içimde kalanlara ragmen ...

çok sevindim canım allah bi ömür mutlu etsin bi yastıkta kocayın inşallah ben kapattım o mevzuyu zaten bidaha açılmamak üzere bende yalana gelemem bende az daha onla sözlenecektim gerçek yüzünü gördügüm için çok mutluyum şükürler olsun

aynen bende oyle nerdeyse söz olcaktı birkaç ay kala gerçek yüzünü gösterdi. Ne zor günler geçirdim çok uzun zaman kimseyi hayatıma almadım sevemedim çünkü aşık olamadım. Ama Rabbim çok büyük işte. En iyisini yapmışsın canım değmez yalancılar yalanlarında boğulmaya mahkumdurlar her zaman

bende aşık olamıyorum evet insan bazen degmeyecegini başta anlıyo ama kalp söz dinlemeyince böle hata yapılıyo şükürler olsun zor bi durum ama atlattım temiz bi sayfa açtım kendime

hangimiz hata yapmıyoruz ki. Tecrübe işte acı tecrübede olsa... Yaşanması gerekiyomuş demek akıllanmamız için

hangimiz hata yapmıyoruz ki. Tecrübe işte acı tecrübede olsa... Yaşanması gerekiyomuş demek akıllanmamız için

ben hala akıllanmazdım ama bi gün bir şey söyledi ben başkasıyla evlensem naparsın dedi bende o an anladım hiçbirşeye degmeyecegini giderim başkasıyla evlenirim dedim ve eyvallah dedim çünkü seven sevdginden başkasıyla evlilik hayali kurmazz

oh iyi demişsin ne bekliyordu acaba nolur yalvarırırm başkasıyla evlenme ben ardından ölür biterim demenimi halt etmiş

oh iyi demişsin ne bekliyordu acaba nolur yalvarırırm başkasıyla evlenme ben ardından ölür biterim demenimi halt etmiş

heralde canım onu bekliyodu ben biraz yufka yürekliyim ama kimseyede ölemem o nasıl bana ölmedi o bu degilde hiç sevmedgim ve sevmedigini söyledgim arkadaşımla bi konuşmuş bi konuşmuş yeminler ettiemiş eger demiş haberi olmassa çıkalım böyle karakteri yerlerde birinden eş çoçklarıma baba olur mu heççç olmaz tabikide

ama bi özelligi beni çok rahatsız ediyodu kavgada okadar başka biri oluyorki ne dedigini blmiyodu yine neyse dedim

Ayrılığın ardından kadını/erkeği suçlamak için (ilişkide siz de vardınız, yine de suçlamak yersiz) o kişinin evvelden çok iyi numara yapmış, siz fark etmeksizin sizi defalarca kez aldatmış, kandırmış, vs. olması lazım... Sadece yukarıdaki cümle bile ayrılık sebebi ki bu cümlelerden bir sürü vardı mesajınızda... Size uygun olmadığı her halinden belli olan bir adamın "komplekslerini gidereceğinize" "İlk aşkımsın dedi ama ben öyle olmadığımı biliyordum" farkındalığındayken ilişkiyi bitirseniz ne olurdu?... Bu durumda sizin hiç mi suçunuz yok? Sizi zorladı mı tüm bu yaptıklarına rağmen "Hayatımda kal" diye?.. Peşinizden koşmuş olması sevdiği anlamına gelmez(günümüzde sadece bir akşam yemeği için bile herkes herkesin peşinde) yahut hatalarını telafi etmez, belirtmeme gerek yok sanırım...

Bir mesaja karşılık şöyle söylemişsiniz...

bide şöyleki insan bazen kendini çok yanlız hissediyo öle kaldıgım bi anda oldu yoksa ben öle bi hata yapcak biri degildim

Yukarıda sorduğumu tekrarlıyorum... Sizin hiç mi suçunuz yok? Kendinizi yalnız hissetmeniz onun aşağılayıcı tavrına tahammül etmenizi açıklar mı? Aksine hayatınızda biri olduğu halde yalnız kalmış olmaz mısınız? Siz "öyle bir hata" yapacak birisiniz evet, herkes hata yapar çünkü...

Bu sadece sizin değil, bir çoğumuzun düştüğü bir yanlış... İlişki bitince öfkenizi körüklüyorsunuz karşı tarafın hatalarını sayarak... Oysa bunları siz, gönüllü olarak yaşadınız... Bu nedenle "İnsanlara tekrar güvenebilir miyim?" sorunuzun cevabı: Kendinize bir daha bunları yaşatmanıza, yaşamanıza sebep olacak insanı hayatınıza almayacağınıza, olur da kandırılır, aldatılırsanız yahut hoş olmayan tavırlara maruz bırakılırsanız bunu şiddetle önleyeceğinize ve tavrınızı koyacağınıza dair söz verin... Böylelikle insanlara olmasa da "Kendinize güvenerek" sağlam ilişkiler yaşarsınız, en azından benliğiniz yara almaz...

tabiki benimde hatalarım vardı elbetteki evet keşke sizin dedginiz gibi hemen bitirseydim ama işte olmadı nedeninide anlmadım ama benim hayatta dayanamıcam tek şey budur aslında aldatılmak ve yalan söylemek ama gözüm ne kadar kör olmuş ne kadar sevmişim yada aptalmışım herneyse bilmiyorum bidaha herhengi bişekilde aynı hataları yapmıcam yapmamda bu hatayı yapmazdım ama gerçekten çok iyi oyuncu ben onun beni karşılıksız yürekten gerçekten sevdigini sandım sandım çok aptalmışım..:2:

Niye canıım.........beş parmagın beşide bır degıl ki??Mutlaka guvenecegın, sevecegın bırı cıkar karsına

Karşılıklı yapılan hatalarla bir ilişki bitmiş, ki bitmesi de çok hayırlı olmuş
Yeniden başkasına güveneceksiniz, hatta aynı hataları yapma ihtimaliniz de çok yüksek. Genelde çabuk unutuyoruz çektiğimiz acıları ve yine bize acı çektirmesine karşın bi ilişkiyi bitirmek için çaba göstermek yerine uzatmayı tercih ediyoruz. Dilerim siz bu hataya düşmezsiniz ve hayırlı insanlarla karşılaşırsınız.....

inşallah neden öle oluyo bilmiyorum ama insan sevince gözümü kör oluyo ne inşallah baştada öle dedim hayırlıysa olsun diye hayırsızmış olmadı diyorum şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…