• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde İki kişi Yaşıyor, Birini Atmak Gerek - 40 KG VERME GÜNLÜĞÜM

Hadi hayırlı olsun bende 30 kilo vericem hadi beraber verelim yediklerimizi paylaşalım benim başlangıç tarihim 28 agustos olsun artık kendime gelmem lazım yedikçe mutsuz oluyorum ,şu çayı şekersiz içemedim gitti en iyisi yarın sabah ilk iş şekeri kökten kesmek yoksa olmuyor .göbek almış başını gidiyor
ilk iş yarın yediklerimi paylaşıp seninle zayıflamaya varım

Ufuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :D Çok mutluyum. 1 haftadır diyet yapıyorum, bugün 101.3 oldum. Böyle devam edersem inşALLAH görmek istedigim kilolara geleceğim.

Ve adet olduğum için zayıflayamayacagımı düşünmüştüm. 4. günü olmasına ragmen kilo verdim.

Bu kiloya düşmek bile beni gaza getirdi. :) Basında ve yayında görev alan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ufuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :D Çok mutluyum. 1 haftadır diyet yapıyorum, bugün 101.3 oldum. Böyle devam edersem inşALLAH görmek istedigim kilolara geleceğim.

Ve adet olduğum için zayıflayamayacagımı düşünmüştüm. 4. günü olmasına ragmen kilo verdim.

Bu kiloya düşmek bile beni gaza getirdi. :) Basında ve yayında görev alan herkese teşekkür ederim.

canım şuan gerçekten 14 yaşındamısınn yoksa geçmişten olan bir anıyımı anlattın
kilo vermenede ayrıca çok sevindimmn

14 yaşındayım. Diyetisyene danış demeyin. Danıştım. Bilmedigim bişey söylemedi. Spor yapsın v.s v.s . Ayrıca saglıksız hiçbir şey yapmıyorum. Ben de çok sinir oldum ilk yorumlara o yuzden böle tepki verdim kusura bakmayın.

Kilo verince dedim şimdi zayıflarım her yerim sarkar olmaz öyle. Bir spor lazım bana. Dışarı çıkmak istemiyorum. İnsanların bana bakmasından utanıyorum. O yüzden evde yapılacak ne var diye bakıyordum. Önce zumbayı gördüm fakat evde yaparsam alt komşunun ne diyecegi muammaydı bende Leslie'ye tekrar başlamaya karar verdim. Şimdi Leslie'yle yürüyüp sonra da kahvaltı yapacağım.

slm regl dönemi metabolizmanın çok çalıştığı dönemdir bugünleriiyi değerlendirirsen aslında çok güzel kg verirsin melesa regl döneminde tuzdan kaçıp sporayönelirsen bence 2 kg garanti bir haftadaa

Şimdi üzüldüm işte. Normalde veremem yani bu kiloyu :(

Neyse ya. Olsun ben değerlendirdim bence. Hatta o kadar moralim bozuldu ki dün arkadaşlarımın fotograflarını gördüm. Hepsi zayıf zayıf. Bacakları falan çok güzel. Yemek yiyemedim onları görünce :'(

Şimdi üzüldüm işte. Normalde veremem yani bu kiloyu :(

Neyse ya. Olsun ben değerlendirdim bence. Hatta o kadar moralim bozuldu ki dün arkadaşlarımın fotograflarını gördüm. Hepsi zayıf zayıf. Bacakları falan çok güzel. Yemek yiyemedim onları görünce :'(

aa niye üzlüyon normaldede verirsinn gençsin sen üzülme kelimesi olmuyor
kelimesni hayatında kov başarcam ,oluyor ,mutluyum kelimesni hayatında yer verr senin okızlardAN fRKIN YOK az gayretle eminmihepsni cebinden çıkarırsınnn

aa niye üzlüyon normaldede verirsinn gençsin sen üzülme kelimesi olmuyor
kelimesni hayatında kov başarcam ,oluyor ,mutluyum kelimesni hayatında yer verr senin okızlardAN fRKIN YOK az gayretle eminmihepsni cebinden çıkarırsınnn

Destek oldugun için çok teşekkür ederim. :)

Kahvaltıdan önce yürüyeyim diyordum ama duş alıp çıkana kdar kahvaltının sonuna yetiştim zaten.

