Umrunda olmazsın.Ayni seyi ben yapsam, bir erkek arkadasimin yanina gidip tatil yapsam ne olur acab? Hepimiz "Medeni" insanlariz mi diyecek?
Taziyeleri var diye konuyu acamiyorum o yuzden bilen yok dedim. Beni ugurlamaya geldiginde cok yakin davraniyordu ama ben ister istemez soguktum ona karsiAdamın umurunda olduğunuzu sanmanız komik olmuş.
Yorum yapmak isterim ama ortada ne bir ilişki var ne de bir adam
Zaten sizde farkındasınız ki sürekli bilen yok demişsiniz. Regl döneminde değilsiniz değil mi ? Normal gelmediniz.
Adam tatile gitmiş sizi aramamış bile. Farkındasınız değil mi ? İlerisini düşünmeniz bile saçma. Adam size böyle bir şey vaat etmiyor.Taziyeleri var diye konuyu acamiyorum o yuzden bilen yok dedim. Beni ugurlamaya geldiginde cok yakin davraniyordu ama ben ister istemez soguktum ona karsi
Yani telefonu acip agzima geleni soyleyeyim mi?Kusura bakmayın da kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Adam umursamayacak ki zaten. Vicdan yapsanız ne olur yapmasanız ne olur.
Adam şey dermiş ayrılmak mı ? Pardon sen kimsinizErkekler: Tavsiye, oneri artik ne verebilirseniz
Artik kabul ediyorum. Ben iliski yurutmede cok kotuyum :'( Hayatima pek erkek girmediginden tecrubesiz olmam da cabasi. Yas 33 oldu ne onu birakip onume bakabiliyorum ne de onunla devam edebiliyoruz. Son tartismamizi kisaca anlatayim da boyle beni deli eden bir konu olunca nasil tepki vermeliyim...www.kadinlarkulubu.com
Bu aynı erkek arkadaş, iş arkadaşı da aynı kadın mı?
Muhtemelen öyle.
Bu adam size değer vermiyor ki neyi zorluyorsunuz?
Ayrılmak isteseniz gerçekten umurunda olacağını bile sanmıyorum.
Bu cümleden bunu nasıl çıkarttınız acabaYani telefonu acip agzima geleni soyleyeyim mi?
İletişiminizi kesebilirsiniz. Zaten sizin çabanızla devam etmiyor mu? Kadının konusunu açsanız zaten size ben neyin derdindeyim sen neyin derdindesin diye üste çıkacak sonuçta.Yani telefonu acip agzima geleni soyleyeyim mi?
Ben de oyle yapsam diyorum.İletişiminizi kesebilirsiniz. Zaten sizin çabanızla devam etmiyor mu? Kadının konusunu açsanız zaten size ben neyin derdindeyim sen neyin derdindesin diye üste çıkacak sonuçta.
Birlikte olmadıklarından olabilir miAyy kendinden önce başka insanları düşünenleri anlamıyorum. Hayır adam değecek biri olsa haklısın diyecem de o da yok. Ee sen niye düşünüyosun, ayrıldığını söyle bırak o düşünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?