Peki nasıl olduda evlendin madem bu kadar tiksiniyorsun? Eşinden tiksinmiyormusun bu arada hiç eşinden bahsetmiyorsun yada onunla olan ilişkinden. Neden??Şöyle. Sonra o erkek istedi boyle bir seyi. Ben sadece tiksinti duydum ve ilerisi olmadi. Kendimden tiksindim. Cabam noktalandi.
Ara sayfaları okumadım çıktı mı yine lüzumsuz bekciler :))Erkek olamayacagimi anladığım dönem kiz gibi olmaya cabaladim. Bunlari göreceğinizi bile bile yazdim sonucta forum isleyisini biliyorum. Kanitlama cabasina girmeyeceğim acikcasi sadece sesimi duyurmak istemistim. Yanki bulsun sesim.
Öyle diyorsan öylediri pek onemsemiyorlar. Böyle olmasam ne diye anlatayim ki sonucta. Hadi buldunuz ben aslinda dediginiz gibiyim dememi bekliyorlar sonunda sanırım :)Ara sayfaları okumadım çıktı mı yine lüzumsuz bekciler :))
onu yazmistin bunu yazmıştın dedektifleri :)
Senin gibi bir arkadaşım vardı silikon taktırdı nedenini bilmiyorum ama yaptı
anlamiyorlar değil mi :) o kadar tek yönlüler ki insanın formülü yok bilmiyorlar
fake misin bilemem ama değilsin bence
Ben seni duyuyorum ,anlıyorum senin için iyi dileklerde bulunmaktan başka elimden bir şey gelmiyor
kendine iyi bak
keşke evlenmeden oncelıkle bır psıkologtan yardım alsaydınız, sonra da hormonlarınıza baktırsaydınız, bu Allah vergısı bırsey ınsanlar bosuna seneler sonra cınsıyetlerını degıstırıp yenı kımlıklere burunmuyorlar kı bunda utanılacak sıkılınacak bır durum yok bana gore, evlenebıldıgınıze gore ve bır erkekle bırlıkte olabıldıgınıze gore bence sız bıseksulesınız gıbı me gelıyor.Ben ben ben... böyle şeyler çok zor açıklaması anlatması. Insanin kendini bildiginden beri erkek hissetmesi. Bedeninin içinde hapsolmasi ruhun. Kiz olduğunu ima ettiklerinde bile kendinden tiksinmen. Tutunmaya çalıştım. dürüstçe söylüyorum ki kız olmaya bu cinsiyettekiler gibi olmaya çok çaba gösterdim. Geceler boyu uyumadim. Kiz tavirlarini edinmeye çalıştım. Kendimden tiksine tiksine yalnız başıma rol yapmayı öğrendim. Çünkü insanlar acımasızdi. Normal olmam zorunluydu aralarinda olabilmem icin. Bu ancak üniversitede aklima gelebildi. Ondan önce erkek tavırları kiyafetleri kimseyi umursamadan ama insanlardan izole bir sekilde yasadim. Yasadim evet ama bir yere kadar. Universitede gercekle tanistim. Dünya başıma yıkıldı. Kiz gibi görünmek davranmak zorundaydim. davrandim da. ruhum parçalandı vucudumun yaptiklarindan. Beynim yap dedi ayni zamanda yapma. Surekli durdum. Hic cizgiyi asmadim. Erkeklerden hoslandigimi iddia ettim. Ama beraber olamadim hic biriyle. hoslandigim kizlara karsi ise tavrim hemen ortaya çıkıyordu. Ses tonum bile degisiyordu. Daha kibar daha entelektüel tam bir kur havasina dönüyordum. Iyi de basariyordum. Bu icimden gelendi rol yapmiyordum icimden tasiyordu. Öyle ki cok kizla karsilastim keske baska bir yasamda olsak da beraber olabilsek diyen. Ama. Ama degildik normlari degistirmek gibi bir niyetim yoktu. Dindar bir insanim. Sanırım bu benim imtihanim.
Simdi 28 oldum. Evliyim. Ogretmenim. Gayet normal duruyorum disardan. Sadece surekli spor giyiniyorum ama bu açık etmez tabi beni. bu kadar yapabiliyorum. Ruhum ehlilesmedi evet ama hepimiz bir seylerle savasmiyor muyuz. Belki ergenligin bitmesiyle söner diyordum ya da evlenince... ama değil. Çünkü bu gececek bir sey degil. Ruhum bir ömür bedenime zincirli. Nefes alamiyor. Özgür hiç değil. Sadece bir yerde bunu haykirmak istedim. Duyun istedim. Adım bilinmeden beni anlayın istedim.
