merhaba arkadaşlar sizlerle sohbet etmeye çok ihtiyacım var lütfen yalnız bırakmayın.3 buçuk yıllık bir flörtüm var uzakta okuyor bekliyorum sevdiğim için,doğru kişi olduğuna inanıyorum.ama hala okulunu bitiremedi bende kuzu kuzu bekliyorum klasik ev kızı modunda ve çok bunaldım artık.aramız bazen kötü olsada bir küçük umut bulup sığınıyorum.neyse ..bugünkü konuyu anlatmalıyım.
bugün annemle bi tanıdığımıza gitmiştik eve gelmemize yakın fal bakalım dediler,bir kadın vardı o baktı bir kaçımıza.bana da baktı.o andan itibaren okadar moralim bozukki,herkesin içinde ağlamamk için zor tuttum kendimi ,ben fala falan inanmam ama kadın her şeyi bildi.
benim huyumu suyumu,ailemi,dedemin tipini bile bildi.ve hep benim ilişkim üzerinden konuştu,kimse bilmiyordu annem hariç hayatımda biri olduğunu oysa.dediki o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor ve o senin için hayırlı değil dedi..başı hayırlı sonu hayırsız dedi...milletin içinde.insanoğlu işte içimize kurt düşüyor hemen.benimn düşündüğüm bir sürü sorunum varken bir de bunu düşünüyorum artık.ya hayırlı değilse..ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum.
benim de bir ilişkimin sonunu falcı söylemişti ki o zaman hiç ihtimal vermemiştim.başka falcılar da oldu bu konularda yorum yapan ama bilemediler,evlenceksin diyenler oldu ki ben bile inanmıyodum evlenceğime
sen kafana takma ama temkinli ol,fal çıkar diye değil,ne olur ne olmaz insanlara sonuna kadar güvenme
Geleceği allahtan başkası bilemez fala inanma falsız kalma demişler ama aynı bahsettiğiniz olay benim de başıma gelmişti.yaklaşık 8-9 yıl önce falan..
Üniv.deydim Tekirdağ'da okudum orda meşhur bir çingene teyze vardı şopar derler ya çok tatlı ama pasaklı bir kadındı,hadi ona gidelim dediler.Kız erkek karışık topluca gittik teyzeye o sırada da arkadaşımızın telefonu çalınmıştı.Telefonu kimin çaldığını adındaki harflere kadar söyledi ve sonuç teyzenin dediği gibi çıktı.Bende o sıralar biriyle birlikteyim çok ciddiyiz o ist da ben t.dağ da ailelerimiz bile tanışık düşünün yani"bu çocuk iiçç ayırlı değil demişti":)) sen bi yandasın o bi yanda çok zıt kutuplardasınız olmayacak bu iş o çok kısmetsiz sen çok kısmetlisin"demişti sen esmer uzun boylu bi hemşehrinle evlenip çok mutlu olacaksın demişti.Ben de senin gibi kafaya takmıştım hatta o yıl mezun olacağım gözüyle bakıyordum ama 2 ders bırakıp o sene bitiremeyeceğimi bile bilmişti.
Dediği gibi esmer uzun boylu hemşehrimle evlendim.Çoook mutluyum allah bozmasın.Ama dediğim gibi fala inanma falsız kalma...
Geçenlerde o zaman ki ex herifle ilgili duyumlarımsa hala bekarmış ve evlenemiyormuş bi türlü...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Herşeye inanma bize bakan teyze biraz doğaüstü bi tarzdaydı..
çok sağol canım evet haklısın.desene herkesin bi fal macerası varbenim de bir ilişkimin sonunu falcı söylemişti ki o zaman hiç ihtimal vermemiştim.başka falcılar da oldu bu konularda yorum yapan ama bilemediler,evlenceksin diyenler oldu ki ben bile inanmıyodum evlenceğime
sen kafana takma ama temkinli ol,fal çıkar diye değil,ne olur ne olmaz insanlara sonuna kadar güvenme
çok ama çok teşekkür ederim canım aamminn.bazıları kahve fincanından tutturuyor haklısın ama bu kadar canını sıkma..insan o sonuçta sen gibi ne bilsin kaderini bi bardaktan..sen aklına yerleştiripte inanırsan ayrılığa yada kötü bişe yaşıcaz die ve beklersen umduğun gelir..bi bardak yada başka fallarda insan geleceği beli olsa ooo ömrümüz fallara kalırdı..inanma fala bu kadar..bağlı kalma..inşallah ayrılmaz çok seversiniz..belki senin gibi değil senden çok seviyodur o görememiştir..:))ferah tut içini..
