- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi bendegilim
-
Yap mutlaka yap içinde kalmasın. Ozlersin yanarsin keske yapsaydim dersin.Ben duymak istediğini yazdım lakin bil ki içimden geçen cumleler diğer arkadaşlarınkinden.Yeterince ayakkabım var zaten kovalayan olsam kullanırım. Daa ben sadece içimde kalsın istemiorum sadece
Sıkıntı şuki bitti die bi kelime geçmemişti. O ben önde yrürken bi lafm yüzünden oturmuş bende gitti sandm evime gittim vs vs. Ertesi gün buluştk 15 gündür burnumdan getirdiği için saydm bende. Haliyle onun gururunu asfalt yaptm. Derdim blöf değil. Uğraşamamda zatenOlmaz. Sarilmak etmek istiyorsan ayrilmayacaktin arkadasim. Oyle blof olsun diye ayrilinca boyle oluyor. Ayrilik naz yapmak amaciyla kullanilmamali iste, sonu boyle olur.
Madem ayrildiniz, herkes kendi yoluna gitsin. Bulusup sarilmalar filan seni kucultur onun karsisinda. Gerek yok.
Olabilir. Ne önerirsin ?Turk filmine cevirmeseniz olmuyor
Cocugun umrunda degil neymis son bi kez sarilip bize yazik ettin diyip gitcekmiş .. acıklı fon muzigide ister misin?
Duymak istediğimmi bilmiorum. Ama araftayım haliyleYap mutlaka yap içinde kalmasın. Ozlersin yanarsin keske yapsaydim dersin.Ben duymak istediğini yazdım lakin bil ki içimden geçen cumleler diğer arkadaşlarınkinden.
Sen hiç ayrılığı tatdınmı ?Sizin gibi düşünenler nezaman aşk yerine gururunu seçerse,inanın bende ozaman bu kelimlerden kurtulurum.
Adama mesaj yazıyosun cevap dahi yok denecek şekilde ama siz hala peşinde koşup kendinizi küçük düşürme peşindesiniz.
Sorun benim cümlelerimde değil,sizde.
Sen hiç ayrılığı tatdınmı ?
Nasıl okudun bilmiorum ama SİZCE die bi kelime geçti konuda. Ben bişi düşündüm sizce olurmu die sordum. Yaptm yapcam die bişi yok ortada. Fikir maksatlı açılmış bi konu. Biraz dikkatli okuyalm ltfen :)Hayret yaaa ne kadar basit duruma dusurmeyi seviyor su kizlar kadinlar kendilerini. Aman kos pesinden saril boynuna da gozunde gomul yerlere.birakin su sumuklu gozu yasli kiz hallerini yaa biraz gurur lutfen
Ben tattim. 12 yil evlilik sonrasi. Ama senin gibi de yapmadim. Eminim yapsaydim o an belki icim rahat edecekti ama zaman gectikce dustugum duruma uzulup yaptigima pisman olacaktim. Karar senin.Sen hiç ayrılığı tatdınmı ?
Ben gurur dersi almak için değil fikir almak için yazdım sadece. Genelde burdaki herkes sizin gibi ders verme peşinde başkalarına ama ben sadece arafta kaldm nasıl olur ne biter die sormak istedim. İnsan gibi şöyle yaparsan böyle olur demeniz yeter. Kimsenin kimseye ders vermeye haddi yok bence. Sonuçta çok sevdiğim birinden ayrıldım elle tutulur bi sebep yokken. İster istemez cnm yanıo. Sabah asla aramam diorum akşam lan son kez görsemmi diorum. Aranızda büyüğümde küçüğümde tecrübelide var. Sizce kelimesinden nasıl gururlu ol demeye gelindi hayret ve Allah ayırmasın eşinizden.Evet ama ben sizin gibi peşinden koşmak yerine tekrar bana döndüğünde kapıyı gösterdim.
Şuan iyikide olmamış diyorum.gururum herzaman herşeyden önce gelmiştir.
Allah göstermesin ben eşimle ayrılık yaşayacağım bırakın aramayı,oan hayatımdan çıkarırım.
Benim için bitmiş,bitmiştir.zorlamanın kimseye faydası olmaz ama çok zararı olur unutmayın.
Çok haklısınız. Can yanıo saçmalıorum illaki. Biraz zamn geçsin yeter bana :)Dik dur güzelim... Gerek yok boyle tavirlara
Yooo ne alaka. Zaten sormaya girmişim. Kafama koysaydım yapardım.Biz ne dersek diyelim sen kafana koyduğunu yapacaksın.
içim rahatmı olurrr dahamı kötü olur onu bilmiorum işte. Kesin bi karar yok zten ortada. Fikir alma çabasındaym.Ben tattim. 12 yil evlilik sonrasi. Ama senin gibi de yapmadim. Eminim yapsaydim o an belki icim rahat edecekti ama zaman gectikce dustugum duruma uzulup yaptigima pisman olacaktim. Karar senin.
Bir karar verdiysen burda da sormana gerek yok zaten
sana deger veriyosa zaten bi sekilde gelir, umrunda degilsen, bunu yapman seni kucultur.. bence birak..Geçenlerdede bi konu açmştm. Sevdiğimle ayrıldık biz. 4 gün oluo. O beni daha hiç aramadı. Bense ona onu sevdiğimi anlatan bi msj attm oda kısacık cvp vermiş zaten. İki kelime.
Neyse
Bu beyefendi bu pazar gidicek okula ve 4 ay yok. Gelse bile karşılaşmamız imkansız.
Arkadaşlar onu çok seviorum ben ve cumartesi günü çağırıp son kez sımsıkı sarılıp bize yazık ettin diyip gitmek istiorum. İçimde kalırsa kahrolurum. Sizce son bi kez 10 dk görmem olurmu
Çok haklısınız. İçime su serpen tek yorum. Çok teşekkür ederim :) yapmıcam bişi.Seni anliyorum yazmak istiyorsun
Sarilmak simsikii kokusunu icine cekmek ve sevdigini soylemek istiyorsun. ..
Ama emin ol donucegi varsa da donmez erkekler zayif zavaliii karakterleri sevmezler. ..
Cok zor ama umrunda olmasin kendine bak sporunu yap gez toz. .
Bak aramayip kendi hayatina yonlenince nasil sana geri donucek :)
Guclu oll. ... Sen cok cabalamissin onada biseyler birak biraz. ..
Erkek mucadele etmeyi sever. :)
Bensiz gitsin ozaman :)sana deger veriyosa zaten bi sekilde gelir, umrunda degilsen, bunu yapman seni kucultur.. bence birak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?