Icimde bi sikinti var

Bu adama sihirli değnek değmeyecek.
Boşanmayacaksın da belli.
Bari çocuk yapıp onu bu hayata mahkum etme.
İlle çekeceğim diyorsan kendin çek.

Bu adama sihirli değnek değmeyecek.
Boşanmayacaksın da belli.
Bari çocuk yapıp onu bu hayata mahkum etme.
İlle çekeceğim diyorsan kendin çek.
Yapacağına eminim. Çünkü kendisi çocuğun muhtemel travmalarını değil, her kadinin anne olma hakkina sahip olduğunu düşünüyor.

Yapacağına eminim. Çünkü kendisi çocuğun muhtemel travmalarını değil, her kadinin anne olma hakkina sahip olduğunu düşünüyor.
İyi o halde.
Bizim yapabilecek hiç bir şeyimiz yok.
Konu açarsa kendin ettin, kendin buldun deriz geçeriz.
Kendisi düşünsün.

Hakkınızı helal etmeyebilirsiniz ancak bu beddua etmenizi haklı kılmaz. Hele ki bir başkasını hedef alan bir söz söylemek ; Allah korusun.
Adamın en sevdiği aile üyesi karısıymış

Son düzenleme:
Boyle ınsanlar zordur hem de cok zor bır anı bır anına uymaz neye nasıl tepki vereceğini bilemezsin en guzelı terapi ve gerekirse ılac tedavisi uzmanı bilir bu durumu.Soyle dıyeyım esınızın ıc huzuru yok ıc huzuru olmayan ınsanın etrafına dengeli olması huzur vermesi zordur.

Ayrılmamaya bahane de yazmışsınız bir güzel zaten geçen konuda çay ikram etmenizden belliydii. Niye konu açıp duruyosunuz ki?

Adamın en sevdiği aile üyesi karısıymış

Bu şekilde anlatılan bir hikaye var ; şehir efsanesi mi gerçek mi bilmiyorum. Kıssadan hisse de olabilir.

Anlatılan :

Kadının birine doğuma girerken edilen her dua kabul olunur denmiş. Kadın da kaynanasını sevmiyormuş ; ölmesini dilemiş.

Doğumdan çıktığında acı haber gelmiş. Ancak ölen kayınvalidesi değil , annesiymiş. Kadın dövünüp , ağlarken ; kocası, duasını öğrenmiş.

Ağzınızdan çıkana , aklınızdan geçene dikkat edin ; kara saate gelir diye anlatılır.

Ayrılmamaya bahane de yazmışsınız bir güzel zaten geçen konuda çay ikram etmenizden belliydii. Niye konu açıp duruyosunuz ki?
Siz karıştırdınız galiba ben çay ikram ettim diye bisey yazmadım yada ben hatırlamıyorum
Surekli anlaşmazlık değil arada canı sıkkın oluyo bense üstüne gidiyorum tamamen değişik bi adam oluyo

Ic huzur olması için napmam lazım benden mi kaynaklanıyor dersiniz
Benmi bunaltiyorum sizce

Kim ne derse desin nasıl bakarsa baksın hayat sizin hayatınız. 28 yaş nedir ki? Eşim Erzurumlu görümcem dahil neredeyse tüm kızlar boşandı ve ikinciye evlendi 30 yaşında. Kına düğün bohça vb herşeyi en iyisi ile yaptı. Hatta bir kuzeni (baba tarafı Erzurum’un en büyük ailelerinden ve esnaflarından biri) yeni boşandı ve hayatını yaşıyor. Kafanızda bitiremediğiniz durum için bahane aramayın. Düzelecekse düzelir yoksa bye bye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…