• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim şişti artık :(

Bu arada söylemek isteyip de atladım.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ömrü uzun güzel olsun.

Teşekkür ederim sağolun,tavsiyenizi dikkate alacam.

İlk doğumunuz olacağı için yanınızda bir yardımcı olmadan gerçekten yapamazsınız, kayınvalideniz haklı.
Kolay değil minicik bir bebeğe bakmak, hemde doğum yspmışken.
İnsan nasıl tutacağını bile şaşırıyor bir yerine bişey olursa diye, değilki banyo yaptırmak, giydirmek.
Başka seçeneğiniz olmadığına göre onu öyle kabul edeceksiniz.
Anneniz gelemiyor, o geliyor sebep ne olursa olsun biraz kıymetini bilmekte fayda var.:34:

İyi ya da kötü katlanacaz bir şekilde mecbur haklısınız :)

ayy herseye burnunu sokannn bır tip işiniz zor allah sabır versınnn

Amin teşekkürler :)

ne şımarık bir kayınvalide bu yahuu.Duymazdan görmezden gel bence takma.
Bebek olduğunda çok daha sinir edici şeyler duyacaksın hazırlıklı ol.Çünkü en mükemmel anneler onlardır.(!)

ne şımarık bir kayınvalide bu yahuu.Duymazdan görmezden gel bence takma.
Bebek olduğunda çok daha sinir edici şeyler duyacaksın hazırlıklı ol.Çünkü en mükemmel anneler onlardır.(!)

Her şey bir yana hala kv kızımın ismine karışıyor.. İsmini biz belirledik deyip söylüyorum,burun kıvırıyor ve niye benim istediğim ismi koymuyorsunuz diyor.. Nüfus dairesine eşimle gidipte aklını çelecek diye korkuyorum..

Merhaba kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum,daha doğrusu içimi dökmek.. Doğum yapmama az bir zaman kaldı ve annem doğumuma gelemeyecek maalesef. Bu yüzden kv gelecek doğumuma. Ancak gelmesini pek istemiyorum açıkçası,çünkü fazla anlaşamıyoruz kendisiyle. Müdahaleci,dediğim dedik ve biraz da patavatsız biri kendisi. Örnek verecek olursam kendisiyle konuşuyorduk kızım hakkında,ismi belli mi diye sordu bende o zamanlar daha kararlaştıramadığımızı söylemiştim. Sonra kv bana ismi hazal olacak çünkü ben öyle istiyorum dedi ve kan beynime sıçradı bir anda. Sanki çocuğu taşıyan kendisi de olacak diye tutturuyor. İsim elbette ki önerilir bu normaldir ancak bu şekilde yapması bence çok kabaca bir şey. Kızıma giysiler almış sağolsun göndermiş bize,telefonda ben bunlara 300 tl verdim diye laf söylüyor. 2 hafta önce eşimle beraber dışarı çıkıp kızıma dolapla,yatağını,arabasını aldık. Eşim bunu annesine söyleyince kadın kendisi olmadan alındı diye bozuldu niye beni beklemeden alıyorsunuz dedi ve tavır yaptı bize bayağı kendisinin istediğini almadık,onu beklemedik diye. Oysa ki benim doğumuma 1 hafta kala gelecek kendisi ve ben o halde dışarı çıkmam mümkün değil çünkü şimdiden bile ağrılarım çok fazla. Ha bir de kendisi gelmeden doğum çantamı da hazırlamamı ve bebişin eşyalarını da yıkamamı istemiyordu. Ama çoktan hazırladım ben oysa ki onu da,ona da bozuldu bu :) Bende eşime artık en son kızdım anneni bekleyemeyiz biz her şey için,senin evlendiğini artık kabullensin yarın bir gün doğum yapsam ortada kalacaz hiç düşünmüyor annen bunu dedim. Ha en kötüsü de kız erken doğar takıntısı var çok fena ve bu takıntısı yüzünden benim acile kaldırılmamı bile zafer olarak görüyor. Bugün 2. kez yine acile gittim çok şiddetli sancım olduğundan dolayı,çok şükür bir şeyim çıkmadı. Eşimde bunu annesine söyleyince kv kız çocuğu erken gelir tezi doğrulanacağı için keyifli bir şekilde konuşuyordu ve benim sinirlerimi iyice bozdu bu da. Kendisi sezeryanla doğum yaptığı için sende sezeryanla doğum yapacaksın,doğumun zor olur benimki gibi vs laflar ederek daha da kendinden soğutuyor kadın. Oysa ki ben normal doğum yapmak istiyorum en başından beri diyorum bunu kendine ama kadın takmış durumda.. Ve ayrıca başka bir sorunda eşimin kuzeni.. Doğumuma o da gelecek kv ile ama benden ziyade evimi merak ettiğinden ötürü.. Bu kızın sevgilisi var ama eşimle gereğinden fazla samimi davranıyor sanki eişim sevgilisiymiş gibi ve bu durum benim sinirimi de çok bozuyor doğal olarak.:47: Gelmemesini istiyorum ama ne yapıp edip gelecek maalesef. Çok karışık ve uzun yazdım ama kusura bakmayın lütfen ama çok doldum artık.

Allah sana sabır versin ben şiştim valla, kayınpederin vefat etti muhtemelen bu kadar sardığına göre? yeter artık anla kadın, biz bir aileyiz,kocamın önceliği bizi diye haykır diyecem ama maalesef onu da anlamaz

Back
X