İçim kanıyor fal yüzünden!

Geleceği allahtan başkası bilemez fala inanma falsız kalma demişler ama aynı bahsettiğiniz olay benim de başıma gelmişti.yaklaşık 8-9 yıl önce falan..
Üniv.deydim Tekirdağ'da okudum orda meşhur bir çingene teyze vardı şopar derler ya çok tatlı ama pasaklı bir kadındı,hadi ona gidelim dediler.Kız erkek karışık topluca gittik teyzeye o sırada da arkadaşımızın telefonu çalınmıştı.Telefonu kimin çaldığını adındaki harflere kadar söyledi ve sonuç teyzenin dediği gibi çıktı.Bende o sıralar biriyle birlikteyim çok ciddiyiz o ist da ben t.dağ da ailelerimiz bile tanışık düşünün yani"bu çocuk iiçç ayırlı değil demişti":)) sen bi yandasın o bi yanda çok zıt kutuplardasınız olmayacak bu iş o çok kısmetsiz sen çok kısmetlisin"demişti sen esmer uzun boylu bi hemşehrinle evlenip çok mutlu olacaksın demişti.Ben de senin gibi kafaya takmıştım hatta o yıl mezun olacağım gözüyle bakıyordum ama 2 ders bırakıp o sene bitiremeyeceğimi bile bilmişti.
Dediği gibi esmer uzun boylu hemşehrimle evlendim.Çoook mutluyum allah bozmasın.Ama dediğim gibi fala inanma falsız kalma...
Geçenlerde o zaman ki ex herifle ilgili duyumlarımsa hala bekarmış ve evlenemiyormuş bi türlü...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Herşeye inanma bize bakan teyze biraz doğaüstü bi tarzdaydı..

benim de bir ilişkimin sonunu falcı söylemişti ki o zaman hiç ihtimal vermemiştim.başka falcılar da oldu bu konularda yorum yapan ama bilemediler,evlenceksin diyenler oldu ki ben bile inanmıyodum evlenceğime

sen kafana takma ama temkinli ol,fal çıkar diye değil,ne olur ne olmaz insanlara sonuna kadar güvenme

bazıları kahve fincanından tutturuyor haklısın ama bu kadar canını sıkma..insan o sonuçta sen gibi ne bilsin kaderini bi bardaktan..sen aklına yerleştiripte inanırsan ayrılığa yada kötü bişe yaşıcaz die ve beklersen umduğun gelir..bi bardak yada başka fallarda insan geleceği beli olsa ooo ömrümüz fallara kalırdı..inanma fala bu kadar..bağlı kalma..inşallah ayrılmaz çok seversiniz..belki senin gibi değil senden çok seviyodur o görememiştir..:))ferah tut içini..

genelde size denileni çiçek satan kadınlar diyor:))gerçek olsa o denilenler valla benim sürü sürü çocuklarım vardı:))

İslam akaidinde geleceği Allah'tan başka kimsenin bilmediğine değinilir.Gelecekten haber verene inananın imanından şüphe edildiği söylenir.Ancak geçmişin cinler vasıtasıyla bilinebildiği söylenir..

Bizler fala inanma falsız da kalma deriz;meraktan deneriz bazen;Ama falın gelecekten verdiği habere inanma onla amel etme eğiliminde olmamalıyız.

İstihare'ye yatabilirsiniz.Allah'a dua edebilirsiniz;hayırlı olanı göstermesi için...Zaman gösterecktir zaten bazı işaretleri..

Sakin kalmayı deneyin;aşk insanın mantığını alır biraz bilirim..

Son düzenleme:
ay canım ya anlıyorum seni. ben de fal baktırmayı çok severim ve hani inanmıyoorum dersem yalan olur. böyle hobi gibi birşey oldu bende bu. hep baktırırım ederim. ama falda çıkana göre hareket etmem. normal bir şekilde hayatımı sürer giderken birşey olduğunda ve ben o olan şeye yabancılık çekmediğimde anlıyorum daha önceden falımda söylendiğini. sonra kendimce gülüp geçiyorum aa falımda söylemişti diye. öyle işte. sen de oluruna bırak. Allah'ım bu kişi hakkımda hayırlıysa nasip et değilse benden uzak olsun de ve devam et kaldığın yerden. gerçekten hayırlı değilse senin için mutlaka birşey oluyo ve bitiyor. ama hayırlıysa bütün zorluklara engellere rağmen dönüp dolaşıp olur. fala inan ya da inanma ama baktır ama çok takılma, hayatına yön vermesini sağlama. o an söylenenler o anda kalsın sen yine içinden dua et devam et o kadar.

