İçimde artık hiçbirşey kalmadı..

Alın maaşınız vermeyin çocuğunuza kendinize harcayın hiç canınızı üzdürtmeyin o zaman kıymetli olursunuz kavga etmeyin gülüp geçin gününüzü gün edin üzüldüğünüzü farkettirip sevindirmeyin önemsiz hissettirin

Yok bu genelde hep böyle oluyor devamlı ama artık kendimi baskılamıyorum çünkü utanmadan bana diyorki biz srvgılımıyız eşiz tabiiki bunu söylerim kafasında. Yüzükleri satmak istedi, tek taş vardı evlilik teklif ettiği 11 yıl önce aldığı, doğum zamanı alyanslarımızı bozdurmuştuk zaten, sonra evi satınca vana 5 yaş ile tamtur büyüklerden almıştı. Oda ben soyleye söyleye gitti sattı mecburuz şuan ben sana daha iyisini alırım dedi sözde.Daha geçen Instagram da oyuncuannenın yazılarını okudum. Boşver dedim ölüm var. Elimde nr alyans ne tektaş hiçbirşey yok. Böyle yapınacada Okadar zoruma gidiyorki sonra ben paragöz oluyorum. Para peşindesin sen diyor utanmadan bana

Daha geçen dardayız diye yüzüklerime kadar sattı. Dedim toplasın kendini gene alır. Ölüm var boşver yüzük için birşey deme. Ama böyle böyle 2 liralık şeylerin de lafı oluyor işte

Üzuntulüsünüz diye yorum yapmaktan hicab ettim ama bu cümlenin üzerine söyleyecek cok seyim var. Sadece Allah yardimcin olsun diyecegim arkadaşım

Yok söyleyebilirsiniz şuan zaten aklı basında şeyler söyleyemiyorum tek söylediğim şey küfür etmek. Kendimi tanıyamıyorum artık.

Ben olayın ilk kıvılcımı için yazdım sonrası için demiyorum
Oda farkındadır para peşinde olmadıgının sırf canını acıtmak için söylüyordur

Kendi geleceğimi görür gibi oldum. İnsan ömrü ne kadar ki! Stres, kavga, üzüntü derken valla bu adamlar yüzünden ömrümüzü tüketiyoruz

Daha da akıllandım artık. Yaşım olmuş 31 22 mde evlendim. 10 yılım zehir oldu boştan yere. Aptal septal insanları taç ettik başımıza bunun yüzünden. Saçma sapan insanları alttan aldım ailesi dedim sülalesi dedim.

Ben olayın ilk kıvılcımı için yazdım sonrası için demiyorum
Oda farkındadır para peşinde olmadıgının sırf canını acıtmak için söylüyordur

Yok şaka değildi çok bozuldum bide almıyorum istemiyorum diyince bakkalın önünde gözüme dik dik bakıp elini sıkması zoruma gitti

Öyle yapacağım zaten daha ne yapabilirim diye düşünüyorum. Millet 10 yıl evli 2 tık öne giderken biz hep geriye gidiyoruz. Bu kadar çalışmaya da zoruma gidiyor. 9.yıldır sadece 2 yıl evdeydim gerisi hep yoğun tempo çalışmakla geçti.

Ah canim ne hisli dusunceli bir çocuk uzuldum.daha uc yasinda olan kizim da aksam ustu herkesin babasi isten geldi mi daha bizimki gelmedi mi basliyor aglamaya.benim babam niye gelmedi diye.sabahlari da uyaninca direk babasini ariyor niye ise gitti diye.parka gittigimizde babasi yoksa difer cocuklara benim de babam var diyor.kolay degil cocuk icin babasizlik.bazen diyorum ben esimi bosasam cocugun psikolojisi bozulacak belli.

Cocugun dogmasini mi bekliyordunuz kavga icin cocuga uzuldum.

Oğlum 3 yaşında.
Himm.gecende biz de esimle yuksek sesle konusuyoruz dahasi esim bana kiziyor.kizim da uc yasi da elini havaya kaldirmis siz neden birbirinize boyle konusuyorsunuz diye tepki verdi.sonra da kizim bana tavir yapti sanki benim yuzumden huzursuzluk yasaniyormus gibi.bu yuzden hassasim cocuklarin durumuna.

Bende çok hassasım inanın oğluma doğduğundan beri çoğu kitabı yazıyı vs okudum ve takip ettim gelişimini herzaman haftasonları nı da ona yararlı olacak şekilde gecırıyoruz. Ama dün artık koptu kayış delirdim resmen

Delirme sakin ol bunu esin icin degil yavrun icin yap.bilincli bir annesin belli ancak evde bir cocuk varsa istedigimiz gibi bagirip cagirma luksune sahip degiliz dikkat edicez hareketlerimize sozlerimize.ben mesela o dondurma olayindaki tepkim soyle olurdu esim paran varsa al deseydi olur almasam da olur der alinirdim esim de saka yaptim esimizede mi bir dondurma alamiycaz cok sukur.. sizin icin calisiyom ben derdi ki yasamisimdir bunu.ya da ben alicam tabi dondurma cok sukur calisiyoruz o kadar da durumumuz kotu degil der yerdim dondurmami..haliyle uzamazdi konu.

Bizim de okadar kötü değil evet dibe vurduk yakın zaman da alyans tek taş ne varsa sattık ki içime oturdu evlilik teklifi ettiği yüzükte vardı sattıklarımızın arasında, dedimki ölüm var boşver satılsın. Oğlum vardı kucağımda ben bakkalın önündeydim. Kredi kartıyla alacaktı da madem ne diye ilk herzamanki gibi para sorguluyorsunki şaka maksatlı yaptığı şey değildi. Çünkü bu hep böyle oldu. Oğluma birşey alsak o alsa içinden geldi aldım der pahalı şey olsa bile. Ben alsam ne gerek vardı der. Bu hep böyle oyuzden sıkıldım artık patlak verdi.

Anladim esim para az da olsa begendigim seyi al al der hakkini yemiyeyim.benimde altinlarim bozuldu esim kendi alyansini bozdu simdi de kizima ananesinin taktigi bilezigi de bozalim diyor izin vermiyorum.adam napsin yetmiyor ben de ucretli ogretmenlik yapiyorum.tatillerde maasim olmuyor o zaman zorlaniyoruz biz ev aldik borc oduyoruz ben evde oldugum zaman biraz adam huysuzlaniyor haliyle.

Biz ev alırken de böyle oldu kırdık sardık ozaman kuruşu kuruşuna eve eşyaya yatırırken de sen paragözsün dedi bana. Şok olmuştum. Bankada birikimiz vardı onun üstüne kredi çektik. O birikimi yaparken de kv ile bir oturduk. Sonra ben doğum ıznındeyken evı satmak zorunda kaldı. O bana cok savundugu ailesi için kavga eden adam tek kuruş görmedi ailesinden.Hep kendi fedakarlıklarım saçma sapan ınsanlar yüzünden benle kavga etmeleri vs.. artık okadar yıldımki

Allah yardımcınız olsun. Kendinizi sıkarak birşeyler sahibi olmuşsunuz. Yokluk durumunda olur böyle şeyler. Eşiniz erkeklik yapıyor siz ise çalıştığınız için onu alma bunu alma demesinden rahatsız oluyorsunuz. Çok dolmuşsunuz. Biraz kafanızı rahatlatsanız sakince anlatsanız anlar mı.

Fazla fedakarlık iyi değil. İnsan yuzukleri satmadan önce sigarayı bırakmayı düşünür. Esiniz sizi dusunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…