- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.649
- 798
- Konu Sahibi bendegilim
-
simdi sessiz kalinca korkacaksin, ya unutursa ya baskasini severse diye.. emin ol bunun senin sessizliginle ilgisi yok.. seven adam sussan da gelir konussan da..Bensiz gitsin ozaman :)
Zaten dün o msjdan sonra gene beni suçlaması yıktı beni. Hala o varmış gibi yaşıorum ben. Resmimiz ekranda yüzüğü parmağımda vs. Ama bunu onada söylemiştim. Ben şuan karşımda duran adamı değil 15 gün önceki adamı seviorum ve bunlar ona ait die. O yüzden aramıcamda yazmıcamda gitmicemde. Gelirse burdayım ama tekrar olurmu muamma. Bi kere ayrılık olunca olmaz artk.simdi sessiz kalinca korkacaksin, ya unutursa ya baskasini severse diye.. emin ol bunun senin sessizliginle ilgisi yok.. seven adam sussan da gelir konussan da..
ona orda bekledigin hissi verme, abartili umursamaz pozlara da girme derim..Zaten dün o msjdan sonra gene beni suçlaması yıktı beni. Hala o varmış gibi yaşıorum ben. Resmimiz ekranda yüzüğü parmağımda vs. Ama bunu onada söylemiştim. Ben şuan karşımda duran adamı değil 15 gün önceki adamı seviorum ve bunlar ona ait die. O yüzden aramıcamda yazmıcamda gitmicemde. Gelirse burdayım ama tekrar olurmu muamma. Bi kere ayrılık olunca olmaz artk.
sarılınca tükenirmi arzular. Yoksa tüketirmi ?Rahatlayacaksa için yap
Sonradan aklında kalacağına tüket bütün arzularını
sarılınca tükenirmi arzular. Yoksa tüketirmi ?
Rica ederim. . :)Çok haklısınız. İçime su serpen tek yorum. Çok teşekkür ederim :) yapmıcam bişi.
Deli gibi umursuyorum ama işte elden bişi gelmio. Bu arada biz bi 20 günlük ayrılık sonrası barıştık. Tamamen benm hatalarmla dolu bi ayrılıktı. Ama 3 msjda dayanamadı. Şimdi kimin hatalı olduğunu bende oda bilmioruz gibi. Alıştı ya benden beklio geri sanırım.ona orda bekledigin hissi verme, abartili umursamaz pozlara da girme derim..
Hep bıçak gibi değil jilet gibi kesen oldum. Ama bu sefer bi tuhafım ya kendime anlm veremiorumki.Canım o insanına göre değişir
Ben hiçbir zaman son kez göreyim, öpeyimcilerden olamadım
Bıçak gibi kesmenin daha iyi olduğunu düşünürüm beni rahatlatmaz çünkü
Ama senin içinden öyle geliyorsa öyle yap
Gerçekten bunları atlatırken böyle tuhaf şeyler yapmak iyi gelebiliyor insana :)
Seviyorsa arar.Tmm hadi dinleyim peki sizce o ararmı ?
Bi başkasıyla olmam bunu oda bilio ve öyle bi havada veremem. Yıkılır. Üzülsün istemem :)Rica ederim. . :)
Soyle dusun. ..aricagini biliyor dimi. .
Arama ilgilenme. ..o arasa bile cikma gec cevap ver...Sanki islerin varmis gibi davran. ..pek umrunda degilmis gibi neseliii. ..
Bundan zevk al... nasilsa onun yaptigini ona yansitiyor olucaksin ve o sende ki bu degisime anlam veremicek. ..
Cunku ilgisini bir anda kesmis olucaksin. ..
Daha bakimli olucaksin...
Acaba birimi var dicek. .
Egosunu tatmin edemedigi anda bi sapsalaa donucek. ....
Dene ve bana sonucu yaz :))
Kazanan sen olucaksin o donmese bile bu guzel enerjin sayesinde etrafin insanlarla dolucak. ...
Pardon y harflerine ne oldu?
Seviyorsa arar.
Erkekler zaten seviyorsa, kadınlar kadar bile düşünmeden arar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?