Son düzenleme:

vayy bee gerçekten şok oldum.tutmuş desene.benimde çevremde çok örnekler vare tuttuğuna dair,ama tabi çıkmayan fallar daha çoğunlukta.amin canım inşallah hep hayırllısı olur.bana anını anlattığın için çok teşekkür ederim..

çok sağol canım evet haklısın.desene herkesin bi fal macerası var

çok ama çok teşekkür ederim canım aamminn. zaten o beni sevdiğini daha çok belli ediyor.falcı diyorki o sen kadar belli etmiyor.Allah yanıltmasın hiçbirimizi.

ah canım bende mantık aşkın önüne geçti,zaten flört dönemi uzadıkça hayatın gerçeklerini düşünmeye başlıyor insan.bu devirde sonuna kadar güvenip ömür boyu eş olmak imkansız hale geldi bende çok korkuyorum.çok sağol tavsiyelerin için,ben bir defa istihareye yatmıştım çokgüzel gördüm yemyeşil çimenlerde yüzüyordum sanki.ama diyorumki acaba hayal gücüm mü bana bu şekil gösterdi hayırlısı tabi.

evet negüzel dejavu gibi bişey oluyor desene nekadar güzel sözler bunlar.çok teşekkür ederim.amin canım .hep dua ediyorum zaten.ama şey oluştu bende,hani şimdi yıllarca çıkıyoruz sevip bekliyoruzya,sonuçta ciddi düşünüyoruz günlük bişey değil ve bu beklemenin sonucunda birde olmayacaksa yıllar boşa gitmiş olacak ve resmne ortada kalacağım gibi hissediyorum. yani kolay değil tabi yeni birini beklemek sil baştan hayal kurmak..oooff zor işler vallahi,bazen diyorum keşke hiç sevmeseydim de kısmetin bana gelmesini bekleseydim.ama öylede olmuyor işte,kaderde varmışki yaşıyoruz.[/QUOTE]

hayır sakın ama sakın keşke deme.. sevmek kadar güzel bi duygu var mı ki? ne güzel sevebildiğin biri olmuş hayatında ve gerçek anlamda bi sevgi olmalı ki bu kadar sene sürmüş. hani kötüsünü düşünmek bile acı verici ama ayrılırsanız da sakın keşke sevmeseydim deme. sevdim iyi ki sevmişim onu tanıdım iyi ki tanımışım iyi ki yaşamışım de. duygularının yaşadıklarının herzaman arkasında durmasını bil. ve yaptıkların için hiçbir zaman pişmanlık duyma. herşeyin hayırlısı olması için dua et. Allah hep yanımızda ona inandığımız sürece onu içimizde hissettiğimiz sürece aklımızdan çıkarmadığımız ve dilimizden düşürmediğimiz sürece o herzaman bizim iyiliğimiz için yapacaktır herşeyi. ona inanmasını bil ve ondan istemesini bil. o iyi kötü akıttığın göz yaşları da allahtan geliyor o yüzden olur olmadık üzüp yıpratma kendini. herşeyden önemlisi KEŞKE'yi unut!!!

hayır sakın ama sakın keşke deme.. sevmek kadar güzel bi duygu var mı ki? ne güzel sevebildiğin biri olmuş hayatında ve gerçek anlamda bi sevgi olmalı ki bu kadar sene sürmüş. hani kötüsünü düşünmek bile acı verici ama ayrılırsanız da sakın keşke sevmeseydim deme. sevdim iyi ki sevmişim onu tanıdım iyi ki tanımışım iyi ki yaşamışım de. duygularının yaşadıklarının herzaman arkasında durmasını bil. ve yaptıkların için hiçbir zaman pişmanlık duyma. herşeyin hayırlısı olması için dua et. Allah hep yanımızda ona inandığımız sürece onu içimizde hissettiğimiz sürece aklımızdan çıkarmadığımız ve dilimizden düşürmediğimiz sürece o herzaman bizim iyiliğimiz için yapacaktır herşeyi. ona inanmasını bil ve ondan istemesini bil. o iyi kötü akıttığın göz yaşları da allahtan geliyor o yüzden olur olmadık üzüp yıpratma kendini. herşeyden önemlisi KEŞKE'yi unut!!! [/QUOTE]

canımmm çok sağol.vallahi duygulandım kız.negüzel şeyler söylemişsin.evet keşkenin yerini iyiki almalı.iyiyki sevmişim ve inşallah bunu bir ömür boyu yürekten söyleyebilirim.çok sağol.Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.

