• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde İki kişi Yaşıyor, Birini Atmak Gerek - 40 KG VERME GÜNLÜĞÜM

Devam edicem .

Sabah pizza kokusuyla uyandım. Kendime pizzaları koydum. Sonra onları sogumasın diye fırına koydum. Çünkü tokum. Ve tok olmaktan çok mutsuzum. Acıksam diye bekliyorum öyle :((

Devam edicem .

Sabah pizza kokusuyla uyandım. Kendime pizzaları koydum. Sonra onları sogumasın diye fırına koydum. Çünkü tokum. Ve tok olmaktan çok mutsuzum. Acıksam diye bekliyorum öyle :((

oo hadi bakalım hüpleticeksin pizzaları.En iyisi hem pizzaları ye hem kilo ver.
Acıkmayı beklemek gerçekten zormuş.
Ben de akşam doymadığım halde yedim sabah acıkmadım bekliyoruz bir acıkalım bakalım.

oo hadi bakalım hüpleticeksin pizzaları.En iyisi hem pizzaları ye hem kilo ver.
Acıkmayı beklemek gerçekten zormuş.
Ben de akşam doymadığım halde yedim sabah acıkmadım bekliyoruz bir acıkalım bakalım.

Ay çok zor ya. Her an cinnet geçirebilirm. Bir de akşama kadar acıkmazsam kalp krizi geçirirm heralde. Bi kaç gün acıkmazsam ne olacak falan diye düşünmeye başladım.

Son düzenleme:
Ay çok zor ya. Her an cinnet geçirebilirm. Bir de akşama kadar acıkmazsam kalp krizi geçirirm heralde. Bi kaç gün acıkmazsam ne olacak falan diye düşünmeye başladım.

acıkırsın , birkaç gün sürmez merak etme.

Oooo karnım guruldadı. Çok mutluyum. Su içip biraz daha beklicem. Sonra gelsin yemeklerr

guruldadıktan sonra fazla bekleme en fazla yarım saat.Kıtlık mesajı vermesin vücut.

Günaydııın :)

Ya ben bu DKZ yi düzgün yapmayı bir türlü beceremiyorum. Tavsiyen var mı?

ilk başlarda bana da yapamıyormuşum gibi geliyordu.Yapamasan bile kendini sıkıntıya sokma sen diyette değilsin ki.Ben yapamadığımı düşündüğüm zamanlar da da kilo vermeye devam ettim.O zaman yapabiliyorum ki kilo veriyorum diye düşündüm.Yöntem basit guruldayınca ye doyunca bırak.

Günaydıııın :) :)

Her gün 45 dakika leslie'yle yürümeye başladım. Biraz daha dikkatli dinlersem midemi bu hafta iyi sonuçlar alabilirim heralde

Benim halam akupunktur yaptırdı. Tedavi bittikten sonra artık acıktıgını da anlamayacak hale gelmiş. Tekrar kilo aldı ve hala yürüyüşüne devam ederken.

Az yemiyorum :( :( Az yesem kilo verirdim. Bu hafta çok kaçamak yaptım ilk defa bugün düzgün yapıyorum.

Şimdi : 1 bardak sütle ve çok az tuzla patates püresi. (4minik patatesten-gerçekten minik)
Yarım simit ve bir dilim tam bugday ekmeği. (aynı anda yemedim . simiti patatesleri haşlarken yedim çünkü ölecektim açlıktan :S )

tek çare : güzel bir diyetisyene gitmen güzelim,
yaşın çok küçük, hem çok rahat kilo verirsin( çünkü metabolizman çok hızlı genç olman sebebiyle), hem de düzgün beslenme alışkanlığı kazanmış olursun.
ben de senin gibi olmadık zamanlarda acıkan, acıkınca dayanamayıp, gözü dönüp, ne bulduysa yiyenlerdenim....yiyenlerdendim:))
ana ve ara öğün tüketme alışkanlığından sonra açlık krizi hissetmiyorsun, öğün geldiğinde bile çok acıkmadan yiyorsun, dolayısiyle fazla yemiyorsun, öğündeki liste zamanla yeter artar hale geliyor, mide küçülüyor, vücut kıtlığa da girmiyor sürekli atıştırdığın için.