İslam akaidinde geleceği Allah'tan başka kimsenin bilmediğine değinilir.Gelecekten haber verene inananın imanından şüphe edildiği söylenir.Ancak geçmişin cinler vasıtasıyla bilinebildiği söylenir..
Bizler fala inanma falsız da kalma deriz;meraktan deneriz bazen;Ama falın gelecekten verdiği habere inanma onla amel etme eğiliminde olmamalıyız.
İstihare'ye yatabilirsiniz.Allah'a dua edebilirsiniz;hayırlı olanı göstermesi için...Zaman gösterecktir zaten bazı işaretleri..
Sakin kalmayı deneyin;aşk insanın mantığını alır biraz bilirim..
ay canım ya anlıyorum seni. ben de fal baktırmayı çok severim ve hani inanmıyoorum dersem yalan olur. böyle hobi gibi birşey oldu bende bu. hep baktırırım ederim. ama falda çıkana göre hareket etmem. normal bir şekilde hayatımı sürer giderken birşey olduğunda ve ben o olan şeye yabancılık çekmediğimde anlıyorum daha önceden falımda söylendiğini. sonra kendimce gülüp geçiyorum aa falımda söylemişti diye. öyle işte. sen de oluruna bırak. Allah'ım bu kişi hakkımda hayırlıysa nasip et değilse benden uzak olsun de ve devam et kaldığın yerden. gerçekten hayırlı değilse senin için mutlaka birşey oluyo ve bitiyor. ama hayırlıysa bütün zorluklara engellere rağmen dönüp dolaşıp olur. fala inan ya da inanma ama baktır ama çok takılma, hayatına yön vermesini sağlama. o an söylenenler o anda kalsın sen yine içinden dua et devam et o kadar.[/QUOTE]
evet negüzel dejavu gibi bişey oluyor desene nekadar güzel sözler bunlar.çok teşekkür ederim.amin canım .hep dua ediyorum zaten.ama şey oluştu bende,hani şimdi yıllarca çıkıyoruz sevip bekliyoruzya,sonuçta ciddi düşünüyoruz günlük bişey değil ve bu beklemenin sonucunda birde olmayacaksa yıllar boşa gitmiş olacak ve resmne ortada kalacağım gibi hissediyorum. yani kolay değil tabi yeni birini beklemek sil baştan hayal kurmak..oooff zor işler vallahi,bazen diyorum keşke hiç sevmeseydim de kısmetin bana gelmesini bekleseydim.ama öylede olmuyor işte,kaderde varmışki yaşıyoruz.
evet negüzel dejavu gibi bişey oluyor desene nekadar güzel sözler bunlar.çok teşekkür ederim.amin canım .hep dua ediyorum zaten.ama şey oluştu bende,hani şimdi yıllarca çıkıyoruz sevip bekliyoruzya,sonuçta ciddi düşünüyoruz günlük bişey değil ve bu beklemenin sonucunda birde olmayacaksa yıllar boşa gitmiş olacak ve resmne ortada kalacağım gibi hissediyorum. yani kolay değil tabi yeni birini beklemek sil baştan hayal kurmak..oooff zor işler vallahi,bazen diyorum keşke hiç sevmeseydim de kısmetin bana gelmesini bekleseydim.ama öylede olmuyor işte,kaderde varmışki yaşıyoruz.
hayır sakın ama sakın keşke deme.. sevmek kadar güzel bi duygu var mı ki? ne güzel sevebildiğin biri olmuş hayatında ve gerçek anlamda bi sevgi olmalı ki bu kadar sene sürmüş. hani kötüsünü düşünmek bile acı verici ama ayrılırsanız da sakın keşke sevmeseydim deme. sevdim iyi ki sevmişim onu tanıdım iyi ki tanımışım iyi ki yaşamışım de. duygularının yaşadıklarının herzaman arkasında durmasını bil. ve yaptıkların için hiçbir zaman pişmanlık duyma. herşeyin hayırlısı olması için dua et. Allah hep yanımızda ona inandığımız sürece onu içimizde hissettiğimiz sürece aklımızdan çıkarmadığımız ve dilimizden düşürmediğimiz sürece o herzaman bizim iyiliğimiz için yapacaktır herşeyi. ona inanmasını bil ve ondan istemesini bil. o iyi kötü akıttığın göz yaşları da allahtan geliyor o yüzden olur olmadık üzüp yıpratma kendini. herşeyden önemlisi KEŞKE'yi unut!!!
aklınla mantığınla hareket et.senin ona uyup uymayacağın,onun seni sevip sevmediğini bi falcı değil ancak sen bilebilirsin.sonunuzun hayır olup olmadığınıda ALLAH bilir.üzme canınıııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?