- 18 Şubat 2018
- 13.012
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.634
- 598
- 44
Yapmayın Allah aşkına,gencecik bir insansınız.Daha hayatın baharı sizin için.Ben erzurumda yaşamıyorum İstanbuldayım yaşıyorum ama ailem erzurumlu
Ailem arkamda her zaman ama ben bidaha yapamam kendime güvenmiyorum benim bütün insanlara olan iyi niyetim güvenim bitti
Bende şüpheleniyorumBence bu adam bipolar olabilir. Anlattığınız kadarıyla uyuyor gibi.
Bu davranışlar bipolar bozukluğuna işaret ediyor. Tedavi olması gerekir gibi görünüyor. Çok geçmiş olsun bu resmen bir hastalık. Seviyorsanız destek verip tedavi ettirmeye bakın derim.Evlendigimizden beri böyle çok iyi cok sever bazen de çok suratsız olur bende haliyle üzerine gider sorarım bisey mi oldu diye
Ah be bütün bekar kadınlara yalvarıyorum sevgi gözünüzü kor etmesin nolur kimse değişmez karşınızdakini degistiriyim diye kendi iyi huylarinizdan olursunuz benim gibiYapmayın Allah aşkına,gencecik bir insansınız.Daha hayatın baharı sizin için.
Tabiki seviyorum ama bazen dayanamiyorum yüzünü bile görmek istemiyorum bu kadar değişemez bi insan davranışıBu davranışlar bipolar bozukluğuna işaret ediyor. Tedavi olması gerekir gibi görünüyor. Çok geçmiş olsun bu resmen bir hastalık. Seviyorsanız destek verip tedavi ettirmeye bakın derim.
Erzurum Merzurum kalmadı kardeşim. Tedavi olmuyorsa hayatını zindan etmene değer mi?Ben erzurumda yaşamıyorum İstanbuldayım yaşıyorum ama ailem erzurumlu
Ailem arkamda her zaman ama ben bidaha yapamam kendime güvenmiyorum benim bütün insanlara olan iyi niyetim güvenim bitti
E alma almak zorunda değilsin ki. Yaşında ne var ayrıca? sen resmen mutsuzluktan ölsem de vazgeçmem diyorsun adım atmazsan o deli seni gerçekten hasta eder.28 yaşındayım bir daha birine güvenip sevip hayatıma almam çok zor ben biraz duygusalim o yuzden güçlü durmaya çalışsam da canim cok yanıyor
Diyorum ki,bu kadar karamsar olmayın.Boşayın gitsin,hayat daha yeni başlıyor sizin için.Ah be bütün bekar kadınlara yalvarıyorum sevgi gözünüzü kor etmesin nolur kimse değişmez karşınızdakini degistiriyim diye kendi iyi huylarinizdan olursunuz benim gibi
Cok haklısınız ama ben çok yoruldum artıkYaşınız daha 28 ben 27 yaşındayım 8 ay oldu evleneli günümüzde insanlar 30dan önce evlilik yapmyor sizin daha yasnz neki birdaha kimseyle evlenemem fln.. boşanmak kolay değil belki şuan için de erken ama bu değişmezse ömür boyu da çekmeye razmsınız ? Bazen boşanmak için illa dayak yemek aldatlmak gerekmez bana göre psikolojik şiddet en kötüsü huzursuz bı hayat kimse bunu hak etmez.. çift terapistne gitmenizi öneririm yardım almakda fayda var denemedk demezsnz en azından bence oturup eşinizle sakince güzelce konuşun neden bu duruma geliyoruz benden şikayetin nedir senin için ne yapmam gerekiyor gibi düşüncelerini öğrenmeniz için eğer evliliğini kurtarmaya dair bir belirti verirse ben senin için değişmek istiyorm sende benim için değişmek istersen bir çift terapistne gidip destek alalm bu evliliği kurtarmak istiyorum fln dyeblrsnz tabi eşinizi sevyorsanz onunda sevgisinden eminseniz
Dediğim gibi yani resmen hasta. Beynin daha çok yanar bu adamla. Bu sebeple ya onu sağlığına kavuşturmada destekçi ol ya da ayrıl.Tabiki seviyorum ama bazen dayanamiyorum yüzünü bile görmek istemiyorum bu kadar değişemez bi insan davranışı
Dun farklı bütün tamamen farklı biri beynim yandi
Suan resmen erkeklerden nefret ediyorum burda bazı hanımlar da benzer şeyler yaziyo ağlıyorum okudukça ne hale geliyorlar bizi diyeE alma almak zorunda değilsin ki. Yaşında ne var ayrıca? sen resmen mutsuzluktan ölsem de vazgeçmem diyorsun adım atmazsan o deli seni gerçekten hasta eder.
Kendini asla hatalı gormüyo asla hep ben hatalıyım canı sıkkın bisey sorsam bağırıp çağırır ben hatalıyım bisey olur ben hatalıyım kendinde asla hata aramazDediğim gibi yani resmen hasta. Beynin daha çok yanar bu adamla. Bu sebeple ya onu sağlığına kavuşturmada destekçi ol ya da ayrıl.
Hem bipolar hem de narsist belki de.. Evlendim kaçamam diye düşünme zararın neresinden dönsen kardır. Çocuk da yokmuş yaşın da genç ne uğraşacaksın. Böyleleri niye evlenir anlamıyorum. Annesi babası da bilmiyordu sanki resmen sana kakalamışlar belki düzelir diye.Kendini asla hatalı gormüyo asla hep ben hatalıyım canı sıkkın bisey sorsam bağırıp çağırır ben hatalıyım bisey olur ben hatalıyım kendinde asla hata aramaz
Ben bu düşünceden nefret ediyorum yine kadına şiddet“bizde ayrılan kıza çok iyi bakmazlar, açık açık yazayım” dedikten sonra size ne diyeceğimi bilemedim
Benim ailemde bana hep destek hayattaki tek dayanağım onlar Allah başımdan eksik etmesinKendinden de ailesinden de nefret ediyorum demişsiniz. Kesinlikle çocuk yapmayın zaten. Ayrıca da boşanmanın memleketi mi olur? Evlilik bu yürümüyorsa ayrılırsınız. Erzurumlu tanıdığım 2 kez boşandı ama ailesi yine kıza kol kanat gerdi. Durum her ne kadar hoşlarına gitmese de (ki hiç bir ailenin hoşuna gitmez) çocuklarından vazgeçmediler.
Allah ailesinin bin türlü belasını versin hepsinden midem bulaniyoHem bipolar hem de narsist belki de.. Evlendim kaçamam diye düşünme zararın neresinden dönsen kardır. Çocuk da yokmuş yaşın da genç ne uğraşacaksın. Böyleleri niye evlenir anlamıyorum. Annesi babası da bilmiyordu sanki resmen sana kakalamışlar belki düzelir diye.
Sırtımı hiçbir zman dayiyamaclyacagim hiçbir zman guvenmeyecegim kendinden de ailesindende nefret ediyorum nasıl bu hale geldim diye sorguluyorum surekli ben böyle biri değildim suan sadece mutlu olmak istiyorum ve hakkımı bir toz tanesi hakkım varsa zehir zıkkım olsun dilerim en sevdiğinin canı yanar
Aileniz destekse boşverin elalemiBenim ailemde bana hep destek hayattaki tek dayanağım onlar Allah başımdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?