Icimde bi sikinti var

Srplkdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
636
190
53
31
Merabalar daha once konularını okuyanlar kırmadan incitmeden yorum yapsınlar lütfen rica ediyorum yaklaşık 10 gün önce eşimle alakali 2 gündür mesafeli diye bi konu paylaşmıştım esim ara ara degisiyo psikolojisi ve hep beni sucluyo senin yüzünden senin yüzünden diye
Simdi gelelim konuya 2 gün geçti normale döndük sarılmalar öpmelere falan filan hatta dün konuştuk bu hafta seni nereye götüreyim diye
Bugun öğlenden bi sorun yoktu arkadaşımla gorusucem dedi 12 gibi geldi ama surat aşık sanki zorla geldi eve bende bi sorunmu var dedim üstüne gittim bağırdı çağırdı cok ağır konuştu bazen öyle bir davraniyorki cok seviyorum bazende nefret ediyorum parası bitti k.k aldı tartıştıktan sonra bira aldı disarda iciyo bende kartı kapattim
Benmi hatalıyım bilmiyorum şimdi ayrıl diyenler olucak keske hiç evlenmeseydim demeyi tercih ediyorum inanin cok zor ben Erzurumlu yum bizde evlenip ayrılan kıza cok iyi bakmazlar açık açık yazayım ve bu yüzden herseyden nefret ettim bir gün iyi bir gün kötü
Benimde psikolojim bozuldu artik ve napicagimi bilmiyorum kimsenin istemediği sevmediği adamı getirip milletin gözüne soktum şimdi ben çekiyorum çocuk düşünüyorduk bi ton laf etti işte biraz huylarını degismessen çocukta yapmayız diye cok zoruma gidiyo 3 senelik evliyim 3 senedir çalışıp kazanıp biseyler yapmaya çalışıyorum gördüğüm muamele
Iki gün sonra hicbisey yokmuş gibi sarılıp öpücük ama benim içim ölüyor artik

İçimde surekl8 hata yapıyormuşum boşuna emek veriyomusum gibi bi huzursuzluk var tarif edemiyorum ve boğuluyorum sizce benmi hataliyim

Sırtımı hiçbir zman dayiyamaclyacagim hiçbir zman guvenmeyecegim kendinden de ailesindende nefret ediyorum nasıl bu hale geldim diye sorguluyorum surekli ben böyle biri değildim suan sadece mutlu olmak istiyorum ve hakkımı bir toz tanesi hakkım varsa zehir zıkkım olsun dilerim en sevdiğinin canı yanar

Eşiniz toksik bir insan. Bir an önce tedavi olmalı ya da siz artık yolunuza bakmalısınız böyle hayat geçmez

Eşiniz toksik bir insan. Bir an önce tedavi olmalı ya da siz artık yolunuza bakmalısınız böyle hayat geçmez
28 yaşındayım bir daha birine güvenip sevip hayatıma almam çok zor ben biraz duygusalim o yuzden güçlü durmaya çalışsam da canim cok yanıyor

Siz de bir parça kendimi gördüm. Sizi böyle ikilemde bırakması acabaya düşürmesi çok kötü bir his. Sürekli içinizde birşeyleri sorguluyorsunuz değil mi. Üç yıl olmuş üstelik bilemiyorum çaresi nedir madem boşanmak zor tüm ilginizi alakanızı kendinize verin onun dışında sizi mutlu edecek şeylere yönelin. O yokmuş gibi yapın. Gelgitleriyle başbaşa bırakın onu.

Öncelikle bu şartlar altında kesinlikle çocuk yapmamanzı tavsiye ederim yarın herşeyin daha kötü olma ihtimalini unutmayn.. önce adamı bı anlayn size açamadıgi bı skntsi mi var acaba bu gelgitler normal değil insan ya seviyordur ya sevmiyordur birgün sevip birgün sevmemek diye birşey olur mu hiç

İçimde surekl8 hata yapıyormuşum boşuna emek veriyomusum gibi bi huzursuzluk var tarif edemiyorum ve boğuluyorum sizce benmi hataliyim
Eşinizin kesinlikle terapi görmesi lazım anlattıklarınıza göre,sizlik bir durum gibi gözükmüyor.Hayat ve geçim şartları zorlaştıkça insanlar bazen tuhaf davranışlar sergileyebiliyor.Daha önceki konunuzu bilmiyorum gerçi,başka sıkıntılar varmı bilemiyorum.

Daha öncesinde bazı hanımlar şey yazmış eşin seni aldatıyor olabilir sende eşine güvenmiyorsun işin aslı soyle
Esim evlendikten sonra bir şeyini görmedim ama bekarken ayrıl barış surekli başkalarıyla bi cok kez güvenimi kirdi yalanını yakaladım ve içimde bir yerde güvensizlik var. Bununla basa çıkamıyorum benmi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum surekli iyi olunca çok iyi ama en ufak tartışmamız benden nefret ediyo beni sevmiyo bana tahammül edemiyo mutsuz gibi davraniy ben bunlarla başa çıkamıyorum

Annesine de öyleymiş konuşmaya çalıştım bisey yok uyicam sadece diyip durdu sonra biraz üzerine gelince kavga etti cikti gitti

Boşanma konusunda da kararlı olursanz eğer çalışan da bı insanmssnz çalışır kendinizi gayette bakarsnz Erzurum'da halt yesin gitmeyiverirsin doğduğun mahalleye koca Erzurum'da bı boşanan siz olmayacaksnzya böyle mutsuzluk çekip hayatınzdan olacağnza yalnz yaşar keyfinize bakarsnz bu adamdan çocuk yapılmaz ki şuan tek cekyorsunuz yarın çocukla çekersiniz tek fark bu olur.. bu adamın gelgitlerinij sebebi umarım başka kadın değildir vicdan azabı çekip gelip size bir gün iyi davranyordur gbi hssettm seven eş Herzmn sever nblym

Yine bu tarzda gel gitlerimiz oldu ve ben çok yoruldum gercekten cok yoruldum

Resmen sizi manipule ediyor. Ruh hali hiç sağlıklı değil bana kalırsa. Bir oyle bir böyle bu tutarsızlıkta olan adamdan cocuk yapmayı düşünmeyin derim.

Evlendigimizden beri böyle çok iyi cok sever bazen de çok suratsız olur bende haliyle üzerine gider sorarım bisey mi oldu diye

Yine bu tarzda gel gitlerimiz oldu ve ben çok yoruldum gercekten cok yoruldum
Madem çocukta yok,o halde boşanmak en mantıklı çözüm olarak gözüküyor.Çevrenizdeki insanların hayatınızı yönetmesine izin vermeyin.

Evlendigimizden beri böyle çok iyi cok sever bazen de çok suratsız olur bende haliyle üzerine gider sorarım bisey mi oldu diye
Ben erzurumda yaşamıyorum İstanbuldayım yaşıyorum ama ailem erzurumlu
Ailem arkamda her zaman ama ben bidaha yapamam kendime güvenmiyorum benim bütün insanlara olan iyi niyetim güvenim bitti

İnanin hiç evlenmemiş olmayı o kadar çok isterdim ki hiç tanışmamış olmayı gerçekten ama şimdi bosansam da hicbisey eskisi gibi olmayacak
Cok canim yaniyo cok
Zora gelince kaçar kalıp hicbi zaman savaşmaz ben çok yoruldum psikoloğa gidelim dedim yok ben delimiyim diyo cahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…