- 30 Aralık 2009
- 23.358
- 92.606
- 1.123
Yapacağına eminim. Çünkü kendisi çocuğun muhtemel travmalarını değil, her kadinin anne olma hakkina sahip olduğunu düşünüyor.Bu adama sihirli değnek değmeyecek.
Boşanmayacaksın da belli.
Bari çocuk yapıp onu bu hayata mahkum etme.
İlle çekeceğim diyorsan kendin çek.
İyi o halde.Yapacağına eminim. Çünkü kendisi çocuğun muhtemel travmalarını değil, her kadinin anne olma hakkina sahip olduğunu düşünüyor.
Ne alaka ya.Allah ailesinin bin türlü belasını versin hepsinden midem bulaniyo
Kadın kadının düşmanıdır is loading...Ne alaka ya.
Ailesini ve adamı görerek evlendiniz.
Ailesinin ne oldugu belliydi.
Adamın da ne olduğu belliydi.
Aşktan gözü kör olan sizdiniz.
Adamın en sevdiği aile üyesi karısıymışHakkınızı helal etmeyebilirsiniz ancak bu beddua etmenizi haklı kılmaz. Hele ki bir başkasını hedef alan bir söz söylemek ; Allah korusun.
Ayrılmamaya bahane de yazmışsınız bir güzel zaten geçen konuda çay ikram etmenizden belliydii. Niye konu açıp duruyosunuz ki?Merabalar daha once konularını okuyanlar kırmadan incitmeden yorum yapsınlar lütfen rica ediyorum yaklaşık 10 gün önce eşimle alakali 2 gündür mesafeli diye bi konu paylaşmıştım esim ara ara degisiyo psikolojisi ve hep beni sucluyo senin yüzünden senin yüzünden diye
Simdi gelelim konuya 2 gün geçti normale döndük sarılmalar öpmelere falan filan hatta dün konuştuk bu hafta seni nereye götüreyim diye
Bugun öğlenden bi sorun yoktu arkadaşımla gorusucem dedi 12 gibi geldi ama surat aşık sanki zorla geldi eve bende bi sorunmu var dedim üstüne gittim bağırdı çağırdı cok ağır konuştu bazen öyle bir davraniyorki cok seviyorum bazende nefret ediyorum parası bitti k.k aldı tartıştıktan sonra bira aldı disarda iciyo bende kartı kapattim
Benmi hatalıyım bilmiyorum şimdi ayrıl diyenler olucak keske hiç evlenmeseydim demeyi tercih ediyorum inanin cok zor ben Erzurumlu yum bizde evlenip ayrılan kıza cok iyi bakmazlar açık açık yazayım ve bu yüzden herseyden nefret ettim bir gün iyi bir gün kötü
Benimde psikolojim bozuldu artik ve napicagimi bilmiyorum kimsenin istemediği sevmediği adamı getirip milletin gözüne soktum şimdi ben çekiyorum çocuk düşünüyorduk bi ton laf etti işte biraz huylarını degismessen çocukta yapmayız diye cok zoruma gidiyo 3 senelik evliyim 3 senedir çalışıp kazanıp biseyler yapmaya çalışıyorum gördüğüm muamele
Iki gün sonra hicbisey yokmuş gibi sarılıp öpücük ama benim içim ölüyor artik
Adamın en sevdiği aile üyesi karısıymış
Siz karıştırdınız galiba ben çay ikram ettim diye bisey yazmadım yada ben hatırlamıyorumAyrılmamaya bahane de yazmışsınız bir güzel zaten geçen konuda çay ikram etmenizden belliydii. Niye konu açıp duruyosunuz ki?
Ic huzur olması için napmam lazım benden mi kaynaklanıyor dersinizBoyle ınsanlar zordur hem de cok zor bır anı bır anına uymaz neye nasıl tepki vereceğini bilemezsin en guzelı terapi ve gerekirse ılac tedavisi uzmanı bilir bu durumu.Soyle dıyeyım esınızın ıc huzuru yok ıc huzuru olmayan ınsanın etrafına dengeli olması huzur vermesi zordur.
Kim ne derse desin nasıl bakarsa baksın hayat sizin hayatınız. 28 yaş nedir ki? Eşim Erzurumlu görümcem dahil neredeyse tüm kızlar boşandı ve ikinciye evlendi 30 yaşında. Kına düğün bohça vb herşeyi en iyisi ile yaptı. Hatta bir kuzeni (baba tarafı Erzurum’un en büyük ailelerinden ve esnaflarından biri) yeni boşandı ve hayatını yaşıyor. Kafanızda bitiremediğiniz durum için bahane aramayın. Düzelecekse düzelir yoksa bye bye.Merabalar daha once konularını okuyanlar kırmadan incitmeden yorum yapsınlar lütfen rica ediyorum yaklaşık 10 gün önce eşimle alakali 2 gündür mesafeli diye bi konu paylaşmıştım esim ara ara degisiyo psikolojisi ve hep beni sucluyo senin yüzünden senin yüzünden diye
Simdi gelelim konuya 2 gün geçti normale döndük sarılmalar öpmelere falan filan hatta dün konuştuk bu hafta seni nereye götüreyim diye
Bugun öğlenden bi sorun yoktu arkadaşımla gorusucem dedi 12 gibi geldi ama surat aşık sanki zorla geldi eve bende bi sorunmu var dedim üstüne gittim bağırdı çağırdı cok ağır konuştu bazen öyle bir davraniyorki cok seviyorum bazende nefret ediyorum parası bitti k.k aldı tartıştıktan sonra bira aldı disarda iciyo bende kartı kapattim
Benmi hatalıyım bilmiyorum şimdi ayrıl diyenler olucak keske hiç evlenmeseydim demeyi tercih ediyorum inanin cok zor ben Erzurumlu yum bizde evlenip ayrılan kıza cok iyi bakmazlar açık açık yazayım ve bu yüzden herseyden nefret ettim bir gün iyi bir gün kötü
Benimde psikolojim bozuldu artik ve napicagimi bilmiyorum kimsenin istemediği sevmediği adamı getirip milletin gözüne soktum şimdi ben çekiyorum çocuk düşünüyorduk bi ton laf etti işte biraz huylarını degismessen çocukta yapmayız diye cok zoruma gidiyo 3 senelik evliyim 3 senedir çalışıp kazanıp biseyler yapmaya çalışıyorum gördüğüm muamele
Iki gün sonra hicbisey yokmuş gibi sarılıp öpücük ama benim içim ölüyor artik
bizde evlenip ayrılan kıza cok iyi bakmazlar
Alakası yok. Bipolarlık böyle bir şey değil. Neye göre tanı koydunuz bilmiyorum ama, alakası yok yani.Bence bu adam bipolar olabilir. Anlattığınız kadarıyla uyuyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?