• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde İki kişi Yaşıyor, Birini Atmak Gerek - 40 KG VERME GÜNLÜĞÜM

Ben de yoldaşlık etmeni isteriim :)
10 kiloyu nasıl verdin_?

İnşALLAH işe yarar tez zamanda zayıflarsın spirochet :)

kızlar gençken aynı sözleri duymuştum. çok iriymiş çok büyük gösteriyor yüzün de olmasa yaşlı sanırız felan.... hepsini hatırlıyorum aynen şimdi karşılaştığımızda bana yine laf sokarlarsa en azından dinçim sen sanki bir çökmüşsün yazık zayıflayacağım diye proteinsiz filan mı kaldın diyorum :))) tabi hepsi bu sonuçta olmayabiliyor :S

hatta geçen bir olay yaşadım paylaşayım sizlerle... beni hiç beğenemeyen her dk laf sokan bana doğum günümde hediye alırken 38 beden kıyafet alan bir akrabam vardı (en az 46 bedendim o zaman) kendi de zayıflayayım diye (zayıfken) bir sürü yöntem denerdi. aç kalırdı maydonoz suları pişirirdi. ne zaman yemeğe gitsek bütün yemek boyunca aşağılar gibi bakıp sadece salata yerdi (bende sinirimden ne var ne yok süpürürdüm) hatta onun sayesinde herkesten laf yerdim. çocuğu oldu onda bile bana laf soktu herkesin içinde ben yemek yedirmeye çalışıyorum çocuğa 'kendin zannetme onu yaşayacak kadar yiyecek benim çocuklarım balon olacak kadar değil' dedi. geçen bize geldiler. çocuğu balkonda oynarken elini burktu. saatlerce geçmedi. dişlerini görseniz çocuğun delik deşik resmen kırık briket gibi duruyor. zayıflıktan ölecek. yüzü sapsarı. kadıncağızda bir çökmüş. hakkaten eski haline göre aman Allahım dedirtecek durumu var... yemeği dışarda yedik gelincede güzelce bir sofra hazırladım meyveler, süt, peynir, dondurma filan... napıyorsun gene dedi. yiyemeyiz biz bunları dedi. ay güzelim yemediğinizden bu haldesiniz galiba en azından benim evimde yiyinde burdayken bir yerinize filan bir zarar gelmesin korkuyorum size baktıkça dedim... hakkaten laf sokmak için demedim halleri kötüydü... aman güzelim bu laflara aldırma bu laflar yüzünden de sağlıksız diyetler yapma sağlıklı bir şekilde yiyip içip (kararınca) verelim kilolarımızı....

Ben de yoldaşlık etmeni isteriim :)
10 kiloyu nasıl verdin_?

İnşALLAH işe yarar tez zamanda zayıflarsın spirochet :)

ben nasaıl olduğunu pek anlamadım açıkçası.Sporun çok etkisi olduğunu düşünüyorum.Şimmdi dkz uyguluyorum bakalım Kurban bayramında incecik olcam inşallah.

kızlar gençken aynı sözleri duymuştum. çok iriymiş çok büyük gösteriyor yüzün de olmasa yaşlı sanırız felan.... hepsini hatırlıyorum aynen şimdi karşılaştığımızda bana yine laf sokarlarsa en azından dinçim sen sanki bir çökmüşsün yazık zayıflayacağım diye proteinsiz filan mı kaldın diyorum :))) tabi hepsi bu sonuçta olmayabiliyor :S

hatta geçen bir olay yaşadım paylaşayım sizlerle... beni hiç beğenemeyen her dk laf sokan bana doğum günümde hediye alırken 38 beden kıyafet alan bir akrabam vardı (en az 46 bedendim o zaman) kendi de zayıflayayım diye (zayıfken) bir sürü yöntem denerdi. aç kalırdı maydonoz suları pişirirdi. ne zaman yemeğe gitsek bütün yemek boyunca aşağılar gibi bakıp sadece salata yerdi (bende sinirimden ne var ne yok süpürürdüm) hatta onun sayesinde herkesten laf yerdim. çocuğu oldu onda bile bana laf soktu herkesin içinde ben yemek yedirmeye çalışıyorum çocuğa 'kendin zannetme onu yaşayacak kadar yiyecek benim çocuklarım balon olacak kadar değil' dedi. geçen bize geldiler. çocuğu balkonda oynarken elini burktu. saatlerce geçmedi. dişlerini görseniz çocuğun delik deşik resmen kırık briket gibi duruyor. zayıflıktan ölecek. yüzü sapsarı. kadıncağızda bir çökmüş. hakkaten eski haline göre aman Allahım dedirtecek durumu var... yemeği dışarda yedik gelincede güzelce bir sofra hazırladım meyveler, süt, peynir, dondurma filan... napıyorsun gene dedi. yiyemeyiz biz bunları dedi. ay güzelim yemediğinizden bu haldesiniz galiba en azından benim evimde yiyinde burdayken bir yerinize filan bir zarar gelmesin korkuyorum size baktıkça dedim... hakkaten laf sokmak için demedim halleri kötüydü... aman güzelim bu laflara aldırma bu laflar yüzünden de sağlıksız diyetler yapma sağlıklı bir şekilde yiyip içip (kararınca) verelim kilolarımızı....

