inanmıyorum canım yaa.bana kadın diyoki sevdiğin kişiyle değilde 32 yaşında başka biriyle evlencen töbe töbee.yani sende kısmet çıkmış ya bende de çıktı diyorumm
canım ben 24 yaşındayım sevgilimde 1 yaş büyük benden.:78:
hahah unut sen onu unutttttçıkmamış zaten falında..
Ayy gece gece ne güldüm ya çok eğlenceli bi topik oldu bu
ben yatıyorum artık iyi geceler hepinize...
(fal dışında bir de yeni eve girdiğinde yastığının altına anahtar koyup uyuyormuşsun. o gece evleneceğin adamı rüyanda görüyorsun:)
Nerden mi biliyorum.. Yoooooooo yapmadımki
unutuyum dimi aman dur kız yeni toplanıyorum zaten hihi hadi sağolasın canım iyi geceler gülmene sevindim görüşmek üzeree
Canım bence de inanma içini ferah tut sonuçta fal bu..Allahtan başkası geleceği bilemez hiç boşuna kendini üzme.Bence sürekli Allaha dua et hayırlı olması için....
merhaba arkadaşlar sizlerle sohbet etmeye çok ihtiyacım var lütfen yalnız bırakmayın.3 buçuk yıllık bir flörtüm var uzakta okuyor bekliyorum sevdiğim için,doğru kişi olduğuna inanıyorum.ama hala okulunu bitiremedi bende kuzu kuzu bekliyorum klasik ev kızı modunda ve çok bunaldım artık.aramız bazen kötü olsada bir küçük umut bulup sığınıyorum.neyse ..bugünkü konuyu anlatmalıyım.
bugün annemle bi tanıdığımıza gitmiştik eve gelmemize yakın fal bakalım dediler,bir kadın vardı o baktı bir kaçımıza.bana da baktı.o andan itibaren okadar moralim bozukki,herkesin içinde ağlamamk için zor tuttum kendimi ,ben fala falan inanmam ama kadın her şeyi bildi.
benim huyumu suyumu,ailemi,dedemin tipini bile bildi.ve hep benim ilişkim üzerinden konuştu,kimse bilmiyordu annem hariç hayatımda biri olduğunu oysa.dediki o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor ve o senin için hayırlı değil dedi..başı hayırlı sonu hayırsız dedi...milletin içinde.insanoğlu işte içimize kurt düşüyor hemen.benimn düşündüğüm bir sürü sorunum varken bir de bunu düşünüyorum artık.ya hayırlı değilse..ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum.
:))) evet doğruuAklıma üniversite yıllarındaki bir arkadaşım geldi..O da uzun senelerdir biriyle çıkıyordu bir bayana fal baktırmıştı sen bununla evlenemeyecksin boşuna zaman harcıyorsun demişti kız günlerce ağlamıştıama noldu sevdiği kişiyle evlendi.
Bende fal baktırmıştım arkadaşımın annesine sen bir akrabanla evleneceksin demişti.Hatta büyük konuşup buraya yazıyorum evlenmezsen gel yüzüme tükür demişti..O zaman ilişkiye başlıyorum bitiyor başlıyorum bitiyor dedim ben akrabayla evleneceğim kesin..Tarif ettiği birine uyan akrabam vardı babamın amcasının torunu..Bu düşünceye o kadar inandırmıştım ki kendimi çocuğa ulaşmayı düşünmüştüm ama noldu nişanlıyım 3 ay sonra evleniyorum ama akrabam değilİnsanlar fala baktırıp kendi yaşamlarına ona göre yön veriyolar böylece falda çıkmış oluyor bana göre..
nede iddialıymış o kadın öyle şaşırdım vallahi.evet canım sğaol haklıısn.insnaı kötü yönde etkiliyor çünkü doğru bildiğimiz şeyde bile kuşku veriyor içimize.içten geleren yazdığın mesajın için çok sğaol.Allah sana da mutluluklar versin
Ne demişler fala inanma falsız da kalma..Zaten falcılar herşeyi biliyor olsa kendilerinin yada ailelerinin dört dörtlük bir yaşamının olması gerekir di değilmi..
ayy bak aynı.evet canım rabbim biliyor her şeyi.söylentiler sadece kalp kırıyor işte..bencede inanma cnm geleceği kim bilebilir ki. bizim komşuda birçok şeyi bilirdi banada bakmıştı ve o zaman seviglim şu anda eşimi eleştrip ondan sana hayır yok evlenemiyeceksiniz felan demişti. o zaman için evlenemiyecektik evet ama evlendik sonuçta ve çok mutluyuz. böyle abuk sabuk şeyleri kafana tamayı bırak hayatını yaşa. ileride ayrılsanız nolcakki bu benim hayırlısı deyip yoluna devam edeceksin.
kısa ve net! :=) evet doğruuufala inanmayın,falsız kalmayın.iyigünler..
amin canım amin,negüzel yazmışsın çok sağol.ahh ah inşallah istediklerimize kavuşuruz.cnm inanma gecmisi bilirler ama gelecegi asla.. tovbe et Allaha hayirlisi icin dua et.. istisare edin once, sonrada istihare. kalbin seni yonlendirecektir..
ayrica sunu unutma onunla ya da bi baskasiyla evlendin diyelim ... basina iyi seylerde gelebilir kotu syelerde hersey Allahtan sabr etmek onemli.. ondan rabbim bize kaldirabilecegimiz yukleri versin dogru yoldan ayirmasin.. amin..
Geleceği rabbimden başka kimsee bilmez en doğrusunu o bilir. Bikaç şey atmış tutturmuş, e onları tutturdu die herşeyi bilmesi şart mı. Ben de herşeyi biliyo denen kişilere bikaç kez fal baktırdım. Ewet bazı dedikleri tutuyo ama asla ilişkimle ilgili dedikleri hiçbişey çıkmadı. Bunu yaşayan biziz sewip sewmediğini hissederiz dimi. Sen sewgisinden eminsen eğer, böle şeyler kafanı karıştırmasın boş yerede üzülme sakın. Onlar herşeyi bilselerdi kendi hayatları 4*4 lük olurdu dimi ama.
ben de senin gibi inanmıyorum fala ama bi arkadaşım bakmıştı bana da moralim bozulmuştu sonra düşündüm eğer o fala bakan kişinin söylediklerine dayanarak üzülüyorsam tüvbeestafirullah o zaman falı ciddiye mi alıyorum diye düşündüm :44:
Her şeyin hayırlısı olsun de önüne bak arkadaşım her şey olacağına varır. :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?