Samimi dusuncemi soylemem gerekirse, ben burda itici bir kayinvalide degil, torunu olacak diye heyecanlanan ve o heyecanin verdigi duyguyla da istedigi olmayinca gonlu kirilan, size nazlanan birini gordum. Bence biraz bakis acisiyla ilgili. Ne kayinvalideler var, birak doguma gelmeye torununu bile gormekten aciz. Bence onun da gonlunu kirmayarak tatli tatli idare edebilirsiniz. Sizin kizinizsa onun da oglunun cocugu..
içini şişirecek kadar varmış gerçekten. eşin ne diyor bu durumlara? sen şikayet ettiğinde tepkisi soruna yaklaşımı ne oluyor?
Abartmayın bence bu kadar biz her gün burada neler okuyoruz bunlar devede kulak kalır. Kadın ben gelmeden yıkama hazırlama çantanı demiş ben bunda artniyet göremedim demek ki sana yardımcı olmak istiyor. Alışveriş konusunda da belki fikir veririm demiştir. Madem bir hafta kala gelecek o zaman siz de deseydiniz anne daha erken gelirsen yaparız ne zaman doğacağı belli olmaz hazır olmasını istiyorum deseydin bak kendi annen bile yanında olmayacakmış ama kaynanan geliyor keyfine gelmeecek ya sana bakacak ne olursa olsun Allah razı olsun demen gerekir ya o da gelmeseydi kendi annesi gelmiyor banane deseydi daha mı iyiydi öz anneniz değil sonuçta bence herşeye alınmayın yoka geldiğinde de huzurunuz kaçar idare edin.
Eşin annesine uyup sana onun dediklerini yaptırtmaya çalışmıyorsa umursama bence bildiğini yap. Yaşlı kadın ya aman boş ver he de geç. Kuzeni istemiyorsan bence bizimkiler gelecek kalabalık oluruz de kv geldiğinde de vazgeçmişler diyebilirsin ama ben yapamam bunuyani çok rahatsızsan dene aklıma başka bişi gelmedi yada eşine direk söyle kalabalık istemiyorum diye ama arkanda durur mu bilmem :44:
kayınvalideyi anladım da kuzen neden geliyor?
hemşire falan mı? ya da ne bileyim hasta bakıcı? yardım etmeye mi geliyor?
Ah bu kayın valideler. hemen hemen aynı durum benimde başımda hatta daha ağırı ama napalım. kader sanırım.
ne kadar torun aşkıyla tutuşsalarda bizide incitiyorlar işte.
Vallah hanimlar kendi kendinize dert yaratiyorsunuz vallah...ne bu annem kalcak dogumda kaynanam kalcak dogumda olaylari yaaa...kendinize güvenmiyorsaniz ne diye cocuk doguruyorsunuz...iki dogum bi düsük yaptim kimsede yanimda kalmadi,ikinci dogumda ilk oglum bigün anneannesinde kaldi okadar...evde biri oldumu bu kendi annemde olsa bana daha cok yük biniyor vallah...kimseyi istemeyin cagirmayin,ben yanliz halledicem deyin...inanin zor degil... Bu sorunlarida yasamassinizzz...benim kaynanamda cocuklarin sünnettinde mecbur yanlarinda olacakmis yani kesilirken öyle derdi,esime niyeki omu kescek dedim...vallah kücük mecburi oldu sesini cikartamadi büyügede randevu aldim onada olamiycam...dügünü mevlüdü olurken tamamda bu diretmeler ne yaaa...herkes kendi cocuguna baksin, tabiiki sevicekler fikir verecekler ama bu kadar benimsemek ne yaa kendi cocuklarimis gibi..,zaten onu göstermeye ugrasiYolar bunlar enim oglumun evlatlari yani bize aitler biz tarlakorkuluguyuz yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?