- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Dünya'nın sonu değil elbette vardır. Yeniden sever yeniden aşık olursun. Hatırlamazsın bile geçmişi merak etme
Zamanı olmaz hayatına bir anda biri girer hiç birşey hatırlamazsınınsallah ya 5 ay oldu gecmesı gerekmıyormu
Zamanı olmaz hayatına bir anda biri girer hiç birşey hatırlamazsın
Yas kaç. .
Nişanlının ailesi korkunç ve iğrenç insanlarsa, nişanlın onlardan çıktı ve onlar büyüttü
Onların huyu suyu nişanlına geçmiştir. Bunu düşün bununla avut kendini:)
İletişimi de kes, kesmezsen 5 yıl geçse yine de unutamazsın
Boşver zaman herşeyi unutturuyor
Hattını değiştir sana bir daha ulaşmasına izin verme
Ve kesinlikle spora falan başla..
en azından günde 1 saat yürü..
evet var ablam.Nişanlısından ayrıldı çok zor zamanlar geçirdi aile olarak hep yanında olduk sonra birisiyle görüştü onunla evlendi 2 yaşında dünyalar güzeli bir kızı var geçer zamanla neler geçmiyor ki..
Zamanı olmaz hayatına bir anda biri girer hiç birşey hatırlamazsın
Yanlis hatorlamiyorsam ayri oldugunuz surecte ailelerden habersiz gorusmustunuz herkes ailesine soyleyecekti. Karistiriyor muyum. Tekrar mi bozustunuz
olursun elbette daha çok seveceğin biri çıkacak karşına çoook mutlu olacaksın .
nısanlımdan ayrıldım sanırım bunu cok kafaya taktım 5 ay olacak sureklı konuştuk bu yüzden bır turlu atlatamadım olayı ben 28 o 34 yasındaydı zor bulmuştuk bırbırımızı anılarımız gezdıgımız yerler aklıma geliyor ama o cok ınandırmım kendını mutlu olamazmışız aılesının dolduruşuyla ıcımden gelen hakaret beddua ne varsa soyledım cunku cok ezdiler benı 2 senemı çaldılar ne olursa olsun bende asla ıstemıyorum onu cunku aılesı korkunç ınsanlar ama acayıp bır boşluktayım gecermı hıc bılmıyorumcok ınanmıstım ne olursa olsun asla bırakmam dıyen bır adamdı kendısı guvenım kalmadı herseye nasıl yenıden baslarım hıc bılmıyorum böyle seyler yasayan yenıden nısanlanıp mutlu olan varmı aranzda?
nısanlımdan ayrıldım sanırım bunu cok kafaya taktım 5 ay olacak sureklı konuştuk bu yüzden bır turlu atlatamadım olayı ben 28 o 34 yasındaydı zor bulmuştuk bırbırımızı anılarımız gezdıgımız yerler aklıma geliyor ama o cok ınandırmım kendını mutlu olamazmışız aılesının dolduruşuyla ıcımden gelen hakaret beddua ne varsa soyledım cunku cok ezdiler benı 2 senemı çaldılar ne olursa olsun bende asla ıstemıyorum onu cunku aılesı korkunç ınsanlar ama acayıp bır boşluktayım gecermı hıc bılmıyorumcok ınanmıstım ne olursa olsun asla bırakmam dıyen bır adamdı kendısı guvenım kalmadı herseye nasıl yenıden baslarım hıc bılmıyorum böyle seyler yasayan yenıden nısanlanıp mutlu olan varmı aranzda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?