içimde kalanlara ragmen ...

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
öncelkle slm hepinize kızlar bundan 1 sene önce tanıştık gerçi ne kadar talihsizmişim ki anlatamam insan herşeyden herkesten sıkıldıgı bi dönem mutlaka yaşamıştır bende yaşadım tamda böyle geçe bi gün faceme gelen bir msjla başladı herşey slm vermiş nasıl oldugumu sormuştu tanımıyordum ama soyadından bizim oralı oldugunu anlamıştım başta çok çekimser baktım sonuçta huyunu suyunu bilmeden ne kadar mutlu olabilirsin ki diye düşündüm ve beni çok üzecegini biliyodum çünkü çok çabuk sıkılan biri bende çevresinde görmedigi kadar oturaklı zor bi kız oldugumdan ilgisini çekmiştim neyse git dedigim halde istemiyorum dedigim halde kaç ay gitmedi bende tabi beni anlıyo seviyo sanıyorum arkadaşıma herşeyi anlattım oda bir şans ver seviyo seni dedi neyse tamam bi deneyelim dedim o kadar korkuyodum ki düşünün aşkım bile demiyodum demeye başladım üzerime düşmesi benle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyordu uzun bi süre seni seviyorum bile demedim çünkü hazır degildim sonra çok aşık oldum sevdim herşey güzel gidiyo gibiydi taki kavgalar edene kadar ben yalan sevmem ve şüpheciyimdir ben sordum önceki ilişkilerin neden olmadı diye geçiştirdi ilk aşkımsın dedi bunun böle olmadıgı okdar açıktı ki takılmadım buna ama bi özelligi beni çok rahatsız ediyodu kavgada okadar başka biri oluyorki ne dedigini blmiyodu yine neyse dedim işine geldiginde yanımda gelmediginde yoktu arkadaşımla kavga ettiler ve bana ondan uzak dur dedi peki dedim çünkü sevmedigim bi kızdı sonra ayrıldım çünkü artık iş ilişkiden çıktı üzüyo beni sonra özür diliyodu bana dediki dönecegin günü beklicem nese bende bi süre denedim olmadı sonra msj attım hayatıma nerden girdin diye yine konuşmaya başladık bu sefer degişmiş gibiydi herşey gayet güzeldi ama yine şüpelendim baktım aşk şarkısı koymuş sadece bi kızla kendisi begenmiş sordum bu kız kim diye hiç dedi dogru söle dedim ya çıktıkta ayrıldık dedi ha dedim sonra şaka yaptım dedi ikkilemde kaldım kavga ettik bana dedigi şuydu kızdan etkilendim oda benden sonra seni aldatamadım dedi yalandı tabikide o kızla çıkmıştı ve ben msj atınca terkettmişti onu bunu çok sonra ögrendim bir süre daha gitti yalanlarından sıkıldım bi msj atıyorum kaç saat sonra msj geliyodu artık çok güzel degilsin ama beni sevdgin içn seviyorum diyodu o böle dedikçe okadar üzüldüm ki anlatamam çünkü ben onu tipi için sevmemiştim yakışıklı olmadıgını çirkin oldugunu kendi defalarca söylemişti bende olsun aşkım kalbinin güzel olması önemli diye diye kişiligini düzelltim ve o beni begenmiyor bende okudugum için beni sırf 2 sene beklememk için neler yaptı olmayacagını biliyodum çünkü kalbi güzel degildi bana öle anlatmış olsada ailesiylede çok iyi degil arası rahatsız ediyo insanı 2 dk içinde beni kendi sitesine eklemiyor bide diyo ki bi çok resim yolla sonra ahhh ahhhh nese son olarakta bi gün başkasını seversen sölede hakkımı helal edeyim yoksa etmem dedim haayyy efendim ben ona güvenmiyomuşum bidaha msj atmıcakmışım iyi dedim ne halin varsa gör tabi agzıma gelenide söledim şimdi olsa hakaret etmezdim ama içimde kalmasın dedim şimdi yolda görsem yolumu degiştiririm nefret ediyorum ondan ayrılalı bi kaç ay oldu sanırım bölesi daha güzel ve hayırlı oldu ama yinde içimde kalmadı degil şöle şak diye bi tokat hiç bu kadar kendimi degersiz hisstmemiştim dogrusu şimdi kendimi topladım sayılır sizlerdende akıl istiyorum ilk aşkımdı bu ne böyle resmen ben bu kişiyle evlenmenin eşiginden döndüm sayılır bidaha güvenmelimiyim insanlara:44:

pek bisey anlayamadim baya karisik yazmissin

kimseye güvenme bundan sonra , evliligin e sini bile getirme aklina, bosver annen baban yaslaninca onlara bakarsin:97:

terkedilme kandırılma kuyruk acısı aldatılma güvensizlik aşk acısı herşey var kusura bakmayın çok karışık yazmışım:)

canım sana yemin ediyorum yazdıklarını okuduktan sonra benim şimdiki ilişkimi mi yazmış diye düşündüm birkaç saniye. bu kadar olur..