ben de sürekli yiyerek kilo verilir miymiş diyordum, bu yöntemle kilo verenleri gördüm, bi deneyeyim dedim, aldım listemi diyetisyenden, şimdi aynada her gün kendimi biraz daha beğeniyorum 13 gündür diyetteyim en son geçtiğimiz pazartesi tartılmıştım 10 günde 2 kilo vermişim, benim için mucize:))))

üstelik hangi besinin neyin yerine yeneceğini anlatıyor sana , listede onlar da var, örneğin 1 simitin 5 dilim ekmek yerine geçtiğini öğrenince simitçinin önünden bile geçmemeye başladım, 1 dürüm lavaşı 8 dilim ekmek, 1 küçük boy haşlanmış patates 1 dilim ekmek vs....

diyetisyen sana düzenli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandıracaktır, zamanını boşa harcama, yaptığın uygulamalar başarısız oldukça bu kiloların sende kalıcı olduğunu düşünmeni istemem. başaracaksın inanıyorum , verdiğin kiloları da ayrıca tebrik ediyorum ;)))

Bayram tatili dolayısıyla Kayseri'ye gittim. Orada gören herkes ne kadar kilo almışsın dedi. Annemin halası da bu şişman kız kim deyince gözlerimden ateş fışkırmaya başladı. Bayram sonrası İstanbul'a dönüşte durduğumuz tesiste aynaya baktım. ALLAH'ım evin aynası hiç böyle göstermiyordu beni. Enim boyumdan daha genişti :'( 14 yaşındaydım ya ben, bu halim neydi böyle? Ben tombul falan değildim, obezdim.

Ben de eve gelir gelmez diyete başladım.

*Baklava,cips, günde 4 dilimden fazla ekmek, bir kaseden fazla mısır gevreği(hazırlanırken süte en fazla üç kaşık mısır gevreği konulacak), kola, şeker, haftada bir parçadan fazla çikolata(çikolata hastasıyım, tamamen kesmek istemedim ama bunu da yememeye çalışacağım), kızartma YEMEYECEĞİM.
*Her lokmayı en az 16 kez çiğneyecegim. Yaglı gıdaları yerken dikkatli olacagım.

HEDEF KİLOM=65
BAŞLANGIÇ KİLOM=105
BAŞLANGIÇ TARİHİ=22 AGUSTOS 2012

dipnot: boyum 1.74

22.08.12
08.30

Bir bardak soguk su -ılık suyu hiç sevmem-

Kahvaltı tabağında bana "beni ye" diyen gözlemelere aldırmadım :(

2 dilim ekmekle peynir ve biber öldürmesi
Bir bardak şekersiz çay (neyse ki şekerli çay sevmiyorum)

Şimdi ben geliyorum. İstediğimi almaya, istediğim olmaya..

tek care, diyetisyen DEGİL, dukan diyeti.
o olmadi , karatay diyeti.

umarim beni dinlersin. diyetisyenlerin verdigi dusuk kalori diyetleriyle yillarca ugrasip kilo verememis, dukan ile 35 kilo vermis biri olarak yaziyorum bunu.

1 bardak sütle ve çok az tuzla patates püresi. (4minik patatesten-gerçekten minik)
Yarım simit ve bir dilim tam bugday ekmeği. (aynı anda yemedim . simiti patatesleri haşlarken yedim çünkü ölecektim açlıktan :S )

yiyen ve zayiflamaya calisan kardesim...

cok yanlis yoldasin. COOOK.

tam tahmin ettigim gibi. cok bilgisizsin bu konuda

lutfen beni dinle.

bir kitapciya git. dukan diyeti kitabini al. ve oku. ve uygulamaya basla.

1 ay sonra diyetini hic bozmadan, hic acliktan kivranmadan 6 kilo verdiginde gelip tesekkur edersin.

Back
X