9.00
1dilim ekmek
patatesli omlet çok az
2 küçük dilim kaşar peyniri
2 dilim salam

Sonra dedim ki hadi Leslie'yle 15dk yürüyeyim. 15 dk yürüdüm . Gidip dişimi fırçaladım. Dedim hadi bi 15dk daha. Sonra molasız 45 dk yürümüşüm :D :D . 1 saat yürümüş oldum. Part1-Part2-Part1-Part2 yaptım ama Part2lerdeki esnemeleri yapmadım. Onun yerine 3dk geri sarıp 3dk'yı tamamladım.

Destek oldugun için çok teşekkür ederim. :)

Kahvaltıdan önce yürüyeyim diyordum ama duş alıp çıkana kdar kahvaltının sonuna yetiştim zaten.

9.00
1dilim ekmek
patatesli omlet çok az
2 küçük dilim kaşar peyniri
2 dilim salam

Sonra dedim ki hadi Leslie'yle 15dk yürüyeyim. 15 dk yürüdüm . Gidip dişimi fırçaladım. Dedim hadi bi 15dk daha. Sonra molasız 45 dk yürümüşüm :D :D . 1 saat yürümüş oldum. Part1-Part2-Part1-Part2 yaptım ama Part2lerdeki esnemeleri yapmadım. Onun yerine 3dk geri sarıp 3dk'yı tamamladım.

yaptığın aktiviteden dolayı seni tebrikederim ama bıktırmadan yapsonraçabuk pes edersin hergün minumum yarısı kadar bile yapsan harika olurrr çok doğru adımlar atıyorsun tebriklerrr.
bence salam tarzı şeyleri hayatından azaltarak çıkart bu lezzetli şeylerin kalorsi çok fazlaaa,çünki patesli omlet ve ekmekte var menünde ben birde maydanoz eklemeni öneririmevet çok bir seçenek değil ama hemvitamin hemde ya ğ yakımı açsındanseni mutlu edecek bir seçenek

yaptığın aktiviteden dolayı seni tebrikederim ama bıktırmadan yapsonraçabuk pes edersin hergün minumum yarısı kadar bile yapsan harika olurrr çok doğru adımlar atıyorsun tebriklerrr.
bence salam tarzı şeyleri hayatından azaltarak çıkart bu lezzetli şeylerin kalorsi çok fazlaaa,çünki patesli omlet ve ekmekte var menünde ben birde maydanoz eklemeni öneririmevet çok bir seçenek değil ama hemvitamin hemde ya ğ yakımı açsındanseni mutlu edecek bir seçenek

Haklısın , normalde de sofraya çok gelen bir şey değil. Canım çekti bugün. Gerçekten böyle yemezdim eskiden ben bir paket salamı bitirirdim. Şimdi 2 dilim yedim. Hem tadını alıyorum -bu diyetimi uzun süreli yapacak- hem de çok kilo almıyorum. Farkındayım ama hazır yürüme istegim varken yürüyeyim dedim. Yeşillikte eklemeye çalışacagım

Yine çok çok çok teşekkür ederim :)

Haklısın , normalde de sofraya çok gelen bir şey değil. Canım çekti bugün. Gerçekten böyle yemezdim eskiden ben bir paket salamı bitirirdim. Şimdi 2 dilim yedim. Hem tadını alıyorum -bu diyetimi uzun süreli yapacak- hem de çok kilo almıyorum. Farkındayım ama hazır yürüme istegim varken yürüyeyim dedim. Yeşillikte eklemeye çalışacagım

Yine çok çok çok teşekkür ederim :)

rica ederimmmm hepimiz aynı dertteyiz destek oluyoruz bende 17 kg verdimkaldı 9 kg hızla asılıyorum iştee
canın çektimi ye zaten hergün yapma sadecee

Son düzenleme:
Back
X