İçim kanıyor fal yüzünden!

inanmıyorum canım yaa.bana kadın diyoki sevdiğin kişiyle değilde 32 yaşında başka biriyle evlencen töbe töbee.yani sende kısmet çıkmış ya bende de çıktı diyorumm

yaşın kaç canım desterkli bari sallasaydı dicem

canım ben 24 yaşındayım sevgilimde 1 yaş büyük benden.:78:

hahah unut sen onu unuttttt çıkmamış zaten falında..

Ayy gece gece ne güldüm ya çok eğlenceli bi topik oldu bu
ben yatıyorum artık iyi geceler hepinize...
(fal dışında bir de yeni eve girdiğinde yastığının altına anahtar koyup uyuyormuşsun. o gece evleneceğin adamı rüyanda görüyorsun: )
Nerden mi biliyorum.. Yoooooooo yapmadımki

unutuyum dimi aman dur kız yeni toplanıyorum zaten hihi hadi sağolasın canım iyi geceler gülmene sevindim görüşmek üzeree

unutuyum dimi aman dur kız yeni toplanıyorum zaten hihi hadi sağolasın canım iyi geceler gülmene sevindim görüşmek üzeree

canım yaa sende sağol tatlım sende gül artık ne üzülüyorsuunnn

Aklıma üniversite yıllarındaki bir arkadaşım geldi..O da uzun senelerdir biriyle çıkıyordu bir bayana fal baktırmıştı sen bununla evlenemeyecksin boşuna zaman harcıyorsun demişti kız günlerce ağlamıştı ama noldu sevdiği kişiyle evlendi.

Bende fal baktırmıştım arkadaşımın annesine sen bir akrabanla evleneceksin demişti.Hatta büyük konuşup buraya yazıyorum evlenmezsen gel yüzüme tükür demişti..O zaman ilişkiye başlıyorum bitiyor başlıyorum bitiyor dedim ben akrabayla evleneceğim kesin..Tarif ettiği birine uyan akrabam vardı babamın amcasının torunu..Bu düşünceye o kadar inandırmıştım ki kendimi çocuğa ulaşmayı düşünmüştüm ama noldu nişanlıyım 3 ay sonra evleniyorum ama akrabam değil İnsanlar fala baktırıp kendi yaşamlarına ona göre yön veriyolar böylece falda çıkmış oluyor bana göre..

Ne demişler fala inanma falsız da kalma..Zaten falcılar herşeyi biliyor olsa kendilerinin yada ailelerinin dört dörtlük bir yaşamının olması gerekir di değilmi..

Son düzenleme:
canımcım fala ınanma
bır daha da baktırma cok etkılenıyorsan
gelecegı yalnızca yaradan bılır
bunu da unutup kendını bosa uzmeee

Canım bence de inanma içini ferah tut sonuçta fal bu..Allahtan başkası geleceği bilemez hiç boşuna kendini üzme.Bence sürekli Allaha dua et hayırlı olması için....

Bu tür şeylere inanmamak gerekiyor canım...Sonuçta geleceği sadece ve sadece Allah bilir...Kaderimizi biz yazamıyoruz ama her zaman bize seçim hakkı sunuluyor...2 yol...Birinciye gidersek başımıza gelecekler belli,2.yolu seçersek başımıza gelecekler belli...Bize sadece seçim hakkı sunulmuş,aklımızı kullanarak bir şeçim yapma hakkı...Bu seçimide sen,erkek arkadaşınla yaşadıklarını göz önünde bulundurarak yapacaksın....Kafana takma derim,seçimi iyi yap sadece....

bencede inanma cnm geleceği kim bilebilir ki. bizim komşuda birçok şeyi bilirdi banada bakmıştı ve o zaman seviglim şu anda eşimi eleştrip ondan sana hayır yok evlenemiyeceksiniz felan demişti. o zaman için evlenemiyecektik evet ama evlendik sonuçta ve çok mutluyuz. böyle abuk sabuk şeyleri kafana tamayı bırak hayatını yaşa. ileride ayrılsanız nolcakki bu benim hayırlısı deyip yoluna devam edeceksin.

cnm inanma gecmisi bilirler ama gelecegi asla.. tovbe et Allaha hayirlisi icin dua et.. istisare edin once, sonrada istihare. kalbin seni yonlendirecektir..

ayrica sunu unutma onunla ya da bi baskasiyla evlendin diyelim ... basina iyi seylerde gelebilir kotu syelerde hersey Allahtan sabr etmek onemli.. ondan rabbim bize kaldirabilecegimiz yukleri versin dogru yoldan ayirmasin.. amin..

İyi niyetli biri olsa, iyi falcı olsa, sana böyle olumsuz şeyler söylemezdi emin ol =) Hem geleceği kim bilebilir ki net olarak? Kimse..

Geleceği rabbimden başka kimsee bilmez en doğrusunu o bilir. Bikaç şey atmış tutturmuş, e onları tutturdu die herşeyi bilmesi şart mı. Ben de herşeyi biliyo denen kişilere bikaç kez fal baktırdım. Ewet bazı dedikleri tutuyo ama asla ilişkimle ilgili dedikleri hiçbişey çıkmadı. Bunu yaşayan biziz sewip sewmediğini hissederiz dimi. Sen sewgisinden eminsen eğer, böle şeyler kafanı karıştırmasın boş yerede üzülme sakın. Onlar herşeyi bilselerdi kendi hayatları 4*4 lük olurdu dimi ama.

palavra palavra palavraaaaa boşver be güzelim inanma böle şeylereeeeee
geleceği rabbimden başkası bilemezzzzzzz
sende bu boş kuruntuylaaaaa kafanı acabalarla doldurmaaaaaaa

ben de senin gibi inanmıyorum fala ama bi arkadaşım bakmıştı bana da moralim bozulmuştu sonra düşündüm eğer o fala bakan kişinin söylediklerine dayanarak üzülüyorsam tüvbeestafirullah o zaman falı ciddiye mi alıyorum diye düşündüm :44:
Her şeyin hayırlısı olsun de önüne bak arkadaşım her şey olacağına varır. :82:

:))) evet doğruu

ayy bak aynı.evet canım rabbim biliyor her şeyi.söylentiler sadece kalp kırıyor işte..

fala inanmayın,falsız kalmayın.iyigünler..
kısa ve net! :=) evet doğruuu

amin canım amin,negüzel yazmışsın çok sağol.ahh ah inşallah istediklerimize kavuşuruz.

evet canım doğru.ben sevdiğimden de sevildiğimden de çok eminim.ama gel görki hayat beni çok korkutuyor işte.duyduğumuz kötü örnekler,çevre baskısı,herkesin hayatım üzerinde verdiği sipariş,yani şöyle biri olsun böyle biri olsun vs..sanki biz düşünmüyoruz gibi.

:)) evet canım.her şeyin hayıırlısı.ya hiç tanımadığım sizler bukadar güzel şeyler yazıp iyi dileklerde bulunuyorsunuz bu nekadar da güzel.içim ferahlıyor.çok teşekkürler.insana akraba dışındaki çevre daha iyi yoldaş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…