yorumlari okumadan yaziyorum..
gelecegini allahtan baska kimse bilemez.
fal isine gelince, fal in 3 harflilerle bi baglantisi var. senin huyun suyun gecmisin dogru cikabilir. cünki 3 harflilerde senin bütün bilgilerin var.. ama gelecege dair kimse neyin ne olacagini bilemez allahtan haric.
tabiki 3 harflilerin iyisi de var kötüsü de ama iyisi bu isin icinde olmaz.
bu ara erkek arkadasina gelince, onun iyi veya kötü oldugu falda yanlis da cikabilir dogruda seni cok sevdigi de az sevdigi de söylenebilir.. neden bilyomusun cünki biz insanlar bu dünyada imtanlaniroyuz. ve sen ve erkek arkadasin ayrilirsa 3 harfliler karli cikiyor bu isten. cünki kötülük kazanmis oluyor.
hani bagzi kadinlar vardir ya böyle sacma sapan fala inanip ona buna sirtini dönen, öyle kisiler iste herseyi kötü beller ve tek basina kalir.. ehh olan o fala inanip da yapa yalniz kalana olur.
eskiden bende fala cok merak sarardim, taaki bi hoca bunlari anlattiginda cok mantikli geldi.. ondan beride cok sacma buluyorum zaten.
sabırla yazmanızı bekliyorum.herkesin okuyup çıkması çok üzücü...
kesinlikle inanmayın.ben bu zamana kadar baktırdığım falların hıç birinin çıktığını görmedim..baktırmıyorum da artık zaten.. üzülmeyin geleceğinizi bir fala bağlayıp içinizi karartmayın. hayırlısı neyse o olsun,Allah tan başka kımse bılemıyor geleceğimizi.takmayın kafanıza bence..
fala inanma falsızda kalma demişler ciddiye alma belki annen ilişkini istemedi diyede böyle bir şey yapmış olabilir
Yahu madem dediklerine üzüleceksiniz niye fal baktırıyorsunuz? Ya da bizlerin geleceğimizi bilmemiz hayırlı birşey olsaydı Allah zaten göndermez miydi doğduğumuzda kullanma kılavuzumuzu????? Gitmeyin falcıya falan, ya da kötü şeyler söyleyince üzülmeyin.İyi şeyler söyleme sözü mü var sanki? Hem gayb'ı Allah'tan başka kim bilir?
merhaba arkadaşlar sizlerle sohbet etmeye çok ihtiyacım var lütfen yalnız bırakmayın.3 buçuk yıllık bir flörtüm var uzakta okuyor bekliyorum sevdiğim için,doğru kişi olduğuna inanıyorum.ama hala okulunu bitiremedi bende kuzu kuzu bekliyorum klasik ev kızı modunda ve çok bunaldım artık.aramız bazen kötü olsada bir küçük umut bulup sığınıyorum.neyse ..bugünkü konuyu anlatmalıyım.
bugün annemle bi tanıdığımıza gitmiştik eve gelmemize yakın fal bakalım dediler,bir kadın vardı o baktı bir kaçımıza.bana da baktı.o andan itibaren okadar moralim bozukki,herkesin içinde ağlamamk için zor tuttum kendimi ,ben fala falan inanmam ama kadın her şeyi bildi.
benim huyumu suyumu,ailemi,dedemin tipini bile bildi.ve hep benim ilişkim üzerinden konuştu,kimse bilmiyordu annem hariç hayatımda biri olduğunu oysa.dediki o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor ve o senin için hayırlı değil dedi..başı hayırlı sonu hayırsız dedi...milletin içinde.insanoğlu işte içimize kurt düşüyor hemen.benimn düşündüğüm bir sürü sorunum varken bir de bunu düşünüyorum artık.ya hayırlı değilse..ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum.
mad_sad öncelikle çok teşekkür ederim benim için zahmet edip bukadar uzun ve bir okadar çok gerekli bilgileri yazmışsın.hakkını helal et sağol.çok etkilendim,haklısın kesinlikle. bundan sonra baktırmam zaten.dediklerinde haklısın.iç sesimizle ve Allahla aramızda olan sıcaklıkla daha makul düşünüyor insan.
Rica ederim canım benim ne demekhakkım varsa helal olsun, estagfirullah ben seve seve yazdım, Rabbim her şeyi gönlümüze göre versin, hepimizi kötülüklerden korusun Amin Ecmain
amin canım amin içim ısındı sağoll...
bence inanma :)) boş boşuna üzülmüşsün canına yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?