Yani telefonu acip agzima geleni soyleyeyim mi?
Ayrılmak, adamı kaybetmek istemiyor konu sahibi. Nolursa olsun hayatında olmasını istiyor belliki. O yüzden böyle bahanelere sığınıyor. Allah bilir tabi ama ben kuzenin ölümündende şüpheliyim.Nasıl sabrediyorlar, anlamıyorum. Ben hiç duramam valla, adam kuzeni öldüğü gün başlamadı herhalde ilgisizliğe. Epey bir mazisi var bu işin belli ki. Onca vakti varmış ağzına geleni sayıp tekmeyi basmak için. Şimdi bir de naziklikten kırılacak hanımefendi! Adama hala kıyamıyor ya, pes! Sanki senin ayrılman adamı yemeden içmeden kesecek, kesin on kilo verir üzüntüden, tüh tüh.
Ah ah
Harfi harfine aynı düşünüyorumO kadınla kesin ilişkisi var konu sahibi uyanık ol azıcık. Hangi erkek çoluk çocuk tatil yapar? Çocuk çeker mi aşk meşk işi yoksa bir beklentisi yoksa? Ya o kadınla fb yada gönül ilişkisi var ama o iş arkadaşı iş arkadaşı değil. Tercih etmesi gerekse onu tercih eder?
Burada karar vermeniz gereken şey net, terk mi edileceksiniz yoksa bekleyip daha sonra mı terk edileceksiniz? Üçüncü bir ihtimal yok
Biz farklı şehirlerdeyiz. O benim memleketimde yaşıyor, ben iş dolayısıyla başka şehirdeyim.Biraz saplantılı bir ilişki gibi. Seviyorsunuz anlıyorum ama karşılıklı gibi görünmüyor. Çünkü sevgiliniz hayatında biri var gibi kararlar almıyor. Onun kendi hayatı var yaşıyor, sizde hayatınızın ortasına onu yerleştirmişsiniz. Üzücü ve kasvetli bir hayat. Keşke hayatınıza gerçekten devam edebilseniz. Size değer veren biriyle olmayı hakediyorsunuz, hayatınızı birine bağlamayın.
O şehirde 3 yıldır sevgilinizden başka tanıdığınız yoksa durum aslında çokta umut verici görünmüyor.
Durumu yanlış anlamışsınız. Tatile gittikleri esnada kuzeni kalp krizi geçirip vefat ediyor. Tatil de o an bitiyor.O kuzeninin cenazesi olmasına rağmen tatil yapıyorsa siz hiç umursamayın bu durumu derim
Haklı olabilirsiniz.Bu adamdan bir halt olmaz yüzdür yazıyorumEn başta kendinize syagınız yok ki, bu saygısız, sevgisiz, ilgisiz adamı kendinize layık görüyorsunuz
“Ote yandan erkek arkadasimi da kaybetmeye cesaretim yok. Yasadigim sehirde kendimi yalniz hissediyorum ve o benim en buyuk manevi dayanagim. 1 haftadir nasil bir ruh hali icindeyim anlatamam size. “Biz farklı şehirlerdeyiz. O benim memleketimde yaşıyor, ben iş dolayısıyla başka şehirdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?