Yanlış anlaşılmak istemem ama eşiniz size takılmış olabilir mi (bakkalda yapılması falan yanlış tabiki o konuya girmiyorum) nereye gideceğini bilmeden sonrasında zaten kartla alacaktım dediği için öyle bir izlenim yarattı bende
Sizin yerinizde olsam param yoksa ısmarlarsın der alır çıkardım
Bazen lafın nereye gideceğini hiç bilmiyorlar sonrası hele hiç hoş olmamış
Tüm bu yaptığın fedakarlıklar bu adam için değer miydi?
Paran varsa alırsın ne demek? Evlilikte senin paran benim param diye birşey mi var? İnanılır gibi değil cidden. Bir erkek karısına bunu nasıl der sakası bile olamaz. Gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğini sasirdim. Çalışmadığım halde eşimden boyle birşey duysam gerçekten çok üzülürdüm. Demek ki çoğu olay birikmiş sizde boşanmayı düşündüğünüze gore.
Üzuntulüsünüz diye yorum yapmaktan hicab ettim ama bu cümlenin üzerine söyleyecek cok seyim var. Sadece Allah yardimcin olsun diyecegim arkadaşım
Ben olayın ilk kıvılcımı için yazdım sonrası için demiyorumYok bu genelde hep böyle oluyor devamlı ama artık kendimi baskılamıyorum çünkü utanmadan bana diyorki biz srvgılımıyız eşiz tabiiki bunu söylerim kafasında. Yüzükleri satmak istedi, tek taş vardı evlilik teklif ettiği 11 yıl önce aldığı, doğum zamanı alyanslarımızı bozdurmuştuk zaten, sonra evi satınca vana 5 yaş ile tamtur büyüklerden almıştı. Oda ben soyleye söyleye gitti sattı mecburuz şuan ben sana daha iyisini alırım dedi sözde.Daha geçen Instagram da oyuncuannenın yazılarını okudum. Boşver dedim ölüm var. Elimde nr alyans ne tektaş hiçbirşey yok. Böyle yapınacada Okadar zoruma gidiyorki sonra ben paragöz oluyorum. Para peşindesin sen diyor utanmadan bana
Kendi geleceğimi görür gibi oldum. İnsan ömrü ne kadar ki! Stres, kavga, üzüntü derken valla bu adamlar yüzünden ömrümüzü tüketiyoruz
Ben olayın ilk kıvılcımı için yazdım sonrası için demiyorum
Oda farkındadır para peşinde olmadıgının sırf canını acıtmak için söylüyordur
Evi geçindirmek öncelikle erkeğin sorumluluğudur. Siz maaşınızı birikim amaçlı kullanıp en başından alistirmasaydiniz rahatlığa keşke.. belliki rahatlık batmış beyfendiye.. işiniz gücünüz var hicbirseyi kafaya takmayin çocuğunuzla ilgilenin. Ufaktan ev ekonomisi nden elinizi çekin . Anlasın anyayi konyayi
Ah canim ne hisli dusunceli bir çocuk uzuldum.daha uc yasinda olan kizim da aksam ustu herkesin babasi isten geldi mi daha bizimki gelmedi mi basliyor aglamaya.benim babam niye gelmedi diye.sabahlari da uyaninca direk babasini ariyor niye ise gitti diye.parka gittigimizde babasi yoksa difer cocuklara benim de babam var diyor.kolay degil cocuk icin babasizlik.bazen diyorum ben esimi bosasam cocugun psikolojisi bozulacak belli.Neden mi çünkü annesi boşanaraktan sadece kendini kurtarmıştır ortada olan çocuğa oluyo mesela benim yeğenim gibi baba yeni evlilik yaptı çocuğa sahip çıkmıyo burada dedesi nenesi karısıyo yediği laf içtiği laf dışarda oyun oynarken herkesin babası işten gelip içeri çağırıyo benim zavallı boynunu büküp içeri giriyo daha 10 yaşında erkek ćocuğu 4 yaşından bu yana böyle geçen gün bana diyoki ben büyüyüp evlenince eşimin her istediğini yapıcam ayrılmıycam çocuklarım ne isterse alıcam onları asla dedelerine göndermiycem bu yaşta düsünduklerine bakarmısın daha bu ve niceleri
Cocugun dogmasini mi bekliyordunuz kavga icin cocuga uzuldum.Allah razı olsun devamlı başka insanlara bahane buluyor.
Şu 1 yıldır çok kavga ediyoruz ki 9 yıldır en rahat ettiğimiz dönem olmasına rağmen. Anneme buluyordu sen benden boşanıp annene yardim etmek için ayrılacaksın benden diye. Sımdide işyerinden arkadaşım var eşinden ayrılmış kendisi ona bahane buluyor ona özendiğini düşünüyor.
Cocugun dogmasini mi bekliyordunuz kavga icin cocuga uzuldum.