canım sana yemin ediyorum yazdıklarını okuduktan sonra benim şimdiki ilişkimi mi yazmış diye düşündüm birkaç saniye. bu kadar olur..

ah canım benim kendini üzdürtme bence ben çok üzdürttüm kendimi olan sadece sana oluyo ve inan bana ki çok çabuk unutuyolar ve üzüldgnle kalıyosun..:2:

facebooktan her "slm" yazan kişi ile ilişkiye başlarsan işin var demektir.

evt. aylarca peşimde koştu, şimdi neler çekiyorum. sen bitirebilmişsin, sevindim cnm.

bide şöyleki insan bazen kendini çok yanlız hissediyo öle kaldıgım bi anda oldu yoksa ben öle bi hata yapcak biri degildim

ya herkesin öyle dönemleri olur. başına gelmeyen bilemez. yaşaman gerekiyomş demek ki. olsun ders aldın.

Son düzenleme:
evt. aylarca peşimde koştu, şimdi neler çekiyorum. sen bitirebilmişsin, sevindim cnm.

aylarca sen onun peşinden koşmuş gibi olmuşsundur eminim bi havalar falan atlatırsın inşallah ben bide hakaretler ettim hakeden biri başta öle dedgi için ettim ama şuan olsa etmezdim sadece güle güle derdim ama kendime hakim olamadım hayyallerimle bu kadar oynamasını hazmedemdim

benim 2 görümcemde öyle yapiyor
gerci hakkini yemiimde ufagi evlendi bosanmadan evlilik hayalleri kurmaya baslamis, büyügüyse hic orali degil, nasilsa kardesim benim yerimede evlenir diyo heralde

laale

herşey nasip kısmet ama ben dogrusu bi anne olup bebegimi kucagıma almayı çok isterim:2:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

Kusura bakmayın ağzım bozuk değil,küfürden de nefret ederim ama bir söz vardır ki;şimdiki aşk ilişkilerini çok iyi anlatır bence:Acıma yetime,döner ....Durumumuz aynen öyle.Bu erkekleri biz şımarttık.Varolmayan egolarını biz semirttik.Sen ne yücesin derken aslında kendimizi yerin dibine soktuğumuzu ve aramızda fersah fersah uzaklıklar yarattığımızı göremedik.
Benim sevdiğim biri ilk önce bana,ben sana layık değilim derken gün oldu ne dedi biliyor musunuz?Ben senin için Allah'tan bir lütufum:):):)
Şimdi hatırladıkça gülüyorum.Hak ettim mi?Hak ettim evet.Değersiz insanlara,kompleksli varlıklara değer vermenin sonu onlar tarafından aşağılanmaktır.Ne zaman yaşarsanız o zaman akıllanırsınız.Bu kadar.

ya herkesin öyle dönemleri olur. başına gelmeyen bilemez. yaşaman gerekiyomş demek ki. olsun ders aldın.

evet öle canım gençlik hatası sayıyorum:)ama o bu bi tarafa ben ona ayırdıgım zamana çok acıdım ama şimdi şükürler olsun atlattım biraz geç oldu ama olsun diyorum ya şak diye bi tokat patlatsaydım sinirden eser kalmazdı herlde

çok haklısın valla aynen öle okadar komleksliydiki anlatamam sayemde kurtuldu sonrası böle aynennn bu kadar mı oda bana öle derdi :) bu erkeklere ölümmmbende gülüyorum sadece

ben cevap vereyim canım : evet bir daha güvenirsin. hayatta kim ilk sevdiğiyle sevlenmiş ki. Bende nerdeyse evliliğin eşiğinden döndümç Çok sevdim ama yalanlarını yakalayınca affetmedim ve ayrıldım. Bir daha sevmem demiyordum ama güvenmem güvenemem herşeyi sorgularım diyordum. O zamanda mutlu bir başlangıç yapamam kimseyle diyordum. Ama şükürle rolsunki oyle olmuyormuş. Evet hayatıma bir başka insanı çok zor aldım baya bi zaman geçmesi gerekti geçmişin acılarını dindirmek için. Şimdi hayatımda biri var ve yakında nişanım var nasipse seviyor seviliyorum ve herşeyden önce güveniyorum. Tabiki hayatta kimseye yüzde yüz güvenmemelisin o ayrı . Ama ne bilim başımdan beri güveniyorum eve çok tuhaf kendime şaşıyorum. Kısaca demek istediğim şu ki hayatına layık olmayan insan için inan üzülmeye değmez. O defteri oyle bir kapatki açmaya cesaret edemesin. Zor bu günler ama inan geçecek ve tekrar seveceksin. Ben bile yaşadıklarımdan sonra sevebildiğime,güvenebildiğime göre.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…