İçimde kalsın istemiyorum.

simdi sessiz kalinca korkacaksin, ya unutursa ya baskasini severse diye.. emin ol bunun senin sessizliginle ilgisi yok.. seven adam sussan da gelir konussan da..
Zaten dün o msjdan sonra gene beni suçlaması yıktı beni. Hala o varmış gibi yaşıorum ben. Resmimiz ekranda yüzüğü parmağımda vs. Ama bunu onada söylemiştim. Ben şuan karşımda duran adamı değil 15 gün önceki adamı seviorum ve bunlar ona ait die. O yüzden aramıcamda yazmıcamda gitmicemde. Gelirse burdayım ama tekrar olurmu muamma. Bi kere ayrılık olunca olmaz artk.

ona orda bekledigin hissi verme, abartili umursamaz pozlara da girme derim..

Rahatlayacaksa için yap
Sonradan aklında kalacağına tüket bütün arzularını

sarılınca tükenirmi arzular. Yoksa tüketirmi ?

Canım o insanına göre değişir
Ben hiçbir zaman son kez göreyim, öpeyimcilerden olamadım
Bıçak gibi kesmenin daha iyi olduğunu düşünürüm beni rahatlatmaz çünkü
Ama senin içinden öyle geliyorsa öyle yap
Gerçekten bunları atlatırken böyle tuhaf şeyler yapmak iyi gelebiliyor insana :)

Çok haklısınız. İçime su serpen tek yorum. Çok teşekkür ederim :) yapmıcam bişi.
Rica ederim. . :)
Soyle dusun. ..aricagini biliyor dimi. .
Arama ilgilenme. ..o arasa bile cikma gec cevap ver...Sanki islerin varmis gibi davran. ..pek umrunda degilmis gibi neseliii. ..

Bundan zevk al... nasilsa onun yaptigini ona yansitiyor olucaksin ve o sende ki bu degisime anlam veremicek. ..
Cunku ilgisini bir anda kesmis olucaksin. ..
Daha bakimli olucaksin...
Acaba birimi var dicek. .
Egosunu tatmin edemedigi anda bi sapsalaa donucek. ....

Dene ve bana sonucu yaz :))

Kazanan sen olucaksin o donmese bile bu guzel enerjin sayesinde etrafin insanlarla dolucak. ...

ona orda bekledigin hissi verme, abartili umursamaz pozlara da girme derim..
Deli gibi umursuyorum ama işte elden bişi gelmio. Bu arada biz bi 20 günlük ayrılık sonrası barıştık. Tamamen benm hatalarmla dolu bi ayrılıktı. Ama 3 msjda dayanamadı. Şimdi kimin hatalı olduğunu bende oda bilmioruz gibi. Alıştı ya benden beklio geri sanırım.

Hep bıçak gibi değil jilet gibi kesen oldum. Ama bu sefer bi tuhafım ya kendime anlm veremiorumki.

Bi başkasıyla olmam bunu oda bilio ve öyle bi havada veremem. Yıkılır. Üzülsün istemem :)
Bu enerjisizliğimin sebebide etrafımda pek arkadaşm olmaması aslında. Ama ben kendime güveniorum.
Dediğiniz gibi aramıcam. Çnkü bende bekliorum aramasını. Bakalm bu sefer vericekmi istediğimi

Seviyorsa arar.
Erkekler zaten seviyorsa, kadınlar kadar bile düşünmeden arar.

İnce eleyip sık dokumak lazm kendi açımdan. Deneye deneye sora sora öğreniorum işte. Bakalım son 6 günü beni görmedenmi gidicek. Giderse hiçmi hiç aramam.

tatlım asla bunu yapma o zaman benımde bır sevgılım vardı 4 yıl surdu ılk 2 yıl pesınden kosardım bır gun ole bır dank ettı kı gerı cektım kendımı it oldu pesımde surum surum ağzımın ıcıne bakar oldu en nıhayetınde de ben ıstemedım onu bıraktım gıttı bıttı

İçinden ne geliyorsa onu yap. Inan burada sana gururlu ol mesajı verenler de senın yerınde olsa arardı. Ara söyle bulus ne kaybedersın kı? Sonrasında hep keşke lerle yaşamak cok daha zor

Ben de benzer seyler yasadım benim zamanım vardı bir hafta bekledim aramadı en sonunda bır mesaj yazdım hakkını helal et bitti artık dedim o gun ılk defa seni seviyorum dedi sorunlarımızı konustuk çözdük ve su an yıne bırlıkteyız bır daha da oyle yapmadı

Ben kendımın yapmayacağı seyı baskasına yap demem.Sen bır bayansın narınsın .Pesınden kosarken kırılırsın,örselenirsin. Bence herkes uzerıne dusenı yapsın ve bu durumda sana sadece beklemek duser.

bikeresin de ben içimde birşey kalmasın diye son bi kez mesaj atmıştım. Beklediğim tepkiyi alamayınca içimdekiler 2 kat arttı. Bence içindekilerle idare etmeyi öğren boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…