Ben ben ben... böyle şeyler çok zor açıklaması anlatması. Insanin kendini bildiginden beri erkek hissetmesi. Bedeninin içinde hapsolmasi ruhun. Kiz olduğunu ima ettiklerinde bile kendinden tiksinmen. Tutunmaya çalıştım. dürüstçe söylüyorum ki kız olmaya bu cinsiyettekiler gibi olmaya çok çaba gösterdim. Geceler boyu uyumadim. Kiz tavirlarini edinmeye çalıştım. Kendimden tiksine tiksine yalnız başıma rol yapmayı öğrendim. Çünkü insanlar acımasızdi. Normal olmam zorunluydu aralarinda olabilmem icin. Bu ancak üniversitede aklima gelebildi. Ondan önce erkek tavırları kiyafetleri kimseyi umursamadan ama insanlardan izole bir sekilde yasadim. Yasadim evet ama bir yere kadar. Universitede gercekle tanistim. Dünya başıma yıkıldı. Kiz gibi görünmek davranmak zorundaydim. davrandim da. ruhum parçalandı vucudumun yaptiklarindan. Beynim yap dedi ayni zamanda yapma. Surekli durdum. Hic cizgiyi asmadim. Erkeklerden hoslandigimi iddia ettim. Ama beraber olamadim hic biriyle. hoslandigim kizlara karsi ise tavrim hemen ortaya çıkıyordu. Ses tonum bile degisiyordu. Daha kibar daha entelektüel tam bir kur havasina dönüyordum. Iyi de basariyordum. Bu icimden gelendi rol yapmiyordum icimden tasiyordu. Öyle ki cok kizla karsilastim keske baska bir yasamda olsak da beraber olabilsek diyen. Ama. Ama degildik normlari degistirmek gibi bir niyetim yoktu. Dindar bir insanim. Sanırım bu benim imtihanim.
Simdi 28 oldum. Evliyim. Ogretmenim. Gayet normal duruyorum disardan. Sadece surekli spor giyiniyorum ama bu açık etmez tabi beni. bu kadar yapabiliyorum. Ruhum ehlilesmedi evet ama hepimiz bir seylerle savasmiyor muyuz. Belki ergenligin bitmesiyle söner diyordum ya da evlenince... ama değil. Çünkü bu gececek bir sey degil. Ruhum bir ömür bedenime zincirli. Nefes alamiyor. Özgür hiç değil. Sadece bir yerde bunu haykirmak istedim. Duyun istedim. Adım bilinmeden beni anlayın istedim.
Rüzgar in durumu zaten beni heyecanlandiran tek sey. Demek ki oluyormus dedirten. Onun hayatıyla benim hayatim tahmin edersiniz ki cok farkli o bile cok zorlandi ben nasil neyle ne sekilde....Konunu okuduğumda ilk aklıma gelen Rüzgar Erkoçlar oldu.Eski Nil şimdiki Rüzgar.Aynı insan iki farklı cinsiyet.Tabi ki herkes onun kadar cesaretli olmayabilir.Soru nereye kadar böyle devam edebileceğin?Sorunun cevabı ise yine sende.
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/52068--ruzgar-erkoclar-sasirtti/4
işte bazen çelişkilerde beni bitiriyor yorum yapasım gelmiyor.peki merak ettim;erkek gibi hissediyorken neden göğüs büyütme topiklerindeydiniz?
Buna ısrarla cevap vermiyor konu sahibi. Herkesten gizlediği durumunu burada yazabiliyor ama ne hikmetse eşiyle ilgili yazamazmış.defalarca sormuşlarda bende sorucam. eşiniz bu durumunuzu biliyomu ve ilişki durumunuz nasıl evlilik sonuçta senin sorunların üzerine kurulu değildir sanırım.
Yazmak zorundayim dimi? Artik birseyi soylediysem kendim hakkinda herseyi aciklamak zorundayim? Meraklariniz icin anlatmadim bunu.Buna ısrarla cevap vermiyor konu sahibi. Herkesten gizlediği durumunu burada yazabiliyor ama ne hikmetse eşiyle ilgili yazamazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?