böyleleri çok var daha 7-8 yaşındayken bile laf sokanları bilirim.Ama bu insanlar azim yapıyor ben de biraz da bu yüzden o ne şişmansın diyenlere ne kadar zayıflamışsın dedirtmek için.

Ne kadar spor yaptın mesela?

toplamda 3 ay yaptım ama günlük olarak değişti saatlerim bazen günde 1- 1.5 saat yaptığım oldu bazen hiç yapmadım bazen yarım saat yaptım ama hergün yapmaya çalıştım callanetics yaptım ben mesela o çok inceltti şimdi zumba yapıyorum o da çok ter attırıyo

toplamda 3 ay yaptım ama günlük olarak değişti saatlerim bazen günde 1- 1.5 saat yaptığım oldu bazen hiç yapmadım bazen yarım saat yaptım ama hergün yapmaya çalıştım callanetics yaptım ben mesela o çok inceltti şimdi zumba yapıyorum o da çok ter attırıyo

Callanetics'i nereden buldun acaba?

Günaydıııııııııııııııııııın :D

Sabah 3 dilim ekmeğim (tam bugday)
Biraz maydanoz, 1 haşlanmış mısır ve 1 domatesten salatam (yağsız sadece az tuzlu)
Peynir

Çok güzel gözüküyorlaaaaaaaaar ve çok açım :)

Günaydıııııııııııııııııııın :D

Sabah 3 dilim ekmeğim (tam bugday)
Biraz maydanoz, 1 haşlanmış mısır ve 1 domatesten salatam (yağsız sadece az tuzlu)
Peynir

Çok güzel gözüküyorlaaaaaaaaar ve çok açım :)

ya bana 3 ekmek çok geldi gerçi ben dkzden dolayı artık miktarlara bakmıyorum ama kalınlıklarına da bağlı tabii

Bunu buradaki diyetlerden birinde buldum. Ayrıca az yeyince vücut kendini kıtlıkta zanneder diye korkuyorum açıkcası

Merabaaaaaaaaa ! :)
Callanetics'i buldum. Hem de Türkçe! Şimdi yapacagım.

Ben de DKZ yapmaya karar verdim ama acıktıgımı hiç anlayamıyorum. 3 ay yemesem de bir şey olmaz gibi geliyor ne yapmalıyım ?

Merabaaaaaaaaa ! :)
Callanetics'i buldum. Hem de Türkçe! Şimdi yapacagım.

Ben de DKZ yapmaya karar verdim ama acıktıgımı hiç anlayamıyorum. 3 ay yemesem de bir şey olmaz gibi geliyor ne yapmalıyım ?

DKZ yapmana da Callanetics'i bulmana da çok sevindim.Bildiğin gibi ben de Dkz yapıyorum bu sabah tartılayım dedim 72.8 geçen hafta 73.9'dum haftada bir kilo çok iyi.Hem ben DKZ sayesinde kendimi daha çok sevmeye başladım kilolar kendinden gidiyor gibi geliyor.
İlk gün ben akşam yemeği yemiştim 21 saat sonra ertesi gün acıktım ilk günler acıkmayı gerçekten çok bekliyorsun ama sonra 3.-4. gün gibi benim yola girdi şimdi 4 saatte falan karnım gurulduyor inanamıyorum.E-kitabı(Zayıflama Diyetleri Çöpe) okumanı tavsiye ederim.E-kitabı okuduktan sonra her şey daha kolay geldi.
İnşallah kilolarını bir daha gelmemek üzere verirsin canım.

Kahvaltıyı yaptım ama beklicem ne zaman acıkcam acaba. Yaa yarım saat kadar yaptım sonra kapandı. Neden oldu anlamadım. Sonra da bıktım bıraktım. Belki akşam yaparım. Belki yarın .

Back
X