canımmm çok sağol.vallahi duygulandım kız.negüzel şeyler söylemişsin.evet keşkenin yerini iyiki almalı.iyiyki sevmişim ve inşallah bunu bir ömür boyu yürekten söyleyebilirim.çok sağol.Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.[/QUOTE]

inşallah canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin. bundan böyle fal da hayatında sadece eğlence olarak yer alsın. öyle can sıkıntısına kendinizi oyaladığınız tutan bir kaç şeye aaa deyip şaşırdığınız ama sonrasında dikkate almamanız gereken bir eğlece olsun o kadar. fallarda her söylenenn gerçek olsaymış şuan bilmem kaç kişi 3 vakte kadar yatlara katlara sahipti, 3 yolu vardı bundan 2.sini seçip giderse zengin olurdu fln fln

inşallah canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin. bundan böyle fal da hayatında sadece eğlence olarak yer alsın. öyle can sıkıntısına kendinizi oyaladığınız tutan bir kaç şeye aaa deyip şaşırdığınız ama sonrasında dikkate almamanız gereken bir eğlece olsun o kadar. fallarda her söylenenn gerçek olsaymış şuan bilmem kaç kişi 3 vakte kadar yatlara katlara sahipti, 3 yolu vardı bundan 2.sini seçip giderse zengin olurdu fln fln [/QUOTE]

evet doğruuu.amin canım amin çok sağol çok iyisin.iyi geceler dilerim.

aklınla mantığınla hareket et.senin ona uyup uymayacağın,onun seni sevip sevmediğini bi falcı değil ancak sen bilebilirsin.sonunuzun hayır olup olmadığınıda ALLAH bilir.üzme canınıııı.

aklınla mantığınla hareket et.senin ona uyup uymayacağın,onun seni sevip sevmediğini bi falcı değil ancak sen bilebilirsin.sonunuzun hayır olup olmadığınıda ALLAH bilir.üzme canınıııı.

16: işte insan sıkıntılı olduğunda olumsuz bir şey duyunca canı daha da sıkılıyor.ama gerçekten buraya konu açınca sizler sayesinde ogünkü içime oturan ağırlıktan kurtuldum.inşallah sonumuz da hayırdır.sağol canım.

yorumlari okumadan yaziyorum..
gelecegini allahtan baska kimse bilemez.

fal isine gelince, fal in 3 harflilerle bi baglantisi var. senin huyun suyun gecmisin dogru cikabilir. cünki 3 harflilerde senin bütün bilgilerin var.. ama gelecege dair kimse neyin ne olacagini bilemez allahtan haric.
tabiki 3 harflilerin iyisi de var kötüsü de ama iyisi bu isin icinde olmaz.

bu ara erkek arkadasina gelince, onun iyi veya kötü oldugu falda yanlis da cikabilir dogruda seni cok sevdigi de az sevdigi de söylenebilir.. neden bilyomusun cünki biz insanlar bu dünyada imtanlaniroyuz. ve sen ve erkek arkadasin ayrilirsa 3 harfliler karli cikiyor bu isten. cünki kötülük kazanmis oluyor.

hani bagzi kadinlar vardir ya böyle sacma sapan fala inanip ona buna sirtini dönen, öyle kisiler iste herseyi kötü beller ve tek basina kalir.. ehh olan o fala inanip da yapa yalniz kalana olur.

eskiden bende fala cok merak sarardim, taaki bi hoca bunlari anlattiginda cok mantikli geldi.. ondan beride cok sacma buluyorum zaten.

seno_seno;'çok ama çok teşekkür ederim canım aamminn. zaten o beni sevdiğini daha çok belli ediyor.falcı diyorki o sen kadar belli etmiyor.Allah yanıltmasın hiçbirimizi'.

rica ederim..amin..:)mutlu olun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…