Himm.gecende biz de esimle yuksek sesle konusuyoruz dahasi esim bana kiziyor.kizim da uc yasi da elini havaya kaldirmis siz neden birbirinize boyle konusuyorsunuz diye tepki verdi.sonra da kizim bana tavir yapti sanki benim yuzumden huzursuzluk yasaniyormus gibi.bu yuzden hassasim cocuklarin durumuna.Oğlum 3 yaşında.
Himm.gecende biz de esimle yuksek sesle konusuyoruz dahasi esim bana kiziyor.kizim da uc yasi da elini havaya kaldirmis siz neden birbirinize boyle konusuyorsunuz diye tepki verdi.sonra da kizim bana tavir yapti sanki benim yuzumden huzursuzluk yasaniyormus gibi.bu yuzden hassasim cocuklarin durumuna.
Delirme sakin ol bunu esin icin degil yavrun icin yap.bilincli bir annesin belli ancak evde bir cocuk varsa istedigimiz gibi bagirip cagirma luksune sahip degiliz dikkat edicez hareketlerimize sozlerimize.ben mesela o dondurma olayindaki tepkim soyle olurdu esim paran varsa al deseydi olur almasam da olur der alinirdim esim de saka yaptim esimizede mi bir dondurma alamiycaz cok sukur.. sizin icin calisiyom ben derdi ki yasamisimdir bunu.ya da ben alicam tabi dondurma cok sukur calisiyoruz o kadar da durumumuz kotu degil der yerdim dondurmami..haliyle uzamazdi konu.Bende çok hassasım inanın oğluma doğduğundan beri çoğu kitabı yazıyı vs okudum ve takip ettim gelişimini herzaman haftasonları nı da ona yararlı olacak şekilde gecırıyoruz. Ama dün artık koptu kayış delirdim resmen
Delirme sakin ol bunu esin icin degil yavrun icin yap.bilincli bir annesin belli ancak evde bir cocuk varsa istedigimiz gibi bagirip cagirma luksune sahip degiliz dikkat edicez hareketlerimize sozlerimize.ben mesela o dondurma olayindaki tepkim soyle olurdu esim paran varsa al deseydi olur almasam da olur der alinirdim esim de saka yaptim esimizede mi bir dondurma alamiycaz cok sukur.. sizin icin calisiyom ben derdi ki yasamisimdir bunu.ya da ben alicam tabi dondurma cok sukur calisiyoruz o kadar da durumumuz kotu degil der yerdim dondurmami..haliyle uzamazdi konu.
Anladim esim para az da olsa begendigim seyi al al der hakkini yemiyeyim.benimde altinlarim bozuldu esim kendi alyansini bozdu simdi de kizima ananesinin taktigi bilezigi de bozalim diyor izin vermiyorum.adam napsin yetmiyor ben de ucretli ogretmenlik yapiyorum.tatillerde maasim olmuyor o zaman zorlaniyoruz biz ev aldik borc oduyoruz ben evde oldugum zaman biraz adam huysuzlaniyor haliyle.Bizim de okadar kötü değil evet dibe vurduk yakın zaman da alyans tek taş ne varsa sattık ki içime oturdu evlilik teklifi ettiği yüzükte vardı sattıklarımızın arasında, dedimki ölüm var boşver satılsın. Oğlum vardı kucağımda ben bakkalın önündeydim. Kredi kartıyla alacaktı da madem ne diye ilk herzamanki gibi para sorguluyorsunki şaka maksatlı yaptığı şey değildi. Çünkü bu hep böyle oldu. Oğluma birşey alsak o alsa içinden geldi aldım der pahalı şey olsa bile. Ben alsam ne gerek vardı der. Bu hep böyle oyuzden sıkıldım artık patlak verdi.
Anladim esim para az da olsa begendigim seyi al al der hakkini yemiyeyim.benimde altinlarim bozuldu esim kendi alyansini bozdu simdi de kizima ananesinin taktigi bilezigi de bozalim diyor izin vermiyorum.adam napsin yetmiyor ben de ucretli ogretmenlik yapiyorum.tatillerde maasim olmuyor o zaman zorlaniyoruz biz ev aldik borc oduyoruz ben evde oldugum zaman biraz adam huysuzlaniyor haliyle.
Allah yardımcınız olsun. Kendinizi sıkarak birşeyler sahibi olmuşsunuz. Yokluk durumunda olur böyle şeyler. Eşiniz erkeklik yapıyor siz ise çalıştığınız için onu alma bunu alma demesinden rahatsız oluyorsunuz. Çok dolmuşsunuz. Biraz kafanızı rahatlatsanız sakince anlatsanız anlar mı.Biz ev alırken de böyle oldu kırdık sardık ozaman kuruşu kuruşuna eve eşyaya yatırırken de sen paragözsün dedi bana. Şok olmuştum. Bankada birikimiz vardı onun üstüne kredi çektik. O birikimi yaparken de kv ile bir oturduk. Sonra ben doğum ıznındeyken evı satmak zorunda kaldı. O bana cok savundugu ailesi için kavga eden adam tek kuruş görmedi ailesinden.Hep kendi fedakarlıklarım saçma sapan ınsanlar yüzünden benle kavga etmeleri vs.. artık okadar yıldımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?