşlarına gezmeye gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…