İçimde kalsın istemiyorum.

Yeterince ayakkabım var zaten kovalayan olsam kullanırım. Daa ben sadece içimde kalsın istemiorum sadece
Yap mutlaka yap içinde kalmasın. Ozlersin yanarsin keske yapsaydim dersin.Ben duymak istediğini yazdım lakin bil ki içimden geçen cumleler diğer arkadaşlarınkinden.

Sıkıntı şuki bitti die bi kelime geçmemişti. O ben önde yrürken bi lafm yüzünden oturmuş bende gitti sandm evime gittim vs vs. Ertesi gün buluştk 15 gündür burnumdan getirdiği için saydm bende. Haliyle onun gururunu asfalt yaptm. Derdim blöf değil. Uğraşamamda zaten

Yap mutlaka yap içinde kalmasın. Ozlersin yanarsin keske yapsaydim dersin.Ben duymak istediğini yazdım lakin bil ki içimden geçen cumleler diğer arkadaşlarınkinden.
Duymak istediğimmi bilmiorum. Ama araftayım haliyle

Sen hiç ayrılığı tatdınmı ?

Evet ama ben sizin gibi peşinden koşmak yerine tekrar bana döndüğünde kapıyı gösterdim.
Şuan iyikide olmamış diyorum.gururum herzaman herşeyden önce gelmiştir.
Allah göstermesin ben eşimle ayrılık yaşayacağım bırakın aramayı,oan hayatımdan çıkarırım.
Benim için bitmiş,bitmiştir.zorlamanın kimseye faydası olmaz ama çok zararı olur unutmayın.

Hayret yaaa ne kadar basit duruma dusurmeyi seviyor su kizlar kadinlar kendilerini. Aman kos pesinden saril boynuna da gozunde gomul yerlere.birakin su sumuklu gozu yasli kiz hallerini yaa biraz gurur lutfen
Nasıl okudun bilmiorum ama SİZCE die bi kelime geçti konuda. Ben bişi düşündüm sizce olurmu die sordum. Yaptm yapcam die bişi yok ortada. Fikir maksatlı açılmış bi konu. Biraz dikkatli okuyalm ltfen :)

Ben tattim. 12 yil evlilik sonrasi. Ama senin gibi de yapmadim. Eminim yapsaydim o an belki icim rahat edecekti ama zaman gectikce dustugum duruma uzulup yaptigima pisman olacaktim. Karar senin.
Bir karar verdiysen burda da sormana gerek yok zaten

Ben gurur dersi almak için değil fikir almak için yazdım sadece. Genelde burdaki herkes sizin gibi ders verme peşinde başkalarına ama ben sadece arafta kaldm nasıl olur ne biter die sormak istedim. İnsan gibi şöyle yaparsan böyle olur demeniz yeter. Kimsenin kimseye ders vermeye haddi yok bence. Sonuçta çok sevdiğim birinden ayrıldım elle tutulur bi sebep yokken. İster istemez cnm yanıo. Sabah asla aramam diorum akşam lan son kez görsemmi diorum. Aranızda büyüğümde küçüğümde tecrübelide var. Sizce kelimesinden nasıl gururlu ol demeye gelindi hayret ve Allah ayırmasın eşinizden.

Ben tattim. 12 yil evlilik sonrasi. Ama senin gibi de yapmadim. Eminim yapsaydim o an belki icim rahat edecekti ama zaman gectikce dustugum duruma uzulup yaptigima pisman olacaktim. Karar senin.
Bir karar verdiysen burda da sormana gerek yok zaten
içim rahatmı olurrr dahamı kötü olur onu bilmiorum işte. Kesin bi karar yok zten ortada. Fikir alma çabasındaym.

Seni anliyorum yazmak istiyorsun
Sarilmak simsikii kokusunu icine cekmek ve sevdigini soylemek istiyorsun. ..

Ama emin ol donucegi varsa da donmez erkekler zayif zavaliii karakterleri sevmezler. ..

Cok zor ama umrunda olmasin kendine bak sporunu yap gez toz. .
Bak aramayip kendi hayatina yonlenince nasil sana geri donucek :)

Guclu oll. ... Sen cok cabalamissin onada biseyler birak biraz. ..

Erkek mucadele etmeyi sever. :)

sana deger veriyosa zaten bi sekilde gelir, umrunda degilsen, bunu yapman seni kucultur.. bence birak..

Çok haklısınız. İçime su serpen tek yorum. Çok teşekkür ederim :) yapmıcam bişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…