- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Haklisiniz ister istemez insani oyle dusunduruyorInsanlar hoşlanmasalar bile karşı taraftan ilgi gösteren kişi ilgiyi keserse bundan rahatsız olur. Ego meselesi. Beni neden artık çekici bulmuyor düşüncesi oluşuyor. Kendini hatırlatıyor tekrar ilgi görürse yine rahatlayıp gider. Aklinda olsaydınız yemek davetini unutmazdı bence hiç aklinizi meşgul etmeyin.
Ilginizi seviyor çünkü ona özel olduğunu hissettirdiniz büyük ihtimalle . Bence değer vereceğiniz ve size de özel hissettiren kişilerle beraber olunHaklisiniz ister istemez insani oyle dusunduruyor
Cunku haftanin 3 gunu baska subede calisiyor bizim orda oldugu gunler orda oldugunu gostermeye calisiyor gibi
Mesela geldiginde bugun maliye islerini halledicem yada evraklarla ilgili islerim var diye ortaya laf atiyor nerde oldugunu bildirmeye calisir gibi
Kovalanincada burnu kalkiyor haspamınKaçan kovalanır...
Bencede kendi egosuna yenik düşüyo umursamadıkça farkedilmek ilgi görmek istiyo bu şekilde devam et bence çünkü bi zaman sonra iş yerinden başkasıyla ilgilenir bu kişi
Egosunu tatmin etmeye devam etmenizi istiyor, az bi ilgilenseniz, samimi davransanız aynen önceki hareketlerine devam eder, sizi yok sayar emin olun.
Böylesinden uzak durmak gerek. Gitsin başkasına şişirtsin egosunu
Başarırsın canım, kendini zayıf hissettiğinde ben bu muameleyi hakediyor muyum diye sor kendine.O hatayida yapmis bulundum maalesef o u donusu yaptiginda herhalde hatasinı anladi diye dusunuo hicbirsey olmamis gibi davrandigim zamanlarda oldu ama artik saglam durmak istiyorum kendimden durusumdan taviz vermeden agir davranmak istiyorum o gucu kendimde gormuyorum ama basaririm insallah
Ne güzel ifade etmissiniz keske daha onceden idrak edebilseydim egosunu sisirmeden once deseydim kendime ben bu muameleyi hak ediyormuyum deseydimBaşarırsın canım, kendini zayıf hissettiğinde ben bu muameleyi hakediyor muyum diye sor kendine.
Herkes sağlıklı bir ilişki yaşamak sevmek sevilmek ilgilenilmek ister ama bu cinslerin tek derdi ilgilenilmektir.
Sen severek yaptığın işine yoğunlaş, spora git dostlarınla görüş, başka adayları değerlendir. Kimsenin egosuna sponsor olma
Evet düşmanım degilBir şey hissetmiyorsanız niye rahatsız oluyorsunuz ki? İşinize bakın iş dışında muhatap olmayın,düşmanınız değil bu kadar gerilmeye gerek yok.
Zor bi durum ama alışmaya çalışmak zorundasın kendini bi şekilde alıştırBu halleri oyle yordu ki tam vazgectim dedim kendimi tutmaya gayret gosteriyorken şimdide her an kendini gostermeye calisiyor bizim ordakilerden pek kimseylede samimi degil yani onlar icin geliyor onlarla zaman gecirmek icin diyeyim gelince ise odaklaniyorum anca ilgilenmiyormus gibi yapmaya calisiyorumda iste oyle olmuyor içim bi sızlamiyor degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?