pek bisey anlayamadim baya karisik yazmissin
kimseye güvenme bundan sonra , evliligin e sini bile getirme aklina, bosver annen baban yaslaninca onlara bakarsin:97:
canım sana yemin ediyorum yazdıklarını okuduktan sonra benim şimdiki ilişkimi mi yazmış diye düşündüm birkaç saniye. bu kadar olur..
facebooktan her "slm" yazan kişi ile ilişkiye başlarsan işin var demektir.
olabilir bu gidişle öle olcak zaten:)
Yalnız olmadığıma sevindim.
evt. aylarca peşimde koştu, şimdi neler çekiyorum. sen bitirebilmişsin, sevindim cnm.
benim 2 görümcemde öyle yapiyor
gerci hakkini yemiimde ufagi evlendi bosanmadan evlilik hayalleri kurmaya baslamis, büyügüyse hic orali degil, nasilsa kardesim benim yerimede evlenir diyo heralde
laale
ya herkesin öyle dönemleri olur. başına gelmeyen bilemez. yaşaman gerekiyomş demek ki. olsun ders aldın.
Kusura bakmayın ağzım bozuk değil,küfürden de nefret ederim ama bir söz vardır ki;şimdiki aşk ilişkilerini çok iyi anlatır bence:Acıma yetime,döner ....Durumumuz aynen öyle.Bu erkekleri biz şımarttık.Varolmayan egolarını biz semirttik.Sen ne yücesin derken aslında kendimizi yerin dibine soktuğumuzu ve aramızda fersah fersah uzaklıklar yarattığımızı göremedik.
Benim sevdiğim biri ilk önce bana,ben sana layık değilim derken gün oldu ne dedi biliyor musunuz?Ben senin için Allah'tan bir lütufum:):):)
Şimdi hatırladıkça gülüyorum.Hak ettim mi?Hak ettim evet.Değersiz insanlara,kompleksli varlıklara değer vermenin sonu onlar tarafından aşağılanmaktır.Ne zaman yaşarsanız o zaman akıllanırsınız.Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?